You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (0 μέλη και 129 επισκέπτες)
Λοιπόν … Αναφορά από Ματζαγριωτάκη… Κατ’ αρχή η πρώτη ευχάριστη έκπληξη από τα όμορφα πόδια και χαμόγελο της ματρόνας. Σώμα αιθέριο, αγέρωχο, πολλά υποσχόμενο. Οι πρώτες σκέψεις μου πως αυτά τα ποδαράκια θα τυλίγονταν γύρω από τη μέση μου ή αν αυτά τα χειλάκια, θα τολμούσαν να ανακαλύψουν νέες φρουτώδεις γεύσεις. Ωστόσο οι ευγενείς επιδιώξεις μου δεν ευωδόθηακν. Έτσι μετά την πρώτη ανάκριση του που, πως και γιατί, όπου κράτησα το στόμα μου κλειστό ερμητικά με ένα ξερό αλλά στιβαρό "Δεν γνωρίζω δεν απαντώ. Όπως θέλετε εχεμύθεια άλλο τόσο τη θέλω κι εγώ", δείχνοντας τη βέρα μου, η πανέξυπνη αυτή κορασίς κατάλαβε τις σκοτεινές αλλά αγνές προθέσεις μου και φώναξε ένα τρελό μωρό ελληνάκι που δεν το λένε Αλίκη. Ξανθούλι, κοντούλι και γλυκούλι σαν ελαφάκι. Σωματάκι μούρλια, με κίνηση όλο χάρη και πλαστικότητα. Πλαισιωμένο από δύο γλυκύτατα στηθάκια. Ώριμα, στητά, αξιοθαύμαστα, αξιοφίλιτα. Η κορασίς αυτή κατείχε την γνώση μάλαξης βαλάνου την οποία και άσκησε λατρευτικά ως θεραπενίς, θωπεύοντας την άργά και βασανιστικά με τον δέοντα σεβασμό. Αποκαλύπτοντας παράλληλα μια εξίσου αξιοθαύμαστη τεχνική σπασίματος μέσης και νωχελικού ημικυκλικού λικνίσματος ούτως ώστε είτε επι σκοπού είτε τυχαίως και εντελώς "αθώα" να συναντούνται ηλεκτρισμένες οι ορθομένες ρώγες με την πορφυρή από την καύλα πεοκεφαλή.Προκαλώντας ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα, που ως γνωστόν δημιουργεί άμπωτι και πλημμυρίδα. Κι όταν κάπως κάπου κατά λάθος γλύστρισε για να μην πέσει την αγκάλιασα σφικτά….. Μέχρι εδώ γιατί αν συνεχίσω θα με βρίζετε πως σας καύλωσα πρωινιάτικα. Οϋτε θα σας πω για τιμές... Ρωτάτε στην είσοδο
Μου αρέσει ο ποιητικός σου οίστρος !!!!
Γενικά συμφωνώ μ' αυτά που λές για τη Ματζαγριωτάκη.
Από τιμές βέβαια το έχουν καβαλήσει το κλαλάμι.
Επίσκεψη στη Θησέως 31
Παρούσες Ειρήνη, milf από 3ης Σεπτεμβρίου 54, Αναστασία από Φ. Νέγρη 11 και ω, ναί ...!!! το Ολγάκι από το ίδιο μαγαζί, για το οποίο πολοί αναρωτιώτουσαν που έχει πάει, δυστυχώς απασχολημένη με άλλο ...συνάδελφο. αναγκαστηκα να πάρω Ειρήνη. Μέτριο μασσάζ, καλωμωτό βαθύ (!) αλλά μονότονο. Με το που είδα τα πεσμένα βυζιά της δεν γουστάριζα μπριζόλα. 80 Ευρώ.
Παρούσες Ειρήνη, milf από 3ης Σεπτεμβρίου 54, Αναστασία από Φ. Νέγρη 11 και ω, ναί ...!!! το Ολγάκι από το ίδιο μαγαζί, για το οποίο πολοί αναρωτιώτουσαν που έχει πάει, δυστυχώς απασχολημένη με άλλο ...συνάδελφο. αναγκαστηκα να πάρω Ειρήνη. Μέτριο μασσάζ, καλωμωτό βαθύ (!) αλλά μονότονο. Με το που είδα τα πεσμένα βυζιά της δεν γουστάριζα μπριζόλα. 80 Ευρώ.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε το κουδουννι τι λεει?εχει μονο τρια κουδουνια εκει εκ των οποιως 2 λενε research international(1o+3o) και τ αλλ κατι κουλα παλι...το μαγαζι τι λεει?Σινώπης και Ευήνου 22. Καθαρός χώρος, ευγενική η υποδοχή. Εκεί βρίσκεται η γνωστή από Συγγρού 12, Εύα. Επίσκεψη δική μου χτες το μεσημεράκι. Έρχεται η Εύα, τα λέμε. Καθαρό δωμάτιο. Της ζήτησα δίδυμο και μου πρότεινε την Ιζαμπέλα. Όχι πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά εξαιρετικο στήθος, μεγάλο και γκομενάρα σε όλα τα υπόλοιπα! Πεντακάθαρη η Ιζαμπέλα, ξεκινήσαμε το "παοχνίδι" όσο η Εύα πήγε για λαστιχα. Αστέρι πραγματικό. Έρχεται και η Εύα στο δωμάτιο και αρχίζει να γδύνεται. Παναγία μου! Μπόχα γέμισε το δωμάτιο, πρώτα από τα πόδια της και μετά από τον κώλο της! Τα είδα όλα! Τέλειωα άρον άρον με τηην άλλη και πήγα στο μπάνιο όσο πιο γρήγορα! Επιστρέφοντας στο δωμάτιο η μπόχα ήταν ανυπόφορη! Ντυθηκα, ήρθαν οι κοπέλλες στο δωμάτιο, πλήρωσα 200 € (μη βρίζετε και μη βαράτε!!!) και έφυγα τρέχοντας! Η Εύα, που είχα τη χαρά μια φορά να την πάρω και σε ξενοδοχείο ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ! Φρίκη! Η βρώμα με έστειλε! ΜΑΚΡΙΑ! Ή μόνο Ιζαμπέλα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Επίσκεψη στη Θησέως 31
συμφωνω για ειρηνη....δε λεει μια στο ψητο!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
σε προσφατες επισκεψεις μου παντως σε διαφορα ιδρυματα(τροιας,θησεως 31,σολωμου 54,μαρνης 28 κλπ...)διαπιστωνω με λυπη οτι την εχουνε δει ασχημα οι περισσοτερες απο τις κορασιδες-μιλφαδερες ή μή και προσφερουν οσο το δυνατον πιο αρπακολικες υπηρεσιες...οποτε μπαν και μιουτ και στου πυρ του εξωτερον.....και αυτη η κατερινα στη σολωμου για τα μπαζα...μην την παρει κανεις..να βαλει μυαλο....σε στυλ καλλιροης 48 το παιζει......και εχει και μια μπακα γαμησε τα......ειναι μετρημενα τα καλα τεμαχια παιδες...μετρημενα.....τα σωστα κοριτσια που οταν βγαινουμε εξω λεμε"πω!πω!τί γαμώ περασα!"
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
φιλε το κουδουννι τι λεει?εχει μονο τρια κουδουνια εκει εκ των οποιως 2 λενε research international(1o+3o) και τ αλλ κατι κουλα παλι...το μαγαζι τι λεει?
χτύπα το 3ο κουδουνι.
Τα άλλα 2 (research international) είναι μιας εταιρίας που στεγάζεται στο ίδιο οίκημα με τον εν λόγο ίδρυμα παραγωγής πολίτισμού και υγείας...
Πάντως σαν μαγαζί δεν θα στο πρότεινα, έχει πολύ μέτριες κοπέλες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
σ..και αυτη η κατερινα στη σολωμου για τα μπαζα...μην την παρει κανεις..να βαλει μυαλο....σε στυλ καλλιροης 48 το παιζει......και εχει και μια μπακα γαμησε τα.
είναι απο τα πολλά μπυρόνια!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι ασχολιεσαι παπα μου , απο τι εχω καταλαβει μαλλον θα εχει γινει παρεξηγηση, δεν θα την εχει καταλαβει καλα το παλικαρι,το ξερουνε καλα οτι τους κανουμε διαφημιση , και η γυναικα αυτη ειναι καλη , ειναι στην υποδοχη ,και καθε φορα που παω με φτιαχνει καλα ;)να της πεις της ΚΑΡΙΟΛΑΣ (τί να της πεις δηλαδη, ΤΟ ΞΕΡΕΙ καλλιτερα απο μας), οτι αν δεν υπηρχε το σαιτ, τα μαγαζια στην αθηνα θα ηταν τα μισα απ ο,τι ειναι τωρα και αυτη, που το παιζει και κυρία, (στην καλλιτερη περιπτωση), θα επλενε καμια σκαλα ή θα ξεσκατιζε κανεναν γέρο για το 1/5 των χρηματων που βγαζει σημερα !!
ή μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, μην της πεις τιποτα. on line ειναι και με διαβαζει..
ξεκωλιαρες, λιγδωσε τ αντερακι σας και κουνατε το κωλαρακι σας..
Καλώς όρισες. Γύρνα και τα υπόλοιπα, λίγα σου μένουνΓειά σας συναγωνιστές ! Είμαι νέος στο site, αλλά αρκετά μάχιμος στο αντικείμενο. Μεγάλος ΦΑΝ του Ιωακείμ και της Ιλιάδας. Βολτίτσες από Παλαιολόγου,Απόλλωνος,Μάρνης,Στουρνάρη,Γεννηματά,Χίλτον,Φρ4,Παπάγου,Γαλάτσι,Θυατείρων,Μάχης μπλά,μπλά,μπλά
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
βάσο...ξέρεις κάτι για Ρωξάννα από Σκρα που βρίσκεται τώρα που έκλεισε
κατι ακουσα οτι μπορει να βρισκεται προς μιχαλακοπουλου μερια αλλα χρειαζεται επιτοπιο σκαουτ....
αυτά τα milf πότε θα πάρουν σύνταξη?Τα πιάνει το καινούργιο ασφαλιστικό και θα πάνε για τα 65?Βικτόρια και Ντανιέλα λένε τίποτα από εμφάνιση?Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
κατι ακουσα οτι μπορει να βρισκεται προς μιχαλακοπουλου μερια αλλα χρειαζεται επιτοπιο σκαουτ....
δεν είναι στη Μιχαλακοπούλου
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
δεν είναι στη Μιχαλακοπούλου
επεσε σφραγιδα!τελεια και παυλα..σας ομιλει o zero tolerance himself!
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
O χώρος είναι καθαρος. Απλά, πάρε Ιζαμπέλα! Η Εύα έχει γίνει κουνάβι. Είναι στο 2ο όροφοφιλε το κουδουννι τι λεει?εχει μονο τρια κουδουνια εκει εκ των οποιως 2 λενε research international(1o+3o) και τ αλλ κατι κουλα παλι...το μαγαζι τι λεει?
Βικτώρια κουκλάκι αλλά... όσο κι αν προσπάθησα έφαγα πόρτα έστω και ευγενικάαυτά τα milf πότε θα πάρουν σύνταξη?Τα πιάνει το καινούργιο ασφαλιστικό και θα πάνε για τα 65?Βικτόρια και Ντανιέλα λένε τίποτα από εμφάνιση?
Γειά σας συναγωνιστές ! Είμαι νέος στο site, αλλά αρκετά μάχιμος στο αντικείμενο. Μεγάλος ΦΑΝ του Ιωακείμ και της Ιλιάδας. Βολτίτσες από Παλαιολόγου,Απόλλωνος,Μάρνης,Στουρνάρη,Γεννηματά,Χίλτον,Φρ4,Παπάγου,Γαλάτσι,Θυατείρων,Μάχης μπλά,μπλά,μπλά
Μπρρρρρρρρρ.. Γιατί με προβληματίζει το post υτό ? Είναι δυνατόν κάποιος να αυτοδιαφημίζεται ως fun της Πατριάρχου Ιωακείμ? Ασε που από τα κάποια μαγαζιά στις "βολτίτσες" ούτε απ΄έξω.. Παλαιολόγου για παράδειγμα... ή Χίλτον και Απόλλωνος... Κάτι δεν μου πάει καλά. είτε άπειρο είναι το παληκάρι μας.. είτε... ματσωμένο και τα σκορπά...
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
P.S. Αν θυμάμαι καλά η Μαρία από τη Θησέως 67 ήταν γύρω στο 1.70-1.75 οπότε μάλλον δεν τη λες κοντούλα.
[/quote]
αυτη που λεω εγω δεν ειναι με τιποτα πανω απο 1.60. Καλο μασαζακι και πολυ καλη μπριζολα!
[/quote]
αυτη που λεω εγω δεν ειναι με τιποτα πανω απο 1.60. Καλο μασαζακι και πολυ καλη μπριζολα!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66