Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σημερινη ανταποκριση απο Καλλιθεα...Θησεως 79...1 οροφος το κουδουνι ελεγε SPA...χτυπαω και μου ανοιγει μια αδυνατουλα μ εωραι ποδια αλλα ανυπαρκτο στηθος νομιζω Σαντρα τη λεγανε...δεν ειχε αλλες κοπελες...μονο αυτη...ρωτησα 60 το απλο και 80 το φουλ προγραμμα....χωρις ανακρισεις και τα περιττα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο Φ4 (φραντζη 4 Φραντζη) χτυπησα το λιζακι που κανει καλο φραπε με καλαμακι και φυσικα δινει και την μπριζολιτσα της.να ενημερωσω οτι η ντινα απεκτησε λιγο τουπε και τσαμπουκαλιδικο στυλακι και φυσικα ουτε που την πηρα για καφε.φταιει μαλλον η χορτασιλα.
περασα και απο κεντρο στη Σ54 (Σολωμου 54) δυο φορες να καταθεσω στην δεσποινα και δεν ητανε.μαλλον θα πεταγε κανα χαρταετο.
παληκαρι η δεσποινα ειναι βρισκεται στο σολωμου 59, οχι στο 54..

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
μιας και πειραιωτης εχω ακουσει για καραισκου 88. εκει αν καποιος γνωριζει ας αναφερει αν υπαρχει καμια γκομενα συγκεκριμενα που να ειναι ωραια και να εχει καλες υπηρεσιες για να την ζητησω!  και γενικα αν παιζει κανενα αλλο μασατζιδικο στον πειραια με ωραια νιμου!

φυσικα να μας πειτε και τα black listed μασαζ να προσεχουμε!
Στην Καραισκου 88 καλη ειναι η Μαρια με 80 ευρω μου εκανε φραπεδακι με καλαμακι και μπριτζολιτσα σε διαφορες στασεις συμμετειχε δε με φωνουλες

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλη σαρακοστη συναγωνηστες θα αναφερθω  στο θεραπευτηριο της ξενοπουλου καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθη για εκει μακρια απο της ρωσιδες ινω και εβελινα σε παραμυθιαζουν και δεν κανουν τιποτα μονο φραπε και ξερονε υπαρχουν και δυο ελληνιδες η εφη ωραιω μωρο απο τα καλυτερα σε εμφανιση θελει τον τροπο του αν οχι στοπρωτο στο δευτερο θα φατε καλο κοψιδη ειναι και η μαρινα παλια στη δουλεια και αυτη οχι αμεσως φοβερω μασαζ εσθεισιακο σε αναβει πολυ τα υπολοιπα ειναι θεμα συμφωνιας υποψην ηαυτη που καθεται στη ρεσεψιον το αφεντικο το παιζη παρθενα στης κοπελες μην τυχον και κανετε τιποτα σας εδιωξα ξεχασε οταν ηταν παλια στην ιλλιαδα και το πηγαινε το γραμα στον αρη στο φουλ αυτα.
..
ξενοπούλου 17 στον πρώτο όροφο. Αυτό έχει ταμπέλες για θεραπείες πιασίματα οσφυαλγίες...αυτό λες;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παντως τωρα που λεει ο Πατερ για τηλεφωνακια......εγω απο οσες εχω παρει τηλεφωνο (3-4 μην φανταστειτε και καμια παρελαση) εχω φαει κοκκινη καρτα. και εξηγω:
την παιρνεις τηλεφωνο νωρις, δεν το σηκωνει γιατι δουλευει.....
αμα παρεις πιο αργα.....εχει κανονισει..............
παιρνεις τηλεφωνο Κυριακη, δεν μπορει γιατι ξεκουραζεται.
παιρνεις τηλεφωνο καθημερινη σου λεει μπορω μετα τις 23:00 το βραδυ..........
μια το ενα μια το αλλο............αει' γαμ..σου (sorry δεσποτα)
μου φαινεται οτι τα εχουν κονομησει χοντρα και δεν τις πολυενδιαφερει το homework αλλιως δεν εξηγειται....

εκτος εαν φταιει οτι μικρο με φωναζαν Κουασιμοδο....... :2funny: :2funny: :2funny:
στείλε μηνυματάκι πρώτα για να υπάρξει ο σχετικός προγραμματισμός...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειπα σημερα να κανω μια βολτα προς ιλλιαδα μερια και φτιγμενος να παρω την κορασηδα θαλεια που κανου με λογο δυο μερες και διαφωνουμε  τη φωναξε η μαμα και πηγαμε μεσα μπανιο κτλ ερχεται ξεκινησε το μασαζ.πρεπει να ηταν ξενυχτησα γιατι χασμουριωταν συνεχεια τελεικα λιγο πεχνιδι φραπες με αγκαρεια αναγκαστηκα να παρω αλλη να δοσω διπλα ευρω για να φαω  μπριζολα καλη. συνιστω μακρια υπαρχου αλλα που ειναι προθυμα με κατι παραπανω να σε στειλουν οπου θελετε.

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το ΟΑΣΙΣ τι λεει ρε παιδια?

Πήγε κανένας τελευταια?

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Το ΟΑΣΙΣ τι λεει ρε παιδια?

Πήγε κανένας τελευταια?

Περασα καποια στιγμη πριν 1-2 εβδομαδες, μου ειπαν για 50 γιουρια το μισαωρο και 80 το 45λεπτο η κατι τετοιο τελος παντων και την εκανα τρεχοντας...

Ειχε μονο 2 κοπελες, τη γνωστη Μονικα και αλλη μια ανατολικης προελευσης που δεν συγκρατησα το ονομα της... Παντως εχουν αλλαξει οροφο, τωρα ειναι στον 3ο. Οποιος ξερει κατι παραπανω ας το καταθεσει...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Περασα καποια στιγμη πριν 1-2 εβδομαδες, μου ειπαν για 50 γιουρια το μισαωρο και 80 το 45λεπτο η κατι τετοιο τελος παντων και την εκανα τρεχοντας...

Ειχε μονο 2 κοπελες, τη γνωστη Μονικα και αλλη μια ανατολικης προελευσης που δεν συγκρατησα το ονομα της... Παντως εχουν αλλαξει οροφο, τωρα ειναι στον 3ο. Οποιος ξερει κατι παραπανω ας το καταθεσει...

Μάλλον 80€ η ώρα θα σου είπαν (για μασάζ) το ΟΑΣΙΣ ποτέ δεν δούλευε με 45 λεπτά επίσημα,
μόνο κάποιες φορές κάποιες πονηρούλες προσπαθούσαν να φάνε χρόνο (το περίεργο είναι πως αυτό δεν έγινε ποτέ από τις ελληνίδες που είχε το μαγαζί!!!!!!!!!!) αλλά μετά από 8-10 συναπτά έτη πελάτης στο μαγαζί τις πήγαινα πίπα κώλο, βέβαια καταντούσε κουραστικό να τις κυνηγάω συνέχεια, ήθελαν και +50€ για "φαγοπότι", οπότε τους "κούνησα το μαντήλι" μια και καλή, η αλήθεια είναι βέβαια πως τη Μόνικα θα ήθελα να την ξαναδώ.......... να θυμηθούμε τα παλιά........... και για το φοβερό μασάζ που κάνει........!!!!!!!!!!!!

to noumero 1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετίζω τους απανταχού συναγωνιστές... Από σήμερα και εγώ μαζί σας...

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον 80€ η ώρα θα σου είπαν (για μασάζ) το ΟΑΣΙΣ ποτέ δεν δούλευε με 45 λεπτά επίσημα,
μόνο κάποιες φορές κάποιες πονηρούλες προσπαθούσαν να φάνε χρόνο (το περίεργο είναι πως αυτό δεν έγινε ποτέ από τις ελληνίδες που είχε το μαγαζί!!!!!!!!!!) αλλά μετά από 8-10 συναπτά έτη πελάτης στο μαγαζί τις πήγαινα πίπα κώλο, βέβαια καταντούσε κουραστικό να τις κυνηγάω συνέχεια, ήθελαν και +50€ για "φαγοπότι", οπότε τους "κούνησα το μαντήλι" μια και καλή, η αλήθεια είναι βέβαια πως τη Μόνικα θα ήθελα να την ξαναδώ.......... να θυμηθούμε τα παλιά........... και για το φοβερό μασάζ που κάνει........!!!!!!!!!!!!

που ειναι το ΟΑΣΙΣ???

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες στον πειραια στη χαριλαου τρικουπη υπρχει ενα μωρο ρουμανακι τη λενε αννα ειναι δενειναι εικοση χρονων σε ολα καλο μπριζολα καλαμωτο και κοψιδια πρωτα.οσοι πιστοι προσλθετε.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
συναγωνιστες στον πειραια στη χαριλαου τρικουπη υπρχει ενα μωρο ρουμανακι τη λενε αννα ειναι δενειναι εικοση χρονων σε ολα καλο μπριζολα καλαμωτο και κοψιδια πρωτα.οσοι πιστοι προσλθετε.
αν εδινες κ αριθμο... :)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για βοήθα λίγο παραπάνω: Αριθμό, όροφο, τι γράφει το κουδούνι κ.λ.π.
Μπράβο για το scouting!

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0

Ναι το 45λεπτο ειναι δικο μου σχολιο, γιατι παντου απο οσο ξερω οταν λενε ωρα 45λεπτο εννοουν... Παντως στο παρελθον το επισκεπτομουν συχνα και δεν ειχα καταφερει να φαω μπριζολα σε λογικη τιμη... Οποτε μολις εμαθα για τα υπολοιπα μαγαζια και την τιμολογιακη τους πολιτικη δεν ξαναπηγα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
σημερινη ενημερωση απο φ.νεγρη 11...3 κοπελες (δεν θυμαμε ονοματα....) η μια ηταν η κορινα απο ουκρανια...καλο μιλφ με φοβερο ποδι! (και βυζαρες..) καλο μασσαζ και πολυ ερωτικη μπριτζολα!! εμεινα αρκετα ευχαριστημενος....
80 ευρω το συνολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom