Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
πατερ δεν είχα δει την ερώτησή σου περί ροδέλας. Ναι, η Μαρσυ προσφέρει λοκο με +30€.

Ελπίζω συνάδελφε όταν λες +30 να εννοείς 50+30 το σύνολο 80€ εκτός βέβαια, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, αν κάποιος θέλει και μπριζόλα και κουλούρι οπότε ο καθένας μας ας τα βρει με τη τσέπη του........!!!!!!!!

ΥΓ. Εννοείται πως η φραπεδιά με καλαμάκι είναι στις στάνταρ παροχές
            οπότε δεν τις αναφέρω.

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι  :o                                                  καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω  :smitten:

Καλησπέρα κι απο μένα,παρακολουθω το site εδω και καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.Η Ανίτα μιλάει ελληνικά αλλά μέχρι εκει.....Μάλλον Αλβανία μου μυρίζει.Απο εμφάνιση δεν λέει τίποτα αλλά στα υπολοιπα ήταν καλή και δεν βιαζόταν όπως η Πατρίτσια π.χ.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι απο μένα,παρακολουθω το site εδω και καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.Η Ανίτα μιλάει ελληνικά αλλά μέχρι εκει.....Μάλλον Αλβανία μου μυρίζει.Απο εμφάνιση δεν λέει τίποτα αλλά στα υπολοιπα ήταν καλή και δεν βιαζόταν όπως η Πατρίτσια π.χ.

ΤΥΦΛΑ νά 'χει η Mac Can Ericsson.... (είπαμε απο μικρό(και νεο) και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια)

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
Καλησπέρα απανταχού μασαζοφιλοι …καιρό διαβάζω το ενδιαφέρων forum σας και ήρθε η ώρα να καταθέσω την εμπειρία μου με την Ραμονα στο μαγαζί της Στουρναρη 63 …
Αδύνατο μέτριου ύψους μελαχρινό 23-25 χρ από Ρουμανία και όμορφο προσωπάκι με εξαιρετικό βυζί νο 3 προς 4 σφικτό σώμα και γλυκύτατοι … .απο μασάζ άπειρη αλλα προσπαθεί (ασχολείται ώρα μαζί σου ) στο δεύτερο σκέλος των καθηκόντων της την βρήκα εξαιρετική & την συνιστώ  :dancing:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Έκανε 'μεγάλη ζημιά' στην πατσαβούρα ο Παπα-Γιώργης? Θα ήτανε στην πατρίδα της και θα έπαιρνε πίπες απο μπάτσους για λίγα ρούβλια.Ο παπα-Γιώργης είναι απο τα μέγιστα respect στο thread των μασατζίδικων και εάν το μπουρδελομάγαζό της έχει πελατεία το οφείλει στο site και σε μέλη σαν τον παπα-Γιώργη.Να μην πουλάει το παραμύθι ότι τους κάνανε 'ζημιά' ούτε και να έχουν το στυλάκι του 'δεσμοφύλακα' σε πελάτες που αναφέρουν το site.Η δουλειά τους είναι να γαμιούνται και όχι να κάνουν ανακρίσεις απο που ήρθε ο καθένας.Θα μας ανακρίνουν και οι πουτάνες τώρα εκεί φτάσαμε.Οι αχάριστες έχουν φάει με χρυσά κουτάλια οι πατσαβούρες απο δώ.Απλώς τώρα κάποια πράγματα απο δώ και πέρα θα μπαίνουνε στη θέσης τους.
τα ειπες ολα αφεντικο.η αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο της και να λενε οτι τους φταιει και το σαϊτ και ο παπαγιωργης.ουτε απ'εξω δεν θα πατησω απο δω και περα απο το πορνοκαλυβι της Σοφης.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στη καλληρροις 48 δεν υπαρχει μαρσι  :o                                                  καλληροις 48 οπου μεταφερθεικε η γουλια περασα σημερα τελειος ο χωρος.πατρισια,ελενη,λιζα και ΑΝΗΤΑκαινουρια, ελληνιδα κανει την εξαιρεση την προτηνω  :smitten:

ενταξει αννουλα, σε ακουσαμε, αλλα σου εχουμε νεοτερα. ΔΕΝ μας αρεσει το μαγαζι σου. αρεσει μονο στα κορόιδα. κανε δουλεια μ αυτα..  :P :P

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
η αννα ειναι πατερ με το αντρικο νικνεημ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατσε να δεις που και σε αυτην αν πανε τα παιδια και πουνε οτι το μαθανε απο το σαϊτ το μαγαζι θα αρχισει να μπινελικωνει το σαϊτ  :2funny: ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η αννα ειναι πατερ με το αντρικο νικνεημ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατσε να δεις που και σε αυτην αν πανε τα παιδια και πουνε οτι το μαθανε απο το σαϊτ το μαγαζι θα αρχισει να μπινελικωνει το σαϊτ  :2funny: ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny:
μπα, αυτη αποκλειεται..

κανει ΝΑ η σουφρα της για να αναφερεται το μαγαζι ΤΗΣ στο σαιτ.. ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι'αυτο.
οπως ειπε και ο μοντ πανος εχουν φαει με χρυσα κουταλια απο το σαϊτ και το παιζουν και 'ιστοριες' και 'υφακι' οι αχαριστες.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
μπα, αυτη αποκλειεται..

Μπήκε και νέος πιο πρίν λίγο με 1 (ΝΑΙ 1 post) τι καλά που είναι εκεί και η Ανίτα?  ΠΑΕΙ τρελλαθήκαμε τελείως... ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες στο εν
λόγω ιδρυμα και τις κορασίδες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι'αυτο.
οπως ειπε και ο μοντ πανος εχουν φαει με χρυσα κουταλια απο το σαϊτ και το παιζουν και 'ιστοριες' και 'υφακι' οι αχαριστες.
μεχρι ενα σημειο καλα κανουν..

..αφου εχουν γεμισει μεχρι τα μπούνια τα μαγαζια τους με ΜΑΛΑΚΕΣ αγαμητους πουτανοκαψουρηδες που σκανε ενα βουνο λεφτα για να τους πιασουν το χερι..  :jerking: :jerking:

αλλα, αλλο αυτο, αλλο το να μας το παιζουν και δηθεν. η κυρα σοφια στο σολωμου 54, μεχρι πριν 2-3 βδομαδες, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ για να μπει πελατης και τωρα μας το παιζει κουκουρούκου..  :uglystupid: :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπήκε και νέος πιο πρίν λίγο με 1 (ΝΑΙ 1 post) τι καλά που είναι εκεί και η Ανίτα?  ΠΑΕΙ τρελλαθήκαμε τελείως... ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες στο εν
λόγω ιδρυμα και τις κορασίδες...
ακριβως !!!!

κι οπως λεει κι η αννουλα κατα λεξη.. ''δεν χρειαζεται να γραφει καποιος καλα λογια για το μαγαζι.... αρκει να λεει οτι πηγα εκει, πηρα αυτη, εκανα αυτο και τελειωσε !!!! απλα να ακουγεται το μαγαζι..''

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μεχρι ενα σημειο καλα κανουν..

..αφου εχουν γεμισει μεχρι τα μπούνια τα μαγαζια τους με ΜΑΛΑΚΕΣ αγαμητους πουτανοκαψουρηδες που σκανε ενα βουνο λεφτα για να τους πιασουν το χερι..  :jerking: :jerking:

αλλα, αλλο αυτο, αλλο το να μας το παιζουν και δηθεν. η κυρα σοφια στο σολωμου 54, μεχρι πριν 2-3 βδομαδες, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ για να μπει πελατης και τωρα μας το παιζει κουκουρούκου..  :uglystupid: :uglystupid:
το ποστ το δικο σου δεσποτα καθως και το απο πανω του Panos πιστευω οτι τα ειπατε ΟΛΑ.και για να μαθαινουν και οι πιο καινουργιοι η σοφια παρακαλαγε για να μη φυγει ο πελατης και τωρα απεκτησε τουπε και κανει ανακρισεις γκεσταμπιτικες λεγοντας οτι τις φταιει το σαϊτ η αχαριστη.αλλα οπως ειπες οταν υπαρχουν σιχαμενοι πουτανοκαψουρηδες...αστα να πανε.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ακριβως !!!!

κι οπως λεει κι η αννουλα κατα λεξη.. ''δεν χρειαζεται να γραφει καποιος καλα λογια για το μαγαζι.... αρκει να λεει οτι πηγα εκει, πηρα αυτη, εκανα αυτο και τελειωσε !!!! απλα να ακουγεται το μαγαζι..''
Χλωμό το κόβω να είναι αυτή καθώς νεώτερες πληροφορίες τη θέλουν να ...ξεκουράζεται κάπου με βραχιολάκια στα χέρια... Αν αληθεύει η πηγή μου,πρέπει να έγινε χθές ή προχθές

Επισκέπτης
το σαιτ αυτο αποτελει τη νουμερο 1 διαφημιση για τον αγοραιο ερωτα!και χαρη σε μας πολλα μαγαζια αλλα και πολλες κοπελλες φαγαν και τρωνε με χρυσα κουταλια!και αντι να πουν οι καργιες ενα ευχαριστω,το παιζουν ιστοριες  :tickedoff:!αλλα οπως ανεβηκαν ετσι θα κατεβουν!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το σαιτ αυτο αποτελει τη νουμερο 1 διαφημιση για τον αγοραιο ερωτα!και χαρη σε μας πολλα μαγαζια αλλα και πολλες κοπελλες φαγαν και τρωνε με χρυσα κουταλια!και αντι να πουν οι καργιες ενα ευχαριστω,το παιζουν ιστοριες  :tickedoff:!αλλα οπως ανεβηκαν ετσι θα κατεβουν!

ναι σε αυτο συμφωνω και εγω !  :rockon:

οπως επισης εμας μας προφυλλασει απο κακοτοπιες !  ;)

EFPATORAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ποστ το δικο σου δεσποτα καθως και το απο πανω του Panos πιστευω οτι τα ειπατε ΟΛΑ.και για να μαθαινουν και οι πιο καινουργιοι η σοφια παρακαλαγε για να μη φυγει ο πελατης και τωρα απεκτησε τουπε και κανει ανακρισεις γκεσταμπιτικες λεγοντας οτι τις φταιει το σαϊτ η αχαριστη.αλλα οπως ειπες οταν υπαρχουν σιχαμενοι πουτανοκαψουρηδες...αστα να πανε.
Σωστός ο moi. Είναι γεγονός πως όσο υπάρχουν πουτανοκαψούρηδες θα υπάρχουν και πουτανοαρπακτικά ! Άλλο να γ...ω και άλλο να με γ....ε οι  :boobies:. :jerking:

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έχω πάει πάνω από 6 φορές στό επί της Φραντζή 4 ευαγές ίδρυμα,και τελευταία έχω διαπιστώσει την κάθετη πτώση των παρεχομένων υπηρεσιών,γιαυτό αρχικά χάρηκα που άνοιξε το νέο ίδρυμα παροχής μασαζουπηρεσιών επί της Καλλιρροης,μιά και μέ βολεύει η περιοχή.
Παρακολουθόντας τίς κριτικές των συναγωνιστών όμως δέν πρόκειται να τό επισκευθώ.Εδώ αποδυκνύεται και μία επιλέον χρησιμότητα αυτού του thred,να προφυλάσσει δηλαδή τους συναγωνιστές από τίς κακοτοπιές και τίς αρπαχτές μερικών "κυριών" που νομίζουν ότι θα μας τ'αρπάξουν εύκολα.
Καί μήν βρεθεί καμιά φακλάνα να πεί ότι τη ζημιά τούς την κάνει ο παπαγιώργης,μόνες τους δείχνουν ότι δέν σέβονται αυτούς που τίς συντηρούν,άρα κάνουν κακό οι ίδιες στά μαγαζιά τους.
Θέλετε δουλειά μανταμίτσες μου ? Βάλτε μυαλό ! Οι εποχές είναι δύσκολες κι ο ανταγωνισμός μεγάλος.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχω πάει πάνω από 6 φορές στό επί της Φραντζή 4 ευαγές ίδρυμα,και τελευταία έχω διαπιστώσει την κάθετη πτώση των παρεχομένων υπηρεσιών,γιαυτό αρχικά χάρηκα που άνοιξε το νέο ίδρυμα παροχής μασαζουπηρεσιών επί της Καλλιρροης,μιά και μέ βολεύει η περιοχή.
Παρακολουθόντας τίς κριτικές των συναγωνιστών όμως δέν πρόκειται να τό επισκευθώ.Εδώ αποδυκνύεται και μία επιλέον χρησιμότητα αυτού του thred,να προφυλάσσει δηλαδή τους συναγωνιστές από τίς κακοτοπιές και τίς αρπαχτές μερικών "κυριών" που νομίζουν ότι θα μας τ'αρπάξουν εύκολα.
Καί μήν βρεθεί καμιά φακλάνα να πεί ότι τη ζημιά τούς την κάνει ο παπαγιώργης,μόνες τους δείχνουν ότι δέν σέβονται αυτούς που τίς συντηρούν,άρα κάνουν κακό οι ίδιες στά μαγαζιά τους.
Θέλετε δουλειά μανταμίτσες μου ? Βάλτε μυαλό ! Οι εποχές είναι δύσκολες κι ο ανταγωνισμός μεγάλος.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναδελφοι αυτην την εβδομαδα καταθεση στο θησεωσ 178 ναταλι και τζουλια. τζουλια πιο καλη μπριζολα αλλα χωρισ να βγαλει τα ρουχα μονο το απαραιτητο ενω ναταλι παρολο που δεν εχει την τελεια γραμμωση καλυτερο μασαζ και στο ψητο πιο μετρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom