Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

eklektos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα ρε παιδια παλιος στο χωρο αλλα γραφω πρωτη φορα γνωριζει κανεις που εχει παει η ασπασια απο ιλιαδα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αγαπητοί συν-γαμίκοι παρακολουθώ το site αρκετές μέρες και ιδιαίτερα αυτό το thread. Σε γενικές γραμμές εχω καταλάβει τι παίζει όμως έχω μία απορία.αν και στα στριπτιζάδικα και τα κωλόμπαρα ξέρω πως να φερθώ στα μασατζίδικα δεν έχω αντιληφθεί την "λεπτή" γραμμή. τι λες στην τσατσά? φέρε μου το καλύτερο "τεμάχιο" να το γεμίσω χυμούς? javascript:void(0); ηρθα να σας γαμισω και να φυγω... javascript:void(0); ή θέλω κατι αισθησιακό και τολμηρό? javascript:void(0); Ως νέος στο χώρο (ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν)δεν θέλω να με περάσουν για μπάτσο. ούτε βέβαια να καταθέσω 2-3 50ευρα μέχρι να βεβαιωθούν για μένα.
Υ.Γ. το ευαγές ίδρυμα της πλατείας δαβάκη κάνει για entry level ή να προτιμίσω κάτι άλλο? javascript:void(0);
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και εδω ειμαστε..  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χθεσινη επισκεψη μαντζαγριωτακη 56 κ στο ταμειο μου εφυγε το κεφαλι! :headbang:δεν λεω..καλο το μαρακι αλλα για 120 που εσκασα
δεν αξιζει!!πειτε μου ρε παιδες τοσο παει η με εσκισαν?
εγω τα ειπα οτι παιρνουν σκαλπ στο ταμειο..  :cheesy:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
περασε κανεις απο καραισκου?εχω να παω κανα 15ηνθημερο..αλλαξε τιποτα εκει ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
καλημερα ρε παιδια παλιος στο χωρο αλλα γραφω πρωτη φορα γνωριζει κανεις που εχει παει η ασπασια απο ιλιαδα

Εγώ ξέρω αλλά δεν σου λέω, γιατί είσαι παρτάκιας.....Τώρα που την έχασες αποφάσισες να μιλήσεις? Θα την έχω για πάρτι μου την Ασπασία.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν σε ακουσα πατερ...θα ξαναπαω μονο εαν παιζει κ το μωρο στην υποδοχη...ξερεις κατι για αυτο πατερ?
ξερει ο jules. ρωτα τον, ειναι καλο παιδι. θα σε εξυπηρετησει..

αλλιως θα φαει αφορισμο..  :cheesy:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ξερει ο jules. ρωτα τον, ειναι καλο παιδι. θα σε εξυπηρετησει..

αλλιως θα φαει αφορισμο..  :cheesy:

Πάτερ δεν ξέρω αλλά θα μάθω!

Ξεκινάω για πρωινό "άδειασμα"  :bigdick: :bigdick: :bigdick: και ίσιωμα στη μέση και το μεσημέρι σας έχω νέα κουφάλες!  :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως οι μεχρι τωρα πληροφοριες δεν αναφερουν οτι εχει φαγωθει..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο επισκεψη που ''θα κανω τη δευτερα'' στη σολωμου 54 εχουμε και λεμε..

5 τεμαχια εκ των οποιων τα 4 milf-ιες, με την κατερινα να ξεχωριζει την οποια και δοκιμασα, αλλα με απογοητευσε. ξεπέτα του κερατα.. (θαρείς πως εχει χρηματισει στη φρατζη 4 και στην καλιροης 48)  :grin: :grin:

στο μαγαζι γινοταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ απο κινηση, και με πηγαιναν απο δωματιο σε δωματιο επι 15λέπτου, για να μπαινουν οι πελατες που ΕΣΠΑΓΑΝ τα κουδουνια, χωρις να τρακαριστουμε..

κατα τα αλλα, η κυρια σοφια(?), ισχυριζεται οτι το σαιτ τους εχει κανει μεγαλη ζημια..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :grin:

ας θυμηθει ποσοι πελατες εμπαιναν στο καταστημα πριν αρχισει να αναφερεται στο σαιτ, κι ας κανει το σταυρό της..  :priest: :priest: :priest: :priest:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
κατα τα αλλα, η κυρια σοφια(?), ισχυριζεται οτι το σαιτ τους εχει κανει μεγαλη ζημια..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :grin:

ας θυμηθει ποσοι πελατες εμπαιναν στο καταστημα πριν αρχισει να αναφερεται στο σαιτ, κι ας κανει το σταυρό της..  :priest: :priest: :priest: :priest:
Είπες μεγάλη κουβέντα Πάτερ.Αλλά απο πατσαβούρια τι περίμενες? Αναγνώριση? Θα μπινελικώσουν και απο πάνω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθεσινη επισκεψη μαντζαγριωτακη 56 κ στο ταμειο μου εφυγε το κεφαλι! :headbang:δεν λεω..καλο το μαρακι αλλα για 120 που εσκασα
δεν αξιζει!!πειτε μου ρε παιδες τοσο παει η με εσκισαν?

σεσκισαν.........

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πήγα και εγώ, πρώτη φορά, στο εν λόγω μαγαζί, αφού είχα ακούσει καλά λόγια και θέλησα να πάρω την Κατερίνα ή την Αντζολίνα ή την Ζάννα που είναι στην υποδοχή με την ιατρική μπλούζα. Στην υποδοχή ήταν μία κυρία μεσόκοπη με πέρασε στα ενδότερα και ευγενέστατα με ρώτησε για κέρασμα. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι κοπέλες. Η Κατερίνα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ζήτησα την Αντζολίνα. Που την ξέρεις την Αντζολίνα εσύ ? είπε η κυρία με ύφος αυστηρό. Κάποιος φίλος μου με ενημέρωσε. Πώς τον λένε τον φίλο σου? Τότε δεν μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό από το "Παπαγιώργη". Δεν έχουμε πελάτες παπάδες μου λέει. Ήταν παλιά παπάς απαντάω εγώ αλλά τον ξύρισαν. Άκουσε να δεις, μου λέει η ξένη κυρία, αυτός ο άνθρωπος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Εγώ δεν θυμόμουν βέβαια τι έχει γράψει και ποιός έχει γράψει και απάντησα¨: Δεν είναι έτσι διότι εγώ είμαι πελάτης και βρίσκομαι εδώ επειδή άκουσα καλά λόγια. Όχι μου λέει δεν τα λες καλά... και η συζήτηση ανακυκλώθηκε. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή και έφυγα. Πήγα στον 3ο όροφο όπου 1 μόνο κοπέλα ήταν διαθέσιμη, μέτρια αλλά φιλόξενη και καλός χαρακτήρας, όμως δεν ξεκαθάρισε το φουλ πρόγραμμα και έφυγα πάλι. Πήγα σε μαγαζί που έχω ξαναπάει για σίγουρα. Αυτά τα ανέφερα προς γνώσιν και αποφυγή του ονόματος Παπαγιώργης στο εν λόγω μαγαζί του 6ου. Σόρρυ Παπαγιώργη αν έκανα γκάφα, την ευλογία σου.
Έκανε 'μεγάλη ζημιά' στην πατσαβούρα ο Παπα-Γιώργης? Θα ήτανε στην πατρίδα της και θα έπαιρνε πίπες απο μπάτσους για λίγα ρούβλια.Ο παπα-Γιώργης είναι απο τα μέγιστα respect στο thread των μασατζίδικων και εάν το μπουρδελομάγαζό της έχει πελατεία το οφείλει στο site και σε μέλη σαν τον παπα-Γιώργη.Να μην πουλάει το παραμύθι ότι τους κάνανε 'ζημιά' ούτε και να έχουν το στυλάκι του 'δεσμοφύλακα' σε πελάτες που αναφέρουν το site.Η δουλειά τους είναι να γαμιούνται και όχι να κάνουν ανακρίσεις απο που ήρθε ο καθένας.Θα μας ανακρίνουν και οι πουτάνες τώρα εκεί φτάσαμε.Οι αχάριστες έχουν φάει με χρυσά κουτάλια οι πατσαβούρες απο δώ.Απλώς τώρα κάποια πράγματα απο δώ και πέρα θα μπαίνουνε στη θέσης τους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έκανε 'μεγάλη ζημιά' στην πατσαβούρα ο Παπα-Γιώργης? Θα ήτανε στην πατρίδα της και θα έπαιρνε πίπες απο μπάτσους για λίγα ρούβλια.Ο παπα-Γιώργης είναι απο τα μέγιστα respect στο thread των μασατζίδικων και εάν το μπουρδελομάγαζό της έχει πελατεία το οφείλει στο site και σε μέλη σαν τον παπα-Γιώργη.Να μην πουλάει το παραμύθι ότι τους κάνανε 'ζημιά' ούτε και να έχουν το στυλάκι του 'δεσμοφύλακα' σε πελάτες που αναφέρουν το site.Η δουλειά τους είναι να γαμιούνται και όχι να κάνουν ανακρίσεις απο που ήρθε ο καθένας.Θα μας ανακρίνουν και οι πουτάνες τώρα εκεί φτάσαμε.Οι αχάριστες έχουν φάει με χρυσά κουτάλια οι πατσαβούρες απο δώ.Απλώς τώρα κάποια πράγματα απο δώ και πέρα θα μπαίνουνε στη θέσης τους.

respect! :rockon:αντε με την κωλογρια που μας το παιζει και ρηγμενη....μπαν στο ιδρυμα για να μαθει....ετσι και αλλιως υπαρχουν πολυ καλυτερα!αντε απο εκει χαμω με την καθε τσατσογρια.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πατερ μου και οχι μονο ,αυριο ειναι η μοναδικη μερα που μπορω να ξεφυγω απο υποχρεωσεις , δουλιες κλπ και σκεφτομαι ενα πληρες χαλαρωμα , ποιο ευαγες ιδρυμα να προτιμησω Στουρναρη η Σολωμου και ποια κοπελα να διαλεξω εργαζονται τα ιδρυματα αυτα αυριο ?Κυριακη γαρ.
την ευλογια σου πατερ.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εδω ειμαι.....Panx τσεκαρε Pm...!!!!
Περιμενω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ μου και οχι μονο ,αυριο ειναι η μοναδικη μερα που μπορω να ξεφυγω απο υποχρεωσεις , δουλιες κλπ και σκεφτομαι ενα πληρες χαλαρωμα , ποιο ευαγες ιδρυμα να προτιμησω Στουρναρη η Σολωμου και ποια κοπελα να διαλεξω εργαζονται τα ιδρυματα αυτα αυριο ?Κυριακη γαρ.
την ευλογια σου πατερ.
η στουρναρη εδω και λιγες εβδομαδες ειναι κλειστη τις κυριακες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom