Στεφανε εχω περασει 45 λεπτο με την Κτερινα , η κοπελα δεν παιζεται , ετσι και ειχε 10 κιλακια λιγοτερα θα ηταν modelo , (χωρις μαλακιες )μα ισος αυτα τα παραπανισια κιλα της εχουνε δοσει αυτο το ωραιο χαμογελο και τη sexy εμφανιση , να μην το πολυλεμε η Κατερινα απο το 10 περνει το 9 ...Βραδινή ανταπόκριση χθεσινή από Σολωμού 54 (6ος).Η γνωστή Ζάνα με άσπρη ιατρική ρόμπα.Επέλεξα Κατερίνα από Πολωνία. Ωραία πόδια καλυμένα με ακριβές κάλτσες, μπότες ψηλές και κοντή τζιν φούστα.Εμφάνιση εντυπωσιακή,ψηλή γυναίκα με φάτσα έκφυλη και προκλητική.Υπέροχος στρογγυλός κώλος και φυσιολογικό στητό βυζί.Αρκετά παραπανίσια κιλά στην κοιλιά, γεγονός που αποτελεί και το σωματικό της μειονέκτημα μαζί με τα απεριποίητα νύχια της. Προσπάθησε να κάνει ένα αξιοπρεπές μασάζ και νομίζω ότι τα κατάφερε.Αυτό που κατάφερε σίγουρα ήταν το σερβιρισμα της μπριζολας.Η διάθεσή της ήταν ευχάριστη, ο φραπες της εξαιρετικος και ήταν γενικα δεκτική.Μου άρεσαν τα στησίματά.Ξεκίνησε με φραπε και αφού πέρασε από διάφορες στάσεις τελείωσα με φραπέ τον οποίο έκανε με στάση πορνοστάρ.Καλή περίπτωση λοιπόν αλλά το μασάζ της Ζάνα δεν νομίζω ότι το κάνει άλλη γυναίκα αυτή την εποχή.Σύνολο 45 λεπτά και 80 Ευρώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
Και κατι αλλο παιδια , εχουμε βαρθει να μας λετε για κοπελες , πολλα ονοματα , σε διαφορα καταστηματα , να μας της περιγραφετε αστερια , και οταν εχουμε παει να της δουμε η να περασουμε μασαζ , εχουμε βρει μπροστα μας μπαζα, σας παρακαλω μην το κανετε αωτο , να υπαρχει ενημεροση μονο για κοπελες που πραγματικα το αξιζουνε ,,ευχαριστωωωωω....
Φίλε μου τα γούστα διαφέρουν και μάλιστα πολύ.Και κατι αλλο παιδια , εχουμε βαρθει να μας λετε για κοπελες , πολλα ονοματα , σε διαφορα καταστηματα , να μας της περιγραφετε αστερια , και οταν εχουμε παει να της δουμε η να περασουμε μασαζ , εχουμε βρει μπροστα μας μπαζα, σας παρακαλω μην το κανετε αωτο , να υπαρχει ενημεροση μονο για κοπελες που πραγματικα το αξιζουνε ,,ευχαριστωωωωω....
Επομένως ο καθένας οταν γράφει ότι βρήκε μια κοπέλα εξαιρετική και πέρασε καλά μπορεί να εννοεί πολυ διαφορετικά πράγματα. Από εδώ μόνο μια ιδέα μπορεί να πάρεις για το τί τρέχει στα διάφορα μαγαζιά, αλλά η μόνη αλάνθαστη μέθοδος για να βγάλεις σύμπεράσματα είναι μία. Η προσωπική ...έρευνα αγοράς, που θέλει χρόνο και χρήμα. Trial and error που λένε !!!
Και φυσικα συμφονω μαζι σου , τα γουστα διαφερουνε , αυτο δε παει να πει να παρουζιαζεις ενα μπαζο για θεα , που εδω το χουνε κανει πολλες φορες , δλδ , το χω διαπιστοσει , δεν θελω να αναφερθω σε ονοματα , κοριτσιων , εννοω...Φίλε μου τα γούστα διαφέρουν και μάλιστα πολύ.
Επομένως ο καθένας οταν γράφει ότι βρήκε μια κοπέλα εξαιρετική και πέρασε καλά μπορεί να εννοεί πολυ διαφορετικά πράγματα. Από εδώ μόνο μια ιδέα μπορεί να πάρεις για το τί τρέχει στα διάφορα μαγαζιά, αλλά η μόνη αλάνθαστη μέθοδος για να βγάλεις σύμπεράσματα είναι μία. Η προσωπική ...έρευνα αγοράς, που θέλει χρόνο και χρήμα. Trial and error που λένε !!!
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Παιδες επαναλαμβανω οποιος εει καποια πληροφορια για Κουμανουδη 4 να τη μοιραστει μαζι μου...εστ και σε pm...ευχαριστω..kinky30 ελπιζω να μη σε κουρασα ουτε να σου επρηξα τα @@...νεος ειμαι και διψασμενος για μαθηση...
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Στεφανε εχω περασει 45 λεπτο με την Κτερινα , η κοπελα δεν παιζεται , ετσι και ειχε 10 κιλακια λιγοτερα θα ηταν modelo , (χωρις μαλακιες )μα ισος αυτα τα παραπανισια κιλα της εχουνε δοσει αυτο το ωραιο χαμογελο και τη sexy εμφανιση , να μην το πολυλεμε η Κατερινα απο το 10 περνει το 9 ...
Κατερίνα η Πολωνέζα, είναι μια ψηλή, ξανθιά, με μικρό βυζί και κοιλιά... που σέρβιρε μπριζόλα στην 3ης Σεπτεμβρίου 25? Πάντως αν είναι αυτή, μακριά........ Είναι πολύ ξεπέτα.... Καλύτερα σε στούντιο ...
Κατερίνα η Πολωνέζα, είναι μια ψηλή, ξανθιά, με μικρό βυζί και κοιλιά... που σέρβιρε μπριζόλα στην 3ης Σεπτεμβρίου 25? Πάντως αν είναι αυτή, μακριά........ Είναι πολύ ξεπέτα.... Καλύτερα σε στούντιο ...
Θα διαφωνισω φίλε μου μαζί σου,τουλάχιστον τις 2 φορες που την πέτυχα πέρασα καλά.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια χαιρετω και παλι.κανα προσφατο νεο απο ηπειρου μερια ? η καπου που να παιζει πολυ καλο μασαζ και ας μην εχει φουλ...κηφισιας 12 λιγα πραγματα η θελει προσπαθεια και τροπο
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια χαιρετω και παλι.κανα προσφατο νεο απο ηπειρου μερια ? η καπου που να παιζει πολυ καλο μασαζ και ας μην εχει φουλ...κηφισιας 12 λιγα πραγματα η θελει προσπαθεια και τροπο
Εννοείς Ηπείρου 22? Πάντως εκεί δεν παίζει μπριζόλα..., ούτε καλά φραπές... Μόνο μασάζ
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ηπειρου 22 δικιο εχεις..το ιδιο και γαλατσιου...απο μαρνης28 εχεις αποψη?
η γενικα σε καποιο που να παιζει καλο μασαζ και μεχρι φραπεδια δεν με νοιαζει για παραπανω(μπριζολα,κ.τ.λ.)
η γενικα σε καποιο που να παιζει καλο μασαζ και μεχρι φραπεδια δεν με νοιαζει για παραπανω(μπριζολα,κ.τ.λ.)
Φιλε Μανος, στη Στουρναρη 43 (ελπιζω να μην λεω λαθος το νούμερο-αν το λεω λαθος, παρακαλω να διορθώσει κάποιος φιλος) εχει συμπαθητικό μασάζ και καλή εκτόνωση. Στη Μαρνης που έιχα πάει εγώ μία φορά, δεν έμεινα ευχαριστημένος.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σ ευχαριστω,μαρνης βεβαια ειναι φουλ αλλα εχει κοπελεσ καπως...τι σε χαλασε εσενα αν επιτρεπεται?
αυτο που ψαχνω ειναι καλο μασαζ και φραπε στανταρ μεχρι εκει ομωσ...για περισσοτερα κολπα προτειμω ουτε να προσφερονται σαν δυνατοτητα στο μαγαζι αλλα δεν με πολυνοιαζει κιολας ετσι...
οποιος εχει κανα καλο μερος για αυτα που ειπα ας στειλει...
αυτο που ψαχνω ειναι καλο μασαζ και φραπε στανταρ μεχρι εκει ομωσ...για περισσοτερα κολπα προτειμω ουτε να προσφερονται σαν δυνατοτητα στο μαγαζι αλλα δεν με πολυνοιαζει κιολας ετσι...
οποιος εχει κανα καλο μερος για αυτα που ειπα ας στειλει...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.806
- Πόντοι
- 6.495
Φίλε σε άκουσα και έγινα ρόμπα (έτσι πιστεύω).Καλλιροης 48 1ος οροφος δοκιμασα σημερα λιζα και ντινα μαζι duo.φραπες απο λιζα και φραπες με καλαμακι απο ντινα μεχρι που ηρθε και μπριζολα απο απο ντινα μονο γιατι η λιζα εσκαγε φιλια και τα κλασσικα.η τιμη 160 γιουρια χωρις ευρο παραπανω.το ενα τεμαχιο εχει 80 γιουρια με μπριζολα παντα.αυτα απο μενα σημερα και ευλογησον δεσποτα οπως σου ειπα θα σου ειχα ανταποκριση γιατι με βολεβει και ειναι και κοντα στο σπιτι μου.
Πάω στο Καλλιρόης και ζητάω δίδυμο. Ντίνα ΔΕΝ υπάρχει :-. Υπάρχει Λίζα και εκεί αλλα καμμία σχέση.
Λίζα + Ντίνα παίζουν στο Φ[size=60pt]ρατζη[/size] 4 (η Ντίνα - εξ Αλβανίας μικροκαμωμένη - έπαιζε εκεί από παλιά) Η Λίζα πρέπει να λές εκείνη με το τατουάζ. Πρόσεχε σε παρακαλώ για να μη μπερδευόμαστε .
Όμως μιά και πήγα στο Καλλιρόης 48(πρώτος όροφος, το νέο με τη μαμά Γιούλη - για να καταλαβαινόμαστε) πέτυχα Ελένη την οποία και τίμησα.
Κανονικό προς το αδύνατο, ξανθιά, πρόσχαρη (σημαντικό να μην είναι μουτρωμένη για μένα - με ξενερώνει) και έμπειρη όπου μετά από καλό μασαζάκι προχώρησε σε Full πρόγραμμα με διάφορες στάσεις ώσπου επήλθε το αναμενόμενο. Τιμή η γνωστή (80) και έφυγα ευχαριστημένος . Ελπίζω να την ξαναπετύχω ελεύθερη.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.806
- Πόντοι
- 6.495
Συμφωνώ μαζί σου αλλά το κλειδί είναι η Αλίνα (έχω ξανααναφερθεί σε αυτή)Στη Μαρνης με χαλασε το οτι η περίφημη Θεοδώρα που όλοι παίνευαν εδώ μέσα και με παρέσυραν να την επιλέξω, ήταν μια μουτρωμένη που λες και της ειχα κανει κατι.Ουτε κουβέντα για εκτόνωση εκει.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι παιζει με αλινα? μαστουρα εννοειται πρεζα η μπαφιασμενη γιατι εχει καποιες διαφορες...
θεωδορα=μεγαλο λιγα παραπανω κιλα και μελαχινη ε?
θεωδορα=μεγαλο λιγα παραπανω κιλα και μελαχινη ε?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αδελφε εγω τη Θεοδωρα την ειχα παρει Μαρνης 28 μεσα Δεκεμβρη.Την πρωτη φορα που ειχα επισκεφτει το εν λογω ιδρυμα την ειχα δει στην υποδοχη ντυμενη... ..ντεκαβλε με μινι και ζαρτιερα και τη ρωτησα αν προσφερει υπηρεσιες!Εκεινη τη φορα μου ειπε οχι,μαλλον για να προμοταρει τις αλλες απο τις οποιες μονο η Αλινα αξιζει μια ξανθια λεπτη ρωσιδα(?)Την επομενη που πηγα ατοπιν δικης μου επιμονης δεχτηκε να μπει μαζι μου στο βουρκο της ακολασιας...ανυςαυ ηταν καλη Μιλφ αξιωσεων με καλο μασαζ και φραπεδομπριζολο!Στη Μαρνης με χαλασε το οτι η περίφημη Θεοδώρα που όλοι παίνευαν εδώ μέσα και με παρέσυραν να την επιλέξω, ήταν μια μουτρωμένη που λες και της ειχα κανει κατι.Ουτε κουβέντα για εκτόνωση εκει.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελοςπαντων οπως γουσταρουνε...αμα εχει κανεισ γνωση που παιζει το καλυτερο (οσο γινεται )μασαζακι και μετα φραπεδακι αλλα μεχρι εκει ας στειλει...περα απο το παληκαρι που μου ειπε για στουρναρη 60κατι...
Επειδή πήγα πρόσφατα σε 3-4 απο τα γνωστά και αναφερόμενα καθημερινά στο site,η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις συνδυασμό ωραίου περιβάλλοντος,πολύ καλού μασάζ και αισθησιακού φραπέ η Μαντζαγριωτάκη είναι η καλύτερη λύση...
Και για να μην ακούσω πάλι οτι προμοτάρω το συγκεκριμένο μαγαζί,θα πώ το εξης: σε πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ματζαγριωτάκη,ζήτησα με επιμονή (παλιος πελάτης γαρ) και τελικά πήρα φουλ πρόγραμμα.Δηλαδή μασάζ απο μία κοπέλλα και φραπεδομπριζόλα απο άλλη.Το συμπέρασμα ήταν ότι καλύτερα να προτιμούσα καλό μασάζ και φραπεδάκι απο την φίλη μου την Τατιάννα....Αντ' αυτού,η Τατιάννα μου έστειλε μία για μασάζ που μόνο μασάζ δεν ήξερε και στην συνέχεια μια Ρωσιδούλα,εξαιρετικής εμφάνισης μεν συμπεριφορά ξεπέτας δε....Οταν στο τέλος παραπονέθηκα στην Τατιάννα,μου χαμογέλασε απλά σαν να μου έλεγε "τα ήθελες και τα παθες...."
Συμπέρασμα: καλό μασάζ και σεξ δεν συνδυάζονται,τουλάχιστον αυτή την στιγμή στην Αθήνα.Αποφασίστε τι απο τα δύο θέλετε.....
Και για να μην ακούσω πάλι οτι προμοτάρω το συγκεκριμένο μαγαζί,θα πώ το εξης: σε πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ματζαγριωτάκη,ζήτησα με επιμονή (παλιος πελάτης γαρ) και τελικά πήρα φουλ πρόγραμμα.Δηλαδή μασάζ απο μία κοπέλλα και φραπεδομπριζόλα απο άλλη.Το συμπέρασμα ήταν ότι καλύτερα να προτιμούσα καλό μασάζ και φραπεδάκι απο την φίλη μου την Τατιάννα....Αντ' αυτού,η Τατιάννα μου έστειλε μία για μασάζ που μόνο μασάζ δεν ήξερε και στην συνέχεια μια Ρωσιδούλα,εξαιρετικής εμφάνισης μεν συμπεριφορά ξεπέτας δε....Οταν στο τέλος παραπονέθηκα στην Τατιάννα,μου χαμογέλασε απλά σαν να μου έλεγε "τα ήθελες και τα παθες...."
Συμπέρασμα: καλό μασάζ και σεξ δεν συνδυάζονται,τουλάχιστον αυτή την στιγμή στην Αθήνα.Αποφασίστε τι απο τα δύο θέλετε.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66