Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σεβασμιότατε Μητροπολίτη giorgospapa έχει πάθει κάτι το mailbox της Αρχιεπισκοπής Αθηνών;
Το ποίμνιο περιμένει απαντήσεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
σημερινη ενημερωση απο φ.νεγρη 11...3 κοπελες (δεν θυμαμε ονοματα....) η μια ηταν η κορινα απο ουκρανια...καλο μιλφ με φοβερο ποδι! (και βυζαρες..) καλο μασσαζ και πολυ ερωτικη μπριτζολα!! εμεινα αρκετα ευχαριστημενος....
80 ευρω το συνολο

παλιά καραβάνα η Κορίνα.
Παλιότερα ητάν στο 3ης Σεπτ.25.
Απο τα καλά μιλφ της αγοράς, κάνει και καλο μασάζ.

firefighter2

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σορυ που ροταο πεδεσ αλλα τι εινε ακριβοσ φραπεσ με καλαμακι και μπριζολα?καθοτι νεοσ στο σιτε..

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
μπραβο ρε παιδια ... με προλαβατε ... ειχα παει φωκιονος την τελευταια βδομαδα και ηταν όλες ... ηθελα αλινα αλλα τελικα πηρα παολα η οποία ειναι κοντοπουτανακι εκπαιδευμένο ... αν και στην αρχη ειδα λίγο μουτρα ... αλλα ολα πηγαν κατευχην. οντως που λετε την κορινα την εχω δει και αλλού αλλα καθοτι πιπινοφαγος προτιμάω μικρουλες... εχει γλυκο προσωπάκι και αν εχει και βυζαρες τις οποίες δεν προσεξα .... πρεπει να δοκιμαστει...
στο καλλιροης ειναι ακομα η πατριτσια... εχει κανενας τελευταια ανταπόκριση??

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
απο Φ4 (φραντζη 4 Φραντζη) χτυπησα το λιζακι που κανει καλο φραπε με καλαμακι και φυσικα δινει και την μπριζολιτσα της.να ενημερωσω οτι η ντινα απεκτησε λιγο τουπε και τσαμπουκαλιδικο στυλακι και φυσικα ουτε που την πηρα για καφε.φταιει μαλλον η χορτασιλα.
περασα και απο κεντρο στη Σ54 (Σολωμου 54) δυο φορες να καταθεσω στην δεσποινα και δεν ητανε.μαλλον θα πεταγε κανα χαρταετο.

ερχομαι να συμφωνησω για την ντινα αν και σημερα (2η επισκεψη ) εσκασε χαμογελο ...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Μετά από κάμποσο καιρό και περιπλανήσεις σε άλλες γειτονιές ξαναπέρασα από Φωκίωνος Νέγρη (το είχα παραμελήσει το μαγαζί!).
Παρούσες Πάολα, Κορινα, και Αλίνα. Πήρα Αλινάκι και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Σταθερή αξία. Μασαζακι καλό,  καλαμωτό σούπερ!!! και μπριζόλα well done, όπως μου αρέσει.

Κι ένα σχόλιο για Δέσποινα (Σολωμού 59)που την έχουμε κάνει θεά. Εντάξει καλή είναι δε λέω, αλλά ρε παιδί μου σου την πέφτει πολύ άγρια για τα γούστα μου, χωρίς να σ' αφήνει να πάεις αναπνοή. Εγώ γουστάρω περισσότερο αργό foreplay. Ασε που ο χώρος του μαγαζιού είναι άθλιος.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω γράφει studio ή ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ και είναι 1 όροφο. Πάρε τη καυλιάρα τη Μελίνα και να μου γράψεις τις εντειπώσεις σου.

Πήρα και εγώ προχθές τη Μελίνα και το ευχαριστήθηκα. Καλή συμπεριφορά, καυλιάρα αλλά εχει πατσές που δεν φαίνονται όταν είναι ντυμένη. Ερωτώ: τι διαφορά στη καύλα έχει η Δέσποινα που όλοι εκθειάζετε?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Και μια φιλική κουβέντα για κάποια νεώτερα μέλη στο forum.
Αμάν ρε παιδιά, μας έχετε βγάλει τα μάτια με την ανορθογραφία σε μερικά post που καταλήγουν να μήν διαβάζονται.  Λίγη προσοχή παραπάνω στα κείμενα δεν κάνει κακό.

Επισκέπτης
Πήρα και εγώ προχθές τη Μελίνα και το ευχαριστήθηκα. Καλή συμπεριφορά, καυλιάρα αλλά εχει πατσές που δεν φαίνονται όταν είναι ντυμένη. Ερωτώ: τι διαφορά στη καύλα έχει η Δέσποινα που όλοι εκθειάζετε?
σωστα ρωτας, μιας και η μελινα παρα τον κρυμμενο πατσα οταν ειναι ριγμενη η σουπα ειναι αθεραπευτα σεξουαλα, αλλα μαλλον κατι θα ξερουν τα παιζακια τα αλλα που εννοειται σεβομαστε. εγω παντως ουτε καν την εχω δει

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Στην Καραισκου 88 καλη ειναι η Μαρια με 80 ευρω μου εκανε φραπεδακι με καλαμακι και μπριτζολιτσα σε διαφορες στασεις συμμετειχε δε με φωνουλες
Γιατί η Βικτώρια δεν παίζει πια εκεί??

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα καταθεσα σημερα στην στουρναρη απο κοπελες η βικυ η αννα η μαρσι και η ελενα που βεβαια πηρα.Η κοπελα με εκπλησει συνεχεια φοβερη και παρολο που περασα λιγο το 45λεπτο δεν μου ανεφερε κατι.μακαρι να παραμεινει ετσι.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια ερώτηση - δημοσκόπηση στoυς πολύ έμπειρους. Ποιά θεραπενίς μιλάει πιό πρόστυχα και λέει καυλοκουβέντες ακόμη και από την αρχή του μασσάζ. Όπως καταλάβατε είμαι ακουστικός τύπος.

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.
Επισκεύτηκα προ ημερών το μαγαζί στην Γλυφάδα (Ποσειδώνος), μετά από αρκετό καιρό, μπας και κάτι έχει αλλάξει. Και είχε. Η τιμή 100 ευρωπουλάκια για φραπέ και με όλη την μυστικοπάθεια λές και μου κάνανε χάρη....
Τι να πώ..??
Πάντως ο χώρος πεντακάθαρος, αξίζει να το αναφέρω αυτό.
Τουλάχιστον αν είχε και λιγο "καλαμάκι" το 100ρικο θα ήταν πιο υποφερτό.
Πρόγραμα έχω να δοκιμάσω ξανά στις επόμενες μέρες.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.

Τα ίδια ακριβώς φιλαράκι. ήμουν εκεί Σάββατο μεσημέρι. 80 μου είπε αρχικά αλλά επειδή είχα 100 δεν έκαναν καν τον κόπο να μου πουν κάτι για ρέστα. Άσε που όντως αισθάνθηκα σαν να μου έκανε χάρη που "έπαιξε" φραπές!!! κρίμα! πολύ κρίμα διότι σαν χώρος είναι ο καλύτερος

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
@ Sankon

Είχε τουλάχιστον ποικιλία από κοπέλλες ή ήταν 2 όλες-όλες?
Καμμιά λεπτομέρεια έχεις?
Διάβασα σε προηγούμενο post, πως παίζει ακόμα ένα Γλυφάδα, αλλά είναι να φεύγεις μακρυά.
Ακόμα άκουσα οτι κάτι έχει στην Βούλα. Αν κινήσαι σε αυτές τις περιοχές ξέρεις κάτι άλλο.?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παπα για καλο και για κακο ριξε ενα ευχελαιο και κανα αγιασμο στη σελιδα!
:jerking:

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές.Το Σαββατοκύριακο έρχομαι Αθήνα για δουλειά.παρακαλώ να με ενημερώσετε που να πάω το Σάββατο και που ναπάω την Κυριακή.και πια ονόματα να διαλέξω.Όποτε ανεβαίνω με ενημερώνεται και περνάω τέλεια χωρίς να χάνω χρόνο.Άντε ρε παιδιά βοηθήστε το χωριατάκι κρητικάκι να περάσει καλά και μερακλίδικα στην προτεύουσα!!!!!

Επισκέπτης
καλα δεν κοιμασαι τετοια ωρα? :sleeping: αυτα σκεφτεσαι? :bottom:

Επισκέπτης
σοβαρα τωρα, αυριο θα σου στειλω ενα πμ με 3-4 καλα μασαζερι κρεπερι να πας να σε κανουν καινουργιο. θες μονο φραπε για και μπριζολα?

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές.Το Σαββατοκύριακο έρχομαι Αθήνα για δουλειά.παρακαλώ να με ενημερώσετε που να πάω το Σάββατο και που ναπάω την Κυριακή.και πια ονόματα να διαλέξω.Όποτε ανεβαίνω με ενημερώνεται και περνάω τέλεια χωρίς να χάνω χρόνο.Άντε ρε παιδιά βοηθήστε το χωριατάκι κρητικάκι να περάσει καλά και μερακλίδικα στην προτεύουσα!!!!!

Πατριώτη για Σάββατο Στουρνάρη 63 3ος οροφος,Κυριακή Σωλομού 59 6ος όροφος και καλό βόλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom