Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ξέρω 101% πως παίζει διπλό Λίζα-Ντίνα στην Φραντζή. 'Εχει δοκιμάσει κανείς αν αξίζει? Τιμή έμαθα 160 γιούρια.
παρτην ενα τηλεφωνο να την ρωτησεις..για πες την μαζεψε η την εδιωξε?
----Ξέρω 101% πως παίζει διπλό Λίζα-Ντίνα στην Φραντζή. 'Εχει δοκιμάσει κανείς αν αξίζει? Τιμή έμαθα 160 γιούρια.
παρτην ενα τηλεφωνο να την ρωτησεις..
τελικα τι εκανε θα μας πεις ? η δεν επιτρεπετε η δεσμευσε? τι απο ολα?
εννοεις αυτην τη ραμονα που πηρες στη στουρναρη και δεν σου αρεσε και αρχισες να την θαβεις ????τοσο καιρο κανεις αγιασμους στα ιδρυματα μαλαξοθεραπειας και μας λες την γνωμη σου την οποια για το συγκεκριμενο μπαζο δεν βλεπω να την λες για πιο λογο? αυτο θελω να μας πεις
ρε συ, τι σκαλωμα εχεις φαει με την παρτη μου ????συγνωμη αλλα εδω γραφουμε ολοι για να πουμε την αποψη μας η την επειρια απο τα διαφορα τεμαχια που βρησκουμε στα καταστηματα μαλαξοθεραπειας αυτη ηταν χαλια οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλους απο οτι διαβαζω . τι επερεπε δηλαδη να μην το πω εγω οποια εναι καλη η κακη το λεω (διαβασε ολα τα ποστ μου ) εγω δεν εχω κανενα συμφερον να τα πω η οχι εσυ εχεις ?
οχι φιλαρακο..κανενα κολημα απλα επειδη εχεις αποψη για πολλα τεμαχια και κονε με την ιδιοκτητρια γιαυτο ρωτησα δεν εχω τιποτα μαζι σου το αντιθετο μαλιστα εκτιμω την γνωμη σου
στην πλατεία καραισκάκη στο μεταξουργείο μόνο ντέλα.Λίγο πιο μετά έχει Στουρνάρη 63 (5 με 10 λεπτα περπάτημα) τιμή 70 ευρώ φουλ πρόγραμμα (μασάζ και μπριτζόλα)παιδιά κανένα καλό μασατζιδικο που γαμάς κοντά σην πλατεία Καραισκάκη ξέρει κανείς? τιμές?
ευχαριστώ