Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το Δεσποινακι τι λεει εμφανισιακα φιλε?Πολλα ακουγονται γι αυτη..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
-σολωμου 54 περασα χθες,ηταν μονο 3 κοπελες η μονη που μ αρεσε ηταν η δεσποινα αλλα ειχε πελατη κ δεν εκατσα...ξαναπερασα αλλα κ παλι ειχε πελατη...ασε που εκλειναν κ νωρις χθες λογω της ημερας της γυναικας...απ οτι μου πε εκει μια κοπελα δουκευει με τους δικους της πελατες η δεσποινα οποτε θελει προσπαθεια να την πετυχεις...που θα παει θα την καταφερω...

Καλημέρα τη Δέσποινα στη Σολωμού 54 τη ζήτησες ή στη Σολωμού 59......... :think:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Για 54 ειχα ακουσει.Εχει στο 59?

Στο 54 έχεις ακούσει για την Ατζελίνα ψηλή μελαχρηνή, μικρό και καλό από εμφάνιση τουλάχιστον δεν την έχω πάρει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Στο 59 είναι η Δέσποινα κι αυτή ψηλή μελαχρηνή κι αυτό μικρό και καλό από εμφάνιση
τουλάχιστον, ούτε αυτή την έχω πάρει αν και την έχω πετύχει free..........!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
σημερα θα λειτουργει κανενα ιδρυμα χαλαρωσης?
γνωριζουμε κατι?

Επισκέπτης
Εγω που ρωτησα προχτες Στουρναρη και Μαρνης μου ειπαν κανονικα αλλα ας πεσει και κανα τηλ να μαστε σιγουροι.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστη στην ιλλιαδα αναφερωμαι ελενη και θαλεια ειναι εκει καπιος αλλος συναγωνιστης εκανε λαθοςη κοπελα που πηρε με το μεγαλο στηθος ειναι η ελενη και οχι η θαλεια ηελενη ειναι καλη σε ολα για την αλλη δεν ξερουμαι οποιος ξερει να μας πει.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
συναγωνιστη στην ιλλιαδα αναφερωμαι ελενη και θαλεια ειναι εκει καπιος αλλος συναγωνιστης εκανε λαθοςη κοπελα που πηρε με το μεγαλο στηθος ειναι η ελενη και οχι η θαλεια ηελενη ειναι καλη σε ολα για την αλλη δεν ξερουμαι οποιος ξερει να μας πει.

δεν γνωριζω την ελενη φιλε...αλλα με τη θαλεια που εκανα εχει 3 αρι γεματο βυζι ισως κ παραπανω....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλημερα...

Τελικα σημερα ... που μπορουμε να παμε για "μπριζολιτσα"?  :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η θαλεια εχει μικρο βυζι  και γεματα μπουτια που την εχω δει κανα δυο φορες τα μεγαλα βυζια εκει μεσα τα εχει η ελενη την εχω παρει και εγω καμποσες φορες και μου αρεσει πολυ και εχει μακρυ μαλι με αφελεια μπροστα.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
η θαλεια εχει μικρο βυζι  και γεματα μπουτια που την εχω δει κανα δυο φορες τα μεγαλα βυζια εκει μεσα τα εχει η ελενη την εχω παρει και εγω καμποσες φορες και μου αρεσει πολυ και εχει μακρυ μαλι με αφελεια μπροστα.

αν κ δεν εχεις κανει με τη θαλεια κ εφοσον εισαι αολυτα σιγουρος τι να πω....μαζι σου...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
να μη διαφωνουμε δωσμου μια εικονα της μια μερα μπηκε στο γραφειο της κυριας και της λεω καινουργιο ειναι ηθαλεια μου λεει καλο παιδι.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
να μη διαφωνουμε δωσμου μια εικονα της μια μερα μπηκε στο γραφειο της κυριας και της λεω καινουργιο ειναι ηθαλεια μου λεει καλο παιδι.

κοντουλα καστανο μαλλι,γλυκο προσωπο,εχει μπουτακια κ μεγαλο φυσικο στηθος...αφου εκανα ψηλαφιση...δεν ηταν απλα ματια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σωστό!
κανά χαμπουργκερ ή βρώμικο και πολύ τους είναι...
στην πατρίδα τους τρώγανε κρέας με το δελτίο...
θα τις ταίσουμε και φρέσκο ψάρι?
Μα καλα ρε συ, δεν ντρεπεσαι ????

ΕΣΥ τα λες αυτα ????  :uglystupid: :uglystupid: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..πρωτο περασμα απο 6 και 3 οροφο του εθνικου ποιητη οπου εφαγα πορτα γιατι ως πρωτοεμφανοζομενος τα κοριτσια κανουν μονο μασαζ τα 60 ευρα...
εισαι σιγουρος για το 60 ευρω ?? μηπως ειναι 80 ?????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
- στουρναρη 63,μαρσι,ωραιο μασαζ για κανα 20λεπτο κ μετα φραπε με καλαμακι κ τελος καλοψημενη μπριζολιτσα τιμη 80ευρω

σου ''δαγκωσε'' 10αρικάκι η μαρσι ή εσυ της το εδωσες ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom