Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-*

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
:dancing: :dancing: :dancing: γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-*

να και οι προσφορές  :rockon: :rockon: :rockon:

:boobies:    :grin:

Εγώ ένα έχω να πω...ο αγώνας του pathos για μείωση των τιμών, τώρα δικαιώνεται !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: ειπαμε να σας κανουμε ενα δορακι προσοχι πρεπει να πεις οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισατε μαζι μου....μεχρι τελος αυτο το μηνα.... :-* :-* :-* :-*

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
και που ειπαμε οτι εισαι εσυ Δαναη?

alekhine

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη.

Στουρνάρη 47 το μασατζίδικο έχει κλείσει. Η εξώπορτα της πολυκατοικίας ανοίγει αυτόματα (μηχανισμός), αλλά η πάνω πόρτα ερμητικά κλειστή. Λείπει η ταμπέλα, ενώ φαίνεται να είναι παραβιασμένη. Πως και γιατί δεν ξέρω. Κρίμα διότι η Helen (η οποία είχε φύγει) ήταν καλό μωρό, ενώ δεν προλάβα τη Βίκυ!!!

Από εκεί και πέρα στο Ζανόσπιτο ήταν άλλο το κλίμα (1η φορά εκεί). Δοκίμασα Βίκυ, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ευγενική, καθαρή, αλλά δεν μου έβγαλε ζεστασιά. Μασάζ υποφερτό. Μάλλον δεν έκατσε και η χημεία. Παραλίγο να έχουμε μέχρι και υδραυλικό πρόβλημα!!!

Ίσως να άξιζε η Ζάνα ή η Ελένη κλπ. Για Σόνια δεν άκουσα, η Ελένη, αν κατάλαβα καλά, παραείναι μεγαλούτσικη και είπα να αφήσω τη Ζάνα για επόμενη φορά.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη.

Στουρνάρη 47 το μασατζίδικο έχει κλείσει. Η εξώπορτα της πολυκατοικίας ανοίγει αυτόματα (μηχανισμός), αλλά η πάνω πόρτα ερμητικά κλειστή. Λείπει η ταμπέλα, ενώ φαίνεται να είναι παραβιασμένη. Πως και γιατί δεν ξέρω. Κρίμα διότι η Helen (η οποία είχε φύγει) ήταν καλό μωρό, ενώ δεν προλάβα τη Βίκυ!!!

Από εκεί και πέρα στο Ζανόσπιτο ήταν άλλο το κλίμα (1η φορά εκεί). Δοκίμασα Βίκυ, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ευγενική, καθαρή, αλλά δεν μου έβγαλε ζεστασιά. Μασάζ υποφερτό. Μάλλον δεν έκατσε και η χημεία. Παραλίγο να έχουμε μέχρι και υδραυλικό πρόβλημα!!!

Ίσως να άξιζε η Ζάνα ή η Ελένη κλπ. Για Σόνια δεν άκουσα, η Ελένη, αν κατάλαβα καλά, παραείναι μεγαλούτσικη και είπα να αφήσω τη Ζάνα για επόμενη φορά.

Το λαδοτριβείο στη Στουρνάρη 47 τρίβει κανονικά.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
να και οι προσφορές  :rockon: :rockon: :rockon:

:boobies:    :grin:

Εγώ ένα έχω να πω...ο αγώνας του pathos για μείωση των τιμών, τώρα δικαιώνεται !!!

αγωνας με πραγματικες θυσιες και αυταπαρνηση !!

παντως κοριτσια εγω λεω να την κρατησετε αυτη τη τιμουλα μεχρι τις αποκριες... αλλωστε ο Φλεβαρης ειναι μηνας εκπτωσεων  :cheesy:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
προσφορα γινεται και σε Δεριγνυ 14 αλλα τι να την κανεις?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δανάη κόλο δίνεις;;μας ΕΧΕΙΣ ζαλισει

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη αν ενοχλω αλλα χρειαζομαι το τηλεφωνο του Κηφισσιας 38 Spa 2ος οροφος. Ειναι πολυ επειγον. Οποιος το εχει θα του ημουν υποχρεος αν μπορουσε να μου το στειλει με πμ. Πηρα το 11880 και δεν εχουν ιδεα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Μ - therapy.gr- Κέντρα - Σύμβουλοι?... - Προσωρινά αποθηκευμένηΠαρόμοιες
Το επισημάνατε δημόσια με +1. Αναίρεση
Τηλ: 6972529408. - Λεμφικό Μασάζ. - Μασάζ με θερμούς λίθους. - Ρεφλεξολογία. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 38 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210 7794512 210 8043103 ...
δεν ξερω αν οντως ειναι αυτο.... :think:

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη αν ενοχλω αλλα χρειαζομαι το τηλεφωνο του Κηφισσιας 38 Spa 2ος οροφος. Ειναι πολυ επειγον. Οποιος το εχει θα του ημουν υποχρεος αν μπορουσε να μου το στειλει με πμ. Πηρα το 11880 και δεν εχουν ιδεα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
στο 11880 τι ακριβως ζητησες ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο 11880 τι ακριβως ζητησες ???
λάθος ερώτηση
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι επείγον
εάν είναι τόσο επείγον ... τραβάει κατευθείαν εκεί κι όχι να κάθεται να περιμένει απάντηση εδώ μέσα για το τηλέφωνο.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
λάθος ερώτηση
εάν είναι τόσο επείγον ... τραβάει κατευθείαν εκεί κι όχι να κάθεται να περιμένει απάντηση εδώ μέσα για το τηλέφωνο.
Απλα και σωστα!!! :thumbsup:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
λάθος ερώτηση

Eχεις δικιο. Δεν γινεται να παρω και να μιλησω γι'αυτο που θελω απο το τηλεφωνο. Παω εκει τωρα.
Σ'ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να βοηθησεις.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Μ - therapy.gr- Κέντρα - Σύμβουλοι?... - Προσωρινά αποθηκευμένηΠαρόμοιες
Το επισημάνατε δημόσια με +1. Αναίρεση
Τηλ: 6972529408. - Λεμφικό Μασάζ. - Μασάζ με θερμούς λίθους. - Ρεφλεξολογία. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 38 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210 7794512 210 8043103 ...
δεν ξερω αν οντως ειναι αυτο.... :think:

Νασαι καλα, σ'ευχαριστω πολυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
και η κωνσταντινα στην ιδια τιμη????????//

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom