Θυμάσαι όνομα μιας θεραπαινίδας αδύνατη μελαχροινή με κούρεμα Charleston?Nα αναφέρω συνοπτικά για χτεσινή επίσκεψη σε Στουρνάρη ...
πήρα Ελένη, σκουρόχρωμη παχουλή, που την ξέρω . Πολύ φιλότιμο μασαζ, και η συνέχεια, και πλήρες μενού- όλα ΟΚ/η Τιμή= πάντα 70 Ε
Προτείνεται μόνο για λάτρεις των στρουμπουλών
Κυρίως, καταλήγω στο να επιβεβαιώσω τα σχολια συναγωνιστών για δυο θεραπαινίδες εκει --διότι κατά την παρουσίαση..
Οι μεν Ελένη, Μαίρη και Βικη εμφανίστηκαν ευγενικές και χαμογελαστές
οι δε ....Τζούλια και Ραμόνα με υφάκι και ελαφρώς΄μαγκέ.. ;)
Μαρσι - δεν είδα / γινόταν χαμός ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
φίλε zero στο Λουκαρεως 41 πήγα τεταρτη 6/02/08 στο νο 41 δεν υπηρχε κουδουνι και μάλιστα ανέβηκα στον 4ο αλλά καμία επιγραφή δεν υπήρχε...
ευχαριστώ φίλε.
μπορεί να περασω και εγώ μεσα στο ΣΚ και θα ενημερώσω
Χαρα στο κουραγιο σου ρε φιλε που τα εγραψες ολα αυτα , Κρρααα κανει , σε ολα αναφερθεικες , και στην ανακαινιση , και στην χαμογελαστη παντα κυρια , μα δεν μου λετε ρε γμτ ... μονο αυτην τη σουπερ Μαρσυ διαφημιζετε , δεν υπαρχει αλη κοπελα εκει ? εγω να πω την αληθεια δεν εχω παει εκει , εχει παει γνοστος μου και δεν τρελαθεικε τοσο πολυ , χαλαροστε και λιγο , υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες ,και ισος πολυ καλυτερα ...Χαιρετώ συναθλητές παλαιούς και νέους,
Προς επιβεβαίωση άλλων post, να καταθέσω ότι πέρασα για δεύτερη (και τελευταία) φορά (προς επιβεβαίωση της μαλακίας μου) από Καλλιρρόης 48. Το σκηνικό ίδιο με την πρώτη. Ξεπέτα κανονική, έκλαιγα τα λεφτά μου.
Ας αφήσουμε τα κακά νέα και θα σας πω τα καλά.
Παρ’ ότι η περιοχή του κέντρου της Αθήνας δεν με εξυπηρετεί πέρασα από Στουρνάρη 63. Καλά το ενυδρείο είναι όλα τα λεφτά. Είχα διαβάσει ότι θα γίνει ανακαίνιση στο θεραπευτήριο και μάλλον άρχισε, διότι την ώρα του massage άκουγα τρυπάνια και σφυριά..
Καθότι νέος στο μαγαζί η κυρία της υποδοχής ευγενικά μου μίλησε μόνο για τις απλές υπηρεσίες. Δεν ρώτησα για παραπάνω μέχρι να δω φως. Περάσανε τρεις κοπέλες (δεν θυμάμαι ονόματα) μία εκ των οποίων και η Μάρσυ.
Πήρα την Μάρσυ για την οποία είχα διαβάσει τα καλύτερα (άξιο forum) και η κοπέλα είναι φανταστική.
Ξεκίνησε μα μάλαξη στα πόδια και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν ανιχνευτική για το ποίος είμαι, από πού τους βρήκα κλπ. Όλα κύλησαν ωραία και εγώ είχα αρχίσει μα φτιάχνομαι για την συνέχεια…
Η οδηγία από «μέσα» και λόγω μη συνεννόησης από την αρχή για full η κοπέλα δεν ήξερε τι να κάνει. Με ρωτά λοιπόν και τώρα τι θέλεις να κάνω? Την απάντηση την φαντάζεστε οπότε φεύγει για σύσκεψη με την διεύθυνση και επιστρέφει χαρούμενη. Χάρηκα και εγώ φυσικά διότι αν έτρωγα πόρτα … .
Ξεκινάει η δεύτερη φάση όπου το κορίτσι παρ’ ότι μικρό σε ηλικία με έστειλε στο θεό. Η αίσθηση του κορμιού της και ειδικά του στήθους της μου ξύπνησε αναμνήσεις παλαιές. Δεν παίζεται και από συμμετοχή και αίσθηση. Με βλέπω να καταθέτω δελτίο συντομότατα.
Η διαδικασία 45’ , 50+20 μπριζόλα T-bone
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μηπως εχει παρει κανενας ροδελα απ τη μαρσι ??
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
μηπως εχει παρει κανενας ροδελα απ τη μαρσι ??
Τι κουβέντες είναι αυτές παπάς άνθρωπος?
Σε λίγο θα μας πεις πως κιόλας!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ε τί να ελεγα ???? να μιλουσα για κωλοτρυπιδες και τετοια ?????????Τι κουβέντες είναι αυτές παπάς άνθρωπος?
θου κυριε..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ε τί να ελεγα ???? να μιλουσα για κωλοτρυπιδες και τετοια ?????????
θου κυριε..
Εύγε.... μπράβο.... γιατί οι κοπέλες αυτές είναι πονεμένες, ξενιτεμένες, πικραμένες .... Εμείς πρέπει να τις ταϊζουμε νέκταρ χαράς και δροσιάς, να δείξουμε πόσο φιλόκωλοι εεεεεεε φιλόξενοι είμεθα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ευχαριστώ φίλε.
μπορεί να περασω και εγώ μεσα στο ΣΚ και θα ενημερώσω
το μπορει αμα θελουμε το πιστευουμε...
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 216
Ενημέρωση από Σολωμού 54 6ος όροφος.
Στην υποδοχή η γνωστή ώριμη κυρία,ευγενική και χαμογελαστή,με ρωτάει αν έχω ξαναπάει,
της λέω ναι,έχω κάνει με την Ζάνα, ακούει όχι,τέλος πάντων μετά από κάποιες διευκρινίσεις,μου λέει,πάντα ευγενική, εσείς πρέπει να θέλετε καλό μασάζ,να δω τις κοπέλες λέω και βλέπουμε, ό,τι καλύτερο μπορεί ας κάνει!!!!!!!
Παρέλασαν οι Ζάνα, Ρίτα, Μαρία, Δήμητρα και μία ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της,
όχι η Ατζελίνα,είχε πελάτη,σχεδόν όλες στο ίδιο στύλ,μιλφάκια τροφαντούλες,είναι φαγανούτσικα,εκτός από την Ζάνα,τελικά ενώ ήθελα να δοκιμάσω την Δήμητρα,πήρα την Ρίτα,είπαμε μιλφάκι τροφαντό, γλυκιά, με πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,ήταν και ο λόγος που τελικά την επέλεξα.
Από μασάζ λίγα πράγματα αλλά δεν ήθελα και κάτι ιδιαίτερο, της είπα απαλά χωρίς λάδι και την άφησα να κάνει ό,τι ξέρει..........και απ'ότι κατάλαβα ξέρει πολύ καλά "πως να στρώνει το τραπέζι για ένα καλό φαγοπότι".
Κλασσικά ξεκίνησε να σερβίρει φραπέ με καλαμάκι,αρκετά καλό,για κάνα λεπτό και σταμάτησε, αλλά την επανέφερα στη τάξη και συνέχισε χωρίς δεύτερη κουβέντα,ακολούθησε μπριζολίτσα, μάλλον άχρωμη άοσμη άγευστη,οπότε και τελειώσαμε το γεύμα με άλλη μία γύρα φραπέ με καλαμάκι, πολύ ανώτερο από το πρώτο,με αποτέλεσμα μάλλον δυσάρεστο γι'αυτήν,αλλά δεν είπε τίποτα οπότε δεν μπορώ να ξέρω.
Τέλος ακολούθησε κάνα 10λεπτο χαλαρωτικό μασάζ.
Το μόνο που με χάλασε ήταν που την είδα δυό τρείς φορές να κοιτάει το ρολόι,
μετά το φαγοπότι φυσικά,αλλά δεν έδωσα σημασία!!!!!!!!!!!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. 80€.
Στην υποδοχή η γνωστή ώριμη κυρία,ευγενική και χαμογελαστή,με ρωτάει αν έχω ξαναπάει,
της λέω ναι,έχω κάνει με την Ζάνα, ακούει όχι,τέλος πάντων μετά από κάποιες διευκρινίσεις,μου λέει,πάντα ευγενική, εσείς πρέπει να θέλετε καλό μασάζ,να δω τις κοπέλες λέω και βλέπουμε, ό,τι καλύτερο μπορεί ας κάνει!!!!!!!
Παρέλασαν οι Ζάνα, Ρίτα, Μαρία, Δήμητρα και μία ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της,
όχι η Ατζελίνα,είχε πελάτη,σχεδόν όλες στο ίδιο στύλ,μιλφάκια τροφαντούλες,είναι φαγανούτσικα,εκτός από την Ζάνα,τελικά ενώ ήθελα να δοκιμάσω την Δήμητρα,πήρα την Ρίτα,είπαμε μιλφάκι τροφαντό, γλυκιά, με πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,ήταν και ο λόγος που τελικά την επέλεξα.
Από μασάζ λίγα πράγματα αλλά δεν ήθελα και κάτι ιδιαίτερο, της είπα απαλά χωρίς λάδι και την άφησα να κάνει ό,τι ξέρει..........και απ'ότι κατάλαβα ξέρει πολύ καλά "πως να στρώνει το τραπέζι για ένα καλό φαγοπότι".
Κλασσικά ξεκίνησε να σερβίρει φραπέ με καλαμάκι,αρκετά καλό,για κάνα λεπτό και σταμάτησε, αλλά την επανέφερα στη τάξη και συνέχισε χωρίς δεύτερη κουβέντα,ακολούθησε μπριζολίτσα, μάλλον άχρωμη άοσμη άγευστη,οπότε και τελειώσαμε το γεύμα με άλλη μία γύρα φραπέ με καλαμάκι, πολύ ανώτερο από το πρώτο,με αποτέλεσμα μάλλον δυσάρεστο γι'αυτήν,αλλά δεν είπε τίποτα οπότε δεν μπορώ να ξέρω.
Τέλος ακολούθησε κάνα 10λεπτο χαλαρωτικό μασάζ.
Το μόνο που με χάλασε ήταν που την είδα δυό τρείς φορές να κοιτάει το ρολόι,
μετά το φαγοπότι φυσικά,αλλά δεν έδωσα σημασία!!!!!!!!!!!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. 80€.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...fullmoon....τι φεγγαρι δεν μας ειπες!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
πατερ μου ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;μηπως εχει παρει κανενας ροδελα απ τη μαρσι ??
δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα τέτοια πληροφορία...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
επιβεβαιωνω.... με το ''κατιτις'' παραπανω βεβαια..πατερ μου ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;
δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα τέτοια πληροφορία...
Επισκέπτης
χθεσινη βολτα απο τροια. αναγκαστηκα λογο κοσμου επελεξα ντανιελα ελα-ελα
στο 15 με γυρναει σαν κιοφτε μισοψημενο και πιανει τα ζαρια. φεραμε κατι εξαρες αλλα δυστυχως το πριτσολακι εχει γινει φιλετο πολυτελειας με μερικες. δεν λεω ομως , το κοριτσι προθυμο ευγενεστατο και φιλικοτατο
στο 15 με γυρναει σαν κιοφτε μισοψημενο και πιανει τα ζαρια. φεραμε κατι εξαρες αλλα δυστυχως το πριτσολακι εχει γινει φιλετο πολυτελειας με μερικες. δεν λεω ομως , το κοριτσι προθυμο ευγενεστατο και φιλικοτατο
souvlatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συν-γαμίκοι παρακολουθώ το site αρκετές μέρες και ιδιαίτερα αυτό το thread. Σε γενικές γραμμές εχω καταλάβει τι παίζει όμως έχω μία απορία.αν και στα στριπτιζάδικα και τα κωλόμπαρα ξέρω πως να φερθώ στα μασατζίδικα δεν έχω αντιληφθεί την "λεπτή" γραμμή. τι λες στην τσατσά? φέρε μου το καλύτερο "τεμάχιο" να το γεμίσω χυμούς? javascript:void(0); ηρθα να σας γαμισω και να φυγω... javascript:void(0); ή θέλω κατι αισθησιακό και τολμηρό? javascript:void(0); Ως νέος στο χώρο (ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν)δεν θέλω να με περάσουν για μπάτσο. ούτε βέβαια να καταθέσω 2-3 50ευρα μέχρι να βεβαιωθούν για μένα.
Υ.Γ. το ευαγές ίδρυμα της πλατείας δαβάκη κάνει για entry level ή να προτιμίσω κάτι άλλο? javascript:void(0);
Υ.Γ. το ευαγές ίδρυμα της πλατείας δαβάκη κάνει για entry level ή να προτιμίσω κάτι άλλο? javascript:void(0);
souvlatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μάλλον σε σκίσανε .....χθεσινη επισκεψη μαντζαγριωτακη 56 κ στο ταμειο μου εφυγε το κεφαλι! δεν λεω..καλο το μαρακι αλλα για 120 που εσκασα
δεν αξιζει!!πειτε μου ρε παιδες τοσο παει η με εσκισαν?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
χθεσινη επισκεψη μαντζαγριωτακη 56 κ στο ταμειο μου εφυγε το κεφαλι! δεν λεω..καλο το μαρακι αλλα για 120 που εσκασα
δεν αξιζει!!πειτε μου ρε παιδες τοσο παει η με εσκισαν?
Kαλλιθέα εννοείς, σωστά? 120????????????????????????? μήπως έκανες καμμιά σάουνα ή κάτι έξτρα?
Επισκέπτης
που να δεις εσενα τι θα σου κανουν
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K