Επειδή πήγα πρόσφατα σε 3-4 απο τα γνωστά και αναφερόμενα καθημερινά στο site,η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις συνδυασμό ωραίου περιβάλλοντος,πολύ καλού μασάζ και αισθησιακού φραπέ η Μαντζαγριωτάκη είναι η καλύτερη λύση...
ειναι ανοιχτα σημερα?
Επειδή πήγα πρόσφατα σε 3-4 απο τα γνωστά και αναφερόμενα καθημερινά στο site,η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις συνδυασμό ωραίου περιβάλλοντος,πολύ καλού μασάζ και αισθησιακού φραπέ η Μαντζαγριωτάκη είναι η καλύτερη λύση...
τελικα τελειος ο καινουρηος χωρος της γουλιασ στην ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48.ΟΙ κοπελες ωραιες ελενη αυτη τις φραντζη.η <ωραια> λιζα καυλα στιν εμφανειση ,παγωκολονα και πολυ καλυτερη οταν δεν μιλαει,καλυτερα να τον χωσεις στον τηχο.πεταμενα λεφτα. η ΑΝΗΤΑη καινουρια καλη εμφανιση και τελεια στο δωματιο σε κανει να λιωνεις και ειναι απο τις καλες περιπτωσεις που δυσκολα βρισκεις τωρα ποια.ελπιζω να παραμεινει ετσι
καλο το διαφημιστικο σποτ αλλα για την πατριτσια με το ψευτικο βυζι και τον ανυπαρκτο κωλο που μας πασαρε η πορτιερισα και δεν μας εδωσε ουτε ρεστα προχθες δεν μας ειπες.. χαχαχαχ ουτε απ'εξω δεν ξαναπερναω ......
ε ναι ρε παπα-γιωργη.... τελικα δεν υπαρχει σεβασμος κανενας .... ειπαμε να πληρωνουμε οχι τσιπιες αλλα τετοια ξεπετα δεν την εχω ξαναζησει ... ουτε στο τελευαιο μπουρδελο τετοια περιποιηση... και να φανταστεις οτι ηταν κ επιφυλακτικες στην εισοδο επειδη με ειδαν πρωτη φορα..... :-D
Τώρα πάλι για τα ρέστα είναι δικό σου φταίξιμο . Είπαμε ΑΝ είμαστε ευχαριστημένοι και ΑΝ θέλουμε να δώσουμε κάτι, αλλά τα ρέστα , αν δεν στα δώσουν , με οποιαδήποτε δικαιολογία , όποιο μαγαζί και αν είναι αυτό πρέπει να τα απαιτήσεις .καλο το διαφημιστικο σποτ αλλα για την πατριτσια με το ψευτικο βυζι και τον ανυπαρκτο κωλο που μας πασαρε η πορτιερισα και δεν μας εδωσε ουτε ρεστα προχθες δεν μας ειπες.. χαχαχαχ ουτε απ'εξω δεν ξαναπερναω ......
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο με το συγκεκριμενο μαγαζι.ε ναι ρε παπα-γιωργη.... τελικα δεν υπαρχει σεβασμος κανενας .... ειπαμε να πληρωνουμε οχι τσιπιες αλλα τετοια ξεπετα δεν την εχω ξαναζησει ... ουτε στο τελευαιο μπουρδελο τετοια περιποιηση... και να φανταστεις οτι ηταν κ επιφυλακτικες στην εισοδο επειδη με ειδαν πρωτη φορα..... :-D
Και με την ευκαιρία η επιγραφή στο μπάνιο ΕΝΤΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ άλλαξε και έγινεολοι καταλαβαινουμε.
βλεπουμε ....... και μαλιστα γραφοντας με προφορα ρωσιδας (μεταξυ μας, για την αννουλα την κοβω )
Και με την ευκαιρία η επιγραφή στο μπάνιο ΕΝΤΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ άλλαξε και έγινε
Εδώ κρεμοσάπουν[size=10pt]ω[/size]
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο με το συγκεκριμενο μαγαζι.
δεν υπαρχει καμια συγκριση με αλλα μαγαζια που σεβονται το μεροκαματο που παιρνουν και ξηγιουνται σωστα στον πελατη.
ας μην αναφερω καποια συγκεκριμενα για να μην παρεξηγηθω, αλλα το συγκεκριμενο με την συγκεκριμενη υπευθυνη-ιδιοκτητρια, η οποια το μονο που θελει ειναι να μαζευει οσο το δυνατον περισοτερα λεφτα, χωρις καν να παταει στο μαγαζι της, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα επρεπε να λεγεται μασατζιδικο.
τα εχω ξανα-γραψει κατα καιρους, οτι τα τεμαχια εκει νομιζεις οτι πασχουν απο φυματιωση, καθως οταν αργησεις πανω απο 15-20 λεπτα, σκαει μια απ τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ εξω απ την πορτα του δωματιου και γαμιεται στο βηχα (το συνθηματικο ειναι), για να σε τελειωνει γρηγορα το τεμαχιο που εχεις μεσα.
εγω προσωπικα σ αυτο και στο διπλα μαγαζι (της φρατζη 4), εχω ριξει μαυρο εδω και πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο..
αυτο ελειπε, το καθε ρώσικο τσόλι, που δεν ειχε παπουτσια να φορεσει, να μου παιρνει νταβατζιλίδικα τα 80άρια απ το παντελονι για 15λεπτα, 20λεπτα και αντε μετα βιας 30λεπτα..
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!!
και βεβαια ο καλλιτερος τροπος για να αλλαξουν πλωρη ειναι να μην αναφερθουν ποτέ ξανα αυτα τα μαγαζια εδω μεσα, καθως και μονο απ τη δυσφημιση, κονομανε τ αντερα τους.. ;)
Και με την ευκαιρία η επιγραφή στο μπάνιο ΕΝΤΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ άλλαξε και έγινε
Εδώ κρεμοσάπουν[size=10pt]ω[/size]
για τη στουρναρη παντως, εχω την εντυπωση οτι εχεις αρκετο καιρο να πας. δεν ειναι ετσι πλεον..+10000000000
σε αυτα που λες αγαπητε παπαγιωργη !
οπως επισης εγω προσωπικα εχω ριξει μαυρο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 63 και ΜΑΡΝΗΣ 28 τα οποια ανηκουν και σε αυτα στην αλυσιδα της ΞΕΠΕΤΑΣ της ΦΡΑΝΤΖΗ 4 και διπλανου μαγαζιου !
να μου λενε εμενα για τον χρονο συνεχεια και να τις βλεπω να κοιτανε πως θα γινει γρηγορα να τελειωνουμε ΠΟΤΕ δεν το ανεχομαι !!!
ηρθαν στην χωρα μου και ΠΡΕΠΕΙ να μας σεβαστουν ! αμα δεν τους αρεσει να γυρισουν στην πατριδα τους και να μην μας τα πρηζουν εμας !!!
για τη στουρναρη παντως, εχω την εντυπωση οτι εχεις αρκετο καιρο να πας. δεν ειναι ετσι πλεον..
Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά αν αρχίζουμε και ακυρώνουμε ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΜΑΡΝΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΗ, ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ μήπως περιορίζουμε τις επιλογές μας?οπως επισης εγω προσωπικα εχω ριξει μαυρο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 63 και ΜΑΡΝΗΣ 28 τα οποια ανηκουν και σε αυτα στην αλυσιδα της ΞΕΠΕΤΑΣ της ΦΡΑΝΤΖΗ 4 και διπλανου μαγαζιου !
να μου λενε εμενα για τον χρονο συνεχεια και να τις βλεπω να κοιτανε πως θα γινει γρηγορα να τελειωνουμε ΠΟΤΕ δεν το ανεχομαι !!!
Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά αν αρχίζουμε και ακυρώνουμε ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΜΑΡΝΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΗ, ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ μήπως περιορίζουμε τις επιλογές μας?
Ποιό θα μείνει ? Το ΙΛΙΑΔΑΣ που έχουμε ξαναδιαγράψει και στο παρελθόν?
Σιγά σιγά, ένα ένα τη φορά (αντε για καμμιά 15αριά μέρες η διαγραφή) για να μη γίνει συνωστισμός σε όποιο μείνει (αλήθεια ποιά μείνανε? )
τσεκ πμμια απορια σαν νεος στο θεμα των μασαζ.τι σημαινει φραπες που λετε??τσιμπουκι???
για τί πραγμα μιλας ????απο περιγραφη πως ειναι ...ξανθεια μαγακουτσικη που σου ανοιγει την πορτα?γιατι το εν λογω μαγαζι το ξερω...δεν θελω ομως να το αξιολογισω ακομη,παντως ειναι καραφουλ...(καλως η κακως)