Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι πήγα τις προάλλες στο εντευκτήριο της Μεσογείων 202 λίγο μετά από το Πεντάγωνο. Μου άνοιξε η γνωστή χοντρή από Γαλατσίου (πριν από 1-2 χρόνια) και μου παρουσίασε μια άλλη χοντρή ανατολικού μπλόκ η οποία με πίεζε να περάσω. Η άλλη που είχε ήταν με άδεια.
Τελικά προτίμησα να φύγω παρά να ρίξω τον οβολό μου σε αυτή τη ξεπλιμένη.

Παίδες υπάρχει κανένο ωραίο μωρό στην Κηφισίας 12 αυτόν τον καιρό που να κάνει τουλάχιστον φραπέ με καλαμάκι.

Χαιρετώ

Φιλαράκι, είσαι σίγουρος για 202; Ξέρω για 208 (μακριααά) και 289 στη Μεσογείων. Άνοιξε κι άλλο και δεν το πήρα χαμπάρι;

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διαμαρτύρομαι καί δημόσια. Τά pm είναι ιδιωτική μου αλληλογραφία. Κάποιος τά βλέπει καί τά διαγράφει συνέχεια. Τί σύμβαίνει; Εάν δέν θέλετε κάποιον γιάμέλος μπορείτε νά τό πείτε καί νά διαγράφεται.Η παρακολούθηση καί η διαγραφή τής ιδιωτική  αλληλογραφίας είναι απαράδεκτη. Λυπάμαι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Διαμαρτύρομαι καί δημόσια. Τά pm είναι ιδιωτική μου αλληλογραφία. Κάποιος τά βλέπει καί τά διαγράφει συνέχεια. Τί σύμβαίνει; Εάν δέν θέλετε κάποιον γιάμέλος μπορείτε νά τό πείτε καί νά διαγράφεται.Η παρακολούθηση καί η διαγραφή τής ιδιωτική  αλληλογραφίας είναι απαράδεκτη. Λυπάμαι
αυτα τα κολπα αλλου φιλαρακο. πμ εδω μεσα δεν βλεπει κανείς και κανενός..

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτα τα κολπα αλλου φιλαρακο. πμ εδω μεσα δεν βλεπει κανείς και κανενός..
καί γιατί πάτερ μου ενώ έχω ειδοποιήσεις στό email μου στό site δέν υπάρχουν, εάν είναι τεχνικό τό θέμα ζητώ συγγνώμη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καί γιατί πάτερ μου ενώ έχω ειδοποιήσεις στό email μου στό site δέν υπάρχουν, εάν είναι τεχνικό τό θέμα ζητώ συγγνώμη
ζητα συγνωμη και προχωρα. αυτο το μικρο-προβλημα εχει αναφερθει απο πολλα (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) μελη, αραια και που..

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ζητα συγνωμη και προχωρα. αυτο το μικρο-προβλημα εχει αναφερθει απο πολλα (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) μελη, αραια και που..
ημαρτον τή συγχώρεση σου πάτερ. μέχρι νά διορθωθεί τό πρόβλημα γιά τούς φίλου η ηλ. δ/σή μου είνα tripitis@yahoo.gr  Ευχαριστώ

Επισκέπτης
μαλλον πρεπει να μαθουν ορθογραφια στην καλλιροης..  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
... και να μας δελεαζουν πχ με καλυτερες τιμες, τις ιδιες τιμες αλλα με περισσοτερη ωρα, με catering , ζογκλερικα  :boobies:,διαφορα σοου. αλλα οχι ετσι ξερα. ασ κραταμε τους τυπους βρε παιδια :tickedoff:.
δεχομεθα διαφημισεις αλλα να εχουν και κατι να προσφερουν ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....και να μας δελεαζουν πχ με καλυτερες τιμες, τις ιδιες τιμες αλλα με περισσοτερη ωρα..
ποια περισοτερη ωρα ????

εδω νομιζεις οτι τα κοριτσια εκει εχουν φυματιωση απ το συνθηματικο (βηχας)..  :jerking: :jerking:

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές γνωρίζει κανείς αν γύρισε η  :boobies:Μάρση  :boobies:στην Στουρνάρη?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πατερ εσυ που εχεις τα κονε στη στουρναρη πες στην καιτη να κανει αλλαγη η εστω ανανεωση των υπαλληλων και οπωσδηποτε να διωξει τη ραμονα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλοι μασαζοπληκτοι, θα ηθελα την προσοχη σας για 30 δευτερολεπτα.
Εχει ανοιχτει μια ψηφοφορια σχετικα με το καλυτερο thread . Ψηφισα και κοιτωντας τα αποτελεσματα ειδα οτι το παρον thread Μασατζιδικα που γαμας ειναι πολυ χαμηλα.
Μηπως θα επρεπε να το ενισχυσουμε λιγακι???????????????????////??????
Αντε μην πω στον πατερ να σας αρχισει στα καντηλια

Επισκέπτης
Φιλοι μασαζοπληκτοι, θα ηθελα την προσοχη σας για 30 δευτερολεπτα.
Εχει ανοιχτει μια ψηφοφορια σχετικα με το καλυτερο thread . Ψηφισα και κοιτωντας τα αποτελεσματα ειδα οτι το παρον thread Μασατζιδικα που γαμας ειναι πολυ χαμηλα.
Μηπως θα επρεπε να το ενισχυσουμε λιγακι???????????????????////??????
Αντε μην πω στον πατερ να σας αρχισει στα καντηλια
μην θυμίσεις του πάτερ για περί καντήλια γιατί θα τον χάσουμε.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δεν έχει ανάγκη το thread από ψηφοφορίες. Όποιος αμφιβάλει κοιτάει αριθμό σελίδων και επισκέπτες και καταλαβαίνει. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει...

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλα και πολυ ωραια τα τεμαχια...αλλα δεν σε βλεπω για παραπανω, το νου σου γιατι εχουν ειδικοτητα στο να αδειαζουν πορτοφολια!!

το εχω καταλαβει αυτο!!
thanks παντως και θα προσεχω!!!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ξέρει  κανείς φιλος τι γινεται με το στουντιο τησ ΣΚΡΑ 4...εχει κλείσει?:huh:
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο για το ιδρυμα αυτο , για πιο λογο εκλεισε η που πηγαν οι κοπελιες του και ειδικα η Ρωξανη ενα διμετρο ξανθο με πιασιματα που εδινε και λοκο ?

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μετα απο καιρο,
ηθελα να ρωτησω κι εγω: Εχει καποιος πληροφοριες για Μεσογειων 289?
Προγραμματα, χρηματα, κοριτσια, φραπεδες και τα συναφη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom