Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο με το συγκεκριμενο μαγαζι.

δεν υπαρχει καμια συγκριση με αλλα μαγαζια που σεβονται το μεροκαματο που παιρνουν και ξηγιουνται σωστα στον πελατη.

ας μην αναφερω καποια συγκεκριμενα για να μην παρεξηγηθω, αλλα το συγκεκριμενο με την συγκεκριμενη υπευθυνη-ιδιοκτητρια, η οποια το μονο που θελει ειναι να μαζευει οσο το δυνατον περισοτερα λεφτα, χωρις καν να παταει στο μαγαζι της, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα επρεπε να λεγεται μασατζιδικο.

τα εχω ξανα-γραψει κατα καιρους, οτι τα τεμαχια εκει νομιζεις οτι πασχουν απο φυματιωση, καθως οταν αργησεις πανω απο 15-20 λεπτα, σκαει μια απ τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ εξω απ την πορτα του δωματιου και γαμιεται στο βηχα (το συνθηματικο ειναι), για να σε τελειωνει γρηγορα το τεμαχιο που εχεις μεσα.

εγω προσωπικα σ αυτο και στο διπλα μαγαζι (της φρατζη 4), εχω ριξει μαυρο εδω και πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο..

αυτο ελειπε, το καθε ρώσικο τσόλι, που δεν ειχε παπουτσια να φορεσει, να μου παιρνει νταβατζιλίδικα τα 80άρια απ το παντελονι  για 15λεπτα, 20λεπτα και αντε μετα βιας 30λεπτα..

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!!  :grin: :grin:

και βεβαια ο καλλιτερος τροπος για να αλλαξουν πλωρη ειναι να μην αναφερθουν ποτέ ξανα αυτα τα μαγαζια εδω μεσα, καθως και μονο απ τη δυσφημιση, κονομανε τ αντερα τους..  ;)

πες τα πατερ!!!!!!!!!!!!!!!!

κ εγω την πατησα διαβαζοντας σουπερ κριτικη για Καλιρροης και ηταν απο μετρια ως χαλια!!

20-25' max, 5' χαλια μασαζ.

Η μπριζολα καλη αλλα τι να το κανεις....παμε κ σε στουντιο αν ειναι!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Συμφωνούμε απόλυτα....Παράλληλα,επειδή παρατηρώ ότι κάποιοι φίλοι ρωτάνε συνέχεια τα ίδια πράγματα,μήπως θα μπορούσε να βελτιωθεί η μηχανή αναζήτησης,ώστε να βρίσκει κάποιος εύκολα πληροφορίες για το θέμα που τον ενδιαφέρει? το θέτω υπ' όψιν των διαχειριστών του site.

επειδη και αλλοι εχουν το προβλημα αυτο θελωντας να βοηθησω αναφερω οτι:
οταν κανουμε αναζήτηση -γενικα- επιλεγουμε πρωτα την επιλογη "forum" και μετα κανουμε την αναζητηση ωστε να ειναι global..αλλιως οταν διαβαζουμε ηδη ενα thread και κανουμε αναζητηση η μηχανη λειτουργει τοπικα μεσα στο συγκεκριμενο thread..
ελπιζω να βοήθησα...

παπαγιωργη σορυ για την παρεμβαση offtopic αλλα νομιζω οτι δεν εχει αναφερθει ξανα..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
επειδη και αλλοι εχουν το προβλημα αυτο θελωντας να βοηθησω αναφερω οτι:
οταν κανουμε αναζήτηση επιλεγουμε πρωτα την επιλογη "forum" και μετα κανουμε την αναζητηση ωστε να ειναι global..αλλιως οταν διαβαζουμε ηδη ενα thread και κανουμε αναζητηση η μηχανη λειτουργει τοπικα μεσα στο συγκεκριμενο thread..
ελπιζω να βοήθησα...

παπαγιωργη σορυ για την παρεμβαση offtopic αλλα νομιζω οτι δεν εχει αναφερθει ξανα..

Σωστός αλλά αν πας πρώτα forum και μετά πας αναζήτηση και γράψεις πχ. Ολγα θα σου βγάλει Ολγα από μπουρδέλα από studios από μασατζίδικα από στριπτιζάδικα, τραβεστί από πιάτσες κλπ. γι'αυτό καλύτερα να πηγαίνουμε πρώτα στο thread που μας ενδιαφέρει και μετά να κάνουμε αναζήτηση ;)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Λάθος φίλε μου.Η Ολγα η ψηλή από Φωκίωνος είναι τώρα Θησέως 31 στην Καλλιθέα.Σημερινή κατάθεση,όλα κανονικά,όπως τα ξέραμε.Εννοώ οι fan της...Η κοπέλα κάπως ανανεωμένη,ευχάριστη και με όρεξη για δουλειά... Αν μη τι άλλο,κατά τη γνώμη μου το τιμάει το 80άρι της.

Ρε παιδιά αυτή η Όλγα από Φωκίωνος είναι το μοντέλο που λέγαμε? :think:
Αν ναι η Ολγα, η αλόγα, από Φρατζή 4 που είναι?
Και μια αξιολογότατη Ολγα, από Φιλοτίου, απέναντι από τα δικαστήρια, που είναι?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Συναδελφοι ,μετα απο πολλα χρονια φαν του αθληματος του μασαζ  και μετα απο πολλες επισκεψεις σε διαφορα ιδρυματα ,σημερα διαπιστωσα οτι οση ωρα εκανα ντουζακι πριν το μασαζ η κοπελια μπηκε στο δωματιο και πηρε απο την τσεπη μου 40 ευρω , δυστυχως το αντιληφθηκα αφου γυρισα στο σπιτι μου και μετα απο 2 ακομα πληρωμες σε ασχετες δουλιες μου, ομως επειδη σημερα ειχα συγκεκριμενο ποσο και εκανα και συγκεκριμενες πληρωμες διαπιστωσα την "κλοπη" .Δεν θα αναφερω προς το παρον το ευαγες ιδρυμα και το ονομα της κοπελας , ομως την επομενη εβδομαδα θα ξαναπαω με συγκεκριμενο ποσο και με γραμμενους τους αριθμους και μολις βγω απο το μπανιο θα τα μετρησω και βεβαια αν παλι... τοτε θα σας πω και ποιο ειναι προς το παρον προσοχη και καλο θαναι να περνουμε μαζι μας τα χρηματα και οτι πολυτιμο εχουμε επανω μας.

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παρακολουθώ πολυ καιρο τα threads και συμφωνώ ότι η διαφήμιση πάει σύννεφο και μερικοί δεν παίρνουν και χαμπάρι. Τέλος πάντων. Θα καταθέσω και γω την άποψή μου και όποιος την ενστερνίζεται.....

Η ομορφιά του μασάζ είναι ... το μασάζ! Αυτό που πραγματικά θα σε αναζωογονήσει θα σε χαλαρώσει και, αφού άνθρωποι είμαστε, θα σε ερεθίσει και λίγο με την επαφή. Δεν νομίζω ότι βοηθάει η μπριζόλα ως προς αυτό, ενώ εν αντιθέσει, ένα καλό φραπεδάκι σε "αποφορτίζει" και συμπληρώνει τέλεια τη διδικασία. Πως να το κάνουμε, άλλο η σεξουαλική πράξη και άλλο η εκτόνωση. Υπάρχουν ευτυχώς ευαγή ιδρύματα που ακολουθούν αυτη τη λογική που βρίσκω προτιμητέα παρόλο που οι τιμές φαίνονται και είναι τσιμπημένες σε σχέση με τις ίδιες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

thanx  :rockon:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Σωστός αλλά αν πας πρώτα forum και μετά πας αναζήτηση και γράψεις πχ. Ολγα θα σου βγάλει Ολγα από μπουρδέλα από studios από μασατζίδικα από στριπτιζάδικα, τραβεστί από πιάτσες κλπ. γι'αυτό καλύτερα να πηγαίνουμε πρώτα στο thread που μας ενδιαφέρει και μετά να κάνουμε αναζήτηση ;)

ναι εννοειται οτι οταν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο ( π.χ. για studio ή μασαζ ) θα πας στα αντιστοιχα θρεντ και θα κανεις αναζητηση.. σωστος..
απλα εγω αναφερθηκα γενικοτερα με αφορμη την παρατηρηση του συναγωνιστη..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συναδελφοι ,μετα απο πολλα χρονια φαν του αθληματος του μασαζ  και μετα απο πολλες επισκεψεις σε διαφορα ιδρυματα ,σημερα διαπιστωσα οτι οση ωρα εκανα ντουζακι πριν το μασαζ η κοπελια μπηκε στο δωματιο και πηρε απο την τσεπη μου 40 ευρω , δυστυχως το αντιληφθηκα αφου γυρισα στο σπιτι μου και μετα απο 2 ακομα πληρωμες σε ασχετες δουλιες μου, ομως επειδη σημερα ειχα συγκεκριμενο ποσο και εκανα και συγκεκριμενες πληρωμες διαπιστωσα την "κλοπη" .Δεν θα αναφερω προς το παρον το ευαγες ιδρυμα και το ονομα της κοπελας , ομως την επομενη εβδομαδα θα ξαναπαω με συγκεκριμενο ποσο και με γραμμενους τους αριθμους και μολις βγω απο το μπανιο θα τα μετρησω και βεβαια αν παλι... τοτε θα σας πω και ποιο ειναι προς το παρον προσοχη και καλο θαναι να περνουμε μαζι μας τα χρηματα και οτι πολυτιμο εχουμε επανω μας.

Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και καλά κάνεις και το αναφέρεις.Η λέξη κλοπή πρέπει να μπεί χωρίς εισαγωγικά....Για να είμαι ειλικρινής,την πρώτη φορά που πήγα σε τέτοιο μαγαζί το σκέφθηκα κι εγώ,αλλά το μόνο που έκανα ήταν να βάλω το πορτοφόλι μου κάτω απο ολα τα ρούχα,ώστε τουλάχιστον να χρειασθεί κάποιος χρόνο για να το ανακαλύψει.....

Να ξέρετε πάντως ένα πράγμα.Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών αυτών είναι μπλεξίματα με την αστυνομία....Διότι τυπικά είναι εντάξει και τα περισσότερα έχουν κάποιου είδους άδεια....Αν λοιπόν αναφέρετε το γεγονός στον/στην ιδιοκτήτρια,μαζί με την απειλή για καταγγελία στην αστυνομία,είναι σίγουρο ότι η δράστης και θα απολυθεί πάραυτα και πιθανότατα θα υποχρεωθεί να επιστρέψει τα χρήματα....Ασε που όποτε ξαναπάτε,θα σας κάνουν τεμενάδες...... :booty:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Μιά λάθος κίνηση - μου έχει τύχει- και μπορεί να μείνετε σύξυλοι χωρίς να μπορείτε να κουνηθείτε. Μην αφήνετε ποτέ να σας πιέζουν σε αυχένες, μέσες και σπονδυλικές στήλες. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που κάποια ήξερε. Μεταξύ αυτών-που ξέρει και η Αλεξάνδρα στην ******. Δεν την διαφημίζω προς θεού. Απλά είναι ο τέλειος συνδυασμός
Φιλε μου γιατί δεν μας λες που είναι αυτή η Αλεξάνδρα να την επισκεφτούμε????

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
τελικα σε αυτο το μαγαζι, εχει φαει κανενας κοψίδια ή να μεταφερθει η συζητηση επ αυτου του καταστηματος www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url] ????
..δέσποτα μπορείς να το "αφορίσεις" ...είπαμε το συγκεκριμένο σερβίρει μόνο καφεδάκι και μόνο όσο διάστημα είχε την κινεζούλα σερβιτόρα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε μου γιατί δεν μας λες που είναι αυτή η Αλεξάνδρα να την επισκεφτούμε????

μηπως εχεις ακουστα για τον πολεμο της τροιας?τον εκτορα,τον πατροκλο και τον αθανατο αχιλλεα.....τσατσα ο πριαμος....ευλογησον!

:2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πατερ μου για κοψιδια δεν νομιζω ουτε εχω παει ποτε, το θεμα ειναι οτι καποια τεμαχια που δουλευουν ή δουλευαν παλιοτερα στο ενλογω ειχαν περασει απο θησεως Μαρουσι και εκει προσφεραν φραπεδακι με ή χωρις καλαμακι.
Μιλαω για το καταστημα στην Ανδρονικου στο Μαρουσι.
Απο εκει και περα δεν το ξερω το μαγαζι ουτε μπορω να εκφερω αποψη...τυχαινει να ξερω καποιες θεραπευτριες.
το ανάποδο μάλλον έγινε από Ανδρονίκου πήγαν στο Θησέως στο Μαρούσι,,,και τα δύο είναι....

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια αξιολογότατη Ολγα, από Φιλοτίου, απέναντι από τα δικαστήρια, που είναι?

Την Ολγα απο Φιλοτίου της ψάχνω και εγώ συνάδελφε αλλά όπως μου είχε πει τελευταία φορά που την συνάντησα θα σταματούσε την δουλειά. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας μας ενημερώσει...

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον παρακολουθώ πολυ καιρο τα threads και συμφωνώ ότι η διαφήμιση πάει σύννεφο και μερικοί δεν παίρνουν και χαμπάρι. Τέλος πάντων. Θα καταθέσω και γω την άποψή μου και όποιος την ενστερνίζεται.....

Η ομορφιά του μασάζ είναι ... το μασάζ! Αυτό που πραγματικά θα σε αναζωογονήσει θα σε χαλαρώσει και, αφού άνθρωποι είμαστε, θα σε ερεθίσει και λίγο με την επαφή. Δεν νομίζω ότι βοηθάει η μπριζόλα ως προς αυτό, ενώ εν αντιθέσει, ένα καλό φραπεδάκι σε "αποφορτίζει" και συμπληρώνει τέλεια τη διδικασία. Πως να το κάνουμε, άλλο η σεξουαλική πράξη και άλλο η εκτόνωση. Υπάρχουν ευτυχώς ευαγή ιδρύματα που ακολουθούν αυτη τη λογική που βρίσκω προτιμητέα παρόλο που οι τιμές φαίνονται και είναι τσιμπημένες σε σχέση με τις ίδιες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

thanx  :rockon:
φιλε συμφωνω μαζι σου αολυτα,εχεισ δικιο...τωρα για την διαφημιση δεν ξερωμε σιγουρια...αν θελεις στειλε μου και σε pm για να μην κατηγορηθουμε τις προτασεις σου για τα εν λογω μαγαζια (θα σου απαντησω και γω αλλα ειμαι πιο απειρος στο συγκεκριμενο χωροτου μασαζ δηλ.)αν θεσ παλι απαντα μου και εδω γιατι αρκετοι ενδιαφεπονται γα καλο μασαζ και κανα φραπε μετα ...και οχι πληρεσ γευμα(αν και οι πιο πολυ την θελουν την μπριζολα τουσ απο οτι καταλαβαινω)

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
sankon δίκιο έχεις, αλλά έχεις δοκιμάσει μπριζολίτσα από αντζελίνα από Στουρνάρη?? Άλλο πράμα παίδες!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
sankon δίκιο έχεις, αλλά έχεις δοκιμάσει μπριζολίτσα από αντζελίνα από Στουρνάρη?? Άλλο πράμα παίδες!!

Αντζελίνα από Στουρνάρη είσαι σίγουρος συνάδελφε? :think:
Αν έχω χάσει επεισόδια και δεν κάνεις λάθος δώσε μας περισσότερες πληροφορίες
για εξωτερική εμφάνιση και υπηρεσίες.

Πάτερ μου υπάρχει "νέο αίμα" στο εν λόγω ίδρυμα και μου διαφεύγει :headbang:

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχω δοκιμάσει μπριζόλες αλλά προτιμώ για αυτές να δίνω περίπου τα ίδια και να το απολαμβάνω σε δικό μο χώρο ή σε κανενα hotel... Επιμένω. Άλλο το μασαζ :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom