Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Νεο μαγαζί στην Κυψέλη,Ανδρου 13 στον 3ο όροφο.....έχει ανοίξει εδω και 1 μήνα περίπου,περίεργο το ότι δεν έχει γράψει κανείς τίποτα,παρ' όλο που απο δουλειά πάνε καλά....προφανώς οι πελάτες δεν είναι μέλη του site...
Σερίφισσα Η Ελενα απο Γ' Σεπτεμβρίου 89 νομίζω....ο χώρος επιεικώς μέτριος.Υπάρχουν 2 δωμάτια χωρίς μασαζοκρέββατο,με ενα μεγάλο στρώμα στο πάτωμα.Εχει 3-4 κοπέλλες αρκετά καλές.....
Εγώ έκανα με την Ευη,Ελληνίδα,γύρω στα 25,ωραίο καθημερινό κοριτσάκι,πολύ ευγενικό.Μέτριο ύψος,καλό σώμα,αδύνατη,μελαχροινή,μικρό στήθος.Το μασαζ πολύ καλό,τα υπόλοιπα ικανοποιητικά.Ο χρόνος της συνεδρίας ξεπέρασε την 1 ωρα,το κόστος 70 ευρώ.
μια χαρα , σφου ειναι καινουργιο ανοιξε και  το αντιστοιχο θεμα ...

• Like
Αντιδράσεις: viator

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Νεο μαγαζί στην Κυψέλη,Ανδρου 13 στον 3ο όροφο.....έχει ανοίξει εδω και 1 μήνα περίπου,περίεργο το ότι δεν έχει γράψει κανείς τίποτα,παρ' όλο που απο δουλειά πάνε καλά....προφανώς οι πελάτες δεν είναι μέλη του site...
Σερίφισσα Η Ελενα απο Γ' Σεπτεμβρίου 89 νομίζω....ο χώρος επιεικώς μέτριος.
  δεν ειναι καινουργιο.    λειτουργουσε  και πριν το απο το καλοκαιρι.  ειχαν γραφτει τοτε κατι ψιλα.   

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Σερίφισσα Η Ελενα απο Γ' Σεπτεμβρίου 89 νομίζω....ο χώρος επιεικώς μέτριος.Υπάρχουν 2 δωμάτια χωρίς μασαζοκρέββατο,με ενα μεγάλο στρώμα στο πάτωμα.Εχει 3-4 κοπέλλες αρκετά καλές.....
Εγώ έκανα με την Ευη,Ελληνίδα,γύρω στα 25,ωραίο καθημερινό κοριτσάκι,πολύ ευγενικό.Μέτριο ύψος,καλό σώμα,αδύνατη,μελαχροινή,μικρό στήθος.Το μασαζ πολύ καλό,τα υπόλοιπα ικανοποιητικά.Ο χρόνος της συνεδρίας ξεπέρασε την 1 ωρα,το κόστος 70 ευρώ.
[/quote
...ωχχχχ, αυτο το στρωμα στο πατωμα κατι μου θυμιζει!!! ειναι το "γνωστο στρωμα"
που εχει αλλαξει καμποσα μαγαζια??...πρωην γ σεπτ(δεν θυμαμαι νουμερο)..μετα αβερωφ...και τελευτεα δεριγνυ??(πανω απο ενα μαγαζι με ενυδρεια)....???..μαλιστα ειναι στρωμενο σε αραβικο στυλ..κουβερλι και μαξιλαρακια.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
...ωχχχχ, αυτο το στρωμα στο πατωμα κατι μου θυμιζει!!! ειναι το "γνωστο στρωμα"
που εχει αλλαξει καμποσα μαγαζια??...πρωην γ σεπτ(δεν θυμαμαι νουμερο)..μετα αβερωφ...και τελευτεα δεριγνυ??(πανω απο ενα μαγαζι με ενυδρεια)....???..μαλιστα ειναι στρωμενο σε αραβικο στυλ..κουβερλι και μαξιλαρακια.
:2funny:
Αυτο θα'ναι....με το περιβοητο σεντονι-γυψοσανιδα που το συνοδευει

alekhine

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζι ειναι ακομα ανοικτο...

Πάντως, όταν πήγα, απογευματινή ώρα, δε μου άνοιξε κανείς. Μπορεί απλά να έτυχε...Ερώτηση έκανα και δεν είναι σωστό, ρε σεις, να ισχυρίζεστε ότι είπα παραμύθια. Δείτε τις λιγοστές κριτικές μου και βρείτε έστω μια ανακριβή.

Τέλοσπάντων, όταν περάσω ξανά,διότι λείπω, θα ξαναπεράσω για Βίκυ στη Σ47. Για το άλλο στο 29 τι προτείνετε, διότι στην 1η δοκιμή με μια Βίκυ από εκεί, δεν ταιριάξαμε;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
:2funny:
Αυτο θα'ναι....με το περιβοητο σεντονι-γυψοσανιδα που το συνοδευει
Αυτό αποσύρθηκε οριστικά  :grin: :grin: :grin:
Πετάχτηκε σε σκουπίδια στη Βικτώρια  :priest:

Σε 5' το κουβαλούσαν κάτι Πάκια όπως τα μυρμήγκια κουβαλάνε τα λαφυρά τους  :grin: :grin: :grin:

το σεντόνι - γυψοσανίδα το μάζεψε ένας μανάβης από τη λαική στη Φυλής για τον πάγκο του που είχε σπάσει  :rolleyes: :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

Σε 5' το κουβαλούσαν κάτι Πάκια όπως τα μυρμήγκια κουβαλάνε τα λαφυρά τους  :grin: :grin: :grin:

το σεντόνι - γυψοσανίδα το μάζεψε ένας μανάβης από τη λαική στη Φυλής για τον πάγκο του που είχε σπάσει  :rolleyes: :grin:
Τελευταια εχεις εντονες επιρροες andy+pathos

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Πάντως, όταν πήγα, απογευματινή ώρα, δε μου άνοιξε κανείς. Μπορεί απλά να έτυχε...Ερώτηση έκανα και δεν είναι σωστό, ρε σεις, να ισχυρίζεστε ότι είπα παραμύθια. Δείτε τις λιγοστές κριτικές μου και βρείτε έστω μια ανακριβή.

Τέλοσπάντων, όταν περάσω ξανά,διότι λείπω, θα ξαναπεράσω για Βίκυ στη Σ47. Για το άλλο στο 29 τι προτείνετε, διότι στην 1η δοκιμή με μια Βίκυ από εκεί, δεν ταιριάξαμε;
εγω δεν εγραψα τιποτα για παραμυθια....μονο οτι λειτουρφει ειπα ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

μιλάμε ούτε το ΣΔΟΕ τέτοια πληροφόρηση...
τι ινσάιντ ινφο είναι αυτες...
ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ ο αδαής...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
[/quote
:2funny: :2funny:...ζν είναι αυτό το "στρώμα"...σωθήκαμε....το Συγγρού θα ανοίξει και νέα πτέρυγα.... :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

:2funny:...δεν παίζεσαι...άψογος..και πάντα ενήμερος... :2funny:

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντζελα από Καλλιρόης 48 που χάθηκε ρε παιδιά?

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια

Κάποια εμφανίσιμη με κοντό μαλλί και όχι παχουλή υπάρχει ?

¨Εχει κάποιος να προτεινει κάποια  ?

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια

Κάποια εμφανίσιμη με κοντό μαλλί και όχι παχουλή υπάρχει ?

¨Εχει κάποιος να προτεινει κάποια  ?
Για ριξε μια ματια στο κηφησιας 38 υπαρχει η εβιτα ειναι στις προδιαγραφες που αναφερεις

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Stories

Νέο!