black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Τελικά δεν άντεξα μακρυά σας. Είχα πάρει απόφαση να αποσυνδεθώ και να αφοσιωθώ σιωπήρά στην εξερέυνηση των μασατζίδικων. Ανακάλυψα νέες απολαύσεις καινούργια ήθη και έθιμα. ΄Σήμερα όμως συνέβη κάτι που με οδήγησε στην επανασύνδεση με μόνο στόχο να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.΅Είχα περίπου δυο μήνες να πάω σε στούντιο. Το ενδιαφέον μου το μονοπωλούσαν τα μασαζ της Στουρνάρη, της Μάρνη και της Σολωμού. Εκεί έχω κολλήσει με κάτι διαμαντάκια που σε κάνουν να ρίξεις μαύρη πέτρα στα στούντια. Να πω για τη Μάρσι, για τη θεά Δέσποινα στη Σολωμού, ή για κ΄'αποια ωραία μωρά της Μάρνη; Σήμερα λοιπόν πέρασα έτσι για να θυμηθώ τα παλιά από Κεφαληνίας 75. Εκεί ήταν η 'Ελενα, πολύ όμορφο μωρό, αλλά απαράδεκτη στα ενδότερα. Έτσι λοιπόν πήγα να την κάνω για να ακούσω τα πικρόχολα σχόλια της τσατσάς που δήλωσε: αυτή η δουκλειά κάθε μέρα. Σημειωτέον ότι έχω να πάω σε στούντιο δυο μήνες και την τελευταία φορά που είχα πάει Κεφαληνίας είχα πάρειθ την εν λόγω Έλενα η οποία ήταν απογοητευτική. Και σκέφτομαι: δε πα να γαμηθείτε με τα στούντια και τα πενηντοεβδομηντάευρα και την απαράδεκτη συμπεριφορά των τσατσάδων. Τα ίδια κάνουν και στη Δροσοπούλου 97 και στην Παιωνίου και σε άλλα που έχει πέσει αναδουλειά και θεωρούν ότι φταίνε οι πελάτες. Όχι κυρά μου, η απαράδεκτη συμεριφορά σας φταίει. Χίλες φορές να δώσω το 70άρι και να έχω κατοχυρωμένο το μασαζ + το σεξ, πόσο μάλλον άμα η κοπέλα είναι της εμπιστοσύνης, παρά τα μούτρα και τα νάζια της κάθε τάνας που δεν κάνει σωτσά τη δουλεια της. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια στασιμότητα στα στούντιο. Καμιά ανανέωση, ούτε καν στο ντύσιμο. Η Έλενα φόραγε τα ίδια ρούχα που την είχα δει πριν δυο μήνες. Λίγος επαγγελματισμός λοιπόν και λίγο φαντασία γιατί όλος ο λαός θα πάει στα μασάζια και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.
Αυτά
Αυτά