Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
..φίλε vaso και jb..Στην Θησέως είναι..ήταν στην Ανδρονίκου..

Φίλε gepap σε βρίσκω λίγο αδιάβαστο.
Η dianna όντως ήταν Θησέως για λίγο καιρό αλλά τώρα είναι Ανδρονίκου.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
μηπως εχεις ακουστα για τον πολεμο της τροιας?τον εκτορα,τον πατροκλο και τον αθανατο αχιλλεα.....τσατσα ο πριαμος....ευλογησον!

:2funny: :2funny: :2funny:
..είναι η ωραια "ελένη" της ιλιάδας...

Καλή η Αλεξάνδρα αλλά η μπριζόλα δεν είναι καλοψημένη. Είναι rare.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.

Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.

Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....

Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....

Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα. Καλλιρόης 48, πολυ καλός χώρος, Τατιάνα και Λιζα, πολυ καλά κομμάτια αλλά ρε παιδί μου, βιάζονται λες και θα χάσουν το τράμ που περνάει απο κάτω!!!! 15 λεπτά στο σύνολο΄. Θα συμφωνήσω και με το φίλο που μιλησε για το cult σημείωμα στο μπάνιο!
Σταθερή αξία η Ελένη απο το διπλανό (τεώς) :dancing:
Και συνεχίζοντας για το εν λόγω ίδρυμα συμπληρώνω πληροφορία από κολλητό φίλο που επέστρεψε πριν λίγο από εκεί :think:.
Μόλις κατέφθασε το μανεκέν - τα μάτια σου με καίν :2funny: - που σας είχα πεί παλιότερα.
Βαλεντίνα - 25χρονη (περίπου), ψηλή, ξανθιά, μικρό στήθος και στην μπριζόλα άπαιχτη. Δεν βιάστηκε να περάσει στο δεύτερο μέρος και χαρούμενη.
Όμως - για του λόγου το αληθές και για να επιβεβαιώσω την πληροφορία - θα κάνω μία επίσκεψη αύριο για να μεταφέρω δικές μου εντυπώσεις.
Γενικά πάντως διαπιστώνω την συχνή ανανέωση του προσωπικού, προς ευχαρίστηση των οπαδών :rockon:. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει - όσοι πάνε - να ενημερώνουν σχετικά και τους άλλους για τα νέα πρόσωπα :woldman:. Που να τα προλάβω όλα :helpplea:?
Όσο για την Ελένη, πάντως, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα :thumbsup:.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Απογευματινό πέρασμα από στουρνάρη 63-3ος.
Μου άνοιξε η κυρία Καίτη και παρελάσαν οι Μάγια, Τζένη, Ραμόνα και Τζούλη.
Ζήτησα την Μάρσι αλλά είχε πελάτη.
Πήρα την Μάγια. Λοιπόν η κοπέλλα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Είναι από την Γεωργία και έχει σπουδάσει Νομική!
Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μασάζ που ήταν πραγματικό με τα ούλα του.
Φυσικά ακολούθησε μπριζόλα καλής ποιότητας. Μάλλον θα την ξαναπάρω
Κόστος 70 €

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
επειδη εχω να περασω πανω απο μηνα απο της Τροιας τα μερη ... μηπως καποιος συναγωνιστης μπορει να ενημερωσει για την τρεχουσα κατασταση ? εχει αλλαξει τιποτα ? τεμαχια / υπηρεσιες τα ιδια ?

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Φίλε στην Ιλιάδα υπάρχουν τα γνωστά μιλφάκια Ρούλα και Χριστίνα. Ζεστές μπριζόλες και σε δίδυμο. Η Φαίη και η Βικτόρια για μπριζόλα αν πάρεις που δεν θα πάρεις θα την πληρώσεις για 2 κιλά παϊδάκια. Δεν αξίζουν. Για μπριζολίτσα είναι η Ντανιέλα καλή μικροκαμωμένη, η Γιώτα που είναι για συγκεκριμένα kinky γούστα και γεματούλα, η Μαρίνα μια ξανθιά εντελώς μπάζο αλλά με καλά βυζιά και η ρωσοΑλεξάνδρα που είναι θεά σε εμφάνιση αλλά κρυόκωλη και ωμή μπριζόλα.

Σε ποιο από τα δύο ιδρύματα της Ιλιάδας αναφέρεσαι συνάδελφε,όπως ανεβαίνουμε
(με τα πόδια) αριστερά ή δεξιά?

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο Καλλιρόης είναι ιδιοκτήτρια η Ελένη που Εχει και το Δούρειο Ιππο?.
Ετσι από περιέργεια  διαπλεκόμενων!

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Σινώπης και Ευήνου 22. Καθαρός χώρος, ευγενική η υποδοχή. Εκεί βρίσκεται η γνωστή από Συγγρού 12, Εύα. Επίσκεψη δική μου χτες το μεσημεράκι. Έρχεται η Εύα, τα λέμε. Καθαρό δωμάτιο. Της ζήτησα δίδυμο και μου πρότεινε την Ιζαμπέλα. Όχι πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά εξαιρετικο στήθος, μεγάλο και γκομενάρα σε όλα τα υπόλοιπα! Πεντακάθαρη η Ιζαμπέλα, ξεκινήσαμε το "παοχνίδι" όσο η Εύα πήγε για λαστιχα. Αστέρι πραγματικό. Έρχεται και η Εύα στο δωμάτιο και αρχίζει να γδύνεται. Παναγία μου! Μπόχα γέμισε το δωμάτιο, πρώτα από τα πόδια της και μετά από τον κώλο της! Τα είδα όλα! Τέλειωα άρον άρον με τηην άλλη και πήγα στο μπάνιο όσο πιο γρήγορα! Επιστρέφοντας στο δωμάτιο η μπόχα ήταν ανυπόφορη! Ντυθηκα, ήρθαν οι κοπέλλες στο δωμάτιο, πλήρωσα 200 € (μη βρίζετε και μη βαράτε!!!) και έφυγα τρέχοντας! Η Εύα, που είχα τη χαρά μια φορά να την πάρω και σε ξενοδοχείο ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ! Φρίκη! Η βρώμα με έστειλε! ΜΑΚΡΙΑ! Ή μόνο Ιζαμπέλα. 

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα χτες γυρω στις 7 μμ πηγα στο καταστημα σολομου 6ος που κατοικοεδρευει η ζανα με σκοπο να μου κανει ενα καλο μασαζακι με μπριζολιτσα αλλα τελικα αποφασισα να δω και τις αλλες υπαλληλους του καταστηματος παρελασαν καποιες καιστο τελος ηρθε μια επωνομαζομενη ατζελινα εμφανηση 8/10 κατα τα δικα μου γουστα λεω ας την παρω μασαζ 6/10 αλλα φραπε με καλαμακι συμπολεμιστες 20/10 η δε μπριζολα 30/10 χρονος συνολικος 1,15 λεπτα αρκει να σας πω οτι ο φραπες με καλαμακι  θα κρατουσε πολυ ακομα αλλα την σταματησα γιατι ηθελα να φαω και την ζουμερη μπριζολιτσα την οποια ξεκοκαλησα 80 ευρο το συνολο θα ξαναπαω σιγουρα το μονο αρνητικοειναι οτι μιλαει μονο αγγλικα ειναι απο μολδαβια και στο μαγαζι 4 ημερες ελπιζω να ενημερωσα οσο καλητερα μπορουσα 

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Επανερχομαι στο θεμα "κλοπης" ,επειδη το πραγμα με ετρωγε και ηθελα απαντησεις ξαναπηγα χθες το μεσημερι αποφασισμενος να το ξεκαθαρισω μολις μου ανοιξαν το προσωπο της πατρωνας φωτιστηκε με ενα πλατυ χαμογελο και μου ειπε οτι με ψαχνανε αλλα φυσικα δεν μπορουσαν να με βρουν και περιμεναν ποτε θα ξαναπαω και οτι προχθες που εφυγα μολις μπηκαν στο δωματιο να συγυρισουν βρηκαν κατω 2 εικοσαευρα...
Δεν ξερω τι να πω , ευχομαι ναναι αληθεια και να μου επεσαν απο την τσεπη μου ομως αν διαβαζουν το σαιτ μας....ολα ειναι πιθανα. Ας προσεχουμε λοιπον.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

η βιβή ειναι εκει?επισης ειναι εκει η μαρια η κατασπρη ρουμανα απο αχιλλεως π.φαληρο?

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η βιβή ειναι εκει?επισης ειναι εκει η μαρια η κατασπρη ρουμανα απο αχιλλεως π.φαληρο?

Nαί εκεί είναι η Βιβή και η Μαρία είναι η Ντανιέλα αν δεν κάνω λάθος όπως είχε πεί ένας φίλος.

Όσο για το ποιό μαγαζί, παίρνει ένα τηλ και του λένε. Εξάλλου εκεί αν δεν πας με ραντεβού παίρνεις τα αρχίδια μου όπως και παντού. Ό,τι περισσέψει...

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.

Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.

Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....

Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....

Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα όσοι έχουμε πάει ξέρουμε ότι η ρεσεψιονίστ ούτε οδηγίες δίνει ούτε καί περιποιείται κανένα.Τέρμα λοιπόν οι φαντασιώσεις καί η συζήτηση γιά τό θέμα. εκτόε αν τό κάνεις γιά άλλους λόγους
μου φαίνεται ότι μάς παραμυθιάζεις, ή δέν έχεις πάει ποτέ στή Μαντζαγρ.. ή λές ψέμματα.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....

[/quote]οσοι πήγαμε ξέρουμε ότι στή Ματζαγριωτάκη είναι μόνο μασάζ καί τίποτα άλλο.όλοι λιγουρεύονται τή ρεσεψιονίστ αλλά κάνενα δέν περιοιείται ούτε καί δίνει οδηγίες. Οσα δέν φτάνει η αλεπού τά κάνει κρεμμαστάρια. Σταμάτα λοιπόν τά παραμύθια καί τήν όλη συζήτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom