Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Επισκεψη χθες στην Στουρνάρη, μαρσι όλα τα λεφτα, ικανοποιητικότατο μασαζ και πολυ καλή περιποιηση με λοκο. Απλά αψογη.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
πατερ δεν είχα δει την ερώτησή σου περί ροδέλας. Ναι, η Μαρσυ προσφέρει λοκο με +30€.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη χθες στην Στουρνάρη, μαρσι όλα τα λεφτα, ικανοποιητικότατο μασαζ και πολυ καλή περιποιηση με λοκο. Απλά αψογη.
Εχω βαρεθεί να ακούω για τη μάρσι. Η κοπέλα δε σκαμπάζει απο μασάζ. Για αυτό και προτείνω μάγια ή βίκυ που κατέχουν το άθλημα, προσφέρουν φουλ πρόργαμμα και στάζουν εμπειρία :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πατερ δεν είχα δει την ερώτησή σου περί ροδέλας. Ναι, η Μαρσυ προσφέρει λοκο με +30€.
με 30 ????????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

το ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ το τράγιο !!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

το 10άρικο ειναι μια χαρα..  :)

αλλιως να ξαναπαει στα κωλόμπαρα να ζητιανευει κανενα ποτο για 2 ευρω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εχω βαρεθεί να ακούω για τη μάρσι. Η κοπέλα δε σκαμπάζει απο μασάζ. Για αυτό και προτείνω μάγια ή βίκυ που κατέχουν το άθλημα, προσφέρουν φουλ πρόργαμμα και στάζουν εμπειρία :dancing:
συμφωνω [size=14pt]ΑΠΟΛΥΤΑ[/size] !!!!

εμενα η μαρσι δεν με ενθουσιασε ΚΑΜΙΑ απ τις φορες που την πηρα..

edit: και εννοειται (για μενα) οτι και στα κοψιδια και τα συναφη, ειναι ψιιιιιλο-σπαστικια..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Έκανε 'μεγάλη ζημιά' στην πατσαβούρα ο Παπα-Γιώργης? Θα ήτανε στην πατρίδα της και θα έπαιρνε πίπες απο μπάτσους για λίγα ρούβλια.Ο παπα-Γιώργης είναι απο τα μέγιστα respect στο thread των μασατζίδικων και εάν το μπουρδελομάγαζό της έχει πελατεία το οφείλει στο site και σε μέλη σαν τον παπα-Γιώργη.Να μην πουλάει το παραμύθι ότι τους κάνανε 'ζημιά' ούτε και να έχουν το στυλάκι του 'δεσμοφύλακα' σε πελάτες που αναφέρουν το site.Η δουλειά τους είναι να γαμιούνται και όχι να κάνουν ανακρίσεις απο που ήρθε ο καθένας.Θα μας ανακρίνουν και οι πουτάνες τώρα εκεί φτάσαμε.Οι αχάριστες έχουν φάει με χρυσά κουτάλια οι πατσαβούρες απο δώ.Απλώς τώρα κάποια πράγματα απο δώ και πέρα θα μπαίνουνε στη θέσης τους.
+1000

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πες ομως κ ποσο ειναι κανονικα..

κανονικα ειναι 80αρι,αλλα σκιζουν οπου τους παιρνει....καλα αυτο δεν ειναι κατι νεο..μια ζωη συμβαινει,αυτοι θα κανουν την εξαιρεση?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ήθελα να κάνω μια επίσκεψη σε μασαζ σήμερα...το μόνο που ήξερα ήταν η σκρα,αλλά είναι κλειστή πλέον...προσπάθησα να θυμηθώ διευθύνσεις από το σάιτ...τελικά λόγω του ότι με βόλευε η περιοχή πήγα στο μαγαζί Μιχαλοκοπούλου 99...2 πολύ κοντές και μικρές ξανθιές μετριότατες και μια μιλφ μελαχροινή της κακιάς ώρας....η μιλφ ξανθιά στην υποδοχή καλύτερη από όλες(όχι κάτι το ιδιαίτερο),αλλά δεν ρώτησα αν κάνει μασαζ...όπως ήρθα έτσι έφυγα,μάπα το καρπούζι

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καπου πηρε το ματι μου σε αυτο το νημα περι μασαζ στη Ν.Σμυρνη.Ισχυει κατι τετοιο ή μπαρουφες??

EFPATORAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καπου πηρε το ματι μου σε αυτο το νημα περι μασαζ στη Ν.Σμυρνη.Ισχυει κατι τετοιο ή μπαρουφες??
DarkEvil ορθόν μα τίποτα το αξιόλογο για συναθλητές που βλέπουν μόνο αγώνες Τσάμπιον Λίγκ !  :-

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πιανω ακριβως το υπονοουμενο.Η ορολογια σου με προβληματιζει παντως απο οτι καταλαβα υπαρχει αλλα δεν αξιζει

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Δεν πιανω ακριβως το υπονοουμενο.Η ορολογια σου με προβληματιζει παντως απο οτι καταλαβα υπαρχει αλλα δεν αξιζει

Σωστά κατάλαβες,εκτός αν αντί για τσάμπιον λιγκ προτιμάς σούπερ λίγκα!!!!!!!!!!!
Αλλά και πάλι, καλύτερα άστο...........!!!!!!!!!!

χρηστος12

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι  :o                                                   καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω  :smitten:

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι  :o                                                   καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω  :smitten:

Πάτερ το πόστ αυτό μου μυρίζει κράχτη (καλληρροις,γουλια,πατρισια και 3 ποστ που λένε μόνο για τό εν λόγω μαγαζί) μάλλον ρωσικός δάκτυλος έπεσε

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πάτερ το πόστ αυτό μου μυρίζει κράχτη (καλληρροις,γουλια,πατρισια και 3 ποστ που λένε μόνο για τό εν λόγω μαγαζί) μάλλον ρωσικός δάκτυλος έπεσε

Ύποπτο αυτό,δάκτυλος του Πούτιν.....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216

Συνάδελφοι αυτή την Ανίτα την έχει δει κανένας, πως είναι από εμφάνιση :boobies: :boobies: :boobies: (είναι και ελληνίδα λέει) και πως σερβίρει φραπέδες και κοψίδια.........?!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh:

ΥΓ.  Καλά εντάξει και πως κάνει και μασάζ,εννοείται........... :grin: :grin: :grin:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι  :o                                                  καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω  :smitten:

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ημέρα ΚΑΘΕΤΑΙ αραχτή στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση!!! Καμμιά φορά σκουπίζει και κανένα πελάτη ένεκα έλειψης προσωπικού ΑΣΕ που απο
εμφάνιση σκίζει... Πάντως εγώ πήρα ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ αποτέλεσμα.... ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ στο λεξικο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ στην ΣΗΜΑΣΙΑ της ΞΕΠΕΤΑΣ
Κοινώς κράχτής ΑΠΙΘΑΝΟ κορμί και φανταστικό δέρμα ΑΛΛΑ και τα 80 γιούρια έχουν αξία στην πορτοφόλα μου

ΑΥΤΑ μόνον ΕΛΕΝΑ απο εκεί γνωστή απο Φρατζή 4 που δυστυχώς δεν πέτυχα και την ήξερα οπότε ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ
Sorry girls keep walking  :think:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216

Συμφωνώ κι εγώ συνάδελφε μαζί σου,ούτε εγώ είμαι fan της Μάρσι,αλλά υπάρχουν καινούρια
δεδομένα :booty: :booty: :booty: που βοηθούν στην επιλογή ενός νέου test ride της
εν λόγω κορασίδος............ ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom