You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα παιδες!Ειμαι καινουριος-κωλοψαρο-αλλα εχω ενημερωθει πανω κατω για το τι παιζει στα μασατζιδικα που...πινεις φραπε με καλαμακι η χωρις με σκουφο η χωρις μπριζολιτσα σταβλισια καλοψημενη κοκ.Στους φιλους εδω του σαιτ οφειλω το οτι εμαθα για τα στεκια χειπομαλαξεων και παραγωγης πολιτισμου... Ξεκιναω λοιπον κι εγω με τη σειρα μου παραθετωντας την προσωπικη μου εμπειρια:Λοιπον προχθεσινη σε Στουρναρη 63 και οχι Σ63 πετυχα 3 η 4 κοπελες και υποδοχη ηταν μια κυρια που δεν την ελεγαν Καιτη...Απο τις κοπελιες ξεχωρισα τη Ραμονα μελαχροινη πιτσιρικα με μεγαλο στηθος...την πηρα μασαζ μετριο χρειαστηκε τη δικη μου καθοδηγηση για τον τροπο.φραπες με καλαμακι μου εχουν σερβιριστει και καλυτεροι...μπριζολιτσα petite και σχετικα καλοψημενη.Τη Μαρσι που ολοι σχεδον εκθειαζετε και θα ηθελα να γνωρισω δεν την πετυχα...Και μια αλλη ερωτηση ασχετη:Στο Κουμανουδη 4 τι παιζεται?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....τα ιδια....Καλησπερα παιδες!Ειμαι καινουριος-κωλοψαρο-αλλα εχω ενημερωθει πανω κατω για το τι παιζει στα μασατζιδικα που...πινεις φραπε με καλαμακι η χωρις με σκουφο η χωρις μπριζολιτσα σταβλισια καλοψημενη κοκ.Στους φιλους εδω του σαιτ οφειλω το οτι εμαθα για τα στεκια χειπομαλαξεων και παραγωγης πολιτισμου... Ξεκιναω λοιπον κι εγω με τη σειρα μου παραθετωντας την προσωπικη μου εμπειρια:Λοιπον προχθεσινη σε Στουρναρη 63 και οχι Σ63 πετυχα 3 η 4 κοπελες και υποδοχη ηταν μια κυρια που δεν την ελεγαν Καιτη...Απο τις κοπελιες ξεχωρισα τη Ραμονα μελαχροινη πιτσιρικα με μεγαλο στηθος...την πηρα μασαζ μετριο χρειαστηκε τη δικη μου καθοδηγηση για τον τροπο. φραπες με καλαμακι μου εχουν σερβιριστει και καλυτεροι...μπριζολιτσα petite και σχετικα καλοψημενη.Τη Μαρσι που ολοι σχεδον εκθειαζετε και θα ηθελα να γνωρισω δεν την πετυχα...Και μια αλλη ερωτηση ασχετη:Στο Κουμανουδη 4 τι παιζεται?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....την επομενη φορα που θα πας παρε κορινα....Αναφορά από πρόσφατη επίσκεψη στη Φωκίωνος Νέγρη 11.
Κατ' αρχήν η Λίζα για όσους ενδιαφέρονται έχει αποχωρήσει. Τάχα σταμάτησε, αλλά πιστεύω ότι την έκανε για αλλού. Όποιος την εντοπίσει ας γράψει κάτι.
Αλίνα απασχολημένη, Κορίνα καρα-milf, Εύα από τα παλιά (από την ...ιδρυτική ομάδα του μαγαζιού)και Πάολα καινούργια.
Λοιπόν πέρνω Πάολα, από Μολδαβία, κοντούλα, ξανθιά, με μακρύ μαλί, 20 μέρες στο μαγαζί. Γενικά λιγομίλητη.
Από ότι κατάλαβα δούλευε σε μπάρ, ίσως και στρίππερ. Μασάζ προς το μέτριο. Βυζί μικρό στητό και κωλαράκι τουρλωτό πέτρα. Καλαμάκι εξαιρετικό!!!!!! με σκούφο (μιλάμε για very deep καταστάσεις!), τελέιωμα σε στάση ... κινηματογραφική ! 80 το σύνολο.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Φιλε Kinky 30 οταν περασα απο εκει και ρωτησα για φουλ προγραμμα μου καναν τους Κινεζους!!!Με αρχισαν στα 'τι εννοεις'κτλ και μου προτειναν ρεφλαξοπαπαριες και σοκολατομαλακιες!!!!Αν εχεις ινφο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα man!!!
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
οταν περασα απο Κουμμανουδη 4....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
....την επομενη φορα που θα πας παρε κορινα....
την ολγα την ειδες μηπως?κανεις αλλος που να ξερει την τυχη της?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
.....φιλε vaso μαθαινω νεα απο ξανθια υπαρξη που σε ανζητει......ξερεις κατι περι αυτου?την ολγα την ειδες μηπως?κανεις αλλος που να ξερει την τυχη της?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...παντα να ξερεις κανουν τους κινεζους....ειναι μαλλον στο προγραμμα του μαγαζιου...βεβαια δεν χανεις και τιποτα....απο πληροφορηση αλλου συναδελφου αυτο.....Φιλε Kinky 30 οταν περασα απο εκει και ρωτησα για φουλ προγραμμα μου καναν τους Κινεζους!!!Με αρχισαν στα 'τι εννοεις'κτλ και μου προτειναν ρεφλαξοπαπαριες και σοκολατομαλακιες!!!!Αν εχεις ινφο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα man!!!
Τι παίζει με Κορίνα? Από ηλικία πάντως μου φάνηκε τουλάχιστον 40-45.....την επομενη φορα που θα πας παρε κορινα....
Όσο για την Όλγα, όπως είπα την έχει κοπανήσει. Ρώτησα την ρεσεψιονίστ (...!) και από τα μισόλογα που μου είπε συμπέρανα ότι μάλον έχει πάει σε άλλο μαγαζί.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....διαβασε πμ....Τι παίζει με Κορίνα? Από ηλικία πάντως μου φάνηκε τουλάχιστον 40-45.
Όσο για την Όλγα, όπως είπα την έχει κοπανήσει. Ρώτησα την ρεσεψιονίστ (...!) και από τα μισόλογα που μου είπε συμπέρανα ότι μάλον έχει πάει σε άλλο μαγαζί.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
πρεπει να μαθουμε ομως γιατι προκειται για εξαιρετικο πλασμα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
.....φιλε vaso μαθαινω νεα απο ξανθια υπαρξη που σε ανζητει......ξερεις κατι περι αυτου?
χμμ........
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Φιλε kinky30 εστειλα ενα μηνυμα αλλα δεν εμφανιστηκε οποτε στελνω καινουριο με παρομοιο περιεχομενο...Δεν υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω ισως καποιο 'συνθηματικο' για να καταλαβουν οτι δεν ειμαι μπατσος...
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και παλι για τους φιλους λαω οτι αναφερομαι για το καταστημα Κουμανουδη 4...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
.....για διαβασε πμ......χμμ........
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!!!!πρεπει να μαθουμε ομως γιατι προκειται για εξαιρετικο πλασμα...
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και παλι χαιρετω την παρεα κια δηλωνω οτι χαιρομαι που συνομιλουμε!
Πρόσφατες πληροφοριες αναφέρουν οτι από Δευτέρα θα βρίσκεται από Καλλιθέα μεριάπρεπει να μαθουμε ομως γιατι προκειται για εξαιρετικο πλασμα...
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεια σας μαγκες...απο ηπειρου μερια απο μια βολτα την τριτη που εκανα ενα καλο ειδα μονο οι αλλεσ τιποτα απολυτως..εχει κανεισ καμια πληροφορια σχετικα με αυτο το μαγαζι η με καποιο που παιζει καλοοο μασαζ και μεχρι φραπε,δεν με νοιαζει για φουλ,μπριζολε κοκ α και επισης μιχαλακοπουλου 99 μια αο τα ιδια...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66