NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στουρναρη παιζει μια Αλβανηδα μικρη ? καλη ? παρολο που δεν τα γουσταρω και πολυ τα Αλβανα ...
σαν τι να σου πουμε φιλε ?Παιδια αν υπαρχει καποιος που να ξερει ας με ενημερωσει για τη Γ΄Σεπτεμβριου
54 ειναι αναγκη για σημερα
ειμαι υποχρεως
κοιτα φιλε , το παν δεν ειναι το τι ξερουμε εμεις , το παν ειναι το ποσο σε ξερουνε εσενα εκει , καταλαβες , απο τι εχω ακουσει δεν λεει και πολλα ...αν εχει παει καποιος και ξερει
Συνάδελφοι καλησπέρα,
Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μενου του καταστήματος Βενιζέλου & Αχιλλέως.
Σερβίρει μόνο Φραπέ ή έχει πλήρες μενού?????????
Review Καλλιρόης,
Πέρασα από το ίδρυμα 08/01.
Τα γνωστά όπως είπαν και οι συναγωνιστές πρόσωπα στην υποδοχή από το παρακείμενο κατάστημα μερικές κοπέλες από εκεί και μερικές νέες.
- [li]Το μαγαζί στην Αχιλλέως και Βενιζέλου είναι αυτό ακριβώς πάνω από την Adidas στον πρώτο όροφο? Γιατί έχει κάτι τηλέφωνα στη τζαμαρία που όταν πήρα με άρχισαν σε κάτι κουλά του στυλ κλείσε ραντεβού και καλύτερα για 3-4 συνεδρίες pilates κτλ. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει μη γελάει μαζί μου η μισή νέα σμύρνη/?[/li]
....η ξανθια της υποδοχης ειναι σουπερ...παλιοτερα δουλευε σκρα....stella the killer...welcome to hell!!!!!Πριν απο λιγες ημέρες πήγα Μιχαλακοποιύλου 99. Εχουν κάνει μια σχετική ανανέωση με κορίτσια έως 30 ετών. Δοκίμασα μία εκ των τριών (πλήρες μενου) που ήταν διαθέσιμες και δυστυχώς πήγαν τζάμπα 80€. Στην υποδοχή υπάρχει ένα ξανθό milf η οποία ίσως είναι καλύτερη απο όλλες τις άλλες. Μου είπε ότι δεν δουλεύει σε δωμάτιο πάντα αλλά μόνο μερικές φορές. Όποιος συνάδελφος έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει σχετικά.
...κολλητε για κανε και μια περιγραφη της συλβιας....για σωμα μιλαω...το μενου αλλωστε ειναι πληρες....Σολωμου 54 6κτο παιζει μια καινουργια ,Σηλβια τη λενε ,πολυ καλη , και στο δωματιο , ηταν ωραια μαζι της , να τη προτιμησετε , (αντε μηπως και μου απαντησει καποιος για το καταστημα που εκλεισε )
...κολλητε για κανε και μια περιγραφη της συλβιας....για σωμα μιλαω...το μενου αλλωστε ειναι πληρες....
οντως θα γελανε μαζι σου αν πας εκει. το μοσα
αυριο στην αττικη θα επικρατησουν βοριαδες ανατολικοι απο 7 εως 8 μποφορ