pistossklavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαλλων δεν καταλαβα τι θελεις να πεις
Καλημέρα συνάδελφοι!
το Σάββατο όπως είχα πει πήγα για "άδειασμα" και πραγματικά είχα μια μοναδική εμπειρία ...'Ομως, επειδή βλέπω πως το συγκεκριμένο thread έχει γεμίσει παρτάκιδες που αφού δώσω την πληροφρία τρέχουν απο πίσω να πάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνουν ό,τι έκανα και φυσικά δεν δίνουν καμμία πληροφορία, απλά διαβάζουν, δεν θα ποστάρω τίποτα αυτή τη φορά.
.....
Λοιπόν είναι μαλακία να δίνουμε πληροφορίες στον κάθε ένα που μπορεί να είναι της ασφάλειας, ενω μπορούμε private να πούμε όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.
Ελαβε γνωση ο κληρος....και περιμενουμε εξελιξεις
'Ελαβε; Αντε να δούμε επιτέλους, να τα πούμε τσουβαλάτα. 'Οσο για τους νέους, προτείνω να υπάρχει μια κανονική ενημέρωση για το τι περίπου παίζεται πού εδώ, στο δημόσιο φόρουμ.
Τα ενδώτερα και οι λεπτομέρειες στο Private massage forum. Αντε γιατί σας έχω κάτι νέα λουκούμι απο το Σάββατο.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου φίλε Filysixos
A, και η είσοδος στο Prive forum να γίνεται με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ενός μέλους, ο οποίος έχει δείξει πως έχει δώσει και δίνει νέα απο τα μέτωπα των μασαζερί...'Οχι δηλαδή κάποιος με 2-3 πόστ γενικού χαρακτήρα.
ΑΚόμα κι εμένα να αποκλείσουν απο το Prive forum πραγματικά δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί πολλοί άλλοι όπως ο Παπαγιώργης για παράδειγμα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση αλλά ξέρω πως δικαιολογημένα μπορεί και να έχει μπαλαντέρ που δεν τα λέει και καλά κάνει δημοσίως.
Πολυ σωστα τα οσα γραφονται αλλα για να γαμησουμε πηγαινουμε για την παρτη μας.Αυτό το θέμα είχε γίνει και στο παλιό forum. Για όποιον με θυμάται από το παλιό θα ξέρει ότι έχω δώσει αρκετές πληροφορίες αλλά όταν έγινε το καινούριο και χάθηκαν όλα τα μηνύματα που είχα στείλει και είδα ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί (δηλαδή 4-5 τα σκάνε, τα γράφουν και πάνε οι τσάμπα-μάγκες και το παίζουν και έξυπνοι μετά) λέω να πάει να γαμηθεί, δεν ξαναγράφω τίποτα και μόνο με 2-3 που ξέρω θα ανταλάσσω πληροφορίες.
Όλοι τα έχουμε σκάσει τα φράγκα μας και αρκετά από αυτά τα κλαίμε. Με το να δώσεις μια πληροφορία γλιτώνεις και άλλον από τον κόπο. Το θέμα είναι και ο άλλος που γλίτωσε κάποια στιγμή να δώσει κάτι χρήσιμο. Αν πληροφορούν συνέχεια οι ίδιο τότε απλώς δεν έχει νόημα να υπάρχει η πληροφορία.
φιλε masrant7, τροποποιησε σε ελληνικα εντος 30 λεπτων, βασει των κανονων λειτουργιας του φορουμ..
επαέ (ενωση ποδοσφαιρικων ανωνυμων εταιριων.. κλπ κλπ)..Παπαγιώργη, διαβάζεις επαέ αυτά που λέμε; 'Εχεις 20 λεπτά διορία να απαντήσεις
επαέ (ενωση ποδοσφαιρικων ανωνυμων εταιριων.. κλπ κλπ)..
τωρα διαβαζω. ητο αποσχολημενος με κατι αδειες γαμου..
εσυ θα δοκιμαζες τον τάρας μπούλμπα ????Τσι νύφη τσι δοκίμασες παέ;
Εάν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου, θεωρώ παντελώς λάθος την λογική του prive thread. Είναι παντελώς εκτός της λογικής του ίδιου του site. Τα πράγματα είναι απλά. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο που θα τον υποχρεώνει να απαντάει σε όποιον τον ρωτάει κάτι. Θέλει κάποιος να απαντήσει; Το κάνει. Δεν θέλει; Δεν το κάνει. Θέλει να απαντήσει με pm; Με e-mai; για να μην δουν και οι υπόλοιποι…; Ας το κάνει. To prive thread σημαίνει πως «καταργείται» τελικά το παρόν thread. Εάν δεν ανήκω στους 10-15 δεν θα παίρνω πληροφορίες και άρα δεν θα έχω να δώσω (μιλάμε για κάποιον νέο, έτσι;) Μοιραία σταματάει η ανακύκλωση των χρηστών.
Και γιατί να γίνει thread; Οι 10-15, μιλάτε και με e-mail ή τηλεφωνικά αν θέλετε και απλά δεν ξαναμπαίνεται.
Εάν γίνει το ίδιο και στα άλλα θέματα- γιατί το ίδιο ισχύει και εκεί…κάποιο μόνο ρωτάνε και κάποιο λίγοι απαντάνε, ας το κλείσουμε γενικά.
η βασω ειναι η ξανθια ελληνιδα ή λαθος θυμαμαι ??....εχει φερει και νεο αιμα ειδικα η βασω ειναι σκετο κουκλακι!!!