Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

ck33

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για την άμεση ενημερωση..

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Συναγωνιστες προς ενημερωση ολων πηγα στο μαγαζι στην ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 88 στον Πειραια.Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε μασατζιδικο και ειδικα στο συγκεκριμενο.Στην αρχη η υπευθυνη ηταν λιγο επιφυλακτικη αλλα μετα απο λιγη κουβεντα οπου καταλαβε οτι δεν με ενδιαφερει μονο το μασαζ μου εστειλε τα κοριτσια.4η 5 τον αριθμο.Η μονη που ελεγε κατι ηταν η Μαρια με την οποια πηγα και στο δωματιο οι αλλες ηταν μπαζα.Εκει μετα απο ενα ντουζακι καθησα στο αβολο-για μπριζολα κρεββατι του μασαζ και αρχισαμε τα χαιδεματα.Μ αφησε και της εγλειψα το στηθος καθως ταυτοχρονα μου σερβιριζε φραπε.
μετα την ξαπλωσα στο μασαζοκρεββατι κι αρχισα να την γλυφω απο τον λαιμο, στο στηθος ,στα βυζακια της,
κατεβηκα στην κοιλια μετα στα μπουτια της και ενω δεν το περιμενα μ ανοιξε τα ποδια και αρχισα με την γλωσσα μου τα πινελα.τα βογκητα της γινοντουσαν ολο και πιο δυνατα μεχρι που μου περασε τον σκουφο και ξεκινησαμε 69.ο φραπες με καλαμακι ηταν πολυ καλος οσο εγω την εγλυφα μου τον ρουφαγε μεχρι την βαση.
Πληρωσα 80 Ευρω αλλα εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω και  συστηνω την Μαρια ανεπιφυλακτα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Συναγωνιστες προς ενημερωση ολων πηγα στο μαγαζι στην ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 88 στον Πειραια.Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε μασατζιδικο και ειδικα στο συγκεκριμενο.Στην αρχη η υπευθυνη ηταν λιγο επιφυλακτικη αλλα μετα απο λιγη κουβεντα οπου καταλαβε οτι δεν με ενδιαφερει μονο το μασαζ μου εστειλε τα κοριτσια.4η 5 τον αριθμο.Η μονη που ελεγε κατι ηταν η Μαρια με την οποια πηγα και στο δωματιο οι αλλες ηταν μπαζα.Εκει μετα απο ενα ντουζακι καθησα στο αβολο-για μπριζολα κρεββατι του μασαζ και αρχισαμε τα χαιδεματα.Μ αφησε και της εγλειψα το στηθος καθως ταυτοχρονα μου σερβιριζε φραπε.
μετα την ξαπλωσα στο μασαζοκρεββατι κι αρχισα να την γλυφω απο τον λαιμο, στο στηθος ,στα βυζακια της,
κατεβηκα στην κοιλια μετα στα μπουτια της και ενω δεν το περιμενα μ ανοιξε τα ποδια και αρχισα με την γλωσσα μου τα πινελα.τα βογκητα της γινοντουσαν ολο και πιο δυνατα μεχρι που μου περασε τον σκουφο και ξεκινησαμε 69.ο φραπες με καλαμακι ηταν πολυ καλος οσο εγω την εγλυφα μου τον ρουφαγε μεχρι την βαση.
Πληρωσα 80 Ευρω αλλα εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω και  συστηνω την Μαρια ανεπιφυλακτα

σωστη η γκομενα....αυτη σου εβαλε σκουφο για προφυλαξη της και εσυ..της το εγλυψες με..ξεσκουφωτη γλωσσα..!!! :uglystupid: :uglystupid:
μπραβο μεγαλε!! και εις ανωτερα!! :jerking:

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
γελάτε βρε σύντροφοι, και σύ πατερ? λάθος τα υπολογίσατε πιο πολλά έχω δώσει. Είναι κάτι σαν τζόγος η όλη υπόθεση. και η αλήθεια είναι πως η φάτσα μου είναι πλέον πολύ γνωστή σε πολλά θεραπευτήρια και αυτό πλέον είναι πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι πολλούς από εσάς σας έχω δεί όπως και σεις εμένα, σίγουρα έχουμε τρακαριστεί σε κάποιο θεραπευτήριο. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως άν κάποια στιγμή (ανέφικτο το θεωρώ) κάποιοι από εμάς συναντιόμασταν κάπου για να ανταλλάξουμε πραγματικές εμπειρίες. Συγκέντρωση των μελών του forum...  :2funny: :2funny: :2funny:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.

Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.

Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....

Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....

Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα.
μήπως μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή της Μάρσι; πώς είναι εμφανισιακά; αν μπορούσες να κάνεις και μια περιγραφή του χώρου στη Στουρνάρη, θα το εκτιμούσα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
καλησπερα κυριοι.
Την προσοχη σας στο καταστημα μεσογειων 206.
υπαρχει μικρο δωματιο απο οπου οι κοπελλες κανουν ματι τον πελατη στο μασαζ, η εξωτερικη του πλευρα στο δωματιο του μασαζ δεν ειναι διακριτη εαν δεν προσεξει ο πελατης.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα κυριοι.
Την προσοχη σας στο καταστημα μεσογειων 206.
υπαρχει μικρο δωματιο απο οπου οι κοπελλες κανουν ματι τον πελατη στο μασαζ, η εξωτερικη του πλευρα στο δωματιο του μασαζ δεν ειναι διακριτη εαν δεν προσεξει ο πελατης.
σαν κάτι να κατάλαβα....

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γελάτε βρε σύντροφοι, και σύ πατερ? λάθος τα υπολογίσατε πιο πολλά έχω δώσει. Είναι κάτι σαν τζόγος η όλη υπόθεση. και η αλήθεια είναι πως η φάτσα μου είναι πλέον πολύ γνωστή σε πολλά θεραπευτήρια και αυτό πλέον είναι πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι πολλούς από εσάς σας έχω δεί όπως και σεις εμένα, σίγουρα έχουμε τρακαριστεί σε κάποιο θεραπευτήριο. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως άν κάποια στιγμή (ανέφικτο το θεωρώ) κάποιοι από εμάς συναντιόμασταν κάπου για να ανταλλάξουμε πραγματικές εμπειρίες. Συγκέντρωση των μελών του forum...  :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω με την πρότασή σου φίλε. πώς θά τό κανονίσουμε?

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αντζελίνα από Στουρνάρη είσαι σίγουρος συνάδελφε? :think:
Αν έχω χάσει επεισόδια και δεν κάνεις λάθος δώσε μας περισσότερες πληροφορίες
για εξωτερική εμφάνιση και υπηρεσίες.

Πάτερ μου υπάρχει "νέο αίμα" στο εν λόγω ίδρυμα και μου διαφεύγει :headbang:
Συνάδελφε έχεις δίκιο Σολωμού είναι αλλά δουλεύει μόνο 4 μέρες μολδαβή σούπερ κορμί ζυβί και λοκαράκι, μέτριο μασάζ 6/10 και καταπληκτική μπριζόλα 10/10 το καταφχαριστιέται

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Tripitiris με το συμπάθειο μόνο παλαιοί είπαμε
ελπίζω νά παλιώσω κι εγω μέχρι νά τό κανονίσετε, εξάλλου αυτός πού τό πρότεινε είναι νέος. μέ όλο τό σεβασμό στίς παλιοσειρές αν θέλετε νά μέ καλέσετε ..τιμή μου.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πήγα και εγώ, πρώτη φορά, στο εν λόγω μαγαζί, αφού είχα ακούσει καλά λόγια και θέλησα να πάρω την Κατερίνα ή την Αντζολίνα ή την Ζάννα που είναι στην υποδοχή με την ιατρική μπλούζα. Στην υποδοχή ήταν μία κυρία μεσόκοπη με πέρασε στα ενδότερα και ευγενέστατα με ρώτησε για κέρασμα. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι κοπέλες. Η Κατερίνα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ζήτησα την Αντζολίνα. Που την ξέρεις την Αντζολίνα εσύ ? είπε η κυρία με ύφος αυστηρό. Κάποιος φίλος μου με ενημέρωσε. Πώς τον λένε τον φίλο σου? Τότε δεν μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό από το "Παπαγιώργη". Δεν έχουμε πελάτες παπάδες μου λέει. Ήταν παλιά παπάς απαντάω εγώ αλλά τον ξύρισαν. Άκουσε να δεις, μου λέει η ξένη κυρία, αυτός ο άνθρωπος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Εγώ δεν θυμόμουν βέβαια τι έχει γράψει και ποιός έχει γράψει και απάντησα¨: Δεν είναι έτσι διότι εγώ είμαι πελάτης και βρίσκομαι εδώ επειδή άκουσα καλά λόγια. Όχι μου λέει δεν τα λες καλά... και η συζήτηση ανακυκλώθηκε. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή και έφυγα. Πήγα στον 3ο όροφο όπου 1 μόνο κοπέλα ήταν διαθέσιμη, μέτρια αλλά φιλόξενη και καλός χαρακτήρας, όμως δεν ξεκαθάρισε το φουλ πρόγραμμα και έφυγα πάλι. Πήγα σε μαγαζί που έχω ξαναπάει για σίγουρα. Αυτά τα ανέφερα προς γνώσιν και αποφυγή του ονόματος Παπαγιώργης στο εν λόγω μαγαζί του 6ου. Σόρρυ Παπαγιώργη αν έκανα γκάφα, την ευλογία σου.

Συνάδελφε έχεις δίκιο Σολωμού είναι αλλά δουλεύει μόνο 4 μέρες μολδαβή σούπερ κορμί ζυβί και λοκαράκι, μέτριο μασάζ 6/10 και καταπληκτική μπριζόλα 10/10 το καταφχαριστιέται

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα και εγώ, πρώτη φορά, στο εν λόγω μαγαζί, αφού είχα ακούσει καλά λόγια και θέλησα να πάρω την Κατερίνα ή την Αντζολίνα ή την Ζάννα που είναι στην υποδοχή με την ιατρική μπλούζα. Στην υποδοχή ήταν μία κυρία μεσόκοπη με πέρασε στα ενδότερα και ευγενέστατα με ρώτησε για κέρασμα. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι κοπέλες. Η Κατερίνα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ζήτησα την Αντζολίνα. Που την ξέρεις την Αντζολίνα εσύ ? είπε η κυρία με ύφος αυστηρό. Κάποιος φίλος μου με ενημέρωσε. Πώς τον λένε τον φίλο σου? Τότε δεν μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό από το "Παπαγιώργη". Δεν έχουμε πελάτες παπάδες μου λέει. Ήταν παλιά παπάς απαντάω εγώ αλλά τον ξύρισαν. Άκουσε να δεις, μου λέει η ξένη κυρία, αυτός ο άνθρωπος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Εγώ δεν θυμόμουν βέβαια τι έχει γράψει και ποιός έχει γράψει και απάντησα¨: Δεν είναι έτσι διότι εγώ είμαι πελάτης και βρίσκομαι εδώ επειδή άκουσα καλά λόγια. Όχι μου λέει δεν τα λες καλά... και η συζήτηση ανακυκλώθηκε. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή και έφυγα. Πήγα στον 3ο όροφο όπου 1 μόνο κοπέλα ήταν διαθέσιμη, μέτρια αλλά φιλόξενη και καλός χαρακτήρας, όμως δεν ξεκαθάρισε το φουλ πρόγραμμα και έφυγα πάλι. Πήγα σε μαγαζί που έχω ξαναπάει για σίγουρα. Αυτά τα ανέφερα προς γνώσιν και αποφυγή του ονόματος Παπαγιώργης στο εν λόγω μαγαζί του 6ου. Σόρρυ Παπαγιώργη αν έκανα γκάφα, την ευλογία σου.
Αδερφε τα εχεις κανει μανταρα , τι παπαδες και δεσποτες τησ εχεις πει της γυναικουλας , που να ξερει η καημενουλα οτι εμεις εδω εχουμε εναν καλο παπα , που μας καθοδηγει στους καλυτερους χορους ψυχικης και σωματικης χαλαροσης , να ξαναπας αδερφε , το μαγαζι ειναι πολυ καλο και με καλη ατμοσφαιρα, ειμαι πελατης εδω και πολυ καιρο , ξερω την Αντελινα την Κατερινα το Μαρακι και τη Ζανα που ειναι το σουπερ μασερ

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η Αντζελινα ειναι Βουλγαρα ...και αληθευουνε ολα αυτα οτι ειναι αστερι ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Κατερίνα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ζήτησα την Αντζολίνα. Που την ξέρεις την Αντζολίνα εσύ ? είπε η κυρία με ύφος αυστηρό. Κάποιος φίλος μου με ενημέρωσε. Πώς τον λένε τον φίλο σου? Τότε δεν μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό από το "Παπαγιώργη". Δεν έχουμε πελάτες παπάδες μου λέει. Ήταν παλιά παπάς απαντάω εγώ αλλά τον ξύρισαν. Άκουσε να δεις, μου λέει η ξένη κυρία, αυτός ο άνθρωπος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Εγώ δεν θυμόμουν βέβαια τι έχει γράψει και ποιός έχει γράψει και απάντησα¨: Δεν είναι έτσι διότι εγώ είμαι πελάτης και βρίσκομαι εδώ επειδή άκουσα καλά λόγια. Όχι μου λέει δεν τα λες καλά... και η συζήτηση ανακυκλώθηκε. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή και έφυγα.

μεγαλο κακο τους εχει κανει?αντι να σου πει και ενα ευχαριστω για την διαφημιση μας την ειπε και απο πανω?περα απο την μαλακια που εκανες(πως το κανες αυτο παληκαρι μου?)το μονο προβλημα το εχουν αυτες που θελουν να νομιζουμε οτι φοβουνται και τον ισκιο τους...αλλου αυτα κυρα μου....

καλα πας καλα ρε φιλε?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.

ευχαριστω συναγωνιστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom