NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Zητω συγνωμη , ειστε σοστοι....φιλε NikosShell, μαλλον εσυ καταλαβες λαθος. μιλαμε για σολωμου 59 και οχι για το 54..
Zητω συγνωμη , ειστε σοστοι....φιλε NikosShell, μαλλον εσυ καταλαβες λαθος. μιλαμε για σολωμου 59 και οχι για το 54..
...oxi...ρε παιδια επειδη με τη Σολομου εχω μπερδευτει, ας μου πει καποιος που ξερει. Η Δεσποινα που λετε ειναι εκει που ανοιγει η Ζανα (πρςην Μαρνη) και πως ειναι εμφανισιακα;
και ομως η γη γυριζει!!!!!!!
Δεκτή η συγνώμη. Να ξέρεις πάντως ό,τι γράφω είναι CAR4τσεκαρισμένο ;)Zητω συγνωμη , ειστε σοστοι....
Μηπως ξέρει κανείς γαματζίδικα που μασάς;
Σώστος.Είμαι της άποψης ότι καλύτερα να μείνεις νηστικός από το να φάς μια σαββούρα και να την χρυσοπληρώσεις.Στο κάτω-κάτω ρίχνουμε και μια και ξεμπερδεύουμε.Αμ πως, θα τα πετάμε στις σαύρες.Ρε ξέρετε ότι 70 ευρώ είναι δύο μεροκάματα.Και αυτές τα ζητάνε για 40 λεπτά, άσε που είναι και μαύρα.Ρε ουστ απόδω!¨οσες δεν βλέπονται ας πλένουν τις σκάλες καλύτεραμετα απο χτεσινη βολτα ...
β.σοφιας 52 ...μια ειδα μελαχρινη ...ζητουσε 70 για 40 λεπτα ..μαλλον παιζουν ολα αλλα παιδια δεν βλεπετε ...
συγγρου 75 ...μια απο τα ιδια ..ψιλη ξανθια ελληνιδα ...πολυ βου ομως γκομενα 70 για φραπε 100 για φουλ ....δεν τα αξιζει με τη καμια...
άσε φίλε, έχω μασήσει για τα καλά εκεί. Αστέρι η Δέσποινα.
Το ερώτημα ήταν ρητορικό, αλλά θενκς για την απάντηση.
Τώρα είμαι με το ένα ποδι στα στούντια κια το άλλο στα μασάζια.
Σχιζοφρένεια
βοηθηστε ρε παιδια.αναζητητε,μασατζιδικο,με γκομενα με βυζαρες,υπαρχει??? και που??? παρακαλω
Η ανακαινιση συνεχιζεται......μεχρι και το τελος της εβδομαδας μαλλον!!!!Καλημερα-καλη εβδομαδα...Νεα απο choco-spa κανεις?
Συνάδλφε μπορεις να μας ενημε΄ρώσεις τι μενού έχει το κατάστημα.Εγω απ οτι ξερω η Ειρηνη μεχρι καλαμακι.Αυτα για γρατζουνιες ας μας τα εξηγησει ο PANX γιατι μας ενδιαφερουν.Η Ζωη ηταν παλια και ειναι ξανα τωρα με τα μεγαλα βυζια.
Φίλε vassos,
Oμολογουμένως οι εικόνες που χρησιμοποιείς στο προφίλ σου είναι εξαιρετικές. Η τελευταία που ανέβασες κατά την γνώμη μου είναι λίγο extreme. Θεωρώ ότι με τα παιδιά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι
Φιλικά
kar4
Μηηηηηηηηηη ...σωστος.....θα το αλλαξω πιο μετα!