Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα καινούργιο Thread ονόματι "μασατζίδικας που γαμας δεν γαμάς" ή μασατζίδικα που γαμάς μία στις 1000";;; :grin:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα καινούργιο Thread ονόματι "μασατζίδικας που γαμας δεν γαμάς" ή μασατζίδικα που γαμάς μία στις 1000";;; :grin:
στό σαιτ περιλαμβάνονται καί τά μασατζίδικα πού ελπίζεις ότι μπορείς νά γαμήσεις ή φαντασιώνεσε (όπως ο andi51) ...............

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Ντυθηκα, ήρθαν οι κοπέλλες στο δωμάτιο, πλήρωσα 200 € (μη βρίζετε και μη βαράτε!!!) και έφυγα τρέχοντας! Η Εύα, που είχα τη χαρά μια φορά να την πάρω και σε ξενοδοχείο ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ! Φρίκη! Η βρώμα με έστειλε! ΜΑΚΡΙΑ! Ή μόνο Ιζαμπέλα. 
200 ευρω στη σινωπης ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ητοι, 100 ευρω/τεμαχιο ?????????????

καλα να παθεις !!!!!  :rolleyes: :rolleyes:

ο γιαραμπής ειναι μεγαλος..  :cheesy:

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.

Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.

Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....

Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....

Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα.

πολυ σωστος ο φιλος!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επανερχομαι στο θεμα "κλοπης" ,επειδη το πραγμα με ετρωγε και ηθελα απαντησεις ξαναπηγα χθες το μεσημερι αποφασισμενος να το ξεκαθαρισω μολις μου ανοιξαν το προσωπο της πατρωνας φωτιστηκε με ενα πλατυ χαμογελο και μου ειπε οτι με ψαχνανε αλλα φυσικα δεν μπορουσαν να με βρουν και περιμεναν ποτε θα ξαναπαω και οτι προχθες που εφυγα μολις μπηκαν στο δωματιο να συγυρισουν βρηκαν κατω 2 εικοσαευρα...
Δεν ξερω τι να πω , ευχομαι ναναι αληθεια και να μου επεσαν απο την τσεπη μου ομως αν διαβαζουν το σαιτ μας....ολα ειναι πιθανα. Ας προσεχουμε λοιπον.
τωρα, ειλικρινα, εσυ πιστευεις οτι ΔΕΝ διαβαζουν το σαιτ και οτι καποιο τεμαχιο βρηκε στο δωματιο 2 20άρικα και ΔΕΝ τα παντελόνιασε ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Wizart

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Κανα καλο μιλφεϊγ για φουλ περιποιηση εχετε να προτεινετε αγαπητοι συναδελφοι;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επανερχομαι στο θεμα "κλοπης" ,επειδη το πραγμα με ετρωγε και ηθελα απαντησεις ξαναπηγα χθες το μεσημερι αποφασισμενος να το ξεκαθαρισω μολις μου ανοιξαν το προσωπο της πατρωνας φωτιστηκε με ενα πλατυ χαμογελο και μου ειπε οτι με ψαχνανε αλλα φυσικα δεν μπορουσαν να με βρουν και περιμεναν ποτε θα ξαναπαω και οτι προχθες που εφυγα μολις μπηκαν στο δωματιο να συγυρισουν βρηκαν κατω 2 εικοσαευρα...
Δεν ξερω τι να πω , ευχομαι ναναι αληθεια και να μου επεσαν απο την τσεπη μου ομως αν διαβαζουν το σαιτ μας....ολα ειναι πιθανα. Ας προσεχουμε λοιπον.
Πρόλογος ρε φίλε...  Είναι δυνατόν να σου έπεσαν κάτω και να μην τα είδες όσο ντυνόσουν;
Μου έχει τύχει και εμένα στη Θεσσαλονίκη (με πενηντάρικο) αλλά δεν γράφω το μαγαζί διότι δεν μπορώ να το αποδείξω...

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ σωστος ο φιλος!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!
σωστός είναι εφ'όσν λέι τή γνώμη του καί σεβαστή είναι. αλλά όχι κί νά μάς παραμυθιάζει ότι δήθεν είναι ο εκλεκτός καί τό περιποιείται η υπεύθυνη ενώ όλοι οι παλιοί πελάτες ξέρουμε ότι αυτό δέν γίνεται, σιγά μή μάς πεί ότι τή γοήτευσε κιόλας......

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πατερ έλεος προσευχήσου γιά μένα ΄σκησε τήν επιρροή σου σέ όλους δέν ΄παίρνω τά πμ.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μου φαίνεται ότι μάς παραμυθιάζεις, ή δέν έχεις πάει ποτέ στή Μαντζαγρ.. ή λές ψέμματα.

[size=12pt]οσοι πήγαμε ξέρουμε ότι στή Ματζαγριωτάκη είναι μόνο μασάζ καί τίποτα άλλο.[/size]όλοι λιγουρεύονται τή ρεσεψιονίστ αλλά κάνενα δέν περιοιείται ούτε καί δίνει οδηγίες. Οσα δέν φτάνει η αλεπού τά κάνει κρεμμαστάρια. Σταμάτα λοιπόν τά παραμύθια καί τήν όλη συζήτηση.

στό σαιτ περιλαμβάνονται καί τά μασατζίδικα πού ελπίζεις ότι μπορείς νά γαμήσεις ή φαντασιώνεσε (όπως ο andi51) ...............

σωστός είναι εφ'όσν λέι τή γνώμη του καί σεβαστή είναι. αλλά όχι κί νά μάς παραμυθιάζει ότι δήθεν είναι ο εκλεκτός καί τό περιποιείται η υπεύθυνη [size=12pt]ενώ όλοι οι παλιοί πελάτες ξέρουμε ότι αυτό δέν γίνεται[/size], σιγά μή μάς πεί ότι τή γοήτευσε κιόλας......

ρε tripitiris, εχεις τζαζεψει ???????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δυο τινα συμβαινουν:

- ή εισαι αβανταδορος και προσπαθεις να καψεις το μαγαζι..  :cool2:
- ή δεν ξερεις πού παν τα 4 (τεσσερα)  :grin:

και βεβαια (μεταξυ μας), το δευτερο το αποκλειω, διοτι ΤΟΣΗ επιμονη για ΕΝΑ μαγαζι, μονο στην πρωτη υποθεση οδηγει..  :) :)

τί εννοεις οταν λες ''οσοι πήγαμε ξέρουμε ότι στή Ματζαγριωτάκη είναι μόνο μασάζ καί τίποτα άλλο'' ???? :uglystupid: :uglystupid:

ποιοι πηγαμε ?? μηπως εχουμε παει και μαζι ?? διοτι εγω εχω παει και το μαγαζι ειπαμε ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ !!!!

και οταν επισης λες οτι ''ενώ όλοι οι παλιοί πελάτες ξέρουμε ότι αυτό δέν γίνεται''

σιγα ρε πάλιουρα !!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

το οτι ειναι ακριβο και παραλογο το μαγαζι και οτι δεν θα ξαναπαω αν δεν αλλαξει πολιτικη ειναι αλλο θεμα. αλλα το μαγαζι ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ !!!!

κοψε το πρωινο τρομπαρισμα αγορι μου. υπαρχουν οργανισμοι που δεν το αντεχουν..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Για να λυθεί το μυστήριο Ματζαγριωτάκη. Κι εγώ πέρασα καλά όταν επισκέφθηκα το εν λόγω ίδρυμα πολύ πρόσφατα.( Λεπτομέρειες δεν δίνω όσο κι αν βαράτε). Συμφωνώ απόλυτα με κάποιον συναγωνιστή στα περί χημείας.Ότι δηλαδή  ο ανθρώπινος παράγων είναι τελικά βασική παράμετρος. Είτε πρώτη φορά είτε δέκατη πέμπτη, το πως θα μιλήσεις, το πως θα πλησιάσεις την όποια κοπέλα, το πως θα απλώσεις το χέρι.... το πως θα την κολακεύσεις...παίζει σημαντικό ρόλο για το πόσο καλά θα περάσεις... Αυτά για τους νεότερους που βράζουν οι ορμόνες τους και απ΄ότι αντιλαμβάνομαι χλιμιντρίζουν σαν πουλάρια μόλις δουν σανό.    

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε tripitiris, εχεις τζαζεψει ???????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δυο τινα συμβαινουν:

- ή εισαι αβανταδορος και προσπαθεις να καψεις το μαγαζι..  :cool2:
- ή δεν ξερεις πού παν τα 4 (τεσσερα)  :grin:

και βεβαια (μεταξυ μας), το δευτερο το αποκλειω, διοτι ΤΟΣΗ επιμονη για ΕΝΑ μαγαζι, μονο στην πρωτη υποθεση οδηγει..  :) :)

τί εννοεις οταν λες ''οσοι πήγαμε ξέρουμε ότι στή Ματζαγριωτάκη είναι μόνο μασάζ καί τίποτα άλλο'' ???? :uglystupid: :uglystupid:

ποιοι πηγαμε ?? μηπως εχουμε παει και μαζι ?? διοτι εγω εχω παει και το μαγαζι ειπαμε ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ !!!!

και οταν επισης λες οτι ''ενώ όλοι οι παλιοί πελάτες ξέρουμε ότι αυτό δέν γίνεται''

σιγα ρε πάλιουρα !!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

το οτι ειναι ακριβο και παραλογο το μαγαζι και οτι δεν θα ξαναπαω αν δεν αλλαξει πολιτικη ειναι αλλο θεμα. αλλα το μαγαζι ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ !!!!

κοψε το πρωινο τρομπαρισμα αγορι μου. υπαρχουν οργανισμοι που δεν το αντεχουν..

ούτε αβαντάρω ούτε καίω κανένα απλά είπα τ΄γνώμη μου καί τήν εμπειρία μου. γιά τό ,μαγαζί δέν μίλησα εγώ, ο άλλος λέει καί τού απάντησα. αν είμαι δυσάρεστος σιωπώ τί άλλο νά κάνω. μέ τά πμ μου έκανες τίποτα δέσποτα?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Επίσης να ζητήσω συγνώμη με τον συναγωνιστή με τον οποίο αντιμαχίσαμε για τον αν η Καίτη ήταν στη συγγρού ή όχι. Δεν ήταν. την Εύα είχα στο μιαλό μου.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστός είναι εφ'όσν λέι τή γνώμη του καί σεβαστή είναι. αλλά όχι κί νά μάς παραμυθιάζει ότι δήθεν είναι ο εκλεκτός καί τό περιποιείται η υπεύθυνη ενώ όλοι οι παλιοί πελάτες ξέρουμε ότι αυτό δέν γίνεται, σιγά μή μάς πεί ότι τή γοήτευσε κιόλας......

για τη γνωμη του μιλουσα κ εγω!!

και ειδικα οτι μια κοπελα μπορει τη μια φορα να ειναι σουπερ και την αλλη να μην ειναι καλη ή σε καποιον να αρεσει πολυ και σε καποιον να μην αρεσει καθολου!!

ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
κοφτε τις βλακειες ρε μαγκες .
επειδη καποιος δεν μπορει να κανει τιποτα σε καποιο μαγαζι δεν παει να πει οτι οι αλλοι τα βγαζουν απο το μυαλο τους. εγω με την γνωστη μαρινα , οταν ηταν πριν στην κουμανουδη ουτε φραπε δεν ειχα παρει και ολο το σαιτ και οι περι χωρων την ειχαν απαυτωσει. τι να βγω και να πω μετα, οτι λενε ολοι  :jerking:?

Επισκέπτης
και οσον αφορα την αλεξανδρα το κοριτσι ειναι τρελος μουνα*ος,
αλλα ειναι σαν τα goodys

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
και οσον αφορα την αλεξανδρα το κοριτσι ειναι τρελος μουναρος,
αλλα ειναι σαν τα goodys
Και το κυριότερο ξέρει από πραγματικό μασάζ. Το υπογράφω ανεπιφύλακτα. Λόγω συχνών παθήσεων μπορώ να καταλάβω. Αλλο στα χεράκια της Αλεξάντρας κι άλλο στο κάθε "Σουγκλάκο"  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom