tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
από ότι γνωρίζω δέν υπάρχουν, μέχρι τίς 9μμ το πολύκαλησπερα παιδες.Ως νεος θα ηθελα να ρωτησω :
υπαρχουν μασατζιδικα που λειτουργουν μετα τα μεσανυχτα?
από ότι γνωρίζω δέν υπάρχουν, μέχρι τίς 9μμ το πολύκαλησπερα παιδες.Ως νεος θα ηθελα να ρωτησω :
υπαρχουν μασατζιδικα που λειτουργουν μετα τα μεσανυχτα?
ειρήνη υμίν, κουβέντα κάνουμε καί απόψεις ανταλλάσσουμε....Αγαπητη Player21
το να παιζουν με την νοημοσυνη μου δεν ειναι οτι το καλυτερο ... φιλικα!
1. το να εχεις δευτερο name στο σαϊτ απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαϊτ.
2. το οτι ξερεις να ξεχωριζεις που κανουν ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ειναι σχετικο με τις γνωσεις σου περι του μασαζ !
το ποια αποψη τελικα ειναι επικρατεστερη απο τις δυο (η δικια μου ή η δικια σου) ειναι ευκολο να το κρινουν ολοι που μπαινουν εδω μεσα ! ;)
δέσποτα και την αλεπού έκανα καί τό λύκο αλλά τζίφος.........οσα δε φτανει η αλεπου.... πηδαει και τα φτανει..
Αγαπητη Player21
το να παιζουν με την νοημοσυνη μου δεν ειναι οτι το καλυτερο ... φιλικα!
1. το να εχεις δευτερο name στο σαϊτ απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαϊτ.
2. το οτι ξερεις να ξεχωριζεις που κανουν ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ειναι σχετικο με τις γνωσεις σου περι του μασαζ !
το ποια αποψη τελικα ειναι επικρατεστερη απο τις δυο (η δικια μου ή η δικια σου) ειναι ευκολο να το κρινουν ολοι που μπαινουν εδω μεσα ! ;)
σωστα. αλλα τα μαγαζια που δεν σερβιρουν μπριζολίδια, πρεπει να σχολιαζονται www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url] για να μη γαμαμε και το παρον θρεντ που λεγεται ''ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ''..
Φιλε tripitiris, μην αμφιβαλεις για αυτο που σου λεει ο πατερ...δεν εχει ακουσει για το αλαθητο του παπα???δέσποτα και την αλεπού έκανα καί τό λύκο αλλά τζίφος.........
από ότι γνωρίζω δέν υπάρχουν, μέχρι τίς 9μμ το πολύ
..gia στε'ιλε με π.μ τα 1-2 top κατά την άποψή σου..thksΦίλε mimiko διαφήμιση εγώ δεν κάνω για όσους με ξέρουν και ειδικά με παλαιότερο name. Απλά κατέθεσα αυτό που γνωρίζω και στην τελική μετά από 150 επισκέψεις και πάνω που έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια σε θεραπευτήρια νομίζω ότι ξέρω να ξεχωρίζω που κάνουν καλό μασάζ. Υπάρχουν και τέτοια θεραπευτήρια.... πληροφορίες γενικότερα μόνο σε pm.
...για πες μας σε ποιό δωμάτιο πήγες;;;για Ματζαγριω.... καλλιθεα. ουτε φραπε, μασαζ και χωρος εξαιρετικα
..φίλε vaso και jb..Στην Θησέως είναι..ήταν στην Ανδρονίκου..τελικα αυτη ειναι θησεως ή ανδρονικου?
Είναι θεά , αλλά δίνει ψητό ?..είναι η ωραια "ελένη" της ιλιάδας...
Παιδια, νομιζω οτι παιζει και στα δυο...φίλε vaso και jb..Στην Θησέως είναι..ήταν στην Ανδρονίκου..
Σωστα τα λες. Και ειναι απο τις πολυ λιγες που δεν μου εχουν δωσει τηλεφωνο !#$%^&*()!@#$%^)(*&^%$!@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*()_Παιδια, νομιζω οτι παιζει και στα δυο.
Ειναι κουκλα η Νταιανα αλλα μεχρι ισπανικη ''υποχωρηση'' φτανει,τουλαχιστον μαζι μου και στην Ανδρονικου
φιλε συναγωνιστη δεν μιλουσα γι' αυτό το ίδρυμα γιά τό άλλο στήν Καλλιθέα έλεγα Μαντζαγριωτάκη, ούτε φραπές ούτε μπριζόλα, καλό μασάζ ευγένεια περιβάλλον χαλάρωση αλλά μόνο αυτά......Φιλε tripitiris, μην αμφιβαλεις για αυτο που σου λεει ο πατερ...δεν εχει ακουσει για το αλαθητο του παπα???
Το μαγαζι στην Μαρνης ειναι μπριζολαδικο σε βαθμο οσο δεν παει αλλο...τωρα εσυ επελεξες την Θεοδωρα, εισαι σιγουρος οτι ηταν αυτη???
Εγω που ειχα παει πριν 10 ημερες περιπου(σημειωση: με ξερει απο πολυ παλια) μου ειπε οτι δεν κανει μασαζ πια!!!!!!!!
Μηπως μπηκες μεσα και ειπε θελω την Θεοδωρα να μου κανει μασαζ και φουλ προγραμμα????/ή καπως ετσι?????
Οποτε σου λεει ποιος ειναι αυτος?που με ξερει??ας του κανω μονο μασαζ για να δω τι παιζεται.....
Κοιτα να δεις, επειδη μερικα πραγματα απογορευονται απο το νομο, ειναι φυσικο και τα κοριτσια να ειναι λιγο δυσπιστα ως προς τις προθεσεις μας.......ειδικα οταν πηγαινουμε για πρωτη φορα καπου.
Χωρις λοιπον να θελω να σε προσβαλω αλλα μηπως ζητησες κατι με λαθος τροπο??
Παντως εαν σου αρεσε το μαγαζι ή καποιο απο τα κοριτσια ξανακανε καμια βολτα και θα δεις οτι η συμπεριφορα θα εχει αλλαξει.
Και οπως εχει πει καποιος μεγαλος μασαζωφιλος, δεν θελει κοπο, θελει τροπο..
στό choco δοκίμασες?Μηπως πλεον τα εν Μαρουσι εδρευοντα ιδρυματα πρεπει να αλλαξουν κατηγορια?
Αφου κανενας συναγωνιστης μεχρι σημερα δεν εχει φαει μπριζολιτσα..................
φίλε τά πμ σου δεν έρχονταιστείλε μου στό tripitiris@yahoo.grΜηπως πλεον τα εν Μαρουσι εδρευοντα ιδρυματα πρεπει να αλλαξουν κατηγορια?
Αφου κανενας συναγωνιστης μεχρι σημερα δεν εχει φαει μπριζολιτσα..................