Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Σολωμού 54 6ος όροφος.

Στην υποδοχή η γνωστή ώριμη κυρία,ευγενική και χαμογελαστή,με ρωτάει αν έχω ξαναπάει,
της λέω ναι,έχω κάνει με την Ζάνα, ακούει όχι,τέλος πάντων μετά από κάποιες διευκρινίσεις,μου λέει,πάντα ευγενική, εσείς πρέπει να θέλετε καλό μασάζ,να δω τις κοπέλες λέω και βλέπουμε, ό,τι καλύτερο μπορεί ας κάνει!!!!!!!

Παρέλασαν οι Ζάνα, Ρίτα, Μαρία, Δήμητρα και μία ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της,
όχι η Ατζελίνα,είχε πελάτη,σχεδόν όλες στο ίδιο στύλ,μιλφάκια τροφαντούλες,είναι φαγανούτσικα,εκτός από την Ζάνα,τελικά ενώ ήθελα να δοκιμάσω την Δήμητρα,πήρα την Ρίτα,είπαμε μιλφάκι τροφαντό, γλυκιά, με πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,ήταν και ο λόγος που τελικά την επέλεξα.
Από μασάζ λίγα πράγματα αλλά δεν ήθελα και κάτι ιδιαίτερο, της είπα απαλά χωρίς λάδι και την άφησα να κάνει ό,τι ξέρει..........και απ'ότι κατάλαβα ξέρει πολύ καλά "πως να στρώνει το τραπέζι για ένα καλό φαγοπότι".

Κλασσικά ξεκίνησε να σερβίρει φραπέ με καλαμάκι,αρκετά καλό,για κάνα λεπτό και σταμάτησε, αλλά την επανέφερα στη τάξη και συνέχισε χωρίς δεύτερη κουβέντα,ακολούθησε μπριζολίτσα, μάλλον άχρωμη άοσμη άγευστη,οπότε και τελειώσαμε το γεύμα με άλλη μία γύρα φραπέ με καλαμάκι, πολύ ανώτερο από το πρώτο,με αποτέλεσμα μάλλον δυσάρεστο γι'αυτήν,αλλά δεν είπε τίποτα οπότε δεν μπορώ να ξέρω.

Τέλος ακολούθησε κάνα 10λεπτο χαλαρωτικό μασάζ.
Το μόνο που με χάλασε ήταν που την είδα δυό τρείς φορές να κοιτάει το ρολόι,
μετά το φαγοπότι φυσικά,αλλά δεν έδωσα σημασία!!!!!!!!!!!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. 80€.
Φιλε μου μηπως κανεις λαθος το ονομα ? μηπως λες τη Κτερινα ? εχω περασει σχδον με ολες ...αυτην τη Δημητρα δεν την ξερω ... :think:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πατερ ειχες δικιο την κυριακη η στουρναρη 63 παραμενει κλειστη ,ισως προσωρινα λογω ταχυρυθμων επισκευων ,επειδη η εξωπορτα ηταν ανοιχτη ανεβηκα επανω αλλα ακουγοντουσαν απο μεσα φωνες σε αγνωστη σε μενα γλωσα απο πολλους , ειχα την αναιδεια να χτυπησω και το κουδουνι και χωρις να ανοιξουν φωναξαν κατι απο μεσα και εφυγα , επισκεψη στη συνεχεια στην μαρνης 28 ενα μονο τεμαχιο ,ναταλι απο γεωργια οπως μου ειπε αναγκαστηκα λογω φουσκοθαλασιας και απαγορευτικου λογω καιρου περασαμε στο δωματιο,το καλο με την πριβε ντουζιερα , καλο μασαζ διαρκειας 20 λεπτων και μετα αισθησιακο τολμηρο και φραπε με καλαμακι και γλυψιμο μπαλακιων και μπριζολιτσα καλοψημενη ,λιγο μου την εσπασε η κοιταριτιδα στα λοκομερια αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ,γενικα προθυμη γελαστη καθαρη 80 ευρω ολα.Οποτε ξαναβρεθω αθηνα θα ξαναπαω ουτε ερωτησεις ουτε ανακρισεις που μας βρηκες ουτε τιποτα.

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα μασατζίδικα που προτιμώ είναι τα Σολώμου 54, Φρατζη, Στουρνάρη, Πατησίων 131 και Μαρνης 28.
Θέλω να βρώ την διεύθυνση του "Ιλιάδας",αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!
Καινουργιο μαγαζι ειναι φιλε ?

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου συναγωνιστς τη Μρια στο Σολωμου 54 την εχει παρει καποιος απο σας ? εμφανιση πολυ καλη , πρεπει να εχει και ωραια πατουρα , με χαλαει λιγο επειδιη ειναι λιγο μουτρακι , μαγια και τετοια , για το πως ειναι στο δωματιο ζητω πληροφοριες ... ευχαριστω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:boobies:;Και εγώ επισκέφθηκα την Στουρνάρη σήμερα και πήρα Μαρση. Είναι όντως από τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν και πολύ ευγενική και επαγγελματίας. Της λείπει όμως το λίγο πρόστυχο που χρειάζεται σε τέτοιου είδους επισκέψεις. Είπαμε δεν πάμε εκεί για να την βγάλουμε και γκόμενα. έχω άδικο?
οχι, δεν εχεις αδικο. μια χαρα τα λες. η μαρσι εχει μπει στον αυτοματο και λειτουργει μηχανικα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Η προτασή μου είναι όμως να μην μπορούν να μπαίνουν επισκέπτες παρά μόνο μέλη.
Αυτή τη στιγμή το site έχει 400 μέλη και 1600 επισκέπτες και τι θα πει επισκέπτης,
θα πει 1600 άτομα τα οποία ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο ΠΑΙΡΝΟΥΝ, κατά την ταπεινή μου
γνώμη αυτό δεν είναι σωστό. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αυτο παλι ΔΕΝ λεει τιποτα. κανει καποιος ενα λογαριασμο και ΔΕΝ γραφει ποτέ και τιποτα αν δεν θελει..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ ειχες δικιο την κυριακη η στουρναρη 63 παραμενει κλειστη ,ισως προσωρινα λογω ταχυρυθμων επισκευων..
οχι, δεν μενει κλειστα λογω αυξησης αριθμου δωματιων, αρα και εργασιων. μενει κλειστα λογω φορτου εργασιας..

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σπο σημερινη επισκεψη σινωπης 29 ,πανω στη προσπαθεια μου να βρω καποιο ιδρυμα που να παιζει μονο φραπε(για μπριζολα παω αλλου)η κοπελα που μου ανοιξε που δεν ελεγε και πολλα που διαβεβαιωνε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα αλλο απολυτως,μαλιστα με ρωτησε αν εχω παει αλλου με παραπανω περιποιηση και αφου της ανεφερα 2 μαγαζια(που καταλαβα οτι τα ηξερε) μου ειπε οτι σ αυτο μονο μασαζ...εαν δεν εχει κανεις αλλος αλλη αποψη το μαγαζι πρεπει να παει στα ΔΕΝ ...οποτε καθως ο φραπες επιβαλεται αναχρησε καθως και τ μασαζ ηταν 70 για 45'+ και ειχε και μονο μια κοπελα την ωρα που πηγα(19.00)...με την ευκαιρεια αν ξερει κανεις αλλοσ ιδρυματα μονο γιοα φραπε κα καλο μασαζ ας με διαφωτισει...

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδελφοι!

το Σάββατο όπως είχα πει πήγα για "άδειασμα" και πραγματικά είχα μια μοναδική εμπειρία  :rockon: :rockon: ...'Ομως, επειδή βλέπω πως το συγκεκριμένο thread έχει γεμίσει παρτάκιδες που αφού δώσω την πληροφρία τρέχουν απο πίσω να πάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνουν ό,τι έκανα και φυσικά δεν δίνουν καμμία πληροφορία, απλά διαβάζουν, δεν θα ποστάρω τίποτα αυτή τη φορά.

Εδώ είμαστε 5-6 άτομα συνολικά που δίνουμε ζουμερές πληροφορίες και άλλοι 1000 που διαβάζουν τρέχουν σαν τα πρόβατα.

Επειδή εκεί που πήγα το Σάββατο, είχα έκπτωση πολύ καλή, είχα ντουέτο, και ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα ως έμπειρος μασαζοαριβίστας  :rockon: :rockon: προτείνω το εξής....

Να δημιουργηθεί ένα Private forum για μασαζερί όπου μονάχα διακεκριμένα μέλη που έχουν δώσει πληροφορίες καλές και συμμετέχουν εδώ να μπορούν να διαβάζουν..

ΥΓ Μην μου πείτε να στέλνω με pm αντι για private forum γιατί καταλαβαίνετε πως είναι αδύνατο να δίνω πληροφορίες σε όποιον μου ζητήσει. Παρακαλώ τους Mods και τους Admin να λάβουν σοβαρά την πρόταση μου.
Το ζητάω αυτό γιατί προχθές ένας παρτάκιας ζήταγε πληροφορίες για την Ασπασία απο Ιλιάδα και είπε πως ήταν τούρμπο μαζί του, αλλά ποτέ του δεν είχε ποστάρει κάτι. Λοιπόν είναι μαλακία  :jerking: :jerking: να δίνουμε πληροφορίες στον κάθε ένα που μπορεί να είναι της ασφάλειας, ενω μπορούμε private να πούμε όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

θεωρώ πως όποιοι δεν δίνουν πληροφορίες μπορεί να έχουν τους λόγους τους, αλλά όπως και νά ναι αυτό που προτείνεις ακούγεται κάπως ελιτίστικο και φασιστικό / ρατσιστικό. Σε λίγο τα ελεύθερα φόρουμς θα γίνουν προϊόντα καταναλωτισμού επ΄αμοιβή!! Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο. Ναι στην ελεύθερη πληροφόρηση!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Φιλε μου μηπως κανεις λαθος το ονομα ? μηπως λες τη Κτερινα ? εχω περασει σχδον με ολες ...αυτην τη Δημητρα δεν την ξερω ... :think:

Συνάδελφε κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο,μάλλον Κατερίνα είπε.......... :think:
Δεν θυμάμαι.......... :headbang:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
αυτο παλι ΔΕΝ λεει τιποτα. κανει καποιος ενα λογαριασμο και ΔΕΝ γραφει ποτέ και τιποτα αν δεν θελει..

Πάτερ μου αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας μας,αλλά και να μπορεί ο καθένας να πάρει όποια πληροφορία θέλει χωρίς, ούτε, να κάνει login.......... ε, αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός............... :priest: :priest: :priest:

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δικαιολογημενα οσοι εχουν πολλα ποστ,θεωρουν οτι εχουν καποια δικαιωματα παραπανω.
Εγω γραφτει απο το παλιο φορουμ,δεν εχω χρονο για να γραφω πολυ και δεν εχω και πολλα να πω!
Αλλα μια φορα που εγραψα γνωμη για ιδρυμα ,αντιμετωπιστηκα σαν αβανταδορος.
Στο επομενο ποστ βεβαια ξεκαθαριστηκαν ολα αλλα δεν μ αρεσε αυτη η συμπεριφορα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
δε γίνεται αυτό που λες.Γιατί υπάρχουν και διαφημίσεις στις οποίες ποντάρει το site.... :-

Συνάδελφε τις διαφημίσεις φυσικά θα μπορεί να τις δει ο καθένας κι ας μην είναι μέλος,
κι ας μην έχει κάνει εγγραφή, σαν απλός επισκέπτης, από κει και πέρα είναι το θέμα τι μπορεί να γίνει :think: :think: :think: ώστε να αποφύγουμε τους παρτάκιδες.............!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σπο σημερινη επισκεψη σινωπης 29 ,πανω στη προσπαθεια μου να βρω καποιο ιδρυμα που να παιζει μονο φραπε(για μπριζολα παω αλλου)η κοπελα που μου ανοιξε που δεν ελεγε και πολλα που διαβεβαιωνε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα αλλο απολυτως,μαλιστα με ρωτησε αν εχω παει αλλου με παραπανω περιποιηση και αφου της ανεφερα 2 μαγαζια(που καταλαβα οτι τα ηξερε) μου ειπε οτι σ αυτο μονο μασαζ...εαν δεν εχει κανεις αλλος αλλη αποψη το μαγαζι πρεπει να παει στα ΔΕΝ ...οποτε καθως ο φραπες επιβαλεται αναχρησε καθως και τ μασαζ ηταν 70 για 45'+ και ειχε και μονο μια κοπελα την ωρα που πηγα(19.00)...με την ευκαιρεια αν ξερει κανεις αλλοσ ιδρυματα μονο γιοα φραπε κα καλο μασαζ ας με διαφωτισει...

το μαγκαζι ανηκει στα ντεν...

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι καλημερα. αναφερω χθεσινη πρωινη επισκεψη θησεως 27 μαρουσι.Επι της υποδοχης και μοναδικη διαθεσιμη Χριστινα οπότε και διαλεγω προγραμα μασαζ+χαμαμ (80+50) Διαρκεια 1+15' παροχες διπλό φραπε+καλαμακι,μέτριο μασαζ. Συμπερασμα πέρασα καλα ,μαλλον ακριβουτσικα αλλα το ήξερα τουλάχιστον από πριν. Φευγοντας διαπιστωσα οτι στο μαγαζι παιζουν και 2 μάλλον καινουργιες καλές.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
συναδελφοι καλημερα. αναφερω χθεσινη πρωινη επισκεψη θησεως 27 μαρουσι.Επι της υποδοχης και μοναδικη διαθεσιμη Χριστινα οπότε και διαλεγω προγραμα μασαζ+χαμαμ (80+50) Διαρκεια 1+15' παροχες διπλό φραπε+καλαμακι,μέτριο μασαζ. Συμπερασμα πέρασα καλα ,μαλλον ακριβουτσικα αλλα το ήξερα τουλάχιστον από πριν. Φευγοντας διαπιστωσα οτι στο μαγαζι παιζουν και 2 μάλλον καινουργιες καλές.

αμα πέρασες καλά χαλάλι σου.
Αλλά με τα ίδια λεφτά σε άλλο μαγαζί θα είχες πάρει και κουλούρι( και με τα ρέστα θα πηγαινες να φάς σε εστιατόριο). μπορεί και διπλό μασάζ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom