Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστος φιλε,συμφωνω...δεν με νοιαζει αν προμοταρεις η οχι αρκει να αξιζει(αν αξιζει καλα κανεις)..για πες που ακριβως ειναι αυτο που ειπες πριν?γιατι δεν το ξερω καθολου αυτο...η γνωστη ταριφα ε με 60αρακι?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ασφαλώς και δεν προμοτάρω τίποτα και κανέναν φίλε μου.Αυτό δα έλειπε...Απλά ακολουθώ το πνεύμα του site,που νομίζω είναι η αλληλοενημέρωση και η κατάθεση της ειλικρινούς γνώμης μας.Το "γνώμη μας" το τονίζω!!! Αυτά τα πράγματα είναι κατ' εξοχήν υποκειμενικά.Ο καθένας έχει άλλα γούστα,άλλες επιθυμίες,άλλες ανάγκες και άλλο πορτοφόλι αν θέλεις.....

Το συγκεκριμένο μαγαζί ειναι στην Ματζαγριωτάκη 56 στην Καλλιθέα.Η Ματζαγριωτάκη είναι η πρώτη παράλληλος με την Δαβάκη που είναι ο κεντρικός δρόμος της Καλλιθέας.Η τιμή είναι 80 ευρώ για μασάζ και φραπέ,που κρατάνε περίπου 1 ώρα και 15' και 100-120 ευρώ αν πάρεις το φούλ πρόγραμμα (δεν στο συνιστώ.... :jerking:).Αν δεν σε ξέρουν,το φούλ πρόγραμμα αποκλείεται....Υπάρχει επίσης και μασάζ body to body με ισπανικό τελείωμα απο μια συγκεκριμένη κοπέλλα (ονόματα δεν θυμάμαι).Αυτό κάνει 100 ευρώ για 30'.αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.Μόνο μία κοπέλλα,λέγεται Αλίκη νομίζω και είναι Ελληνίδα,κάνει και μασάζ και φραπέ,αλλά ενώ στο μασάζ είναι εξαιρετική,στο φραπέ η απόδοσή της ποικίλλει ανάλογα με τα κέφια της.....

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

Φίλε freddie krueger Σωλομου 54 ενοουσα οχι 47

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μεχρι τι ωρα δουλευουν αυτα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
χθές πέρασα απο τα ιδρύματα της Σολωμού και αυτό της 3ης Σεπτ 25.
Βγάινοντας και απο τα τρία πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου που έχει μάντρα με φορτηγά μεταφορών και του είπα να ερθει να φορτώσει μπάζα...
τελικά κατέληξα στο Μιχαλακοπούλου 99 οπου πήρα Σονια που ειναι σουπερ.

χρηστος12

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα τελειος ο καινουρηος χωρος της γουλιασ στην ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48.ΟΙ κοπελες ωραιες ελενη αυτη τις φραντζη.η <ωραια> λιζα καυλα στιν εμφανειση ,παγωκολονα και πολυ καλυτερη οταν δεν μιλαει,καλυτερα να τον χωσεις στον τηχο.πεταμενα λεφτα. η ΑΝΗΤΑη καινουρια καλη εμφανιση και τελεια στο δωματιο σε κανει να λιωνεις και ειναι απο τις καλες περιπτωσεις που δυσκολα βρισκεις τωρα ποια.ελπιζω να παραμεινει ετσι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άμα φέρνει καλές κοπέλες ...δεν πάν να τη λένε και Θόδωρο....στα τέτοια μας

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τελικα τελειος ο καινουρηος χωρος της γουλιασ στην ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48

Μια απορία βρε παιδιά.... Γιατί όσοι ΝΕΟΙ φίλοι (τονίζω το ΝΕΟΙ) αναφέρονται σε αυτό το μαγαζί χρησιμοποιούν τα ελληνικά με έναν ...ρώσικο???!!!... τρόπο γραφής? Λέω εγώ τώρα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μια απορία βρε παιδιά.... Γιατί όσοι ΝΕΟΙ φίλοι (τονίζω το ΝΕΟΙ) αναφέρονται σε αυτό το μαγαζί χρησιμοποιούν τα ελληνικά με έναν ...ρώσικο???!!!... τρόπο γραφής? Λέω εγώ τώρα...
αυτο ακριβως τονισα με το προηγουμενο ποστ μου. ας βαζουν καλλιτερα τα ρωσακια κανεναν ελληνα να τα γραφει..

πειτε σε μια ρωσιδα να προφερει το ονομα γιούλη, να δειτε πως θα το πει..  :2funny: :2funny:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
τι παιζει με αλινα? μαστουρα εννοειται πρεζα η μπαφιασμενη γιατι εχει καποιες διαφορες...
θεωδορα=μεγαλο :boobies: λιγα παραπανω κιλα και μελαχινη ε?
Εννοώ ότι είναι πολύ καλή στη δουλειά της (δες προηγούμενη αναφορά μου). Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω... (εκτός αν δεν κατάλαβα...)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτο ακριβως τονισα με το προηγουμενο ποστ μου. ας βαζουν καλλιτερα τα ρωσακια κανεναν ελληνα να τα γραφει..

πειτε σε μια ρψσιδα να προφερει το ονομα γιούλη, να δειτε πως θα το πει..  :2funny: :2funny:

ασε ρε τα μασαζ και πηγαινε στις διεργασιες της συνοδου εκλογης....αντε μην παω στην μονη πετρακη και πω ποιος πραγματικα εισαι! :grin: :grin: :grin: :grin:

υ.γ. σε τοιαυτη περιπτωση δεν θα μπορει να σε ξεπλυνει ουτε ολα τα δακρυα που χυθηκαν προχτες στο Α'νεκροταφειο! :2funny: :2funny:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μαζί σου. Σωστή η διαπίστωση. Για να προσέχουμε και την πληροφόρηση.
Το σχετικό το έχω διαπιστώσει και από άλλους σε άλλα threads.  Να κάνουμε λίστα με nicknames?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαζί σου. Σωστή η διαπίστωση. Για να προσέχουμε και την πληροφόρηση.
Το σχετικό το έχω διαπιστώσει και από άλλους σε άλλα threads.  Να κάνουμε λίστα με nicknames?
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει ο Γκουρού του θρεντ... :2funny: ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δε νομιζω χρειαζονται λιστες και λοιπες παπαριες..

ολοι καταλαβαινουμε.

βλεπουμε ενα νικ να κανει λογαριασμο πριν 4 μερες και να γραφει 1ο ποστ, για παραδειγμα, για την καλιροης, 1 ωρα μετα την εγγραφη του.
μετα απο 4 μερες ξανακανει ποστ για το εν λογω μαγαζι και μαλιστα γραφοντας με προφορα ρωσιδας (μεταξυ μας, για την αννουλα την κοβω  :cheesy:)

και ολα αυτα σε ενα μαγαζι καινουριο και κατ εξοχην fast food, στο οποιο αν πας και εισαι καινουριος στο αθλημα, σ εχουν ξεπεταξει σ ενα 20λεπτο..  :jerking:

ο καθενας μας μετα βλεπει και επιλεγει..  :)

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
δε νομιζω χρειαζονται λιστες και λοιπες παπαριες..

ολοι καταλαβαινουμε.

βλεπουμε ενα νικ να κανει λογαριασμο πριν 4 μερες και να γραφει 1ο ποστ, για παραδειγμα, για την καλιροης, 1 ωρα μετα την εγγραφη του.
μετα απο 4 μερες ξανακανει ποστ για το εν λογω μαγαζι και μαλιστα γραφοντας με προφορα ρωσιδας (μεταξυ μας, για την αννουλα την κοβω  :cheesy:)

και ολα αυτα σε ενα μαγαζι καινουριο και κατ εξοχην fast food, στο οποιο αν πας και εισαι καινουριος στο αθλημα, σ εχουν ξεπεταξει σ ενα 20λεπτο..  :jerking:

ο καθενας μας μετα βλεπει και επιλεγει..  :)
Εχεις δίκιο.Αλλωστε κάποιος έστω και λίγο υποψιασμένος μόνο να γελάσει μπορεί με κάτι τέτοιες παπαριές.Εγώ τουλαχιστον αυτό κάνω... :2funny: :2funny: :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom