Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
αυτά τα milf πότε θα πάρουν σύνταξη?Τα πιάνει το καινούργιο ασφαλιστικό και θα πάνε για τα 65?Βικτόρια και Ντανιέλα λένε τίποτα από εμφάνιση?
Η Ντανιελα τοτε που ηταν στην Αχιλλεως και την ελεγαν Μαρια την επαιρνα εξω σε ξενοδοχειο αλλα παντα κοιτα να σου παιρνει καθε φορα και περισοτερα ενω ζηταει 150 για 2 φορες την επομενη θα σου ζητηση 200 κλπ που νομιζω οτι δεν αξιζει,εγω παντως την επαιρνα με εναν φιλο και της διναμε 250 και οι 2 μαζι

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν το έχω ποτέ αναφέρει στο section μουσική αυτού του site αλλά είμαι λάτρης της κλασικής μουσικής με έφεση στο πιάνο. Παρακολουθώ concerti όπου οι μελωδίες με συχνά με κάνουν να δακρύζω. Τόσο ευαίσθητος είμαι. Πόσο μάλλον όταν  πρόκειται για concerti a quattre mains, ελληνιστί «Για τέσσερα χέρια». Διπλή ένταση και ευαισθησία. Την ίδια ευαίσθητη συμπεριφορά όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε δείχνει και το σώμα μου που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ψυχή μου στο θέμα της απόλαυσης των όμορφων και γλυκών πραγμάτων αυτού του κόσμου. Κάπως έτσι δάκρυσε από διπλή συγκίνηση η πεοκεφαλή μου όταν τέσσερα χέρια αντί για δύο ανέλαβαν να την ψυχαγωγήσουν. Τα δύο ήταν της Μαρίνας.. της γνωστής Μαρίνας μας… με το ωραίο εύπλαστο κορμάκι. Με τα μικρά ολοστρόγγυλα λεμονάκια της που χώνεις τη μουσούδα σου να τα μυρίσεις και να τα γευτείς. Με το --όχι τόσο σφιχτό πλέον- φεγγαροχτυπημένο κωλαράκι της. Με την απαλή επιδερμίδα.. Την φιδίσια γλώσσα που εφορμά σε κάθε σπιθαμή απόκρυφων σημείων. Τα άλλα δύο χέρια μίας άλλης θεραπαινίδας.. Από την έκσταση ξέχασα το όνομα της. Σε Μιλφεδάκι μου έκανε. Γλυκύτατο όμως, μαχμουρλίδικο, νωχελικό. Αλλά με καταπράσινες ματάρες και χείλια τριανταφυλλένια. Διέκρινα πάνω της  μία εντιμότητα και μία ακεραιότητα χαρακτήρος. Τιμούσε το λειτούργημα της.  

Αχ αυτά τα είκοσι δάχτυλα των τεσσάρων βελούδινων χεριών, με μαεστρία μοναδική οδήγησαν τα βογκητά να ξεχυθούν σαν μεθυστικές νότες ενός pianoforte μέχρι που σαν υπνοβάτης σηκώθηκα για να χειροκροτήσω πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος του κονσέρτου.

Και τότε αυτές… οι ευαίσθητες καλλιτέχνιδες… μου προσέφεραν ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Μια αόρατη ευλογημένη Δύναμη ανέδειξε ένα σπάνιο ταλέντο που διέθεταν… Να παίζουν το αυλό των αρχαίων συμποσίων όσο καλά και το piano

Και τα δάκρυα χαράς της πεοκεφαλής μου, θα σας το πω… ήταν ένας ασυγκράτητος χείμαρρος… Κι όπως γνωρίζετε, κάθε δάκρυ έχοντας την ίδια σύσταση του φυσικού ορού, πέραν του καλού που κάνει στην επιδερμίδα είναι και θρεπτικός. Κάτι που γνώριζαν οι θεσπέσιες αυτές καλλίτεχνιδες, οι αυθεντικές αυτές γευσιγνώστριες και με βογκητά χορωδιακά σαν την "Ωδή της Χαράς" άντλησαν κάθε σταγόνα.

Τιμή εισιτηρίου: Στο διπλό το αντίτιμο της απλής παράστασης. Στην αίθουσα Τέχνης Κηφισσίας  

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε wind ένα έχω να πώ ζωγράφισες.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
811
Πόντοι
6.755
θεικο και λιγα λεω  10+

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα
αγ.μελετιου 70 τι παιζει?
εχω καιρο να διαβασω

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν ξέρω αν το έχω ποτέ αναφέρει στο section μουσική αυτού του site αλλά είμαι λάτρης της κλασικής μουσικής με έφεση στο πιάνο. Παρακολουθώ concerti όπου οι μελωδίες με συχνά με κάνουν να δακρύζω. Τόσο ευαίσθητος είμαι. Πόσο μάλλον όταν  πρόκειται για concerti a quattre mains, ελληνιστί «Για τέσσερα χέρια». Διπλή ένταση και ευαισθησία. Την ίδια ευαίσθητη συμπεριφορά όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε δείχνει και το σώμα μου που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ψυχή μου στο θέμα της απόλαυσης των όμορφων και γλυκών πραγμάτων αυτού του κόσμου. Κάπως έτσι δάκρυσε από διπλή συγκίνηση η πεοκεφαλή μου όταν τέσσερα χέρια αντί για δύο ανέλαβαν να την ψυχαγωγήσουν. Τα δύο ήταν της Μαρίνας.. της γνωστής Μαρίνας μας… με το ωραίο εύπλαστο κορμάκι. Με τα μικρά ολοστρόγγυλα λεμονάκια της που χώνεις τη μουσούδα σου να τα μυρίσεις και να τα γευτείς. Με το --όχι τόσο σφιχτό πλέον- φεγγαροχτυπημένο κωλαράκι της. Με την απαλή επιδερμίδα.. Την φιδίσια γλώσσα που εφορμά σε κάθε σπιθαμή απόκρυφων σημείων. Τα άλλα δύο χέρια μίας άλλης θεραπαινίδας.. Από την έκσταση ξέχασα το όνομα της. Σε Μιλφεδάκι μου έκανε. Γλυκύτατο όμως, μαχμουρλίδικο, νωχελικό. Αλλά με καταπράσινες ματάρες και χείλια τριανταφυλλένια. Διέκρινα πάνω της  μία εντιμότητα και μία ακεραιότητα χαρακτήρος. Τιμούσε το λειτούργημα της. 

Αχ αυτά τα είκοσι δάχτυλα των τεσσάρων βελούδινων χεριών, με μαεστρία μοναδική οδήγησαν τα βογκητά να ξεχυθούν σαν μεθυστικές νότες ενός pianoforte μέχρι που σαν υπνοβάτης σηκώθηκα για να χειροκροτήσω πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος του κονσέρτου.

Και τότε αυτές… οι ευαίσθητες καλλιτέχνιδες… μου προσέφεραν ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Μια αόρατη ευλογημένη Δύναμη ανέδειξε ένα σπάνιο ταλέντο που διέθεταν… Να παίζουν το αυλό των αρχαίων συμποσίων όσο καλά και το piano

Και τα δάκρυα χαράς της πεοκεφαλής μου, θα σας το πω… ήταν ένας ασυγκράτητος χείμαρρος… Κι όπως γνωρίζετε, κάθε δάκρυ έχοντας την ίδια σύσταση του φυσικού ορού, πέραν του καλού που κάνει στην επιδερμίδα είναι και θρεπτικός. Κάτι που γνώριζαν οι θεσπέσιες αυτές καλλίτεχνιδες, οι αυθεντικές αυτές γευσιγνώστριες και με βογκητά χορωδιακά σαν την "Ωδή της Χαράς" άντλησαν κάθε σταγόνα.

Τιμή εισιτηρίου: Στο διπλό το αντίτιμο της απλής παράστασης. Στην αίθουσα Τέχνης Κηφισσίας 

Εννοείς της Μαρίνας στην Κηφισίας 12; μας καύλωσες μεσημεριάτικα.....

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ  συναθλητές παλαιούς και νέους, :rockon:
Προς επιβεβαίωση άλλων post,  να καταθέσω ότι πέρασα για δεύτερη (και τελευταία) φορά  (προς επιβεβαίωση της μαλακίας μου) :headbang: από Καλλιρρόης 48. Το σκηνικό ίδιο με την πρώτη. Ξεπέτα κανονική, έκλαιγα τα λεφτά μου.
Ας αφήσουμε τα κακά νέα και θα σας πω τα καλά.
Παρ’ ότι η περιοχή του κέντρου της Αθήνας  δεν με εξυπηρετεί πέρασα από Στουρνάρη 63. Καλά το ενυδρείο είναι όλα τα λεφτά. Είχα διαβάσει ότι θα γίνει ανακαίνιση στο θεραπευτήριο και μάλλον άρχισε, διότι την ώρα  του massage άκουγα τρυπάνια και σφυριά..
Καθότι νέος στο μαγαζί  η κυρία  της  υποδοχής ευγενικά  μου μίλησε μόνο για τις απλές υπηρεσίες. Δεν ρώτησα για παραπάνω μέχρι να δω φως. Περάσανε τρεις κοπέλες (δεν θυμάμαι ονόματα)  μία εκ των οποίων και η Μάρσυ. 
Πήρα την Μάρσυ  για την οποία είχα διαβάσει τα καλύτερα  (άξιο forum) :rockon: και  η κοπέλα είναι φανταστική.
Ξεκίνησε μα μάλαξη στα πόδια και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν ανιχνευτική για το ποίος είμαι, από πού τους βρήκα κλπ. Όλα  κύλησαν ωραία  και εγώ είχα αρχίσει μα φτιάχνομαι  για την συνέχεια…
Η οδηγία από «μέσα» και λόγω μη συνεννόησης  από την αρχή για full η κοπέλα  δεν ήξερε τι να κάνει. Με ρωτά λοιπόν και τώρα τι θέλεις να κάνω? Την απάντηση την φαντάζεστε οπότε φεύγει για  σύσκεψη με την διεύθυνση και επιστρέφει  χαρούμενη. Χάρηκα και εγώ φυσικά διότι αν έτρωγα πόρτα … :tickedoff:.
Ξεκινάει η δεύτερη φάση όπου το κορίτσι παρ’ ότι μικρό σε ηλικία  με έστειλε στο θεό. Η αίσθηση του κορμιού της και ειδικά του στήθους της μου ξύπνησε αναμνήσεις παλαιές. Δεν παίζεται και από συμμετοχή και αίσθηση. Με βλέπω να καταθέτω δελτίο συντομότατα.
Η διαδικασία  45’ , 50+20 μπριζόλα  T-bone 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χαιρετώ  συναθλητές παλαιούς και νέους, :rockon:
Προς επιβεβαίωση άλλων post,  να καταθέσω ότι πέρασα για δεύτερη (και τελευταία) φορά  (προς επιβεβαίωση της μαλακίας μου) :headbang: από Καλλιρρόης 48. Το σκηνικό ίδιο με την πρώτη. Ξεπέτα κανονική, έκλαιγα τα λεφτά μου.
Ας αφήσουμε τα κακά νέα και θα σας πω τα καλά.
Παρ’ ότι η περιοχή του κέντρου της Αθήνας  δεν με εξυπηρετεί πέρασα από Στουρνάρη 63. Καλά το ενυδρείο είναι όλα τα λεφτά. Είχα διαβάσει ότι θα γίνει ανακαίνιση στο θεραπευτήριο και μάλλον άρχισε, διότι την ώρα  του massage άκουγα τρυπάνια και σφυριά..
Καθότι νέος στο μαγαζί  η κυρία  της  υποδοχής ευγενικά  μου μίλησε μόνο για τις απλές υπηρεσίες. Δεν ρώτησα για παραπάνω μέχρι να δω φως. Περάσανε τρεις κοπέλες (δεν θυμάμαι ονόματα)  μία εκ των οποίων και η Μάρσυ. 
Πήρα την Μάρσυ  για την οποία είχα διαβάσει τα καλύτερα  (άξιο forum) :rockon: και  η κοπέλα είναι φανταστική.
Ξεκίνησε μα μάλαξη στα πόδια και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν ανιχνευτική για το ποίος είμαι, από πού τους βρήκα κλπ. Όλα  κύλησαν ωραία  και εγώ είχα αρχίσει μα φτιάχνομαι  για την συνέχεια…
Η οδηγία από «μέσα» και λόγω μη συνεννόησης  από την αρχή για full η κοπέλα  δεν ήξερε τι να κάνει. Με ρωτά λοιπόν και τώρα τι θέλεις να κάνω? Την απάντηση την φαντάζεστε οπότε φεύγει για  σύσκεψη με την διεύθυνση και επιστρέφει  χαρούμενη. Χάρηκα και εγώ φυσικά διότι αν έτρωγα πόρτα … :tickedoff:.
Ξεκινάει η δεύτερη φάση όπου το κορίτσι παρ’ ότι μικρό σε ηλικία  με έστειλε στο θεό. Η αίσθηση του κορμιού της και ειδικά του στήθους της μου ξύπνησε αναμνήσεις παλαιές. Δεν παίζεται και από συμμετοχή και αίσθηση. Με βλέπω να καταθέτω δελτίο συντομότατα.
Η διαδικασία  45’ , 50+20 μπριζόλα  T-bone 

ωραιο report.. :boobies: :boobies:

EFPATORAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπρρρρρρρρρ.. Γιατί με προβληματίζει το post υτό ? Είναι δυνατόν κάποιος να αυτοδιαφημίζεται ως fun της Πατριάρχου  Ιωακείμ? Ασε που από τα κάποια μαγαζιά στις "βολτίτσες" ούτε απ΄έξω.. Παλαιολόγου για παράδειγμα... ή Χίλτον και Απόλλωνος... Κάτι δεν μου πάει καλά. είτε άπειρο είναι το παληκάρι μας.. είτε... ματσωμένο και τα σκορπά...
Σωστός φίλε WIND11. Τα μαγαζιά είναι φαρμακεία, αλλά γουστάρω την ποικιλία της Ιλιάδας (βαριέμαι με τις ίδιες Βλ. Ρούλα, Χριστίνα, Αλεξάνδρα) και τα ραντεβουδάκια που χτύπησα εκτός και δωρεάν απο Ιωακειμιάδα (αν έτρωγα τα ταπίδια δεν θα πατούσα ούτε για πλάκα). Απόλλωνος Θεού σταβλίσια στάνταρ με 65 Ευρώ. Παλαιολόγου Αυτοκράτορα ωραίος χώρος για να πιείς μόνο ελληνικό καφέ, όπως και στην Πάρις Χίλτον. Μάρνης, Στουρνάρη, Φρ4 και ΣΙΑ όλοι ξέρουμε. Θυατείρων τρελό φραπεδοαίνιγμα (το ένα αφεντικό σύχναζε π.χ. στην Ιωακειμιάδα). Είδες έτσι έρχονται οι ιδέες για επιχειρήσεις. Α! Είχαμε και κάτι αλλαξ...λιές προσωπικού ένα φεγγάρι Ιλιάδας - Ιωακειμιάδας (Βρέ τι γίνεται !).    

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Σωστός φίλε WIND11. Τα μαγαζιά είναι φαρμακεία, αλλά γουστάρω την ποικιλία της Ιλιάδας (βαριέμαι με τις ίδιες Βλ. Ρούλα, Χριστίνα, Αλεξάνδρα) και τα ραντεβουδάκια που χτύπησα εκτός και δωρεάν απο Ιωακειμιάδα (αν έτρωγα τα ταπίδια δεν θα πατούσα ούτε για πλάκα). Απόλλωνος Θεού σταβλίσια στάνταρ με 65 Ευρώ. Παλαιολόγου Αυτοκράτορα ωραίος χώρος για να πιείς μόνο ελληνικό καφέ, όπως και στην Πάρις Χίλτον. Μάρνης, Στουρνάρη, Φρ4 και ΣΙΑ όλοι ξέρουμε. Θυατείρων τρελό φραπεδοαίνιγμα (το ένα αφεντικό σύχναζε π.χ. στην Ιωακειμιάδα). Είδες έτσι έρχονται οι ιδέες για επιχειρήσεις. Α! Είχαμε και κάτι αλλαξ...λιές προσωπικού ένα φεγγάρι Ιλιάδας - Ιωακειμιάδας (Βρέ τι γίνεται !).    
Α τώρα μάλιστα... Ηρέμησα λίγο.. By the way πόσο έχει πάει τώρα το μαλί στην Πατριάρχου Ι? Εχω να πάω χρόνια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697

θα μας τρελάνεις ρε φίλε για Απόλλωνος?
Καταρχήν εκέι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ μπριζόλα και κατά δέυτερον το απλό μασάζ κοστίζει 60 ευρώ (με φραπέ), πως είναι δυνατό να κάνει η μπριζόλα 65?
εκτός και αν κατέριψες τους νόμους της αγοράς ή αν έχει αλλάξει πρόσφατα ιδιοκτήτη το μαγαζί.
Αλλίως πάψε να παραπληροφορείς τον κοσμο.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Δηλαδη βρε φιλαρακι να σε ρωτησω κατι για Π.Ιωακειμ γιατι με τρωει εδω και χρονια....υπαρχει περιπτωση να παιξει φραπεδια στο συγκεκριμενο????Σου εχει τυχει κατι αναλογο????ή πρεπει να κλειστει το ραντεβου εκτος!!!!
Περιμενω απαντηση εδω η pm

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
θα μας τρελάνεις ρε φίλε για Απόλλωνος?
Καταρχήν εκέι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ μπριζόλα και κατά δέυτερον το απλό μασάζ κοστίζει 60 ευρώ (με φραπέ), πως είναι δυνατό να κάνει η μπριζόλα 65?
εκτός και αν κατέριψες τους νόμους της αγοράς ή αν έχει αλλάξει πρόσφατα ιδιοκτήτη το μαγαζί.
Αλλίως πάψε να παραπληροφορείς τον κοσμο.
Φιλε zero για αυτο το λογω και εγω ρωτησα για την Πατριαρχου......
ας μας απαντησει ο φιλος.......αλλιως ας σωπασει για ΠΑΝΤΑ!!!!!!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Και επισης.....αν και δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο περιστατικο......που δεν ξερουμε τι ακριβως θελει να πει ο φιλος

Εαν καποιο μαγαζι θελει να διαφημιστει αυτο δεν ειναι κακο.....
Καντε καμια εκπτωσουλα στα μελη του site να δειτε πως θα ανεβουν οι δουλειες...
Μπαινοντας και γραφοντας οτι το Χ μαγαζι ειναι super δεν κερδιζετε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom