You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εχω βαρεθεί να ακούω για τη μάρσι. Η κοπέλα δε σκαμπάζει απο μασάζ. Για αυτό και προτείνω μάγια ή βίκυ που κατέχουν το άθλημα, προσφέρουν φουλ πρόργαμμα και στάζουν εμπειρίαΕπισκεψη χθες στην Στουρνάρη, μαρσι όλα τα λεφτα, ικανοποιητικότατο μασαζ και πολυ καλή περιποιηση με λοκο. Απλά αψογη.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
με 30 ????????πατερ δεν είχα δει την ερώτησή σου περί ροδέλας. Ναι, η Μαρσυ προσφέρει λοκο με +30€.
το ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ το τράγιο !!!!
το 10άρικο ειναι μια χαρα..
αλλιως να ξαναπαει στα κωλόμπαρα να ζητιανευει κανενα ποτο για 2 ευρω..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
συμφωνω [size=14pt]ΑΠΟΛΥΤΑ[/size] !!!!Εχω βαρεθεί να ακούω για τη μάρσι. Η κοπέλα δε σκαμπάζει απο μασάζ. Για αυτό και προτείνω μάγια ή βίκυ που κατέχουν το άθλημα, προσφέρουν φουλ πρόργαμμα και στάζουν εμπειρία
εμενα η μαρσι δεν με ενθουσιασε ΚΑΜΙΑ απ τις φορες που την πηρα..
edit: και εννοειται (για μενα) οτι και στα κοψιδια και τα συναφη, ειναι ψιιιιιλο-σπαστικια..
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
+1000Έκανε 'μεγάλη ζημιά' στην πατσαβούρα ο Παπα-Γιώργης? Θα ήτανε στην πατρίδα της και θα έπαιρνε πίπες απο μπάτσους για λίγα ρούβλια.Ο παπα-Γιώργης είναι απο τα μέγιστα respect στο thread των μασατζίδικων και εάν το μπουρδελομάγαζό της έχει πελατεία το οφείλει στο site και σε μέλη σαν τον παπα-Γιώργη.Να μην πουλάει το παραμύθι ότι τους κάνανε 'ζημιά' ούτε και να έχουν το στυλάκι του 'δεσμοφύλακα' σε πελάτες που αναφέρουν το site.Η δουλειά τους είναι να γαμιούνται και όχι να κάνουν ανακρίσεις απο που ήρθε ο καθένας.Θα μας ανακρίνουν και οι πουτάνες τώρα εκεί φτάσαμε.Οι αχάριστες έχουν φάει με χρυσά κουτάλια οι πατσαβούρες απο δώ.Απλώς τώρα κάποια πράγματα απο δώ και πέρα θα μπαίνουνε στη θέσης τους.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Κανά νέο ? Προσωπικό?περασε κανεις απο καραισκου?εχω να παω κανα 15ηνθημερο..αλλαξε τιποτα εκει ?
μια και σκέφτομαι να κατέβω στο Λιμάνι.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....λαουρα....Θυμάσαι όνομα μιας θεραπαινίδας αδύνατη μελαχροινή με κούρεμα Charleston?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
πες ομως κ ποσο ειναι κανονικα..
κανονικα ειναι 80αρι,αλλα σκιζουν οπου τους παιρνει....καλα αυτο δεν ειναι κατι νεο..μια ζωη συμβαινει,αυτοι θα κανουν την εξαιρεση?
ήθελα να κάνω μια επίσκεψη σε μασαζ σήμερα...το μόνο που ήξερα ήταν η σκρα,αλλά είναι κλειστή πλέον...προσπάθησα να θυμηθώ διευθύνσεις από το σάιτ...τελικά λόγω του ότι με βόλευε η περιοχή πήγα στο μαγαζί Μιχαλοκοπούλου 99...2 πολύ κοντές και μικρές ξανθιές μετριότατες και μια μιλφ μελαχροινή της κακιάς ώρας....η μιλφ ξανθιά στην υποδοχή καλύτερη από όλες(όχι κάτι το ιδιαίτερο),αλλά δεν ρώτησα αν κάνει μασαζ...όπως ήρθα έτσι έφυγα,μάπα το καρπούζι
DarkEvil ορθόν μα τίποτα το αξιόλογο για συναθλητές που βλέπουν μόνο αγώνες Τσάμπιον Λίγκ ! :-καπου πηρε το ματι μου σε αυτο το νημα περι μασαζ στη Ν.Σμυρνη.Ισχυει κατι τετοιο ή μπαρουφες??
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 216
Δεν πιανω ακριβως το υπονοουμενο.Η ορολογια σου με προβληματιζει παντως απο οτι καταλαβα υπαρχει αλλα δεν αξιζει
Σωστά κατάλαβες,εκτός αν αντί για τσάμπιον λιγκ προτιμάς σούπερ λίγκα!!!!!!!!!!!
Αλλά και πάλι, καλύτερα άστο...........!!!!!!!!!!
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι :o καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω
Πάτερ το πόστ αυτό μου μυρίζει κράχτη (καλληρροις,γουλια,πατρισια και 3 ποστ που λένε μόνο για τό εν λόγω μαγαζί) μάλλον ρωσικός δάκτυλος έπεσε
Πάτερ το πόστ αυτό μου μυρίζει κράχτη (καλληρροις,γουλια,πατρισια και 3 ποστ που λένε μόνο για τό εν λόγω μαγαζί) μάλλον ρωσικός δάκτυλος έπεσε
Ύποπτο αυτό,δάκτυλος του Πούτιν.....
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 216
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι :o καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω
Συνάδελφοι αυτή την Ανίτα την έχει δει κανένας, πως είναι από εμφάνιση (είναι και ελληνίδα λέει) και πως σερβίρει φραπέδες και κοψίδια.........?!!!!!!!!!
ΥΓ. Καλά εντάξει και πως κάνει και μασάζ,εννοείται...........
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ημέρα ΚΑΘΕΤΑΙ αραχτή στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση!!! Καμμιά φορά σκουπίζει και κανένα πελάτη ένεκα έλειψης προσωπικού ΑΣΕ που απο
εμφάνιση σκίζει... Πάντως εγώ πήρα ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ αποτέλεσμα.... ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ στο λεξικο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ στην ΣΗΜΑΣΙΑ της ΞΕΠΕΤΑΣ
Κοινώς κράχτής ΑΠΙΘΑΝΟ κορμί και φανταστικό δέρμα ΑΛΛΑ και τα 80 γιούρια έχουν αξία στην πορτοφόλα μου
ΑΥΤΑ μόνον ΕΛΕΝΑ απο εκεί γνωστή απο Φρατζή 4 που δυστυχώς δεν πέτυχα και την ήξερα οπότε ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ
Sorry girls keep walking
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 216
Εχω βαρεθεί να ακούω για τη μάρσι. Η κοπέλα δε σκαμπάζει απο μασάζ. Για αυτό και προτείνω μάγια ή βίκυ που κατέχουν το άθλημα, προσφέρουν φουλ πρόργαμμα και στάζουν εμπειρία
Συμφωνώ κι εγώ συνάδελφε μαζί σου,ούτε εγώ είμαι fan της Μάρσι,αλλά υπάρχουν καινούρια
δεδομένα που βοηθούν στην επιλογή ενός νέου test ride της
εν λόγω κορασίδος............ ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K