Επισκέπτης
το Δεσποινακι τι λεει εμφανισιακα φιλε?Πολλα ακουγονται γι αυτη..
-σολωμου 54 περασα χθες,ηταν μονο 3 κοπελες η μονη που μ αρεσε ηταν η δεσποινα αλλα ειχε πελατη κ δεν εκατσα...ξαναπερασα αλλα κ παλι ειχε πελατη...ασε που εκλειναν κ νωρις χθες λογω της ημερας της γυναικας...απ οτι μου πε εκει μια κοπελα δουκευει με τους δικους της πελατες η δεσποινα οποτε θελει προσπαθεια να την πετυχεις...που θα παει θα την καταφερω...
Καλημέρα τη Δέσποινα στη Σολωμού 54 τη ζήτησες ή στη Σολωμού 59.........
το Δεσποινακι τι λεει εμφανισιακα φιλε?Πολλα ακουγονται γι αυτη..
Για 54 ειχα ακουσει.Εχει στο 59?
συναγωνιστη στην ιλλιαδα αναφερωμαι ελενη και θαλεια ειναι εκει καπιος αλλος συναγωνιστης εκανε λαθοςη κοπελα που πηρε με το μεγαλο στηθος ειναι η ελενη και οχι η θαλεια ηελενη ειναι καλη σε ολα για την αλλη δεν ξερουμαι οποιος ξερει να μας πει.
η θαλεια εχει μικρο βυζι και γεματα μπουτια που την εχω δει κανα δυο φορες τα μεγαλα βυζια εκει μεσα τα εχει η ελενη την εχω παρει και εγω καμποσες φορες και μου αρεσει πολυ και εχει μακρυ μαλι με αφελεια μπροστα.
να μη διαφωνουμε δωσμου μια εικονα της μια μερα μπηκε στο γραφειο της κυριας και της λεω καινουργιο ειναι ηθαλεια μου λεει καλο παιδι.
Μα καλα ρε συ, δεν ντρεπεσαι ????σωστό!
κανά χαμπουργκερ ή βρώμικο και πολύ τους είναι...
στην πατρίδα τους τρώγανε κρέας με το δελτίο...
θα τις ταίσουμε και φρέσκο ψάρι?
εισαι σιγουρος για το 60 ευρω ?? μηπως ειναι 80 ?????????..πρωτο περασμα απο 6 και 3 οροφο του εθνικου ποιητη οπου εφαγα πορτα γιατι ως πρωτοεμφανοζομενος τα κοριτσια κανουν μονο μασαζ τα 60 ευρα...
- στουρναρη 63,μαρσι,ωραιο μασαζ για κανα 20λεπτο κ μετα φραπε με καλαμακι κ τελος καλοψημενη μπριζολιτσα τιμη 80ευρω
Μα καλα ρε συ, δεν ντρεπεσαι ????
ΕΣΥ τα λες αυτα ????
σου ''δαγκωσε'' 10αρικάκι η μαρσι ή εσυ της το εδωσες ??