Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
παιδια γεια σας.για να δουμε λοιπον,εμεις απο τα βορεια πρεπει να υποστηριζουμε τα δικα μας μαγαζια???
1/3/08.ωρα 14.00.δαρειωτου 11 κηφισια.
με πανε στο δωματιο κ ξεκινα η παρελαση.5 γκομενες,μετριες,καθοτι κ αρρωστακι με τις βυζαρες,διαλεγω μια γκομενα με τα πιο μεγαλα,(λιλιαν).
  μπαινει η κυρια στο δωματιο,ξεκινα το μασαζ,πολυ καλη,οντως πολυ καλο μασαζ.δεν με γυρισε καν,ανασκελα.λεει σε μια φαση υστερα απο 40' ,τελος αυτο ηταν. της λεω ,κανεις φοβερο μασαζ(οντως,παιδια ηξερε η γκομενα)την επομενη φορα να το κανεις πιο αισ8ησιακα,κ παω να τησ χαιδεψω τα βυζια παραλληλα.εκεινη τραβιετε,χαμογελαει λιγο κ απανταει...οχι εδω μονο μασαζ κανουμε,,κ φευγει.αυτη ηταν η επισκεψη μου λοιπον..αααα  80 ευρωπαικα η τιμη...τα συμπερασματα δικα σας.

Λάθος σου που δε το ξεκαθάρισες από την αρχή.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
τη δε σου αρεσει συναδελφε ενημερωσει κανουμε τη πρεπει να αποφεβγουμαι και να μη δινουμε τα γιουρα τζαμπα εκει που δενπρεπει. δεν υπαρχει τιποτα αλλο την αποψη μου καταθετωεπι του θεματος.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους.
Επισκεύτηκα προ ημερών το μαγαζί στην Γλυφάδα (Ποσειδώνος), μετά από αρκετό καιρό, μπας και κάτι έχει αλλάξει. Και είχε. Η τιμή 100 ευρωπουλάκια για φραπέ και με όλη την μυστικοπάθεια λές και μου κάνανε χάρη....
Τι να πώ..??
Πάντως ο χώρος πεντακάθαρος, αξίζει να το αναφέρω αυτό.
Τουλάχιστον αν είχε και λιγο "καλαμάκι" το 100ρικο θα ήταν πιο υποφερτό.
Πρόγραμα έχω να δοκιμάσω ξανά στις επόμενες μέρες.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ενημερωνω απλως οτι η Ρωξανη που ηταν στην Σκρα απο τον Νοεμβριο βρισκετε σε μαγαζι στην Γλυφαδα !!!!Μαλιστα στον εν λογω μαγαζι την φωναζουν διαφορετικα !!!!Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαφημηζεται ιδιαιτερα γιατι ειναι πολλα χρονια στην πατσια και εχει πελατολογιο

Μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο περισσότερο γιατί μένω Βάρκιζα, και μου είναι αδιανόητο να πηγαίνω Αθήνα για ξερό φραπέ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16

Βρε παιδιά, αν δεν κάνω λάθος, Ιλιάδος (***) & Σόλωνος υπήρχε ένα καλό μαγαζί και είχα "δοκιμάσει" μία κοπελίτσα μάλλον Νικολέτα.
Θυμάται κανείς κάτι..??  :headbang:  :idiot:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
.........φυσικα να μας πειτε και τα black listed μασαζ να προσεχουμε!

Να μιά καλή ιδέα. Μία παράγραφο με Black-List, είναι ότι πρέπει.
Να ξέρουμε τι να αποφεύουμε, τουλάχιστον..!!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους...
γνωριζει κανεις εαν ανοιξε επιτελους και παλι το choco-spa?
εαν υπαρχει καποιος που το επισκεφθηκε τις τελευταιες μερες..ας μας κατατοπισει σχετικα..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
και κατι φρεσκοτατο....το μαγαζι στην μαντζαρου στο κωλωνακι,αλλαξε διευθυνση...
κ κοπελες....ειναι η ευα 25χρονων κ μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα γυρω στα 30,ωραιες κοπελες..τυχαια περασα για ενα σκαουτινγκ απο μια πληροφορια φιλου κ με το μασαζ πηρα φραπεδια κ ελευθερια πιασιματων...την επομενη φορα θα παρω μπριζολιτσα πιστευω διοτι η κοπελα ειπε οτι την επομενη θα γινουν περισσοτερα...εφοσον με ξερει...
Για κάνε μια περιγραφή... Κοπέλες ελληνίδες ? Μαντζάρου πόσο ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
συναγωνιστη στην ιλλιαδα αναφερωμαι ελενη και θαλεια ειναι εκει καπιος αλλος συναγωνιστης εκανε λαθοςη κοπελα που πηρε με το μεγαλο στηθος ειναι η ελενη και οχι η θαλεια ηελενη ειναι καλη σε ολα για την αλλη δεν ξερουμαι οποιος ξερει να μας πει.
Φίλος εξερεύνησε το θαυμαστό κόσμο της Ελένης και έμεινε κατενθουσιασμένος :boobies:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
απο Φ4 (φραντζη 4 Φραντζη) χτυπησα το λιζακι που κανει καλο φραπε με καλαμακι και φυσικα δινει και την μπριζολιτσα της.να ενημερωσω οτι η ντινα απεκτησε λιγο τουπε και τσαμπουκαλιδικο στυλακι και φυσικα ουτε που την πηρα για καφε.φταιει μαλλον η χορτασιλα.
περασα και απο κεντρο στη Σ54 (Σολωμου 54) δυο φορες να καταθεσω στην δεσποινα και δεν ητανε.μαλλον θα πεταγε κανα χαρταετο.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλημέρα και καλη Σαρακοστή
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Έχω πάει 2 φορές Στουρνάρη 63 και τις 2 έχω φάει πόρτα. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κοπέλες (σημειώστε ότι τότε είχα πάει παρέα με φίλο) ενώ τη δεύτερη την περασμένη Τετάρτη κατά τις 12 και μου είπαν ότι φτιάχναν τα υδραυλικά και να περάσω την επόμενη. Όμως εδώ διάβασα ότι κάποιοι πήγαν τη Τετάρτη και σερβιρίστηκαν κανονικά. Πάιζεται κάτι ή μήπως αυτό συμβαίνει επειδή δε με γνωρίζουν.
Όντως υπήρχε πρόβλημα με τα υδραυλικά διότι εγώ την προηγούμενη Τρίτη ή Πέμπτη δεν θυμάμαι ακριβώς έμεινα στα κρύα του λουτρού κυριολεκτικά διότι τελικά έκανα μπάνιο με κρύο νερό λόγω προβλήματος στον θερμοσίφωνα

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στα αλανια τοθ σιτε...παιδια εχω διαβασει απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο και εχω και εγω μια απορια...μηπως ξερει κανεις απο εδω μεσα τι παιζει στην κηφισια στην κρητης και κηφησιας?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους...
γνωριζει κανεις εαν ανοιξε επιτελους και παλι το choco-spa?
εαν υπαρχει καποιος που το επισκεφθηκε τις τελευταιες μερες..ας μας κατατοπισει σχετικα..
Ανοιχτο ειναι φιε, στην πραγματικοτητα δεν εκλεισε ποτε, απλα εκανε μια ανακαινιση στο μπανιο.
Νομιζω οτι απο σημερα τα πραγματα θα επιστρεψουν στην κανονικη ροη τους.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1

Ανοιχτο ειναι φιε, στην πραγματικοτητα δεν εκλεισε ποτε, απλα εκανε μια ανακαινιση στο μπανιο.

Ευχαριστω φιλε μου...
απο κοπελες ξερεις τι παιζει αυτον τον καιρο? ποιες ειναι?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6

Ευχαριστω φιλε μου...
απο κοπελες ξερεις τι παιζει αυτον τον καιρο? ποιες ειναι?
Δυστυχως οχι απλα τηλεφωνικα ενημερωθηκα και εγω, παντως εκει νομιζω οτι δεν διαλεγεις......

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
καλημερα στα αλανια τοθ σιτε...παιδια εχω διαβασει απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο και εχω και εγω μια απορια...μηπως ξερει κανεις απο εδω μεσα τι παιζει στην κηφισια στην κρητης και κηφησιας?
εγω χωρις να εχω παει......μου εχει πει ενα πουλακι οτι ανοικει στην κατηγορια του ΔΕΝ

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια....και κατι τελευταιο....εχεται κατι καλο να προτεινεται εκτος απο το σολομου 54 γιατι απογοιτεθτικα...με προτιμιση ελλινιδα

gustavo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Πατησίων 131.
Μαριλένα από Ρουμανία..

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπωσ υπαρχει και καμια πληροφορια για το καινουργιο στην γλυφαδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom