Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ξέρω 101% πως παίζει διπλό Λίζα-Ντίνα στην Φραντζή. 'Εχει δοκιμάσει κανείς αν αξίζει? Τιμή έμαθα 160 γιούρια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω τα παλικαρια για τις πληροφοριες για Μεσογειων 289.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εσυ εχεις τα κονε πατερ εμεις ειμαστε ποιμνιο απλα

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τοσο καιρο κανεις αγιασμους στα ιδρυματα μαλαξοθεραπειας και μας λες την γνωμη σου την οποια για το συγκεκριμενο μπαζο δεν βλεπω να την λες για πιο λογο? αυτο θελω να μας πεις

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τοσο καιρο κανεις αγιασμους στα ιδρυματα μαλαξοθεραπειας και μας λες την γνωμη σου την οποια για το συγκεκριμενο μπαζο δεν βλεπω να την λες για πιο λογο? αυτο θελω να μας πεις
εννοεις αυτην τη ραμονα που πηρες στη στουρναρη και δεν σου αρεσε και αρχισες να την θαβεις ????

θα σε στεναχωρησω, δεν την εχω παρει ακομη. παντως ενα παληκαρι (δεν θυμαμαι νικ) εγραψε σουπερ κριτικη..

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη αλλα εδω γραφουμε ολοι για να πουμε την αποψη μας η την επειρια απο τα διαφορα τεμαχια που βρησκουμε στα καταστηματα μαλαξοθεραπειας αυτη ηταν χαλια οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλους απο οτι διαβαζω . τι επερεπε δηλαδη να μην το πω εγω οποια εναι καλη η κακη το λεω (διαβασε ολα τα ποστ μου ) εγω δεν εχω κανενα συμφερον να τα πω η οχι εσυ εχεις ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συγνωμη αλλα εδω γραφουμε ολοι για να πουμε την αποψη μας η την επειρια απο τα διαφορα τεμαχια που βρησκουμε στα καταστηματα μαλαξοθεραπειας αυτη ηταν χαλια οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλους απο οτι διαβαζω . τι επερεπε δηλαδη να μην το πω εγω οποια εναι καλη η κακη το λεω (διαβασε ολα τα ποστ μου ) εγω δεν εχω κανενα συμφερον να τα πω η οχι εσυ εχεις ?
ρε συ, τι σκαλωμα εχεις φαει με την παρτη μου ????

σωνει και καλα να θαψω μια γκομενα την οποια δεν την ξερω ????

πηγε ενα παληκαρι και την πηρε εγραψε και κριτικη. το ιδιο εκανες κι εσυ. τι θελεις παραπερα ????  :idiot: :idiot:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κανενα κολημα απλα επειδη  εχεις αποψη για πολλα τεμαχια και κονε με την  ιδιοκτητρια γιαυτο ρωτησα δεν εχω τιποτα μαζι σου το αντιθετο μαλιστα εκτιμω την γνωμη σου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κανενα κολημα απλα επειδη  εχεις αποψη για πολλα τεμαχια και κονε με την  ιδιοκτητρια γιαυτο ρωτησα δεν εχω τιποτα μαζι σου το αντιθετο μαλιστα εκτιμω την γνωμη σου
οχι φιλαρακο..

δεν εχω κονε με την ιδιοκτητρια. ΕΣΥ εχεις τα κονε μαζι της και τσακωθηκατε και τωρα της θαβεις το μαγαζι με τον τροπο σου..  ;)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τι τρώγεστε εδώ μέσα ρε παιδιά; Πείτε τα μεταξύ σας γιατί βλέπουμε κι οι υπόλοιποι νέα posts και τσιμπάμε ότι μπήκε κανένα καινούργιο review.

Kateriniwths33

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά κανένα καλό μασατζιδικο που γαμάς κοντά σην πλατεία Καραισκάκη ξέρει κανείς? τιμές?
ευχαριστώ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε σεις μην μου στεναχωρειτε τον πατερ.....και ειναι τσιτωμενος αυτες της ημερες!!!Εχει προεκλογικο αγωνα, για την αναδειξη του νεου αρχιεπισκοπου.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
παιδιά κανένα καλό μασατζιδικο που γαμάς κοντά σην πλατεία Καραισκάκη ξέρει κανείς? τιμές?
ευχαριστώ
στην πλατεία καραισκάκη στο μεταξουργείο μόνο ντέλα.Λίγο πιο μετά έχει Στουρνάρη 63 (5 με 10 λεπτα περπάτημα) τιμή 70 ευρώ φουλ πρόγραμμα  (μασάζ και μπριτζόλα)

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλησπέρα,

Πηγα προχθές για πρώτη φορά στο κατάστημα Λ. Αλεξάνδρας & Στ. Κουμανούδη 4 και δυστυχώς το μόνο που κατάφερα είναι ενα φτωχικό φραπέ. Λόγο των επενδύσεων που έχω κάνει σε αυτά τα καταστήματα λέω ότι είμαι εμειρος και μου εκνεύρισε το ανωτέρω γεγονός. Εσεις που γνωρίζετε το κατάστημα πότε σας σερβίρανε πλήρες μενού ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom