Βολτα Παρασκευη απογευμα στα περιξ Συγγρου.
Οντως το Σ45 ειναι κλασεις ανωτερο σαν χωροςκαι σαν υποδοχη, αλλα οι λαδοκορες μετρια πραγματα εμφανισιακα, εκτος Εβελινας.. λιγο πιο πανω, στο Σ29, εχει βρει καταφυγιο η γνωστη Βετα, σε ενα χωρο που δε μπορει να κρυψει την ηλικια του, παρ ολες τις προσπαθειες που εχει κανει για εκμοντερνισμο. 4 παλιες λαδοκορες απο αλλα μαγαζια της ιδιας γειτονιας Νινα Νικολ Αννα Λαρισσα Ευα ... και εκει μετρια πραγματα, τιποτα καινουργιο, ξεχωριζε λιγο η Ευα.
Σ108 η πανωλεθρια του δραμαλη... η σεριφισα, ξυνοτερη απο ποτέ, μονο που δε με εβρισε οταν ρωτησα τι νεο εχουν.. 2 κοπελες ολες κι ολες , το ΤΑΙ εφυγε και το ιδιο και η Αντριαννα - για μενα το καλυτερο σε πιπινοειδες εκει μεσα. παρεπιπτωντως αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει που εχει παει η Αντριαννα ας ενημερωσει.
Καλλιροης τωρα, στο 85, 3 ΅κοπελες΅ σαν αυτες που παιζει η γιαγια μου κουμκαν... δε φερνει λεει νεοτερες γιατι δε βρισκει... εφυγα τρεχοντας.
Στο 48, εχει ερθει καινουργιο κινεζοειδες (κρυβει καβλα αραγε;) και Βραζιλιανικη νταρντανα , πιστευω θ αρεσει σε πολλους, εγω δεν ειμαι λατρης, κατα τα αλλα μια απ τα ιδια. Τελος στο Φ4 , φανηκε οτι υπερτερει ξεκαθαρα του συναγωνισμου, παρελασαν 8 λαδοκορες -μπερδεψα τα ονοματα- παντως εμφανισιακα οι καλυτερες της ΅γειτονιας΅ ... λογω μη εμπνευσης εφυγα απρακτος για Θ81 αλλα ηταν ηδη πολυ αργα, οι κοπελες ειχαν ΅σχολασει΅.
σε γενικες γραμμες λοιπον , οντως υπαρχει μια στασιμοτητα σε καινουργιες αφιξεις, ειδικα στον τομεα των νεαρων κοριτσιων... ειδομεν