pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τι προσφορά γίνεται στο Δεριγνυ 14;προσφορα γινεται και σε Δεριγνυ 14 αλλα τι να την κανεις?
φιλος που πηγε παλι 80 πληρωσε το φουλ.... και μην πειτε οτι δεν ζητησε την προσφορα ή οτι δεν καταλαβατε....γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-*
Πήγα χτες από Φερών 19 και μου είπαν ότι δεν έχουν καμμία Josephine....!!!Χαιρετώ όλους …. Δεν γράφω συχνά και μάλλον λάθος είναι διότι πρέπει να ενημερώνεις για να ενημερώνεσαι. Λοιπόν επίσκεψη εχθές το μεσημέρι στην Φερών 19. Αν και το μαγαζί το έχω χτίσει μαζί με άλλους 2 φίλους, (για συγκεκριμένα κορίτσια από Πατησίων 160 και μετά ομιλώ) ήταν η πρώτη φορά εδώ και καιρό που έφερε νέες κοπέλες και δυστυχώς έκανα το ΛΑΘΟΣ να διαλέξω την Josephine. Θαμπώθηκα θές από το μεγάλο στήθος? Θές από το να διαλέξω κάτι άλλο? Ε λοιπόν η γκόμενα είναι για τα μπάζα. Μην πλησιάσετε ούτε από κοντά. Μασάζ του κώλου , ούτε φύλλο για σπανακόπιτα να άνοιγε, δεν σε αφήνει ούτε να ακουμπήσεις το στήθος της, εντελώς ψυχρή. Κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη να δει εάν κάνει καλή πίπα, ένα απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Σε 10 λεπτά τελείωσα μόνο και μόνο επειδή είχα γδυθεί. Άσε που η καθαριότητα της συγκεκριμένης πρέπει να είναι άγνωστη λέξη. 60€ για πέταμα. Κρίμα γιατί το μαγαζί εμένα μου έχει συμπεριφερθεί άψογα και αυτές χαλάνε όλη την εικόνα. Πάντως φεύγοντας πήρα τηλ και ενημέρωσα την διοίκηση για τα παραπάνω ώστε να μην την ξαναδώ μπροστά μου.
φιλος που πηγε παλι 80 πληρωσε το φουλ.... και μην πειτε οτι δεν ζητησε την προσφορα ή οτι δεν καταλαβατε....
αποφασιστε 60 ή 80? ή λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα...
Καλά ρε θα μας τρελάνετε; Τι παραμύθια είναι αυτά. Και εγώ την Τετάρτη 14/12 που είδα τη Μαρίνα τη Πολωνίδα;Πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη.
Στουρνάρη 47 το μασατζίδικο έχει κλείσει. Η εξώπορτα της πολυκατοικίας ανοίγει αυτόματα (μηχανισμός), αλλά η πάνω πόρτα ερμητικά κλειστή. Λείπει η ταμπέλα, ενώ φαίνεται να είναι παραβιασμένη. Πως και γιατί δεν ξέρω. Κρίμα διότι η Helen (η οποία είχε φύγει) ήταν καλό μωρό, ενώ δεν προλάβα τη Βίκυ!!!
Από εκεί και πέρα στο Ζανόσπιτο ήταν άλλο το κλίμα (1η φορά εκεί). Δοκίμασα Βίκυ, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ευγενική, καθαρή, αλλά δεν μου έβγαλε ζεστασιά. Μασάζ υποφερτό. Μάλλον δεν έκατσε και η χημεία. Παραλίγο να έχουμε μέχρι και υδραυλικό πρόβλημα!!!
Ίσως να άξιζε η Ζάνα ή η Ελένη κλπ. Για Σόνια δεν άκουσα, η Ελένη, αν κατάλαβα καλά, παραείναι μεγαλούτσικη και είπα να αφήσω τη Ζάνα για επόμενη φορά.
όσο πρόθυμος και να είμαι, αν δεν το έχω χάνεις το χρόνο σου κι εσύ, χάνω κι εγώ το δικό μου.Eχεις δικιο. Δεν γινεται να παρω και να μιλησω γι'αυτο που θελω απο το τηλεφωνο. Παω εκει τωρα.
Σ'ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να βοηθησεις.
κεφαλαιο 552 παραγραφος 6
οι μιλφοκινεζες απο την Καλλιθεα
λοιπον βρήκα δύο κινέζες φιλες outcall απο αγγελια.
μασαζ δεν καναμε - εχω δει τη μια μονο -
απο εμφανιση ειναι καλη, αν και εχει λιγο μπυροκοιλο - κινεζα με κοιλια, τι αλλο θα δουμε - απο υπηρεσιες κανει οτι της πεις.
αν δεν της πεις, με το που σε δει αρχιζει και φωνάζει peace..αν δεν της πεις??
δεν κανει τιποτα???
καθεται και σε κοιταει???
:o
δεν ειναι τρανσφορμερ.ξερουμε τιποτα για την μιλφαρα μασατζου ναταλια
δεν πιστευω να ειναι τραβελος,τι λετε?
δεν ειναι τρανσφορμερ.
Ξεπετα φλομπα σε ξεπεταδικο καπου στη Θησεως - Καλλιθεα
Μήπως έκανα λάθος το όνομα. Ήταν μια μελαμψή με μεγάλο στήθος και όπως είπε ήταν από τον Άγιο Δομήνικο. Τες πα. Τουλάχιστον πέρασες καλάΠήγα χτες από Φερών 19 και μου είπαν ότι δεν έχουν καμμία Josephine....!!!
Εγώ πάντως πήρα την Μάγια και πέρασα μια χαρά...
οχι, δεν ειναι, εχουμε τηλεφωνο;ξερουμε τιποτα για την μιλφαρα μασατζου ναταλια
δεν πιστευω να ειναι τραβελος,τι λετε?
θησεως 67....δεν ειναι τρανσφορμερ.
Ξεπετα φλομπα σε ξεπεταδικο καπου στη Θησεως - Καλλιθεα