Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Βρε ο νέος μίλησε για συναντήσεις εκτός. Προφανώς κάποιες το τρίβουν το πιπέρι. Το μαγαζί αυτό έχει εκλεκτή πελατεία... με Sugar Daddies που είναι απλόχεροι:).Αλλά στην περίπτωση αυτή -εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο- περνάμε σε άλλη κατηγορία και άλλο τιμοκατάλογο γιατί τα κορίτσια είναι ένα κι ένα απ΄όσο γνωρίζω.  Στην Πατριάρχου ΜOΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενεφανίσθη κάποια "αθλήτρια" που τη διώξανε κακήν κακώς. Τώρα το αν ο νεανίας είχε επιτυχία για εκτός των τειχών ή όχι... άντε βρες άκρη. Για Απόλλωνος πάντως και μένα μου κίνησε την περιέργεια...γιατί άλλα είχα αντιληφθεί.Προσωπικά δεν νομίζω πως πρόκειται για media shop διαφημσιτικό, απλά μάλλον είναι ένας νέος ενθουσιώδης που σαν το λαγό σκέφτηκε να πεί μια κουβέντα παραπάνω. Απλά στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδη βρε φιλαρακι να σε ρωτησω κατι για Π.Ιωακειμ γιατι με τρωει εδω και χρονια....υπαρχει περιπτωση να παιξει φραπεδια στο συγκεκριμενο????Σου εχει τυχει κατι αναλογο????ή πρεπει να κλειστει το ραντεβου εκτος!!!!
Περιμενω απαντηση εδω η pm
Μην περιμένεις Φίλε Kosfra. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Trust me
ΥΓ Αυτό το μαγαζί με τρώει και μένα χρόνια με πενιχρότατα αποτελέσματα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε wind....τυγχανει να ξερω περιπτωση θεραπευτριας που δουλευε παλια στην Πατριαρχου....και καποια στιγμη πηγε στο μαγαζι της Βεικου 48 στο Γαλατσι....η εν λογω θεραπευτρια ητανε πολυ καλη στο σερβιρισμα του φραπε και μετα απο 2 συνεδριες περασε και στο καλαμακι......νομιζω λοιπον οτι και στην Πατριαρχου κατι θα παιζει....απλα δεν εχω το χρονο, και δεν σπαταλα το χρημα να ξεκλειδωσω τα αδυτα του ιδρυματος....δεν νομιζω οτι μπορει να συντηρηθει ενα ιδρυμα για τοσα χρονια κανοντας μονο μασαζ...
Οι κατεχοντες πληροφοριες ας στειλουν pm

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Φίλος μου πήγε με Βαλεντίνα νομίζω στο Καλλιρόης και ξετρελάθηκε

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Φιλε wind....τυγχανει να ξερω περιπτωση θεραπευτριας που δουλευε παλια στην Πατριαρχου....και καποια στιγμη πηγε στο μαγαζι της Βεικου 48 στο Γαλατσι....η εν λογω θεραπευτρια ητανε πολυ καλη στο σερβιρισμα του φραπε και μετα απο 2 συνεδριες περασε και στο καλαμακι......νομιζω λοιπον οτι και στην Πατριαρχου κατι θα παιζει....απλα δεν εχω το χρονο, και δεν σπαταλα το χρημα να ξεκλειδωσω τα αδυτα του ιδρυματος....δεν νομιζω οτι μπορει να συντηρηθει ενα ιδρυμα για τοσα χρονια κανοντας μονο μασαζ...
Οι κατεχοντες πληροφοριες ας στειλουν pm
Τι να πώ ήμουνα μάλλον εξαιρετικά άτυχος. Το μαγαζί πάντως συντηρείται από γερομπαμπαλήδες...

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γ.Τ.Π. παιδιά το ευαγές της Καλλιρόης. Σύνθημά τους η ξεπέτα. Επαυξάνω τα σχετικά πόστς

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
για το μαγαζί στην Απόλλωνος δεν εχουν αναφερθεί πολλά. μια που το έφερε η συζήτηση και φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πάει για πείτε...
από ότι κατάλαβα μόνο φραπεδάκι. από θεραπαινίδες όμως τι λέει; αξίζουν; 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για το μαγαζί στην Απόλλωνος δεν εχουν αναφερθεί πολλά. μια που το έφερε η συζήτηση και φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πάει για πείτε...
από ότι κατάλαβα μόνο φραπεδάκι. από θεραπαινίδες όμως τι λέει; αξίζουν; 
το απολλωνος ειναι διδυμακι του συγγρου 79, δηλαδη μεχρι φραπε και μονο.

αρα, ανηκει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url]

Επισκέπτης
μαγκες το παλικαρι δεν ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου.μην τους παιρνουμε ολους με το τσεκουρι. απο οτι φαινεται τα ξερει καλα τα μαγαζια.μπορει να ειναι και εμφανησιμος και να τρωει καλα.συμβαινουν αυτα. βεβαια μου κανει εντυπωση αυτο που ειπε και ο zero για την απολλωνος οτι ειναι τρωει πριτσολα με 65 γιατι εκει απο οτι ξερω δεν την ψηνουν και συν της αλλης 60 εχει μονο το μασαζ.
και για παριαρχου υπαρχουμε τα κοροιδα που κατα καιρους παμε και ακουμπαμε και ατομα μεγαλης ηλικιας και τσεπης που οταν δινουν ενα χιλιαρικο το βραδυ στα μπουζουκια δεν το πουσκεφτονται να πουν "παρε μαναρα μου ενα πεντακοσαρικο και γαργαλα με" στα πανεμορφα κοριτσακια του μαγαζιου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
το απολλωνος ειναι διδυμακι του συγγρου 79, δηλαδη μεχρι φραπε και μονο.

αρα, ανηκει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url]

Το τσέκαρα πριν λιγο.
Το "Απόλλωνος" δεν έχει αλλάξει ιδιοκτητη, οπότε η μπριζόλα είναι απο χλωμή έως αδύνατη....

Επίσης το Συγγρού 79 έχει πάψει να είναι αδερφάκι του "Απόλλωνος" (μου το είχε πει η ιδιοκτήτρια τελευταια φορά που είχα πάει το καλοκαιρι).
Εχει όμως αποκτήσει (το Άπολλωνος) καινούργιο παράρτημα στην Αγια Παρασκευή στην οδό Αγ. Ιωάννου (δεν θυμάμαι νούμερο).

Και κάτι ακόμα.
Στα "Νεα" έχει αγγελία για καινούργιο μαγαζί στου Γκύζη , πίσω απο τον Άρειο Πάγο!
Η διεύθυνση είναι : Κηρύλου Λουκάρεως 41, 4ος όροφος, κουδούνι "Κλεοπάτρα", ωρες 11-9 και κυριακές. Εχει πάει κανείς?
Λεω να πάω το ΣΚ....

EFPATORAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν συναγωνιστές εύλογες οι απορίες  :huh:
Η Ιωακειμιάδα πώς συντηρέί την όλη φάση με μαγικά ? Έχω πληροφορία γκαραντί ότι μερικές φορές πιάνει καλές 03.00.
Ιλιάδα όλοι ξέρουμε τα πάντα. Σχετικά με Απόλλωνος σίγουρος φραπές και με καλαμάκι από μέτριες του ανατολικού μπλόκ. Τώρα αν την μπριζόλα την σερβίραν γιατί έτσι γουστάραν άλλο θέμα (έχω μπει στο άλλο δωμάτιο να ξέρω τι κάνουν ?), αλλά 65 Ευρώ στάνταρ την τελευταία φορά και ξέφυγε η φάση. Οι προσωπικές εμπειρίες συναγωνιστές δεν είναι και κανόνας. Ανάλογα τις καυ... της κάθε μιας. Μπορεί κάποιος να γαμ... και σε Εκκλησία αυτό κάνει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι στην τάδε Εκκλησία γίνονται όργια ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπόν συναγωνιστές εύλογες οι απορίες  :huh:
Η Ιωακειμιάδα πώς συντηρέί την όλη φάση με μαγικά ? Έχω πληροφορία γκαραντί ότι μερικές φορές πιάνει καλές 03.00.
κατσε.... μας εξηγεις τί ακριβως ηθελε να πει εδω ο ποιητης ????

μηπως οτι καθονται ανοικτα μεχρι τις 3 το πρωι, ΑΡΑ λογω αυτου ειναι σιγουρο οτι γαμιουνται ????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Λοιπόν συναγωνιστές εύλογες οι απορίες   :huh:
Ιλιάδα όλοι ξέρουμε τα πάντα. Σχετικά με Απόλλωνος σίγουρος φραπές και με καλαμάκι από μέτριες του ανατολικού μπλόκ. Τώρα αν την μπριζόλα την σερβίραν γιατί έτσι γουστάραν άλλο θέμα (έχω μπει στο άλλο δωμάτιο να ξέρω τι κάνουν ?), αλλά 65 Ευρώ στάνταρ την τελευταία φορά και ξέφυγε η φάση. Οι προσωπικές εμπειρίες συναγωνιστές δεν είναι και κανόνας. Ανάλογα τις καυ... της κάθε μιας. Μπορεί κάποιος να γαμ... και σε Εκκλησία αυτό κάνει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι στην τάδε Εκκλησία γίνονται όργια ?

επειδή με αυτά τα μαγαζιά ποτέ δεν ξέρεις και επειδή οι τύπισσες πολλές φορές ειναι μυστήριες, και επειδή κάθε μασατζού θέλει τον τρόπο της δεν αποκλέιω τιποτα.
Απλα το κόβω πολύ δύσκολο για Απόλλωνος..με 65 ευρώ...

dpapadopoylos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φίλε zero στο Λουκαρεως 41 πήγα τεταρτη 6/02/08 στο νο 41 δεν υπηρχε κουδουνι και μάλιστα ανέβηκα στον 4ο αλλά καμία επιγραφή δεν υπήρχε...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
επειδή αυτές γυρίζουνε από μαγαζί σε μαγαζί,ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Ρωξάννα από Σκρα...ξανθιά ΜΙΛΦ πράσινα μάτια και...κωλάρα?
Φιλε και γω την ψαχνω , οποιος την βρει ενημερωνει τον αλλον , πραγματικα κωλαρα που ...την διεθετε.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Nα αναφέρω συνοπτικά για χτεσινή επίσκεψη σε Στουρνάρη ...
πήρα Ελένη, σκουρόχρωμη παχουλή, που την ξέρω . Πολύ φιλότιμο μασαζ, και  η συνέχεια, και πλήρες μενού- όλα ΟΚ/η  Τιμή= πάντα 70 Ε
Προτείνεται μόνο για λάτρεις των στρουμπουλών
Κυρίως,  καταλήγω  στο  να επιβεβαιώσω  τα σχολια  συναγωνιστών  για δυο θεραπαινίδες  εκει --διότι  κατά την παρουσίαση..
Οι μεν Ελένη, Μαίρη και Βικη  εμφανίστηκαν ευγενικές και χαμογελαστές
οι δε ....Τζούλια και Ραμόνα  με  υφάκι και ελαφρώς΄μαγκέ.. ;)
Μαρσι - δεν είδα / γινόταν  χαμός .. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom