Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειρηνη παιδια. μην αφησουμε τους εξωσχολικους να μας ενοχλουν. στο κατω κατω υπαρχουν και τα πμ :grin:.
και τωρα στο θεμα μας. ξερει κανενας αν τα κοριτσια πλενονται μετα το φαγοποτι? κατι εθεσαι ενα παλουκαρι χθες προχθες και ομολογο οτι με εβαλε σε σκεψεις :think:
γιατι αν μια ρογα απο σταφυλι την πιπιλανε καμια 20σαρια την επατησαμε :jerking:

Επισκέπτης
Συνάδελφοι καλησπέρα,

Πηγα προχθές για πρώτη φορά στο κατάστημα Λ. Αλεξάνδρας & Στ. Κουμανούδη 4 και δυστυχώς το μόνο που κατάφερα είναι ενα φτωχικό φραπέ. Λόγο των επενδύσεων που έχω κάνει σε αυτά τα καταστήματα λέω ότι είμαι εμειρος και μου εκνεύρισε το ανωτέρω γεγονός. Εσεις που γνωρίζετε το κατάστημα πότε σας σερβίρανε πλήρες μενού ????
με ποια εκανες?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
ειρηνη παιδια. μην αφησουμε τους εξωσχολικους να μας ενοχλουν. στο κατω κατω υπαρχουν και τα πμ :grin:.
και τωρα στο θεμα μας. ξερει κανενας αν τα κοριτσια πλενονται μετα το φαγοποτι? κατι εθεσαι ενα παλουκαρι χθες προχθες και ομολογο οτι με εβαλε σε σκεψεις :think:
γιατι αν μια ρογα απο σταφυλι την πιπιλανε καμια 20σαρια την επατησαμε :jerking:

Δυστυχώς φίλε μου είναι γεγονός,τις περισσότερες φορές δεν :shower: κάποιες καθαρίζονται με χαρτί και (μάλλον αραιωμένο με νερό) οινόπνευμα αλλά..............αλλά τι να λέμε τώρα.......... για πληρωμένο sex μιλάμε, οπότε ο καθένας μας ας λάβει τα μέτρα του..........!!!!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δυστυχώς φίλε μου είναι γεγονός,τις περισσότερες φορές δεν :shower: κάποιες καθαρίζονται με χαρτί και (μάλλον αραιωμένο με νερό) οινόπνευμα αλλά..............αλλά τι να λέμε τώρα.......... για πληρωμένο sex μιλάμε, οπότε ο καθένας μας ας λάβει τα μέτρα του..........!!!!!!!!!!!!

Σιγά, έχεις δει εσύ ποτέ καμία να βγαίνει από το μπάνιο βρεγμένη;

Έχω δει και εγώ να καθαρίζουν τα χέρια με οινόπνευμα (πράσινο φωτιστικό μου φάινεται εμένα).
Για τις εντυπώσεις είναι μόνον.
Ρώτα έναν οποιονδήποτε γιατρό σε νοσοκομείο, ένα απλό πλύσιμο των χεριών με ζεστό νερό και σαπούνι είναι αρκετό (και μάλιστα για τον περιορισμό των νοσοκομειακών λοιμώξεων).

Φραπέ άλλωστε κάνουν, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Καλλιροης 48 1ος οροφος δοκιμασα σημερα λιζα και ντινα μαζι duo.φραπες απο λιζα και φραπες με καλαμακι απο ντινα μεχρι που ηρθε και μπριζολα απο απο ντινα μονο γιατι η λιζα εσκαγε φιλια και τα κλασσικα.η τιμη 160 γιουρια χωρις ευρο παραπανω.το ενα τεμαχιο εχει 80 γιουρια με μπριζολα παντα.αυτα απο μενα σημερα και ευλογησον δεσποτα οπως σου ειπα θα σου ειχα ανταποκριση γιατι με βολεβει και ειναι και κοντα στο σπιτι μου.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καλλιροης 48 1ος οροφος δοκιμασα σημερα λιζα και ντινα μαζι duo.φραπες απο λιζα και φραπες με καλαμακι απο ντινα μεχρι που ηρθε και μπριζολα απο απο ντινα μονο γιατι η λιζα εσκαγε φιλια και τα κλασσικα.η τιμη 160 γιουρια χωρις ευρο παραπανω.το ενα τεμαχιο εχει 80 γιουρια με μπριζολα παντα.αυτα απο μενα σημερα και ευλογησον δεσποτα οπως σου ειπα θα σου ειχα ανταποκριση γιατι με βολεβει και ειναι και κοντα στο σπιτι μου.

Το είχα προτείνει το δίδυμο αυτό, Λίζα Ντίνα παραπάνω...άξιζε τον κόπο, ήταν πειστικές στην μπριζόλα μεταξύ τους?  :think: :think: 'Η απλά ήταν πολύ θεατρινίστικο?  :think: Αν θες σε παρακαλώ στείλε μου pm γιατί με καίει το ζήτημα!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Το είχα προτείνει το δίδυμο αυτό, Λίζα Ντίνα παραπάνω...άξιζε τον κόπο, ήταν πειστικές στην μπριζόλα μεταξύ τους?  :think: :think: 'Η απλά ήταν πολύ θεατρινίστικο?  :think: Αν θες σε παρακαλώ στείλε μου pm γιατί με καίει το ζήτημα!
σου εστειλα πμ jules

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μάγκες μπράβο.Αναλυτικές λεπτομέρειες και τηλέφωνα με pm οι δυό σας.Παλιοί είστε και μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον τράγο  ;)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά, έχεις δει εσύ ποτέ καμία να βγαίνει από το μπάνιο βρεγμένη;

Έχω δει και εγώ να καθαρίζουν τα χέρια με οινόπνευμα (πράσινο φωτιστικό μου φάινεται εμένα).
Για τις εντυπώσεις είναι μόνον.
Ρώτα έναν οποιονδήποτε γιατρό σε νοσοκομείο, ένα απλό πλύσιμο των χεριών με ζεστό νερό και σαπούνι είναι αρκετό (και μάλιστα για τον περιορισμό των νοσοκομειακών λοιμώξεων).

Φραπέ άλλωστε κάνουν, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.
Φίλε το παλληκάρι που πρωτοέθεσε το θέμα,και το επιβεβαιώνω και εγώ για τρείς φορές που έχω πάει, μίλησε για την Φωκίωνος, όπου το μενού είναι πλήρες. Αν ήταν μόνο φραπές, συμφωνώ μαζί σου, αρκεί λίγο οινόπνευμα.

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επειδη θεωρω το double μασαζ ως την απόλυτη φαση κατώτερης μονον του tripl μασαζ θα αν σου είναι εύκολο να μου πεις περισότερες λεπτομέρειες

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Βραδινή ανταπόκριση χθεσινή από Σολωμού 54 (6ος).Η γνωστή Ζάνα με άσπρη ιατρική ρόμπα.Επέλεξα Κατερίνα από Πολωνία. Ωραία πόδια καλυμένα με ακριβές κάλτσες, μπότες ψηλές και κοντή τζιν φούστα.Εμφάνιση εντυπωσιακή,ψηλή γυναίκα με φάτσα έκφυλη και προκλητική.Υπέροχος στρογγυλός κώλος και φυσιολογικό στητό βυζί.Αρκετά παραπανίσια κιλά στην κοιλιά, γεγονός που αποτελεί και το σωματικό της μειονέκτημα μαζί με τα απεριποίητα νύχια της. Προσπάθησε να κάνει ένα αξιοπρεπές μασάζ και νομίζω ότι τα κατάφερε.Αυτό που κατάφερε σίγουρα ήταν το σερβιρισμα της μπριζολας.Η διάθεσή της ήταν ευχάριστη, ο φραπες της εξαιρετικος και ήταν γενικα δεκτική.Μου άρεσαν τα στησίματά.Ξεκίνησε με φραπε και αφού πέρασε από διάφορες στάσεις τελείωσα με φραπέ τον οποίο έκανε με στάση πορνοστάρ.Καλή περίπτωση λοιπόν αλλά το μασάζ της Ζάνα δεν νομίζω ότι το κάνει άλλη γυναίκα αυτή την εποχή.Σύνολο 45 λεπτά και 80 Ευρώ.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παρακαλώ τούς φίλους πού μού έσειλαν πμ ( λόγω προβλήματος δέν πήρα τίποτα)νά τα επαναλάβουν στό email μου tripitiris@yahoo.gr. Ευχαριστώ

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις στο μαρουσι .θησεως αν παιζει φουλ?στειλτε μου πμ.ευχαριστω.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο για το ιδρυμα αυτο , για πιο λογο εκλεισε η που πηγαν οι κοπελιες του και ειδικα η Ρωξανη ενα διμετρο ξανθο με πιασιματα που εδινε και λοκο ?

Το κλείσανε οι...κακοί!!!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Αναφορά από πρόσφατη επίσκεψη στη Φωκίωνος Νέγρη 11.
Κατ' αρχήν η Λίζα για όσους ενδιαφέρονται έχει αποχωρήσει. Τάχα σταμάτησε, αλλά πιστεύω ότι την έκανε για αλλού. Όποιος την εντοπίσει ας γράψει κάτι.
Αλίνα απασχολημένη, Κορίνα καρα-milf, Εύα από τα παλιά (από την ...ιδρυτική ομάδα του μαγαζιού)και Πάολα καινούργια.
Λοιπόν πέρνω Πάολα, από Μολδαβία, κοντούλα, ξανθιά, με μακρύ μαλί, 20 μέρες στο μαγαζί. Γενικά λιγομίλητη.
Από ότι κατάλαβα δούλευε σε μπάρ, ίσως και στρίππερ. Μασάζ προς το μέτριο. Βυζί μικρό στητό και κωλαράκι τουρλωτό πέτρα. Καλαμάκι εξαιρετικό!!!!!! με σκούφο (μιλάμε για very deep καταστάσεις!), τελέιωμα σε στάση ... κινηματογραφική ! 80 το σύνολο. 

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλλιροης 48 1ος οροφος δοκιμασα σημερα απογευμα γυρω στις 6,30 εντελως ξεπετα ( 20λεπτο) με Πατριτσια (βυζι πλαστικη) ... ολες οι κοπελες απασχολημενες (παραμυθι γιατι μολις τελεωσα ειδα 2 τεμαχια στην εισοδο )  μασαζ του κωλου πενταλεπτο, φραπε καλαμακι βιαστικο , μπριζολα "στεγνη" και αντε γεια .... μονη καλη εντυπωση η φιλικη κοπελα στην εισοδο . Επισης στα κατα το κοινοχρηστο "βρωμικο" μπανιο.....

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλισπερα απο κηφησιασ 12 αμπελοκηποι ξερει κανεισ τι παιζει?νομιζω σκετο μασαζακι μονο...

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αλλη μια ερωτηση-παρατηρηση καθως ειμαι νεοσ στο αθλημα αυτο...μαρνης εχει κομπλε αλλα ειναι μεγαλεσ οι τυπισες το ιδιο και μιχαλακοποθλου 99.ηπειρου μαλλον μουφα(?) αλλα με ωραιες παρουσιες και κηφησιας 12 απο βολτα 2 φορες που εχω κανει μονο μασαζ καταλαβα εγω....αμα ξερει κανεισ καπου με καλο μασαζ αρκετη ωρα και φραπεδια. και αντε και κανεναν φραπε (και τι ειδουσ?)  θα μου στειλει ονομα και διευθυνση???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom