Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Στη Μαρνης με χαλασε το οτι η περίφημη Θεοδώρα που όλοι παίνευαν εδώ μέσα και με παρέσυραν να την επιλέξω, ήταν μια μουτρωμένη που λες και της ειχα κανει κατι.Ουτε κουβέντα για εκτόνωση εκει.
..Είσαι σίγουρος;;;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχω δοκιμάσει μπριζόλες αλλά προτιμώ για αυτές να δίνω περίπου τα ίδια και να το απολαμβάνω σε δικό μο χώρο ή σε κανενα hotel... Επιμένω. Άλλο το μασαζ :headbang:
σωστα. αλλα τα μαγαζια που δεν σερβιρουν μπριζολίδια, πρεπει να σχολιαζονται www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url] για να μη γαμαμε και το παρον θρεντ που λεγεται ''ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ''..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πάτερ μου υπάρχει "νέο αίμα" στο εν λόγω ίδρυμα και μου διαφεύγει :headbang:
ναι υπαρχει και παρεπιπτοντως (δεν θυμαμαι αν αναφερθηκε τις τελευταιες μερες), επεστρεψε κι η μαρσι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επειδη και αλλοι εχουν το προβλημα αυτο θελωντας να βοηθησω αναφερω οτι:
οταν κανουμε αναζήτηση -γενικα- επιλεγουμε πρωτα την επιλογη "forum" και μετα κανουμε την αναζητηση ωστε να ειναι global..αλλιως οταν διαβαζουμε ηδη ενα thread και κανουμε αναζητηση η μηχανη λειτουργει τοπικα μεσα στο συγκεκριμενο thread..
ελπιζω να βοήθησα...

παπαγιωργη σορυ για την παρεμβαση offtopic αλλα νομιζω οτι δεν εχει αναφερθει ξανα..
σωστα, ετσι ακριβως λειτουργει το search στο σαιτ..

Σωστός αλλά αν πας πρώτα forum και μετά πας αναζήτηση και γράψεις πχ. Ολγα θα σου βγάλει Ολγα από μπουρδέλα από studios από μασατζίδικα από στριπτιζάδικα, τραβεστί από πιάτσες κλπ. γι'αυτό καλύτερα να πηγαίνουμε πρώτα στο thread που μας ενδιαφέρει και μετά να κάνουμε αναζήτηση ;)
σωστο κι αυτο. για να γινεται πιο συγκεκριμενη η αναζητηση, καλλιτερα ειναι να πηγαινουμε πρωτα στο θρεντ που μας ενδιαφερει..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδιά αυτή η Όλγα από Φωκίωνος είναι το μοντέλο που λέγαμε? :think:
Αν ναι η Ολγα, η αλόγα, από Φρατζή 4 που είναι?
Και μια αξιολογότατη Ολγα, από Φιλοτίου, απέναντι από τα δικαστήρια, που είναι?
η ολγα απο φρατζη, το ψηλο αλογο με το μακρυ μαλλι με τον ορισμο της ξεπετας στα προγραμματα της, που ειχε περασει ενα φεγγαρι κι απο την εβιτα, ευτυχως αγννοειται.. :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η ομορφιά του μασάζ είναι ... το μασάζ! Αυτό που πραγματικά θα σε αναζωογονήσει θα σε χαλαρώσει και, αφού άνθρωποι είμαστε, θα σε ερεθίσει και λίγο με την επαφή. Δεν νομίζω ότι βοηθάει η μπριζόλα ως προς αυτό, ενώ εν αντιθέσει, ένα καλό φραπεδάκι σε "αποφορτίζει" και συμπληρώνει τέλεια τη διδικασία. Πως να το κάνουμε, άλλο η σεξουαλική πράξη και άλλο η εκτόνωση. Υπάρχουν ευτυχώς ευαγή ιδρύματα που ακολουθούν αυτη τη λογική που βρίσκω προτιμητέα παρόλο που οι τιμές φαίνονται και είναι τσιμπημένες σε σχέση με τις ίδιες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

thanx  :rockon:
σεβαστο αυτο που λες, αλλα off-topic. υπαρχει ηδη θρεντ για τα μασατζιδικα που μιλας και λεγεται www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]μασατζιδικα που ΔΕΝ γαμας[/url]

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
..είναι η ωραια "ελένη" της ιλιάδας...
Συναγωνιστές είμαι σχετικά νέος στο θρεντ(1 μήνα περίπου) εχω διαβάσει όλα τα μηνύματα αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι γίνετε με την Ιλιάδα??? Που είναι το κατάστημα κλπ.

Ας μου δώσει τα φώτα του κάποιος...

Επισκέπτης
διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες :tickedoff:. ειναι μονο 584 :o,
και τωρα σοβαρα. λογο κολληματοσ δεν μπορουμε να πουμε η να γραψουμε το συγκεκριμενο ονομα και οταν το γραφεις δημοσια αλλα και με πμ εμφανιζονται αστερακια. γιάυτο παρε ενα πμ με πλεροφοριες

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες :tickedoff:. ειναι μονο 584 :o,
και τωρα σοβαρα. λογο κολληματοσ δεν μπορουμε να πουμε η να γραψουμε το συγκεκριμενο ονομα και οταν το γραφεις δημοσια αλλα και με πμ εμφανιζονται αστερακια. γιάυτο παρε ενα πμ με πλεροφοριες

φιλε μου στειλε και σε μενα αυτο το πμ με τις πληροφοριες!!

Ευχαριστω!

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Στην Ματζαγριωτάκη πάντως συνάδελφοι κάποιες κοπέλες κάνουν μόνο άριστο μασαζ, κάποιες άλλες ίσως και φραπέ αλλά ως εκεί. Ο χώρος πάντως είναι πολύ καλός και γενικότερα υπάρχει μια ευγένεια στην ατμόσφαιρα. Αυτά από προσωπική επαφή και άποψη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Στην Ματζαγριωτάκη πάντως συνάδελφοι κάποιες κοπέλες κάνουν μόνο άριστο μασαζ, κάποιες άλλες ίσως και φραπέ αλλά ως εκεί. Ο χώρος πάντως είναι πολύ καλός και γενικότερα υπάρχει μια ευγένεια στην ατμόσφαιρα. Αυτά από προσωπική επαφή και άποψη.

ωραια διαφημιση . χαχαχαχα. τι καλο μασαζ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ! διαπιστωμενο αυτο ! αμα τις αφησεις να σε παραχαϊδεψουν μετα φευγεις με πιασιματα παντου!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
συν κατι ηλιθιες ατακες του στυλ εδω εχεις πιασιμο, εδω πρεπει να εχεις αυτο και τα σχετικα ειναι κομπογιανιτικα!

η ουσια ειναι το αισθησιακο μασαζακι και μετα σερβιρισμα μπριζολιτσας ! (και με καλη σαλατιτσα για γαρνιτουρα ενιοτε) !

αλλωστε για μονο μασαζ υπαρχει αντιστοιχο θρεντ το "μασατζιδικα που ΔΕΝ γαμας"

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
ωραια διαφημιση . χαχαχαχα. τι καλο μασαζ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ! διαπιστωμενο αυτο ! αμα τις αφησεις να σε παραχαϊδεψουν μετα φευγεις με πιασιματα παντου!
Φίλε mimiko διαφήμιση εγώ δεν κάνω για όσους με ξέρουν και ειδικά με παλαιότερο name. Απλά κατέθεσα αυτό που γνωρίζω και στην τελική μετά από 150 επισκέψεις και πάνω που έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια σε θεραπευτήρια νομίζω ότι ξέρω να ξεχωρίζω που κάνουν καλό μασάζ. Υπάρχουν και τέτοια θεραπευτήρια.... πληροφορίες γενικότερα μόνο σε pm.

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες.Ως νεος θα ηθελα να ρωτησω :
υπαρχουν μασατζιδικα που λειτουργουν μετα τα μεσανυχτα?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε mimiko διαφήμιση εγώ δεν κάνω για όσους με ξέρουν και ειδικά με παλαιότερο name. Απλά κατέθεσα αυτό που γνωρίζω και στην τελική μετά από 150 επισκέψεις και πάνω που έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια σε θεραπευτήρια νομίζω ότι ξέρω να ξεχωρίζω που κάνουν καλό μασάζ. Υπάρχουν και τέτοια θεραπευτήρια.... πληροφορίες γενικότερα μόνο σε pm.

Αγαπητη Player21

το να παιζουν με την νοημοσυνη μου δεν ειναι οτι το καλυτερο ... φιλικα!

1. το να εχεις δευτερο name στο σαϊτ απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαϊτ.
2. το οτι ξερεις να ξεχωριζεις που κανουν ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ειναι σχετικο με τις γνωσεις σου περι του μασαζ !  :dancing:

το ποια αποψη τελικα ειναι επικρατεστερη απο τις δυο (η δικια μου ή η δικια σου) ειναι ευκολο να το κρινουν ολοι που μπαινουν εδω μεσα !  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom