Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνεχεια και φευγοντας απο το συγγρου 45 χαραξα πορεια για ντονα στο θησεως  81 , ανοιγμα πορτας η αννα μεσα στο χαμογελο και σημερα με μοβ συνολακι  , η πορτα στο σαλονι κλειστη ενω μεσα φαινοντουσαν οι σκιες 2 μαλλον συναγωνιστων , πασαρελα και αφου πρωτα παρελασε η γερουσια(γιαγια ολγα και μιλφ ελενη)ακολουθησε η νεα γεννια τζουλια κοκκινομαλα κατε μεχρι το λαιμο (περασα αφου πρωτα πηρα την ντονα  ,λεπτομεριες και κριτικη στα αντιστοιχα θεματα , κατερινα ψηλολιγνη μελαχρινη κοπελα , και τελος η ντονα (οπου και περασα ,θα ακολουθησουν λεπτομεριες και κριτικη στα αντιστοιχα θεματα)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εξαιρετικά περιγραφικός,λεπτομερής και πάντα χειμαρρώδης,ο εξαίρετος συναγωνιστής και γείτονας....αν κατάλαβα καλά,το Συγγρού 45 υστερεί στο ρόστερ....κρίμα,διότι τα αλλα στην περιοχή τα έχουμε κτίσει και τα βαρεθήκαμε πιά....όπως και μερικά στο κέντρο άλλωστε.... :rockon:
Λογικό είναι πάντως...τα μαγαζιά είναι πολλά,το προσωπικό δεν ανανεώνεται,απλά ανακυκλώνεται....

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εξαιρετικά περιγραφικός,λεπτομερής και πάντα χειμαρρώδης,ο εξαίρετος συναγωνιστής και γείτονας....αν κατάλαβα καλά,το Συγγρού 45 υστερεί στο ρόστερ....κρίμα,διότι τα αλλα στην περιοχή τα έχουμε κτίσει και τα βαρεθήκαμε πιά....όπως και μερικά στο κέντρο άλλωστε.... :rockon:
Λογικό είναι πάντως...τα μαγαζιά είναι πολλά,το προσωπικό δεν ανανεώνεται,απλά ανακυκλώνεται....
ανακατεμα της τραπουλας...

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα σε 4 μασαζομαγαζια αλλα λογω ελλειψης αξιο :knockinb: τεμαχιων εφυγα απρακτος.

Αρχη απο Μαρνη 28 οπου ηταν διαθεσιμα 2 μπαζακια και τα οποια τα αφησα στην τυχη τους.

Συνεχεια στην Στουρναρη 63 οπου ειχε πολλες κοπελες (χανεις το μετρημα και τα ονοματα). Αυτη που θυμαμαι ηταν μια Ελενα (Ελενη) που ηταν η μονη που μου αρεσε (Μαρσυ απουσα). Αυτο που με χαλασε ηταν το υφακι της στην καλησπερα, και δεν την τιμησα. Αν καποιος συναγωνιστης την ξερει θα χαρω για λεπτομερειες.

Συνεχεια σε Συγγρου 108 οπου τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο την παρουσια της Θοδωρας οπου νομιζω καποιοι συναγωνιστες θελουν να τιμησουν. Αποχωρησα και απο εδω και μια τελευταια σταση Καλλιροης 48 οπου και παλι ερημια. Δυστυχως η τελευταια μου ελπιδα (Μαριαννα) ηταν ηδη πιασμενη...

Αυτα...

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Έχετε δίκιο ότι δεν υπάρχει αξιόλογο νέο αίμα και υπάρχει μια διαρκής ανακύκλωση κοριτσιών στα λαδερί. Αλλά μάλλον κανάνε αρκετά καλή κίνηση στο νέο κατάστημα Σ45: Η Λίζα είναι gilf αλλά σερβίρει μια λυσασμένη μπριζόλα που θα ζήλευαν πολλές, Η Ναταλί είναι από τα μεγάλα λαρύγγια του χώρου, Η Εβελίνα ήταν καλή, και για την κινέζα Λίλι αν κρίνω από τα γραφόμενα κατά καιρούς έχει πολλούς οπαδούς (δεν έχω δοκιμάσει την κινέζα αλλά παλαιότερα χρηματοδοτούσα γενναιόδωρα το παλαιό ζανόσπιτο  :grin:). Ευελπιστούμε να διδάξουνε τις νεότερες και να αναδειχθούν νέα ταλέντα....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Η Λίζα είναι gilf αλλά σερβίρει μια λυσασμένη μπριζόλα που θα ζήλευαν πολλές

...M αυτήν τη Λίζα έκανα ένα απ τα ωραιότερα γαμήσια της ζωής μου πέρυσι το καλοκαίρι στο Σολ 54...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

...λοιπόν παίδες είναι το κάτι άλλο ...όσοι πιστοί προσέλθετε....80 € το μασαζ (φουλ) 150€ το nuru...σήμερα επί της υποδοχής η Λίζα από Σολωμού...ναταλύ εβελίνα και τάνια..όροφος 4ος ...περιβάλλον λουξ (στο σαλόνι και τοιχογραφία)...στην αναμονή περιποίηση καφές σοκολατάκια..στο nuru υπέροχες...(έχω κάνει εκτός ελλάδας αρκετές φορές και μπόρεσα να συγκρίνω) οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για το 1ο εν ελλάδι ίδρυμα του είδους...και σίγουρα θα συμπαρασύρει και άλλα στο να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους...και πριν την επίσκεψη καλό θα είναι να κλείσετε ραντεβού για το συγκεκριμμένο είδος μασάζ....

Πολύ ωραία όλα αυτά αγπητοί συναγωνιστές ,  αλλά ,   :think: αν όμως δεν μειώσουν και αυτές τις τιμές (π.χ. Συγγρού 45, Σολωμού κλπ.), σαν τις ασιάτισες δεν γίνονται   :uglystupid: :

[video]http://fantasti.cc/videos/permalink/xvideos/6-Japanese-girls-massage-and-take-turns-fucking-a-guy/1289791/[/video]

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην θελω να ζητησω συγνωμη απ τους συναγωνιστες για την επαναληψη που θα κανω στην ενημερωση αλλα θα το αντιγραψω στα μαγαζια που αναφερομαι για να ενημερωθουν ολοι. οποιος το διαβασε το προσπερναει.
λοιπον ξεκινησα την βολτα μου απο πειραια μιας και εκει ειναι οι δουλειες μου. απο καραισκου 88 λοιπον οπου παρελασαν ενα μπαζο και μια αλβανιδα με ξανθια κοντη περουκα.απαραδεκτες. την αλβανιδα την ειχα γαμισει περσι(ειχε βγαλει και την περουκα) προσοχη συναδελφοι μακρια.
συνεχισα με κουντουριωτου 144 οπου την αλλη φορα ειχε μερικες καλες αλλα εφυγα λογο βρωμας.(θα μου πειτε γιατι πηγα τωρα, ε αμα εισαι καυλωμενος σκεφτεται το κατω κεφαλι).δυο καραμπαζα ισως λογω σαββατου(προσπαθω να θυμηθω που ξερω την πουτανα την σεριφ).
παιρνω ταξι και παω συγγρου 45 στο καινουργιο. πραγματι πολυ ωραιος χωρος ισως ο καλυτερος πολυ ενταξει η σεριφ οχι μπαζα αλλα μετρια πραγματα(χιλια συγνωμη αλλα δεν συγρατω ονοματα)
ποδαρατο καλιροης 48 για την μαριαννα η οποια απουσιαζε.μπορω να πω οτι παρελασαν αξιολογες κοπελες 7 τον αριθμο και επελεξα την λιλη μιας και δεν εχω παει με κινεζα και ηθελα να δοκιμασω.μολις μπαινει στο δωματιο μου λεει 'τα λεφτα'.μου την εσπασε τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα(ευτυχως δεν ειχα γδυθει).
απο κει στο καλιροης 85 οπου και εκει η κατασταση ηταν δραματικη.
απογοητευμενος περασα τελευταια ελπιδα απο φρατζη 4. ειχα καιρο να παω εκει απο νανσυ με τις φακιδες.παρελασαν 5 κοπελες σχετικα καλες. δυο μου κατσαν στο ματι η σεριφ αλεξανδρα και η παμελα.περασα με παμελα. πιπινι μετριου αναστηματος απο αρμενια 21 ετων με καλο σωμα πετρα οπου την επιανα και πεντακαθαρη.μασαζ μετριο προς καλο.στην αρχη ηθελε να βαλει καποτα αλλα της το εδωσα ετσι στο στομα. οχι στο στομα μου λεει μην φοβασαι της λεω.αφου επεσε το καταλληλο σφυροκοπιμα στην τελεια κολαρα της την εβαλα να κατσει στον καναπε εβγαλα την καποτα και ξανα στο στομα. δυστηχως οταν εχυσα σημαδεψα βυζια αλλα πανω στην καυλα πηρε και στομα-μαλια. η γκομενα τσαντιστηκε λιγο αλλα μετα της περασε. δυστηχως 80 η ταριφα.την επομενη σκεφτομαι την αλεξανδρα, καλο μουνι

tlover22

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μεχρι προτινος με την  αναγωγη συμπεριφορα της, η κακοτροπη Ελενη με την ξυνισμενη μουρη που σε υποδεχεται στο μαγαζι της Συγγρου 108, φαινεται πως εδιωχνε μονο πελατες.
Το τελευταιο καιρο ομως καταφερε και εκανε 3 απο τα κοριτσια που δουλευαν εκει να σηκωθουν και να φυγουν!
Σημερα εφυγε και η Ναταλυ Thai.
Αναρωτιεμαι πραγματικα σαν επιχειρηματιες, τι μυαλα κουβαλανε αυτοι οι ανθρωποι!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μεχρι προτινος με την  αναγωγη συμπεριφορα της, η κακοτροπη Ελενη με την ξυνισμενη μουρη που σε υποδεχεται στο μαγαζι της Συγγρου 108, φαινεται πως εδιωχνε μονο πελατες.
πολυ σωστα τα λες...

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει σε καποιο προγραμμα με αυταρχικο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Υπαρχει σε καποιο προγραμμα με αυταρχικο;
σε αρκετα , αλλα και αν δεν το εχουν στο προγραμμα τους αν πας με τον δονητη σου και κανεις προσυννενοηση με την κοπελα με καποιο αντιτιμο θα σε ικανοποιησει....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σε αρκετα , αλλα και αν δεν το εχουν στο προγραμμα τους αν πας με τον δονητη σου και κανεις προσυννενοηση με την κοπελα με καποιο αντιτιμο θα σε ικανοποιησει....

μου άρεσε το αποσιωποιητικό της υπόθεσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom