Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρε παιδια επειδη με τη Σολομου εχω μπερδευτει, ας μου πει καποιος που ξερει. Η Δεσποινα που λετε ειναι εκει που ανοιγει η Ζανα (πρςην Μαρνη) και πως ειναι εμφανισιακα;
...oxi...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και ομως η γη γυριζει!!!!!!!

για να σε πιστεψουμε θα πρεπει να μας καταθεσεις πληρεστατα την εμπειρια σου και ασε σε μας μετα τον σχολιασμο..μεχρι τουδε εισαι και θεωρεισαι αναξιοπιστος! :dancing:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε vassos,
Oμολογουμένως οι εικόνες που χρησιμοποιείς στο προφίλ σου είναι εξαιρετικές. Η τελευταία που ανέβασες κατά την γνώμη μου είναι λίγο extreme. Θεωρώ ότι με τα παιδιά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι
Φιλικά
kar4

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
μετα απο χτεσινη βολτα ...
β.σοφιας 52 ...μια ειδα μελαχρινη ...ζητουσε 70 για 40 λεπτα ..μαλλον παιζουν ολα αλλα παιδια δεν βλεπετε ...
συγγρου 75 ...μια απο τα ιδια ..ψιλη ξανθια ελληνιδα ...πολυ βου ομως γκομενα 70 για φραπε 100 για φουλ ....δεν τα αξιζει με τη καμια...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Μηπως ξέρει κανείς γαματζίδικα που μασάς;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
μετα απο χτεσινη βολτα ...
β.σοφιας 52 ...μια ειδα μελαχρινη ...ζητουσε 70 για 40 λεπτα ..μαλλον παιζουν ολα αλλα παιδια δεν βλεπετε ...
συγγρου 75 ...μια απο τα ιδια ..ψιλη ξανθια ελληνιδα ...πολυ βου ομως γκομενα 70 για φραπε 100 για φουλ ....δεν τα αξιζει με τη καμια...
Σώστος.Είμαι της άποψης ότι καλύτερα να μείνεις νηστικός από το να φάς μια σαββούρα και να την χρυσοπληρώσεις.Στο κάτω-κάτω ρίχνουμε και μια :bigdick: και ξεμπερδεύουμε.Αμ πως, θα τα πετάμε στις σαύρες.Ρε ξέρετε ότι 70 ευρώ είναι δύο μεροκάματα.Και αυτές τα ζητάνε για 40 λεπτά, άσε που είναι και μαύρα.Ρε ουστ απόδω!¨οσες δεν βλέπονται ας πλένουν τις σκάλες καλύτερα :tickedoff:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
άσε φίλε, έχω μασήσει για τα καλά εκεί. Αστέρι η Δέσποινα.
Το ερώτημα ήταν ρητορικό, αλλά θενκς για την απάντηση.
Τώρα είμαι με το ένα ποδι στα στούντια κια το άλλο στα μασάζια.
Σχιζοφρένεια

Επισκέπτης
άσε φίλε, έχω μασήσει για τα καλά εκεί. Αστέρι η Δέσποινα.
Το ερώτημα ήταν ρητορικό, αλλά θενκς για την απάντηση.
Τώρα είμαι με το ένα ποδι στα στούντια κια το άλλο στα μασάζια.
Σχιζοφρένεια

το καταλαβα εκ των υστερων...εγω εαν δεν ειχα κατι ανελειμενες υποχρεωσεις θα το ειχα ξεκινησει το αθλημα των μασαζ αλλα οσωνουπο τελειωνουν...στουντιο λεω να το αφησω δεν αξιζει

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο 652 σελιδες και απιστευτες ερωτησεις κ απαντησεις το μονο που δεν εχει ρωτησει κανεις ειναι αν υπαρχει μασατζιδικο με τραβελια..

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
βοηθηστε ρε παιδια.αναζητητε,μασατζιδικο,με γκομενα με βυζαρες,υπαρχει??? και που??? παρακαλω
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Πριν απο λίγες σελίδες υπάρχει μια αναφορά για καποια στο κατάστημα Αχιλλέως & Ελ. Βενιζέλου. Αλλα δεν γνωρίζω αν είναι ακόμη εκεί??? και τι προγράμματα προσφέρει το κατάστημα(πλήρες μενού ή όχι).
Αν κάποιος πελάτης γνωρίζει σχετικά ας μας ενημερώσει.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φιλε vassos τι του εκανες του κοριτσιου μας και δεν ηταν στην υποδοχη σημερα ? το κουρασες πολυ χθες? Υπαρχει και νεα αφιξη στην καραισκου ,Αντζελα ,ξανθο μαλλι γαλανα ματια ,ωραιο σωματακι ,θα το δοκιμασω την επομενη φορα.

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω απ οτι ξερω η Ειρηνη μεχρι καλαμακι.Αυτα για γρατζουνιες ας μας τα εξηγησει ο PANX γιατι μας ενδιαφερουν.Η Ζωη ηταν παλια και ειναι ξανα τωρα με τα μεγαλα βυζια.
Συνάδλφε μπορεις να μας ενημε΄ρώσεις τι μενού έχει το κατάστημα. :helpplea:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε vassos,
Oμολογουμένως οι εικόνες που χρησιμοποιείς στο προφίλ σου είναι εξαιρετικές. Η τελευταία που ανέβασες κατά την γνώμη μου είναι λίγο extreme. Θεωρώ ότι με τα παιδιά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι
Φιλικά
kar4

σωστος.....θα το αλλαξω πιο μετα!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
sυναδελφοι μια εροτηση οποιοσ ξερει απανταει...η ζανα κανει ακομα μασαζ η εινε μονο υποδοχη΄΄΄΄και δουλευη σολομου 54 6οσ΄΄όποιοσ ξερει ασ απαντισει ευχαριστο΄΄΄΄

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Δουλεύει κανονικότατα. Και είναι εκεί που λες στον 6ο όροφο. Λίγο βαριεστημένη είναι τώρα τελευταία αλλά το μασάζ της παραμένει κορυφαίο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom