Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλημερα και καλη μασαζοβδομαδα...
Λοιπον αναφερω και εγω τις περιπετεις του Σαββατοκυριακου απο τα μασαζομαγαζα...

1ος σταθμος Στεφ.Κουμανουδη 4 Γκυζη....πηγα κατα τις 16:30 και αφου εψαχνα κανα 10λεπο γα παρκινγκ η συμπαθητικη ρωσιδα της υποδοχης μου λεει ευγενικα οτι γινεται χαμος, δεν εχει κοπελες και να γυρισω σε καμια ωρα....καλα τις λεω μην φας θα εχω γλαρο....και την κανω με ελαφρα...τσαμπα οι κυκλοι για παρκαρισμα....(Ασχετο στα γυρω στενα ειδα 3 κωλομπαρα...εξελιξεις!!)

2ος σταθμος Κεφαληνιας και Κυψελης...αν και ειχα τις αμφιβολιες μου....λογω προηγουμενης επισκεψης ωστοσο λεω δεν πηραζει ας κανω μια βολτσιτσα...
Στην υποδοχη milf ξανθια κυρια μου συστηνει την θεραπευτρια Σοφια η οποια χαμογελαστη με περνα στο δωματιο..Μετα το ντουζ...ερχεται και με ρωταει τι ειδος μασαζ θελω....αισθησιακο της λεω....και μου αρχιζει τα.... μα...μου...δεν κανω τετοια κλπ κλπ.Οκ λεω κανε οτι καταλαβαινεις...
Ξεκιναει λοιπον το αισθησιακο χαιδεμα και μετα απο 25λεπτη μαλαξη στην πλατη γυρναμε και μπροστα....ε λεω δεν μπορει κατι θα παιξει.....αρχ..δια τιποτα....ουτε λογος για φραπε.....εαν θελεις...καντο μονο σου μου λεει....οκ απανταω..σιγα μην εκανα τοσο δρομο για ενα αυτοφραπεδιασμα....δεν θα παρω... τις λεω..
Ντυθηκα και εφυγα 50ευρο το αισθησιακο μασαζ....και εξω απο την πορτα.
παρενθεση η Σοφια αρκετα καλη και ευχαριστη κατα την διαρκεια του προγραμματος...
εαν ποτε με ξαναπιασει το αυχενικο συνδρομο θα τους προτιμησω...

3ος σταθμος Φωκιωνος Νεγρη 9-11. ευτυχως εδω παρκαρα κατευθειαν σχεδον απ'εξω απο το θεραπευτηριο....Το μαγαζι δεν ειχε κοσμο και ετσι η ευγενικη κυρια της υποδοχης μου εδειξε 4 κοπελες, 2 πιτσιρικες και 2 πιο ωριμες...προτιμησα την ξανθια κοντουλα πιτσιρικα...δεν θυμαμαι ονομα...(εχει αναφερθει απο συναγωνιστες)
Καλα κυριοι συστηνεται ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η κοπελα ξερει να τιμα τα 80 ευρο και με το παραπανω!!!!!!!!!!ξεκιναει με αισθησιακο φραπε με σπαστο καλαμακι κανει διαλειμα με αισθησιακη,ζουμερη, μπριζολα και τελειωνει ριχνοντας το καλαμακι πανω της!!!!! ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...η κοπελα ειναι επιπεδο citytour...χωρις να ειναι ιδιαιτερα θεα σε εμφανιση ετσι, μην παρεξηγηθουμε κι ολας....Γενικα συστηνεται ανεπιφυλακτα, σαν σερβις τωρα απο εμφανιση γουστα ειναι αυτα...

Αυτα καλη εβδομαδα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χλωμό το κόβω να είναι αυτή καθώς νεώτερες πληροφορίες τη θέλουν να ...ξεκουράζεται κάπου με βραχιολάκια στα χέρια... Αν αληθεύει η πηγή μου,πρέπει να έγινε χθές ή προχθές
αν παιζει αυτο, κατα πασα πιθανοτητα θα εγινε και καταδρομικη στο μαγαζι.
παντως, αυτα που λεω τα ελεγε απο εποχης φρατζη ακομη..

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
μεχρι ενα σημειο καλα κανουν..

..αφου εχουν γεμισει μεχρι τα μπούνια τα μαγαζια τους με ΜΑΛΑΚΕΣ αγαμητους πουτανοκαψουρηδες που σκανε ενα βουνο λεφτα για να τους πιασουν το χερι..  :jerking: :jerking:

αλλα, αλλο αυτο, αλλο το να μας το παιζουν και δηθεν. η κυρα σοφια στο σολωμου 54, μεχρι πριν 2-3 βδομαδες, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ για να μπει πελατης και τωρα μας το παιζει κουκουρούκου..  :uglystupid: :uglystupid:

Διαβάζοντας τους συναδέλφους και συγκρίνοντας με τις δικές μου εμπειρίες σε ένα συμπέρασμα καταλήγω:
Ότι κάποια μαγαζιά που δίκαια πήραν καλές κριτικές από όλους μας εδώ μέσα (αφήνω έξω τους αβανταδόρους) τράβηξαν φυσιολογικά και άσχετο κόσμο με το σπορ του μασάζ. Όλα σχεδόν τα μαγαζιά αυτά βιομηχανοποίησαν το προιόν αλλά αντί να ανέβουν κατηγορία έγιναν μαγαζιά της ξεπέτας.
Είναι νόμος της αγοράς να σβήσουν μόλις το επιτρέψει η νομοθεσία ή μόλις βρεθεί κάποιος ή κάποια να επενδύσει και να παρέχει αυτό που πραγματικά θέλουμε.
Ωστόσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν 70άρια, 80άρια και πολλές φορές πολύ παραπάνω για να παίρνουν υπηρεσίες στούντιο αν όχι μπουρδέλου.  

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το σαιτ αυτο αποτελει τη νουμερο 1 διαφημιση για τον αγοραιο ερωτα!και χαρη σε μας πολλα μαγαζια αλλα και πολλες κοπελλες φαγαν και τρωνε με χρυσα κουταλια!και αντι να πουν οι καργιες ενα ευχαριστω,το παιζουν ιστοριες  :tickedoff:!αλλα οπως ανεβηκαν ετσι θα κατεβουν!
ρε συ.. τράβα στα στουντια και μη μας μαγαρίζεις το θρεντ..  :P

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεν σε ακουσα πατερ...θα ξαναπαω μονο εαν παιζει κ το μωρο στην υποδοχη...ξερεις κατι για αυτο πατερ?
Πρώην Πολυτελείας... Τόχει κόψει απ΄όσο γνωρίζω και επιμένει σθεναρά να λέει όχι  αλλά επειδή μάλλον η ζωή είναι ακριβή ανέλαβε το μαγαζί...

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικά με τις υποτιθέμενες πληροφορίες για το εάν τους ενδιαφέρει η όχι  η γνώμη των αθλητών του forum θα πρέπει να μας αφήσει παγερά αδιάφορους και να συνεχίσουμε να καταθέτουμε πληροφορίες και ανταλλαγές απόψεων τιμών και παροχών. Πιστεύω ότι όχι μόνο τις διαβάζουν αλλά  συμμετέχουν κιόλας. Αυτό το αποκαλύπτουν συστηματικά και οι παλαιότεροι του forum και σιγά σιγά και εμείς οι νεότεροι. Νομίζω πως όλοι έχουμε αποφύγει κακοτοπιές και χρήμα από πληροφορία που αναφέρθηκε στο site.
Διότι εάν δεν λειτουργούμε με κοινά χαρακτηριστικά  ως προς τις υπηρεσίες και τις τιμές τα εν λόγω καταστήματα θα κάνουν ότι θέλουν, Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς (πελάτες) διαμορφώνουμε την αγορά.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ε τί να ελεγα ???? να μιλουσα για κωλοτρυπιδες και τετοια ?????????

θου κυριε..
Επειδή οι κωλοτρυπίδες είναι σαν τις γνώμες, δηλαδή όλοι έχουν από μία, θα μπορούσες να πείς " Η Μάρσι σας έχει πεί τη γνώμη της ?:2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καλημέρα συνάδελφοι!

το Σάββατο όπως είχα πει πήγα για "άδειασμα" και πραγματικά είχα μια μοναδική εμπειρία  :rockon: :rockon: ...'Ομως, επειδή βλέπω πως το συγκεκριμένο thread έχει γεμίσει παρτάκιδες που αφού δώσω την πληροφρία τρέχουν απο πίσω να πάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνουν ό,τι έκανα και φυσικά δεν δίνουν καμμία πληροφορία, απλά διαβάζουν, δεν θα ποστάρω τίποτα αυτή τη φορά.

Εδώ είμαστε 5-6 άτομα συνολικά που δίνουμε ζουμερές πληροφορίες και άλλοι 1000 που διαβάζουν τρέχουν σαν τα πρόβατα.

Επειδή εκεί που πήγα το Σάββατο, είχα έκπτωση πολύ καλή, είχα ντουέτο, και ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα ως έμπειρος μασαζοαριβίστας  :rockon: :rockon: προτείνω το εξής....

Να δημιουργηθεί ένα Private forum για μασαζερί όπου μονάχα διακεκριμένα μέλη που έχουν δώσει πληροφορίες καλές και συμμετέχουν εδώ να μπορούν να διαβάζουν..

ΥΓ Μην μου πείτε να στέλνω με pm αντι για private forum γιατί καταλαβαίνετε πως είναι αδύνατο να δίνω πληροφορίες σε όποιον μου ζητήσει. Παρακαλώ τους Mods και τους Admin να λάβουν σοβαρά την πρόταση μου.
Το ζητάω αυτό γιατί προχθές ένας παρτάκιας ζήταγε πληροφορίες για την Ασπασία απο Ιλιάδα και είπε πως ήταν τούρμπο μαζί του, αλλά ποτέ του δεν είχε ποστάρει κάτι. Λοιπόν είναι μαλακία  :jerking: :jerking: να δίνουμε πληροφορίες στον κάθε ένα που μπορεί να είναι της ασφάλειας, ενω μπορούμε private να πούμε όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πάτερ δεν ξέρω αλλά θα μάθω!

Ξεκινάω για πρωινό "άδειασμα"  :bigdick: :bigdick: :bigdick: και ίσιωμα στη μέση και το μεσημέρι σας έχω νέα κουφάλες!  :rockon: :rockon:
Ρε σείς η Ασπασία έχει φύγει εδώ και μήνες.. Το μελαχροινό ελληνάκι με τις ματάρες δεν λέτε? Κι εγώ θάθελα να μάθω

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα συνάδελφοι!

το Σάββατο όπως είχα πει πήγα για "άδειασμα" και πραγματικά είχα μια μοναδική εμπειρία  :rockon: :rockon: ...'Ομως, επειδή βλέπω πως το συγκεκριμένο thread έχει γεμίσει παρτάκιδες που αφού δώσω την πληροφρία τρέχουν απο πίσω να πάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνουν ό,τι έκανα και φυσικά δεν δίνουν καμμία πληροφορία, απλά διαβάζουν, δεν θα ποστάρω τίποτα αυτή τη φορά.

Εδώ είμαστε 5-6 άτομα συνολικά που δίνουμε ζουμερές πληροφορίες και άλλοι 1000 που διαβάζουν τρέχουν σαν τα πρόβατα.

Επειδή εκεί που πήγα το Σάββατο, είχα έκπτωση πολύ καλή, είχα ντουέτο, και ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα ως έμπειρος μασαζοαριβίστας  :rockon: :rockon: προτείνω το εξής....

Να δημιουργηθεί ένα Private forum για μασαζερί όπου μονάχα διακεκριμένα μέλη που έχουν δώσει πληροφορίες καλές και συμμετέχουν εδώ να μπορούν να διαβάζουν..

ΥΓ Μην μου πείτε να στέλνω με pm αντι για private forum γιατί καταλαβαίνετε πως είναι αδύνατο να δίνω πληροφορίες σε όποιον μου ζητήσει. Παρακαλώ τους Mods και τους Admin να λάβουν σοβαρά την πρόταση μου.
Το ζητάω αυτό γιατί προχθές ένας παρτάκιας ζήταγε πληροφορίες για την Ασπασία απο Ιλιάδα και είπε πως ήταν τούρμπο μαζί του, αλλά ποτέ του δεν είχε ποστάρει κάτι. Λοιπόν είναι μαλακία  :jerking: :jerking: να δίνουμε πληροφορίες στον κάθε ένα που μπορεί να είναι της ασφάλειας, ενω μπορούμε private να πούμε όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.
Jules δεν έχεις άδικο. Κι εγώ είναι υπέρ του να μη λέμε πολλά πολλά, αλλά από την άλλη,  πως ξέρεις πως στο Private δεν θα μπουν και "ασφαλίτες" ? Τέλος πάντων. Κι εγώ πήγα κάπου την Παρασκευή πήρα ένα από τα ωραιότερα μωρά που κυκλοφορούν.. Δεν λέω ούτε πού ούτε ποιά. Πλήρωσα κάτι παραπάνω για την λεύκανση της οδοντοστοιχίας της και την αφαίρεση της πέτρας από τα ούλα της με τον τροχό μου, αλλά πριν βιαστείτε να κράξετε, νομίζω λόγω της τριαντακονταετούς πείρας μου, πως αν το συγκεκριμένο μωρό ήταν στην ελεύθερη αγορά θα ήταν των 250

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το Private forum θα είναι ΜΟΝΟ για καρατσεκαρισμένα μέλη τα οποία έχουν συμβάλει στο thread αυτό....Δεν είναι πάνω απο 10-15 αυτοί....Και μπορούμε να ανταλλάζουμε ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες. :rockon: :rockon:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Το Private forum θα είναι ΜΟΝΟ για καρατσεκαρισμένα μέλη τα οποία έχουν συμβάλει στο thread αυτό....Δεν είναι πάνω απο 10-15 αυτοί....Και μπορούμε να ανταλλάζουμε ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες. :rockon: :rockon:
Δεν εχεις και αδικο...καμια φορα βλεπω και εγω τυπους με 10-15 μηνυματα να γνωριζουν  την ορολογια, τους οροφους,τις διευθυνσεις κλπ κλπ και αναρωτιεμαι ποτε προλαβαν και τα εμαθαν!!!!τελοσπαντων...ολοι απο καπου ξεκινησαμε...απλα θα ελεγα οτι και οι νεοι φιλοι πρεπει να συμμετεχουν και να ενημερωνουν το site και να μην τα περιμενουν ολα ετοιμα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Και δεν είναι αυτό....οι νέοι στο φόρουμ πολλές φορές επειδή το παίζουν παλιοί στα μαγαζιά τρώνε κάτι ωραίες μπριζόλες απο νέες αφίξεις κι εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι, και σαν παρτάκιδες δεν ποστάρουν κάτι.

Το θρέντ αυτό είναι βορά στα μάτια όπως φαίνεται σε πάνω απο 500.000 μάτια....Λες 100 απο αυτούς να μην είχαν κάποια ιδιαίτερη φάση ή καμμιά νέα άφιξη λαχείο;

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ όλη τη βδομάδα να γυρνάω τα μασαζερί να ανακαλύπτω νέα τεμάχια. Γι' αυτό κάποιες πληροφορίες εδώ θα πρέπει να είναι σε ειδικό πριβέ φόρουμ όπου θα μπορούμε να μιλάμε και χύμα για την επίσκεψη μας.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όντως είναι σπαστικό να καταθέτεις πληροφορίες και να μην συλλέγεις. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα της ενημέρωσης, αλλά σκέψου ότι πολλοί από εμάς (νεότεροι) που δεν έχουμε ποστάρει αρκετές φορές θα  μας αποκλείεις από σημαντικές  πληροφορίες. Δες ότι αρκετοί νέοι έχουν δώσει και ιδέες και νέα από το μέτωπο.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ελαβε γνωση ο κληρος....και περιμενουμε εξελιξεις

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα
πληροφοριες για πλ.δουρου χαλανδι εχει παει κανεις?
εχω διαβασει οτι ειναι μονο για μασαζ
αλλα απο αναξιοπηστες πληροφοριες λεει οτι παιζουν διαφορα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Kαλημερα
πληροφοριες για πλ.δουρου χαλανδι εχει παει κανεις?
εχω διαβασει οτι ειναι μονο για μασαζ
αλλα απο αναξιοπηστες πληροφοριες λεει οτι παιζουν διαφορα

καλα....που βοσκεις εσυ? εδω μιλαμε οτι υπαρχει θεμα....και εσυ ζητας πληροφοριες?
προβλεπω να αρχισουν οι συνδρομες στο site και μετα να πηγαινετε ομαδικως για...βρουβες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom