Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τελικά δεν άντεξα μακρυά σας. Είχα πάρει απόφαση να αποσυνδεθώ και να αφοσιωθώ σιωπήρά στην εξερέυνηση των μασατζίδικων. Ανακάλυψα νέες απολαύσεις καινούργια ήθη και έθιμα. ΄Σήμερα όμως συνέβη κάτι που με οδήγησε στην επανασύνδεση με μόνο στόχο να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.΅Είχα περίπου δυο μήνες να πάω σε στούντιο. Το ενδιαφέον μου το μονοπωλούσαν τα μασαζ της Στουρνάρη, της Μάρνη και της Σολωμού. Εκεί έχω κολλήσει με κάτι διαμαντάκια που σε κάνουν να ρίξεις μαύρη πέτρα στα στούντια. Να πω για τη Μάρσι, για τη θεά Δέσποινα στη Σολωμού, ή για κ΄'αποια ωραία μωρά της Μάρνη; Σήμερα λοιπόν πέρασα έτσι για να θυμηθώ τα παλιά από Κεφαληνίας 75. Εκεί ήταν η 'Ελενα, πολύ όμορφο μωρό, αλλά απαράδεκτη στα ενδότερα. Έτσι λοιπόν πήγα να την κάνω για να ακούσω τα πικρόχολα σχόλια της τσατσάς που δήλωσε: αυτή η δουκλειά κάθε μέρα. Σημειωτέον ότι έχω να πάω σε στούντιο δυο μήνες και την τελευταία φορά που είχα πάει Κεφαληνίας είχα πάρειθ την εν λόγω Έλενα η οποία ήταν απογοητευτική. Και σκέφτομαι: δε πα να γαμηθείτε με τα στούντια και τα πενηντοεβδομηντάευρα και την απαράδεκτη συμπεριφορά των τσατσάδων. Τα ίδια κάνουν και στη Δροσοπούλου 97 και στην Παιωνίου και σε άλλα που έχει πέσει αναδουλειά και θεωρούν ότι φταίνε οι πελάτες. Όχι κυρά μου, η απαράδεκτη συμεριφορά σας φταίει. Χίλες φορές να δώσω το 70άρι και να έχω κατοχυρωμένο το μασαζ + το σεξ, πόσο μάλλον άμα η κοπέλα είναι της εμπιστοσύνης, παρά τα μούτρα και τα νάζια της κάθε τάνας που δεν κάνει σωτσά τη δουλεια της. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια στασιμότητα στα στούντιο. Καμιά ανανέωση, ούτε καν στο ντύσιμο. Η Έλενα φόραγε τα ίδια ρούχα που την είχα δει πριν δυο μήνες. Λίγος επαγγελματισμός λοιπόν και λίγο φαντασία γιατί όλος ο λαός θα πάει στα μασάζια και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.
Αυτά 

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι μηπως εχει κανεις εμπειρια από Caramel Spa κηφισιας 92;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ευχαριστώ. Αν όχι αύριο μεθαύριο θα γράψω εντυπώσεις
.-----
αν είσαι απο την περιοχή, να . ...προσέχεις διότι είναι σε εμφανές σημείο και .. αργούν να ανοίξουν

Ο λόγος που αργούν να ανοίξουν είναι διότι υπάρχει κάμερα στην είσοδο,βλέπουν ποιός είναι απο οθόνη που είναι στο χωλλ εισόδου και μετά ανοίγουν....Κάμερα υπάρχει και μέσα στο σαλόνι,όπου γίνεται η ....συνέντευξη  :dancing: Ολα αυτά δεν είναι κρυφά,τα βλέπεις,και υπάρχει και σχετική πινακίδα.

Κατά διαβεβαίωση της Τατιάννας,κάμερες μέσα στα δωμάτια δεν υπάρχουν......

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μαλλον ξεφυγαμε λιγο.....και ξερεις πολυ καλα οτι ο μακαριστος παπαγιωργης δεν αστειευεται.....αντε μωρη κληρικου..σου θιξαμε τη στουρναρη! :2funny:

Αμάν  :o :o

Μη τον πεθάνουμε στα καλά καθούμενα τον άνθρωπο.
Έναν παπά έχουμε άλλωστε εδώ μέσα. Ποιός θα μας ευλογεί μετά?
Πάτερ μου συγχώρεσε το αμαρτωλό τέκνον σου καθώς δεν εγνώριζε τί έλεγε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Τελικά δεν άντεξα μακρυά σας. Είχα πάρει απόφαση να αποσυνδεθώ και να αφοσιωθώ σιωπήρά στην εξερέυνηση των μασατζίδικων. Ανακάλυψα νέες απολαύσεις καινούργια ήθη και έθιμα. ΄Σήμερα όμως συνέβη κάτι που με οδήγησε στην επανασύνδεση με μόνο στόχο να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.΅Είχα περίπου δυο μήνες να πάω σε στούντιο. Το ενδιαφέον μου το μονοπωλούσαν τα μασαζ της Στουρνάρη, της Μάρνη και της Σολωμού. Εκεί έχω κολλήσει με κάτι διαμαντάκια που σε κάνουν να ρίξεις μαύρη πέτρα στα στούντια. Να πω για τη Μάρσι, για τη θεά Δέσποινα στη Σολωμού, ή για κ΄'αποια ωραία μωρά της Μάρνη; Σήμερα λοιπόν πέρασα έτσι για να θυμηθώ τα παλιά από Κεφαληνίας 75. Εκεί ήταν η 'Ελενα, πολύ όμορφο μωρό, αλλά απαράδεκτη στα ενδότερα. Έτσι λοιπόν πήγα να την κάνω για να ακούσω τα πικρόχολα σχόλια της τσατσάς που δήλωσε: αυτή η δουκλειά κάθε μέρα. Σημειωτέον ότι έχω να πάω σε στούντιο δυο μήνες και την τελευταία φορά που είχα πάει Κεφαληνίας είχα πάρειθ την εν λόγω Έλενα η οποία ήταν απογοητευτική. Και σκέφτομαι: δε πα να γαμηθείτε με τα στούντια και τα πενηντοεβδομηντάευρα και την απαράδεκτη συμπεριφορά των τσατσάδων. Τα ίδια κάνουν και στη Δροσοπούλου 97 και στην Παιωνίου και σε άλλα που έχει πέσει αναδουλειά και θεωρούν ότι φταίνε οι πελάτες. Όχι κυρά μου, η απαράδεκτη συμεριφορά σας φταίει. Χίλες φορές να δώσω το 70άρι και να έχω κατοχυρωμένο το μασαζ + το σεξ, πόσο μάλλον άμα η κοπέλα είναι της εμπιστοσύνης, παρά τα μούτρα και τα νάζια της κάθε τάνας που δεν κάνει σωτσά τη δουλεια της. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια στασιμότητα στα στούντιο. Καμιά ανανέωση, ούτε καν στο ντύσιμο. Η Έλενα φόραγε τα ίδια ρούχα που την είχα δει πριν δυο μήνες. Λίγος επαγγελματισμός λοιπόν και λίγο φαντασία γιατί όλος ο λαός θα πάει στα μασάζια και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.
Αυτά 

Καλώσήλθες στον κόσμο των μασάζ φίλε!

χρηστος12

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα η κενουρια στην καλλιροης εδεινε ρεστα η ΑΝΗΤΑ ολλα τα λεφτα παιδια  :boobies:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
καλα η κενουρια στην καλλιροης εδεινε ρεστα η ΑΝΗΤΑ ολλα τα λεφτα παιδια  :boobies:

Αν θέλεις γίνε πιο αναλυτικός,πως είναι η Ανίτα,ύψος,χρώμα μαλλιών, :boobies: :booty:
είναι αδύνατη κανονική χοντρούλα,το κόστος για μασάζ και full πρόγραμμα πιο είναι και για πόση ώρα και γενικά ενημέρωσέ μας σαν να ήσουν εσύ στη θέση μας τι θα ήθελες να μάθεις.
Καλλιρόης πόσο,σε πιο όροφο και τι γράφει το κουδούνι?

karcos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
16
Πόντοι
0
ξέρει  κανείς φιλος τι γινεται με το στουντιο τησ ΣΚΡΑ 4...εχει κλείσει?:huh:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
είστε υπέροχοι.......

Αγαπητοί φίλοι πήγα τις προάλλες στο εντευκτήριο της Μεσογείων 202 λίγο μετά από το Πεντάγωνο. Μου άνοιξε η γνωστή χοντρή από Γαλατσίου (πριν από 1-2 χρόνια) και μου παρουσίασε μια άλλη χοντρή ανατολικού μπλόκ η οποία με πίεζε να περάσω. Η άλλη που είχε ήταν με άδεια.
Τελικά προτίμησα να φύγω παρά να ρίξω τον οβολό μου σε αυτή τη ξεπλιμένη.

Παίδες υπάρχει κανένο ωραίο μωρό στην Κηφισίας 12 αυτόν τον καιρό που να κάνει τουλάχιστον φραπέ με καλαμάκι.

Χαιρετώ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Mετράει?
---
Σίγουρα η Τατιάνα μετράει τις .. φορές  που πάμε,  και τις γράφει στο τεφτέρι της
Τώρα αν γράφει..... και  τα λοιπά σε βίντεο  με τις διάφορες κάμερες , δεν το ξέρω
πάντως όλα αυτά  προσωπικά  ΔΕΝ τα βρίσκω εποικοδομητικά ..!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτά 

οτι λεμε εμεις ακριβως εσυ το λες παραπεντε?γεωργιου sreaking.... :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αράπικης ψωλής γωνία 4ος όροφος κουδούνι αδελφές ψωλές :2funny: :2funny:

ρε φιλε δεν βλεπεις τις προτροπες του παπαγιωργη?επιτελους να γραφουμε την πληρη διευθυνση των ιδρυματων γιατι υπαρχουν και νεα μελη που θελουν χρονο για να εξοικειωθουν! :2funny: :2funny:

υ.γ. που βρισκεται αυτη η γωνιτσα που λες? :grin:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε δεν βλεπεις τις προτροπες του παπαγιωργη?επιτελους να γραφουμε την πληρη διευθυνση των ιδρυματων γιατι υπαρχουν και νεα μελη που θελουν χρονο για να εξοικειωθουν! :2funny: :2funny:

υ.γ. που βρισκεται αυτη η γωνιτσα που λες? :grin:
Εχεις δίκιο φίλε Vaso, ζητώ και άφεση αμαρτιών από τον δέσποτα πατέρα Γεώργιο για την αμαρτία μου δεν ανέφερα ακριβώς τις οδούς. Λοιπόν για το φίλο που ενδιαφέρεται είναι στην γωνία καυλιάρα ψωλή και καυλωμένο κωλί στην Καυλλιθέα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά καλημέρα σας.  :cool2:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι πήγα τις προάλλες στο εντευκτήριο της Μεσογείων 202 λίγο μετά από το Πεντάγωνο. Μου άνοιξε η γνωστή χοντρή από Γαλατσίου (πριν από 1-2 χρόνια) και μου παρουσίασε μια άλλη χοντρή ανατολικού μπλόκ η οποία με πίεζε να περάσω. Η άλλη που είχε ήταν με άδεια.
Τελικά προτίμησα να φύγω παρά να ρίξω τον οβολό μου σε αυτή τη ξεπλιμένη.

Παίδες υπάρχει κανένο ωραίο μωρό στην Κηφισίας 12 αυτόν τον καιρό που να κάνει τουλάχιστον φραπέ με καλαμάκι.

Χαιρετώ
...στο Κηφισίας 12 πήγαινε κάτι θα βρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom