You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
σημερινη ενημερωση απο φ.νεγρη 11...3 κοπελες (δεν θυμαμε ονοματα....) η μια ηταν η κορινα απο ουκρανια...καλο μιλφ με φοβερο ποδι! (και βυζαρες..) καλο μασσαζ και πολυ ερωτικη μπριτζολα!! εμεινα αρκετα ευχαριστημενος....
80 ευρω το συνολο
παλιά καραβάνα η Κορίνα.
Παλιότερα ητάν στο 3ης Σεπτ.25.
Απο τα καλά μιλφ της αγοράς, κάνει και καλο μασάζ.
firefighter2
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σορυ που ροταο πεδεσ αλλα τι εινε ακριβοσ φραπεσ με καλαμακι και μπριζολα?καθοτι νεοσ στο σιτε..
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
μπραβο ρε παιδια ... με προλαβατε ... ειχα παει φωκιονος την τελευταια βδομαδα και ηταν όλες ... ηθελα αλινα αλλα τελικα πηρα παολα η οποία ειναι κοντοπουτανακι εκπαιδευμένο ... αν και στην αρχη ειδα λίγο μουτρα ... αλλα ολα πηγαν κατευχην. οντως που λετε την κορινα την εχω δει και αλλού αλλα καθοτι πιπινοφαγος προτιμάω μικρουλες... εχει γλυκο προσωπάκι και αν εχει και βυζαρες τις οποίες δεν προσεξα .... πρεπει να δοκιμαστει...
στο καλλιροης ειναι ακομα η πατριτσια... εχει κανενας τελευταια ανταπόκριση??
στο καλλιροης ειναι ακομα η πατριτσια... εχει κανενας τελευταια ανταπόκριση??
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
απο Φ4 (φραντζη 4 Φραντζη) χτυπησα το λιζακι που κανει καλο φραπε με καλαμακι και φυσικα δινει και την μπριζολιτσα της.να ενημερωσω οτι η ντινα απεκτησε λιγο τουπε και τσαμπουκαλιδικο στυλακι και φυσικα ουτε που την πηρα για καφε.φταιει μαλλον η χορτασιλα.
περασα και απο κεντρο στη Σ54 (Σολωμου 54) δυο φορες να καταθεσω στην δεσποινα και δεν ητανε.μαλλον θα πεταγε κανα χαρταετο.
ερχομαι να συμφωνησω για την ντινα αν και σημερα (2η επισκεψη ) εσκασε χαμογελο ...
Μετά από κάμποσο καιρό και περιπλανήσεις σε άλλες γειτονιές ξαναπέρασα από Φωκίωνος Νέγρη (το είχα παραμελήσει το μαγαζί!).
Παρούσες Πάολα, Κορινα, και Αλίνα. Πήρα Αλινάκι και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Σταθερή αξία. Μασαζακι καλό, καλαμωτό σούπερ!!! και μπριζόλα well done, όπως μου αρέσει.
Κι ένα σχόλιο για Δέσποινα (Σολωμού 59)που την έχουμε κάνει θεά. Εντάξει καλή είναι δε λέω, αλλά ρε παιδί μου σου την πέφτει πολύ άγρια για τα γούστα μου, χωρίς να σ' αφήνει να πάεις αναπνοή. Εγώ γουστάρω περισσότερο αργό foreplay. Ασε που ο χώρος του μαγαζιού είναι άθλιος.
Παρούσες Πάολα, Κορινα, και Αλίνα. Πήρα Αλινάκι και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Σταθερή αξία. Μασαζακι καλό, καλαμωτό σούπερ!!! και μπριζόλα well done, όπως μου αρέσει.
Κι ένα σχόλιο για Δέσποινα (Σολωμού 59)που την έχουμε κάνει θεά. Εντάξει καλή είναι δε λέω, αλλά ρε παιδί μου σου την πέφτει πολύ άγρια για τα γούστα μου, χωρίς να σ' αφήνει να πάεις αναπνοή. Εγώ γουστάρω περισσότερο αργό foreplay. Ασε που ο χώρος του μαγαζιού είναι άθλιος.
Νομίζω γράφει studio ή ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ και είναι 1 όροφο. Πάρε τη καυλιάρα τη Μελίνα και να μου γράψεις τις εντειπώσεις σου.
Πήρα και εγώ προχθές τη Μελίνα και το ευχαριστήθηκα. Καλή συμπεριφορά, καυλιάρα αλλά εχει πατσές που δεν φαίνονται όταν είναι ντυμένη. Ερωτώ: τι διαφορά στη καύλα έχει η Δέσποινα που όλοι εκθειάζετε?
Επισκέπτης
σωστα ρωτας, μιας και η μελινα παρα τον κρυμμενο πατσα οταν ειναι ριγμενη η σουπα ειναι αθεραπευτα σεξουαλα, αλλα μαλλον κατι θα ξερουν τα παιζακια τα αλλα που εννοειται σεβομαστε. εγω παντως ουτε καν την εχω δειΠήρα και εγώ προχθές τη Μελίνα και το ευχαριστήθηκα. Καλή συμπεριφορά, καυλιάρα αλλά εχει πατσές που δεν φαίνονται όταν είναι ντυμένη. Ερωτώ: τι διαφορά στη καύλα έχει η Δέσποινα που όλοι εκθειάζετε?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Γιατί η Βικτώρια δεν παίζει πια εκεί??Στην Καραισκου 88 καλη ειναι η Μαρια με 80 ευρω μου εκανε φραπεδακι με καλαμακι και μπριτζολιτσα σε διαφορες στασεις συμμετειχε δε με φωνουλες
καλησπερα καταθεσα σημερα στην στουρναρη απο κοπελες η βικυ η αννα η μαρσι και η ελενα που βεβαια πηρα.Η κοπελα με εκπλησει συνεχεια φοβερη και παρολο που περασα λιγο το 45λεπτο δεν μου ανεφερε κατι.μακαρι να παραμεινει ετσι.
Καλημέρα σε όλους.
Επισκεύτηκα προ ημερών το μαγαζί στην Γλυφάδα (Ποσειδώνος), μετά από αρκετό καιρό, μπας και κάτι έχει αλλάξει. Και είχε. Η τιμή 100 ευρωπουλάκια για φραπέ και με όλη την μυστικοπάθεια λές και μου κάνανε χάρη....
Τι να πώ..??
Πάντως ο χώρος πεντακάθαρος, αξίζει να το αναφέρω αυτό.
Τουλάχιστον αν είχε και λιγο "καλαμάκι" το 100ρικο θα ήταν πιο υποφερτό.
Πρόγραμα έχω να δοκιμάσω ξανά στις επόμενες μέρες.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Τα ίδια ακριβώς φιλαράκι. ήμουν εκεί Σάββατο μεσημέρι. 80 μου είπε αρχικά αλλά επειδή είχα 100 δεν έκαναν καν τον κόπο να μου πουν κάτι για ρέστα. Άσε που όντως αισθάνθηκα σαν να μου έκανε χάρη που "έπαιξε" φραπές!!! κρίμα! πολύ κρίμα διότι σαν χώρος είναι ο καλύτερος
@ Sankon
Είχε τουλάχιστον ποικιλία από κοπέλλες ή ήταν 2 όλες-όλες?
Καμμιά λεπτομέρεια έχεις?
Διάβασα σε προηγούμενο post, πως παίζει ακόμα ένα Γλυφάδα, αλλά είναι να φεύγεις μακρυά.
Ακόμα άκουσα οτι κάτι έχει στην Βούλα. Αν κινήσαι σε αυτές τις περιοχές ξέρεις κάτι άλλο.?
Είχε τουλάχιστον ποικιλία από κοπέλλες ή ήταν 2 όλες-όλες?
Καμμιά λεπτομέρεια έχεις?
Διάβασα σε προηγούμενο post, πως παίζει ακόμα ένα Γλυφάδα, αλλά είναι να φεύγεις μακρυά.
Ακόμα άκουσα οτι κάτι έχει στην Βούλα. Αν κινήσαι σε αυτές τις περιοχές ξέρεις κάτι άλλο.?
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές.Το Σαββατοκύριακο έρχομαι Αθήνα για δουλειά.παρακαλώ να με ενημερώσετε που να πάω το Σάββατο και που ναπάω την Κυριακή.και πια ονόματα να διαλέξω.Όποτε ανεβαίνω με ενημερώνεται και περνάω τέλεια χωρίς να χάνω χρόνο.Άντε ρε παιδιά βοηθήστε το χωριατάκι κρητικάκι να περάσει καλά και μερακλίδικα στην προτεύουσα!!!!!
Επισκέπτης
καλα δεν κοιμασαι τετοια ωρα? αυτα σκεφτεσαι?
Επισκέπτης
σοβαρα τωρα, αυριο θα σου στειλω ενα πμ με 3-4 καλα μασαζερι κρεπερι να πας να σε κανουν καινουργιο. θες μονο φραπε για και μπριζολα?
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές.Το Σαββατοκύριακο έρχομαι Αθήνα για δουλειά.παρακαλώ να με ενημερώσετε που να πάω το Σάββατο και που ναπάω την Κυριακή.και πια ονόματα να διαλέξω.Όποτε ανεβαίνω με ενημερώνεται και περνάω τέλεια χωρίς να χάνω χρόνο.Άντε ρε παιδιά βοηθήστε το χωριατάκι κρητικάκι να περάσει καλά και μερακλίδικα στην προτεύουσα!!!!!
Πατριώτη για Σάββατο Στουρνάρη 63 3ος οροφος,Κυριακή Σωλομού 59 6ος όροφος και καλό βόλι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66