Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδελφοι!

το Σάββατο όπως είχα πει πήγα για "άδειασμα" και πραγματικά είχα μια μοναδική εμπειρία  :rockon: :rockon: ...'Ομως, επειδή βλέπω πως το συγκεκριμένο thread έχει γεμίσει παρτάκιδες που αφού δώσω την πληροφρία τρέχουν απο πίσω να πάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνουν ό,τι έκανα και φυσικά δεν δίνουν καμμία πληροφορία, απλά διαβάζουν, δεν θα ποστάρω τίποτα αυτή τη φορά.
.....
Λοιπόν είναι μαλακία  :jerking: :jerking: να δίνουμε πληροφορίες στον κάθε ένα που μπορεί να είναι της ασφάλειας, ενω μπορούμε private να πούμε όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Αυτό το θέμα είχε γίνει και στο παλιό forum. Για όποιον με θυμάται από το παλιό θα ξέρει ότι έχω δώσει αρκετές πληροφορίες αλλά όταν έγινε το καινούριο και χάθηκαν όλα τα μηνύματα που είχα στείλει και είδα ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί (δηλαδή 4-5 τα σκάνε, τα γράφουν και πάνε οι τσάμπα-μάγκες και το παίζουν και έξυπνοι μετά) λέω να πάει να γαμηθεί, δεν ξαναγράφω τίποτα και μόνο με 2-3 που ξέρω θα ανταλάσσω πληροφορίες.

Όλοι τα έχουμε σκάσει τα φράγκα μας και αρκετά από αυτά τα κλαίμε. Με το να δώσεις μια πληροφορία γλιτώνεις και άλλον από τον κόπο. Το θέμα είναι και ο άλλος που γλίτωσε κάποια στιγμή να δώσει κάτι χρήσιμο. Αν πληροφορούν συνέχεια οι ίδιο τότε απλώς δεν έχει νόημα να υπάρχει η πληροφορία.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ελαβε γνωση ο κληρος....και περιμενουμε εξελιξεις

'Ελαβε; Αντε να δούμε επιτέλους, να τα πούμε τσουβαλάτα. 'Οσο για τους νέους, προτείνω να υπάρχει μια κανονική ενημέρωση για το τι περίπου παίζεται πού εδώ, στο δημόσιο φόρουμ.

Τα ενδώτερα και οι λεπτομέρειες στο Private massage forum. Αντε γιατί σας έχω κάτι νέα λουκούμι απο το Σάββατο. :rockon: :rockon:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου φίλε Filysixos  :rockon: :rockon: :rockon:

A, και η είσοδος στο Prive forum να γίνεται με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ενός μέλους, ο οποίος έχει δείξει πως έχει δώσει και δίνει νέα απο τα μέτωπα των μασαζερί...'Οχι δηλαδή κάποιος με 2-3 πόστ γενικού χαρακτήρα.

ΑΚόμα κι εμένα να αποκλείσουν απο το Prive forum πραγματικά δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί πολλοί άλλοι όπως ο Παπαγιώργης για παράδειγμα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση  :rockon: :rockon: αλλά ξέρω πως δικαιολογημένα μπορεί και να έχει μπαλαντέρ που δεν τα λέει και καλά κάνει δημοσίως.

Φυσικά το πριβέ φόρουμ δεν θα έχει χώρο για σπιούνους, χαφιέδες στιλ Μάκη, που ό,τι μαθαίνει στο πριβέ θα τα λέει κι εδώ...Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να διαγράφεται απο Advanced member.

Συμφωνούν οι παλιοκαραβάνες εδώ;  :think: :think:

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
συμφωνω οτι ολοι πρεπει να γραφουμε!..αλλα τουλαχιστον η καλη πληροφορια πρεπει να λεγετε... ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.231
Πόντοι
19.505
'Ελαβε; Αντε να δούμε επιτέλους, να τα πούμε τσουβαλάτα. 'Οσο για τους νέους, προτείνω να υπάρχει μια κανονική ενημέρωση για το τι περίπου παίζεται πού εδώ, στο δημόσιο φόρουμ.

Τα ενδώτερα και οι λεπτομέρειες στο Private massage forum. Αντε γιατί σας έχω κάτι νέα λουκούμι απο το Σάββατο. :rockon: :rockon:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου φίλε Filysixos  :rockon: :rockon: :rockon:

A, και η είσοδος στο Prive forum να γίνεται με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ενός μέλους, ο οποίος έχει δείξει πως έχει δώσει και δίνει νέα απο τα μέτωπα των μασαζερί...'Οχι δηλαδή κάποιος με 2-3 πόστ γενικού χαρακτήρα.

ΑΚόμα κι εμένα να αποκλείσουν απο το Prive forum πραγματικά δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί πολλοί άλλοι όπως ο Παπαγιώργης για παράδειγμα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση  :rockon: :rockon: αλλά ξέρω πως δικαιολογημένα μπορεί και να έχει μπαλαντέρ που δεν τα λέει και καλά κάνει δημοσίως.

Σωστό, όλοι υπήρξαμε νέοι και εξάλλου αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του site. Μην απαξιώνουμε τους νεότερους. Είναι δίκοπο μαχαίρι μεν αλλά είναι άδικο δε.

Επισκέπτης
οντως κατι παληκαρια με ενα μονο μηνυμα ρωτανε που θα βρουν την ταδε η τι συμβαινει στο ταδε μερος και μετα στα τετοια τους.
οταν το ειχα πει πριν λιγο καιρο καποιος φιλος μου ειχε πει οτι οι νεοι στελνουν πληροφοριες και δεν τις κρατανε για παρτη τους. οταν ομως καθε μερα εχουμε τοσες επισκεψεις και πολυ λαθραναγνωστες βολευονται απο τα γραφομενα λογικο μετα ειναι να τα κανουν τους κινεζους.

μερικοι κιολας εχουν 7-8 μηνυματα που ολα ειναι ερωτησεις, που θα βρω αυτην που ειναι εκεινο, και παρεξηγιουντα οταν δεν απανταμε. αντε στο διατανο.
εγω προσωπικα ουτε στα πμ τους απανταω. και το καλυτερο ειναι οταν τα γραφαμε με σ63 φ4 κτλ. αν ειναι να καταλαβαινουν ας διαβασουν το σαιτ απο την αρχη η να διαβασουν πολλες σελιδες. οχι δυο σελιδες και μετα λενε δεν βοηθαμε. και στο κατω κατω γνωμες λεμε εδω μεσα και υπαρχει και μια αλληλεγγυη μεταξυ μας, και δεν ειμαστε το 131 ουτε προσκοπακια να τους παρουμε απο το χερακι να τους παμε

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
αν καποιος εχει παρει ενα κοριτσι που εχουν γραφτει πολλες γνωμες παραπανω γι΄αυτην τοτε δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ειπωθουν παλι τα ιδια!για οτι καινουργιο σαφως να αναφερ8ει!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αυτό το θέμα είχε γίνει και στο παλιό forum. Για όποιον με θυμάται από το παλιό θα ξέρει ότι έχω δώσει αρκετές πληροφορίες αλλά όταν έγινε το καινούριο και χάθηκαν όλα τα μηνύματα που είχα στείλει και είδα ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί (δηλαδή 4-5 τα σκάνε, τα γράφουν και πάνε οι τσάμπα-μάγκες και το παίζουν και έξυπνοι μετά) λέω να πάει να γαμηθεί, δεν ξαναγράφω τίποτα και μόνο με 2-3 που ξέρω θα ανταλάσσω πληροφορίες.

Όλοι τα έχουμε σκάσει τα φράγκα μας και αρκετά από αυτά τα κλαίμε. Με το να δώσεις μια πληροφορία γλιτώνεις και άλλον από τον κόπο. Το θέμα είναι και ο άλλος που γλίτωσε κάποια στιγμή να δώσει κάτι χρήσιμο. Αν πληροφορούν συνέχεια οι ίδιο τότε απλώς δεν έχει νόημα να υπάρχει η πληροφορία.
Πολυ σωστα τα οσα γραφονται αλλα για να γαμησουμε πηγαινουμε για την παρτη μας.
Πολλα θρεντς εδω μεσα εχουν λαθραναγνωστες που ειτε σαν επισκεπτες,ειτε σαν παρτακηδες ΔΕΝ ποσταρουν παρα μονο καυλωνουν να διαβαζουν τι εκανε ο ενας και ο αλλος.
Καθε θρεντ θα επρεπε να μην εχει ελευθερη προσβαση αλλα μονο μελη να τα διαβαζουν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
φιλε masrant7, τροποποιησε σε ελληνικα εντος 30 λεπτων, βασει των κανονων λειτουργιας του φορουμ..

Παπαγιώργη, διαβάζεις επαέ αυτά που λέμε;  :think: :think: 'Εχεις 20 λεπτά διορία να απαντήσεις  :think: :think:

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μη μου τους νεους ταρατε ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Παπαγιώργη, διαβάζεις επαέ αυτά που λέμε;  :think: :think: 'Εχεις 20 λεπτά διορία να απαντήσεις  :think: :think:
επαέ (ενωση ποδοσφαιρικων ανωνυμων εταιριων.. κλπ κλπ)..

τωρα διαβαζω. ητο αποσχολημενος με κατι αδειες γαμου..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προσωπικά δεν θα σχολιάσω την πρόταση για δημιουργία prive forum για το μασαζ η για κάποιο άλλο θέμα.Ούτε το σκεπτικό της.Σίγουρα θα είναι ένα μείον για τους λιγότερο ενημερωμένους,αλλά αν κριθεί οτι πρέπει να γίνει έτσι,καλώς.

Θα ήθελα πάντως να υπενθυμίσω σε αυτούς που προτείνουν την δημιουργία του prive forum,ότι δεν έχουν λάβει υπ' όψιν τους μια άλλη παράμετρο,την οποία σίγουρα θα λάβουν υπ' όψιν τους οι ιδιοκτήτες η οι moderators του site.Ξεχνάτε λοιπόν ότι το site είναι παράλληλα και μία επιχείρηση,με πολλά έξοδα,και σε κόστος ιντερνετ και σε κόστος ανθρωποωρών.Και η επιχείρηση αυτή πρέπει να βγάλει κέρδη.Και τα κέρδη της συγκεκριμένης επιχείρησης προκύπτουν απο τις διαφημίσεις.Και οι διαφημίσεις έχουν άμεση συνάρτηση με την επισκεψιμότητα του site....Αν λοιπόν,περιορισθεί η πληροφόρηση που παρέχει το site,ειδικά σε ένα τόσο δημοφιλές θέμα,αυτό ίσως επηρεάσει και τις διαφημίσεις....

Προσωπικά,έχω πολύ λίγα posts,και ασφαλώς δεν θα συμπεριληφθω,φαντάζομαι στο prive forum.Ομως,έχω κάνει χρήση των διαφημιζόμενων υπηρεσιών στο site,και ο κυριότερος λόγος που το επισκέπτομαι είναι η αναζήτηση πληροφοριών.Οποτε είχα κάτι να πώ,για ενημέρωση των υπολοίπων,το έκανα αμέσως,αν και η αντιμετώπιση που είχα ήταν μάλλον αποθαρρυντική για την συνέχεια.

Επισκέπτης
δικιο εχεις σε αυτα που λες και οντως πολλοι νεοι σκεφτονται τι και πως, αλλα μην νομιζεις οτι θα γινει τιποτα, απλα κουβεντα να κανουμε

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Εάν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου, θεωρώ παντελώς λάθος την λογική του prive thread. Είναι παντελώς εκτός της λογικής του ίδιου του site. Τα πράγματα είναι απλά. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο που θα τον υποχρεώνει να απαντάει σε όποιον τον ρωτάει κάτι. Θέλει κάποιος να απαντήσει; Το κάνει. Δεν θέλει; Δεν το κάνει. Θέλει να απαντήσει με pm; Με e-mai; για να μην δουν και οι υπόλοιποι…; Ας το κάνει. To prive thread σημαίνει πως «καταργείται» τελικά το παρόν thread. Εάν δεν ανήκω στους 10-15 δεν θα παίρνω πληροφορίες και άρα δεν θα έχω να δώσω (μιλάμε για κάποιον νέο, έτσι; ) Μοιραία σταματάει η ανακύκλωση των χρηστών.
Και γιατί να γίνει thread; Οι 10-15, μιλάτε και με e-mail ή τηλεφωνικά αν θέλετε και απλά δεν ξαναμπαίνετε.
Εάν γίνει το ίδιο και στα άλλα θέματα- γιατί το ίδιο ισχύει και εκεί…κάποιο μόνο ρωτάνε και κάποιο λίγοι απαντάνε, ας το κλείσουμε γενικά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εάν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου, θεωρώ παντελώς λάθος την λογική του prive thread. Είναι παντελώς εκτός της λογικής του ίδιου του site. Τα πράγματα είναι απλά. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο που θα τον υποχρεώνει να απαντάει σε όποιον τον ρωτάει κάτι. Θέλει κάποιος να απαντήσει; Το κάνει. Δεν θέλει; Δεν το κάνει. Θέλει να απαντήσει με pm; Με e-mai; για να μην δουν και οι υπόλοιποι…; Ας το κάνει. To prive thread σημαίνει πως «καταργείται» τελικά το παρόν thread. Εάν δεν ανήκω στους 10-15 δεν θα παίρνω πληροφορίες και άρα δεν θα έχω να δώσω (μιλάμε για κάποιον νέο, έτσι;) Μοιραία σταματάει η ανακύκλωση των χρηστών.
Και γιατί να γίνει thread; Οι 10-15, μιλάτε και με e-mail ή τηλεφωνικά αν θέλετε και απλά δεν ξαναμπαίνεται.
Εάν γίνει το ίδιο και στα άλλα θέματα- γιατί το ίδιο ισχύει και εκεί…κάποιο μόνο ρωτάνε και κάποιο λίγοι απαντάνε, ας το κλείσουμε γενικά.

θα συμφωνησω και επιπροσθετως θα πω, οτι μπορει καποιος να διαβαζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σαιτ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να κανει εγγραφη..

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πατερ σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου σχετικα με το ιδρυμα στην καβαλας!!
επιασα το μαρινακι και της μιλησα και περασα super.εχει φερει και νεο αιμα ειδικα η βασω ειναι σκετο κουκλακι!!!

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα θυμασαι και σωστα μαλιστα.ναι αυτη ειναι που το πρωι δουλευει και γραμματεας.
πως σου φανηκε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom