tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
tripitiris@yahoo.gr στείλε μου φίλε σέ αυτό τά πμ δέν μούέρχοντααιΕγω θα το ελεγα ελληνιστι
"Ξερεις ποιος ειμαι εγω Ρε"???
;)..;)..;)
tripitiris@yahoo.gr στείλε μου φίλε σέ αυτό τά πμ δέν μούέρχοντααιΕγω θα το ελεγα ελληνιστι
"Ξερεις ποιος ειμαι εγω Ρε"???
;)..;)..;)
φίλε τό πμ σου δέν μού ήρθε στείλε μου στό tripitiris@yahoo.grτελικα αυτη ειναι θησεως ή ανδρονικου?
..φίλε vaso και jb..Στην Θησέως είναι..ήταν στην Ανδρονίκου..
ανδρονικου ποσο ειναι το μαγαζι? οροφο?Φίλε gepap σε βρίσκω λίγο αδιάβαστο.
Η dianna όντως ήταν Θησέως για λίγο καιρό αλλά τώρα είναι Ανδρονίκου.
μηπως εχεις ακουστα για τον πολεμο της τροιας?τον εκτορα,τον πατροκλο και τον αθανατο αχιλλεα.....τσατσα ο πριαμος....ευλογησον!
..είναι η ωραια "ελένη" της ιλιάδας...
Και συνεχίζοντας για το εν λόγω ίδρυμα συμπληρώνω πληροφορία από κολλητό φίλο που επέστρεψε πριν λίγο από εκεί .Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα. Καλλιρόης 48, πολυ καλός χώρος, Τατιάνα και Λιζα, πολυ καλά κομμάτια αλλά ρε παιδί μου, βιάζονται λες και θα χάσουν το τράμ που περνάει απο κάτω!!!! 15 λεπτά στο σύνολο΄. Θα συμφωνήσω και με το φίλο που μιλησε για το cult σημείωμα στο μπάνιο!
Σταθερή αξία η Ελένη απο το διπλανό (τεώς)
Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.
ανδρονικου ποσο ειναι το μαγαζι? οροφο?
Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.
η βιβή ειναι εκει?επισης ειναι εκει η μαρια η κατασπρη ρουμανα απο αχιλλεως π.φαληρο?
μου φαίνεται ότι μάς παραμυθιάζεις, ή δέν έχεις πάει ποτέ στή Μαντζαγρ.. ή λές ψέμματα.Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.
Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.
Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....
Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....
Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα όσοι έχουμε πάει ξέρουμε ότι η ρεσεψιονίστ ούτε οδηγίες δίνει ούτε καί περιποιείται κανένα.Τέρμα λοιπόν οι φαντασιώσεις καί η συζήτηση γιά τό θέμα. εκτόε αν τό κάνεις γιά άλλους λόγους