Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το ιδρυμα της χαριλαου τρικουπη στον πειραια ειναι γωνια βαμενο καναρινη με πρασινα παραθυρα διπλα στην ηροων πολυτεχνειου ειναι πολυ ευκολω να το βρητε το πληρες μενου εχει 100 ευρωπουλα.        στη φιλωνος 19 και εκει υπαρχει μικρο πολωνακι ονοματι ιζαμπελα ωραιω τεμαχιο  εκει το πληρες μενου εχει 80 ευρω αλλα η μικρη θελει κατι παραπανω και ολα εινα ωραια.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.647
Πόντοι
216
γνωριζει καποιος για το μαγαζι στην ηρακλειου στην πλ.χαλανδριου?
εχει λεει 2 κοπελες.εχουμε καμια πληροφορια?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συγμωμη για τα λαθη  εινα ανθρωποινα τωρα τα ειδα και εγω.καποιος συναγωνιστης ερωτησε για το ιδρυμα της ξενοπουλου ειναι κατω απο το φυσικοθεραπευτηριο.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε γμτ ολοι τρωνε στην καραισκου και εγω διαιτα?? :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

gustavo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη μπερδευτηκα, γινετε  πιο αναλυτικα ? :boff:
Στο μαγαζί βγήκαν τρεις κοπέλες. Οι δύο νεαρές και μια milf αλλά σε γενικές γραμμές καλές και οι τρεις. Διάλεξα την Μαριλένα γύρω στα 30 μελαχρινή με πιασίματα και μεγάλο στήθος.
Ήταν λιγό μαζεμένη αλλά με την πάροδο του χρόνου όλα έγιναν οκ.
Τιμή 50+20+30

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχθές σκεφτόμουν σοβαρά να αλλάξω κατηγορία forum και από μασατζίδικα που γαμάς να πάω αλλού διότι στη θεματική ενότητα είχε πέσει περονόσπορος :huh:. Ξαφνικά από εχθές μέχρι σήμερα διαπίστωσα με έκπληξη ότι έμεινα τρείς σελίδες πίσω :o :new_shocked:. Έτσι παλικάρια μου, να  πάρουμε τις κυλώτες :rockon:. Εμπρός για νέα scout και report :rockon: :rockon: :bounce-glasses:
:headbang2:Επιμένω πάτερ  :priest:δυνατά. Τι συμβαίνει με το mailbox της Αρχιεπισκοπής;

Επισκέπτης
Εχθές σκεφτόμουν σοβαρά να αλλάξω κατηγορία forum και από μασατζίδικα που γαμάς να πάω αλλού διότι στη θεματική ενότητα είχε πέσει περονόσπορος :huh:. Ξαφνικά από εχθές μέχρι σήμερα διαπίστωσα με έκπληξη ότι έμεινα τρείς σελίδες πίσω :o :new_shocked:. Έτσι παλικάρια μου, να τους πάρουμε τα σώβρακα :rockon:. Εμπρός για νέα scout και report :rockon: :rockon: :bounce-glasses:
:headbang2:Επιμένω πάτερ  :priest:δυνατά. Τι συμβαίνει με το mailbox της Αρχιεπισκοπής;
απεργουσαμε!!! γιατι θελουμε λαδια με γευση καρυδας και να μας σερβιρουν και κολατσιο πριν και μετα το μασαζ!

σε ειδα παντως να παραστρατεις σε αλλα φορουμ και γι'αυτο θα σε ξανατιμωρησουμε με καινουργιες δοκιμασιες :bottom:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μηπως κανα συναγωνιστης ξερει να μας πει η εχει παρει τωρα τελευταια τη ντανιελα της ιλλιαδας που λεγοταν μαρια στην αχχιλεως εκτος ιδρυματοςαυτη εκανε εξτρα παλια παρεα με την ειρηνει της αχχιλεως και με τη λιτσα μια με μακρια μαλια καποιος συναγωνιστης την ειπε αλβανιδα αυτη δουλευε στην ξενοπουλου με το ονομα ντανιελα ειναι ελληνιδα.τωρα το ρου μανακι πια εχει παρεα και παει μαζι.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
απεργουσαμε!!! γιατι θελουμε λαδια με γευση καρυδας και να μας σερβιρουν και κολατσιο πριν και μετα το μασαζ!

σε ειδα παντως να παραστρατεις σε αλλα φορουμ και γι'αυτο θα σε ξανατιμωρησουμε με καινουργιες δοκιμασιες :bottom:
Γιατί άδικο είχα; Αφού νόμιζα ότι είχα μείνει μόνος μου να κοιτάω το forum. :-
Κατά τα άλλα όλο λόγια και υποσχέσεις είσαι. Τες πα. Αύριο μεσημέρι θα είμαι στα πέριξ. :rockon:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
γνωριζει καποιος για το μαγαζι στην ηρακλειου στην πλ.χαλανδριου?
εχει λεει 2 κοπελες.εχουμε καμια πληροφορια?

που ειναι αυτο ρε μεγαλε?? ηρακλειου, στην πλατεια χαλανδριου?? μηπως μπερδευτηκες? :huh:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
το ιδρυμα της χαριλαου τρικουπη στον πειραια ειναι γωνια βαμενο καναρινη με πρασινα παραθυρα διπλα στην ηροων πολυτεχνειου ειναι πολυ ευκολω να το βρητε το πληρες μενου εχει 100 ευρωπουλα.        στη φιλωνος 19 και εκει υπαρχει μικρο πολωνακι ονοματι ιζαμπελα ωραιω τεμαχιο  εκει το πληρες μενου εχει 80 ευρω αλλα η μικρη θελει κατι παραπανω και ολα εινα ωραια.
Μπράβο! Οχι μόνο τοποθεσία αλλά και περιγραφή του κτηρίου!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Γιατί άδικο είχα; Αφού νόμιζα ότι είχα μείνει μόνος μου να κοιτάω το forum. :'(
Κατά τα άλλα όλο λόγια και υποσχέσεις είσαι :cheesy:. Τες πα. Αύριο μεσημέρι θα είμαι στα πέριξ.  :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και λιγη ενημερωσει για παλεολογου το ιδρυμα αυτο ειναι οικογενειακο το ειχε πρωτα η πρωην πεθερα της ευη ομηρου 55 γινοταν χαμος μετα το ανελαβε η κορη της ξεκινησε καλμα και μετα το γυρισε και αυτη στο καλαματιαν με την συμφωνη γνωμη της μαμας τωρα εχου βαλει την ευη και κανει μονο φραπεδες γιατι της ειχαν πιαση παλια για φουλ προγραμα που και που ομως πεφτει κανα κελεπουρι και γινεται πεχνιδι εγω επερυσι ειχα τυχει με ενα τετοιο και το πηρα μεσα στο τζακουζι αυτα για τους απανταχου συναγωνιστες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και μια ερώτηση - δημοσκόπηση στoυς πολύ έμπειρους. Ποιά θεραπενίς μιλάει πιό πρόστυχα και λέει καυλοκουβέντες ακόμη και από την αρχή του μασσάζ. Όπως καταλάβατε είμαι ακουστικός τύπος.
παιζει να ειναι η δεσποινα στη σολωμου 59 αυτο που ζητας. αν δε, θελεις να ριχνεις και καμια φάπα, δοκιμασε την ελενη, το milf-οπουρό στη σολωμου 54 με το κοντο ξανθο μαλλι..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
παιζει να ειναι η δεσποινα στη σολωμου 59 αυτο που ζητας. αν δε, θελεις να ριχνεις και καμια φάπα, δοκιμασε την ελενη, το milf-οπουρό στη σολωμου 54 με το κοντο ξανθο μαλλι..
Με ολο τον σεβασμο που νοιωθω για το σχημα σας , ΣΑΣ αναφερω οτι το εν λογω πουρομιλφ Ελενη μεταγραφηκε στην Καραισκου ,στον Πειραια, Ευλογησον.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με ολο τον σεβασμο που νοιωθω για το σχημα σας , ΣΑΣ αναφερω οτι το εν λογω πουρομιλφ Ελενη μεταγραφηκε στην Καραισκου ,στον Πειραια, Ευλογησον.
θα φαει καλα που δε με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει..  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

θενκς !!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
που ειναι αυτο ρε μεγαλε?? ηρακλειου, στην πλατεια χαλανδριου?? μηπως μπερδευτηκες? :huh:

βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, πάνω απο την κεντρική πλάτεία του Αγ.Νικολάου, εκέι που βρίσκονται όλες οι κεφετέριες.
Το πρόβλημα ειναι πως η είσοδος του ιδρύματος βρίσκεται φάτσα κάρτα απέναντι απο την πιο πολύσύχναστη καφετέρια της περιοχής η οποία εχει τραπεζάκια εξω.
Οπότε όση ωρα εσυ χτυπάς το κουδούνι και περιμένεις να σου ανοιξουν, γινεσαι θέαμα σε δεκάδες άλλους που κάθονται δίπλα και πίνουν το φραπέ τους...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάρφωμα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697