Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στουρναρη παιζει μια Αλβανηδα μικρη ?  καλη ? παρολο που δεν τα γουσταρω και πολυ τα Αλβανα ...

lionbutone

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι παιζει Γ'Σεπτεμβριου54 ξερετε?Γραφει studio
Ευχαριστω

lionbutone

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια αν υπαρχει καποιος που να ξερει ας με ενημερωσει για τη Γ΄Σεπτεμβριου
54 ειναι αναγκη για σημερα
ειμαι υποχρεως

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αν εχει παει καποιος και ξερει
κοιτα φιλε , το παν δεν ειναι το τι ξερουμε εμεις , το παν ειναι το ποσο σε ξερουνε εσενα εκει , καταλαβες , απο τι εχω ακουσει δεν λεει και πολλα ...

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλησπέρα,

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μενου του καταστήματος Βενιζέλου & Αχιλλέως.

Σερβίρει μόνο Φραπέ ή έχει πλήρες μενού?????????

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο λιγες ημέρες πήγα Μιχαλακοποιύλου 99. Εχουν κάνει μια σχετική ανανέωση με κορίτσια έως 30 ετών. Δοκίμασα μία εκ των τριών (πλήρες μενου) που ήταν διαθέσιμες και δυστυχώς πήγαν τζάμπα 80€. Στην υποδοχή υπάρχει ένα ξανθό milf η οποία ίσως είναι καλύτερη απο όλλες τις άλλες. Μου είπε ότι δεν δουλεύει σε δωμάτιο πάντα αλλά μόνο μερικές φορές. Όποιος συνάδελφος έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει σχετικά.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aυτό που έκλεισε ήταν προφανώς  Γαλατσίου 1
kai ...
Πάτερ μου συγχώρα με που πήγα (για τελευταία φορά) σε στουντιο. :boobies:
Δεν θα επαναληφθεί  :headbang:
(θα γράψω κριτική άμεσα)  :uglystupid: :headbang:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλησπέρα,

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μενου του καταστήματος Βενιζέλου & Αχιλλέως.

Σερβίρει μόνο Φραπέ ή έχει πλήρες μενού?????????

Καποιος που να γνωρίζει το ανωτέρω κατάστημα??????????

Επισκέπτης
        • Review Καλλιρόης,

Πέρασα από το ίδρυμα 08/01.
          Τα γνωστά όπως είπαν και οι συναγωνιστές πρόσωπα στην υποδοχή από το παρακείμενο κατάστημα μερικές κοπέλες από εκεί και μερικές νέες.

• [li]Το μαγαζί στην Αχιλλέως και Βενιζέλου είναι αυτό ακριβώς πάνω από την Adidas στον πρώτο όροφο? Γιατί έχει κάτι τηλέφωνα στη τζαμαρία που όταν πήρα με άρχισαν σε κάτι κουλά του στυλ κλείσε ραντεβού και καλύτερα για 3-4 συνεδρίες pilates κτλ. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει μη γελάει μαζί μου η μισή νέα σμύρνη/?[/li]
    οντως θα γελανε μαζι σου αν πας εκει. το μαγαζι ειναι στον τριτο. παντως αν πηγαινες θα ειχες μια καλη κωμικη ιστορια να μας πεις.
    και για τον αλλον φιλο που ρωταει για αχιλλεως παιζει φραπε και για παραπανω εξαρταται ποσα δινεις και ποια ειναι. αν και το μαγαζι δεν ειναι για παραπανω. για ενα φραπεδακι συνισταται.

η σκρα επισης θα παραμεινει μαλλον κλειστη γιατι εχθες που περασα ειχαν ενα χαρτι και εγραφε ανοιγουμε 17/01/08

αυριο στην αττικη θα επικρατησουν βοριαδες ανατολικοι απο 7 εως 8 μποφορ :grin:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Πριν απο λιγες ημέρες πήγα Μιχαλακοποιύλου 99. Εχουν κάνει μια σχετική ανανέωση με κορίτσια έως 30 ετών. Δοκίμασα μία εκ των τριών (πλήρες μενου) που ήταν διαθέσιμες και δυστυχώς πήγαν τζάμπα 80€. Στην υποδοχή υπάρχει ένα ξανθό milf η οποία ίσως είναι καλύτερη απο όλλες τις άλλες. Μου είπε ότι δεν δουλεύει σε δωμάτιο πάντα αλλά μόνο μερικές φορές. Όποιος συνάδελφος έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει σχετικά.
....η ξανθια της υποδοχης ειναι σουπερ...παλιοτερα δουλευε σκρα....stella the killer...welcome to hell!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Σολωμου 54 6κτο παιζει μια καινουργια ,Σηλβια τη λενε ,πολυ καλη , και στο δωματιο , ηταν ωραια μαζι της , να τη προτιμησετε , (αντε μηπως και μου απαντησει καποιος για το καταστημα που εκλεισε ) :headbang:
...κολλητε για κανε και μια περιγραφη της συλβιας....για σωμα μιλαω...το μενου αλλωστε ειναι πληρες....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οντως θα γελανε μαζι σου αν πας εκει. το μοσα

αυριο στην αττικη θα επικρατησουν βοριαδες ανατολικοι απο 7 εως 8 μποφορ :grin:

επίσης ακυρωθηκε η πτηση 702 σπατα-ιλιαδα λόγω κακων αμπριζολων περιστασεων... :dancing:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από Στουρνάρη 63,σήμερα.
Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω την Έλενα για το καταπληκτικό 45λεπτο που πέρασα μαζί της.
Έλενα Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........!!!!!!!!!! :dancing: :happy: :-*
Λοιπόν στην υποδοχή η Καίτη,πάντα γλυκιά και ευγενική,θα περιμένεις λίγο μου λέει,όλες οι κοπέλες έχουν πελάτη.
Κοπέλες Μάγια,Έλενα,Λάουρα και Βίκυ.
Χρόνος αναμονής 20 λεπτά 10 από το μαγαζί και 10 από μένα!!!!!
Πράγματι σε 10 λεπτά βγαίνει η Λάουρα αλλά δεν ήταν και πολύ ζωηρή,χωρίς ιδιαίτερη διάθεση θα έλεγα,θα περιμένω λέω στη Καίτη,όπως θέλεις μου λέει.
Στα επόμενα 5 λεπτά βγαίνει η Μάγια και πάνω που είμαι έτοιμος να πάω στο δωμάτιο...... καλύτερα όχι μαζί σήμερα μου λέει..... λόγω "τεχνικών προβλημάτων" :headbang:  :headbang: :headbang:
Περνάνε άλλα 5 λεπτά και βγαίνει η Έλενα χαμογελαστή και ευδιάθετη ως συνήθως,
(και με λίγα κιλάκια παραπάνω) απ'ότι μου είπε, χθες γύρισε από διακοπές και γενικά, όπως διαπίστωσα αργότερα,γύρισε "πύραυλος" είχε τρελά κέφια..........!!!!!!!!!!
Κύριοι ένα θα σας πω, φεύγοντας έψαχνα να δω αν είναι όλα πάνω μου,αυτιά,χέρια,πόδια,
@@ρια..........!!!!!!!!!!!! 70€,σίγουρα τα αξίζει και με το παραπάνω.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
g.g.xxx εχεις δικιο η ελενα ειναι καταπλικτικη αφου λες οτι γυρισε μου φαινεται θα επισκεφτω το μωρο.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ειμαι πραγματικα χαρουμενος που ξαναβλεπω στο σαιτ ολους αυτους που στα πρωτα μου βηματα εδω μεσα με καθοδηγουσαν με τα γραφωμενα τους...Καλως ξαναρθες kinky30.. :rockon:..χαιρομαι πραγματικα. :) :)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Προς Papageorge και λοιπούς:
Σε ένα από τα Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη, το κουδούνι στο θηροτηλέφωνο γράφει: