Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητη Player21

το να παιζουν με την νοημοσυνη μου δεν ειναι οτι το καλυτερο ... φιλικα!

1. το να εχεις δευτερο name στο σαϊτ απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαϊτ.
2. το οτι ξερεις να ξεχωριζεις που κανουν ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ειναι σχετικο με τις γνωσεις σου περι του μασαζ !  :dancing:

το ποια αποψη τελικα ειναι επικρατεστερη απο τις δυο (η δικια μου ή η δικια σου) ειναι ευκολο να το κρινουν ολοι που μπαινουν εδω μεσα !  ;)
ειρήνη υμίν, κουβέντα κάνουμε καί απόψεις ανταλλάσσουμε....

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Αγαπητη Player21

το να παιζουν με την νοημοσυνη μου δεν ειναι οτι το καλυτερο ... φιλικα!

1. το να εχεις δευτερο name στο σαϊτ απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαϊτ.
2. το οτι ξερεις να ξεχωριζεις που κανουν ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ειναι σχετικο με τις γνωσεις σου περι του μασαζ !  :dancing:

το ποια αποψη τελικα ειναι επικρατεστερη απο τις δυο (η δικια μου ή η δικια σου) ειναι ευκολο να το κρινουν ολοι που μπαινουν εδω μεσα !  ;)

Εγω θα το ελεγα ελληνιστι
"Ξερεις ποιος ειμαι εγω Ρε"???
;)..;)..;)

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα. Καλλιρόης 48, πολυ καλός χώρος, Τατιάνα και Λιζα, πολυ καλά κομμάτια αλλά ρε παιδί μου, βιάζονται λες και θα χάσουν το τράμ που περνάει απο κάτω!!!! 15 λεπτά στο σύνολο΄. Θα συμφωνήσω και με το φίλο που μιλησε για το cult σημείωμα στο μπάνιο!
Σταθερή αξία η Ελένη απο το διπλανό (τεώς) :dancing:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
δέσποτα και την αλεπού έκανα καί τό λύκο αλλά τζίφος.........
Φιλε tripitiris, μην αμφιβαλεις για αυτο που σου λεει ο πατερ...δεν εχει ακουσει για το αλαθητο του παπα???
Το μαγαζι στην Μαρνης ειναι μπριζολαδικο σε βαθμο οσο δεν παει αλλο...τωρα εσυ επελεξες την Θεοδωρα, εισαι σιγουρος οτι ηταν αυτη???
Εγω που ειχα παει πριν 10 ημερες περιπου(σημειωση: με ξερει απο πολυ παλια) μου ειπε οτι δεν κανει μασαζ πια!!!!!!!!
Μηπως μπηκες μεσα και ειπε θελω την Θεοδωρα να μου κανει μασαζ και φουλ προγραμμα????/ή καπως ετσι?????
Οποτε σου λεει ποιος ειναι αυτος?που με ξερει??ας του κανω μονο μασαζ για να δω τι παιζεται.....
Κοιτα να δεις, επειδη μερικα πραγματα απογορευονται απο το νομο, ειναι φυσικο και τα κοριτσια να ειναι λιγο δυσπιστα ως προς τις προθεσεις μας.......ειδικα οταν πηγαινουμε για πρωτη φορα καπου.
Χωρις λοιπον  να θελω να σε προσβαλω αλλα μηπως ζητησες κατι με λαθος τροπο??
Παντως εαν σου αρεσε το μαγαζι ή καποιο απο τα κοριτσια ξανακανε καμια βολτα και θα δεις οτι η συμπεριφορα θα εχει αλλαξει.
Και οπως εχει πει καποιος μεγαλος μασαζωφιλος, δεν θελει κοπο, θελει τροπο..

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
φίλε mimiko μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν με ξέρεις όπως και εγώ και δεν "παίζω" με την νοημοσύνη κανενός. Δεύτερο όνομα από διαφορετική IP μπορεί να έχει όποιος θέλει ακόμα και αν κάποιος θέλει να αλλάξει το όνομα του χωρίς να χρησιμοποιεί και τα δύο νομίζω είναι αποδεκτό. Άσφαλώς και η άποψη σου είναι η επικρατέστερη αλλά αυτό δεν σημαίνει πάντα πως είναι και η σωστή... 'Οσοι πάνε πολλά χρόνια από εδώ μέσα σε θεραυπευτήρια κάπου θα έχουν βρεί και καλό μασάζ εκτός από όλα τα άλλα. Ας μιλήσουν οι πιο παλιοί.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Φίλε mimiko διαφήμιση εγώ δεν κάνω για όσους με ξέρουν και ειδικά με παλαιότερο name. Απλά κατέθεσα αυτό που γνωρίζω και στην τελική μετά από 150 επισκέψεις και πάνω που έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια σε θεραπευτήρια νομίζω ότι ξέρω να ξεχωρίζω που κάνουν καλό μασάζ. Υπάρχουν και τέτοια θεραπευτήρια.... πληροφορίες γενικότερα μόνο σε pm.
..gia στε'ιλε με π.μ τα 1-2 top κατά την άποψή σου..thks

lionbutone

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γ σεπτεμβριου 54 2 οροφος ονομα ολγα ψιλη ξανθια δε ξερω που ηταν πριν αλλα  εγω τη βρικα εκει πριν τρεις μερες.24χρωνων λεει.μετρια πραγματα.υπαρχει και μια ομως στην υποδοχη που παιρνετε και φαινετε πολυ δυνατο.θα κανω αλλη μια επισκεψη και θα επανελθω.

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
..φίλε vaso και jb..Στην Θησέως είναι..ήταν στην Ανδρονίκου..
Παιδια, νομιζω οτι παιζει και στα δυο.
Ειναι κουκλα η Νταιανα αλλα μεχρι ισπανικη ''υποχωρηση'' φτανει,τουλαχιστον μαζι μου και στην Ανδρονικου

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, νομιζω οτι παιζει και στα δυο.
Ειναι κουκλα η Νταιανα αλλα μεχρι ισπανικη ''υποχωρηση'' φτανει,τουλαχιστον μαζι μου και στην Ανδρονικου
Σωστα τα λες. Και ειναι απο τις πολυ λιγες που δεν μου εχουν δωσει τηλεφωνο !#$%^&*()!@#$%^)(*&^%$!@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*()_

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως πλεον τα εν Μαρουσι εδρευοντα ιδρυματα πρεπει να αλλαξουν κατηγορια?
Αφου κανενας συναγωνιστης μεχρι σημερα δεν εχει φαει μπριζολιτσα..................

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε tripitiris, μην αμφιβαλεις για αυτο που σου λεει ο πατερ...δεν εχει ακουσει για το αλαθητο του παπα???
Το μαγαζι στην Μαρνης ειναι μπριζολαδικο σε βαθμο οσο δεν παει αλλο...τωρα εσυ επελεξες την Θεοδωρα, εισαι σιγουρος οτι ηταν αυτη???
Εγω που ειχα παει πριν 10 ημερες περιπου(σημειωση: με ξερει απο πολυ παλια) μου ειπε οτι δεν κανει μασαζ πια!!!!!!!!
Μηπως μπηκες μεσα και ειπε θελω την Θεοδωρα να μου κανει μασαζ και φουλ προγραμμα????/ή καπως ετσι?????
Οποτε σου λεει ποιος ειναι αυτος?που με ξερει??ας του κανω μονο μασαζ για να δω τι παιζεται.....
Κοιτα να δεις, επειδη μερικα πραγματα απογορευονται απο το νομο, ειναι φυσικο και τα κοριτσια να ειναι λιγο δυσπιστα ως προς τις προθεσεις μας.......ειδικα οταν πηγαινουμε για πρωτη φορα καπου.
Χωρις λοιπον  να θελω να σε προσβαλω αλλα μηπως ζητησες κατι με λαθος τροπο??
Παντως εαν σου αρεσε το μαγαζι ή καποιο απο τα κοριτσια ξανακανε καμια βολτα και θα δεις οτι η συμπεριφορα θα εχει αλλαξει.
Και οπως εχει πει καποιος μεγαλος μασαζωφιλος, δεν θελει κοπο, θελει τροπο..
φιλε συναγωνιστη δεν μιλουσα γι' αυτό το ίδρυμα γιά τό άλλο στήν Καλλιθέα έλεγα Μαντζαγριωτάκη, ούτε φραπές ούτε μπριζόλα, καλό μασάζ ευγένεια περιβάλλον χαλάρωση αλλά μόνο αυτά......

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφου κανενας συναγωνιστης μεχρι σημερα δεν εχει φαει μπριζολιτσα..................
στό choco δοκίμασες?

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε τά πμ σου δεν έρχονταιστείλε μου στό tripitiris@yahoo.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom