Ενημερωση απο καταστημα Ελλαδα Γαλατσιου 1.
Οπως ειχα υποσχεθει σε παλιοτερο post μετα την αρνητικη πρωτη εντυπωση που μου εκανε το ενλογω ιδρυμα...ξερετε ηταν αυτο που μου επρηξαν τα παπ..αρια για ενα φραπε...και βεβαιως δεν ειχαν παρει δωρο......λεω... δεν ξαναπερνας.....τωρα που γνωριστηκες.
Χτυπαω λοιπον το κουδονι του ιδρυματος 20:30 ακριβως...Μου ανοιγει η ιδια ξανθια milf ρωσιδα που μου ειχε ανοιξει και την πρωτη φορα.
"Τι κανεις?" με ρωταει..
"Σε καλο δρομο εισαι...." τις λεω
"Να δεις τα κουριτσια..."μου λεει.
"Οχι" της λεω..."θελω να κανουμε μαζι"
"εγκω κανω μονο μασαζ"
"ενταξει., τοτε να δω τα κοριτσια"
Περνανε 4 τεμαχια συμπεριλαμβανομενου και αυτου που ειχα παρει την προηγουμενη φορα,Λιζα ή καπως ετσι(με τα ονοματα δεν τα παω καλα)ξανθο καρε,milf 40αρι με 3αρι στηθος και μικρη κοιλιτσα.
Επιλεγω την ιδια για να δω αντιδρασεις...
Μπαινει μεσα στο δωματιο και με ρωταει αν θα κανω μπανιο,οχι.. λεω, αφου δεν ειχα κανει αντιτετανικο ορο(θυμιζω το μπανιο ειναι σε κακα χαλια)
Μου δινει ενα φιλακι, και με ρωταει τι θελω.
Μια και δεν ειχα και πολυ χρονο στη διαθεση μου, της λεω να επιταχυνει την διαδικασια.
Βγαζει την ιατρικη μπλουζα και το λαστιχο απο την τσεπη............................
.........................................................................
τα υπολοιπα δεν χρειζονται περιγραφη.
Συνολικο κοστος 70ευρω αν και την ειδα οτι την χαλασε καθως περιμενε 80αρι.
Μου λεει"λιγκα ειναι"
Απανταω"παρε αυτα, απο εμενα δεν θα χασεις"
οκ μου λεει
Ντυθηκα , καληνυχτισα και εφυγα...
Αναφερω το περιστατικο για να αποκαταστησω λιγο το μαγαζι, καθως σε προηγουμενο post το ειχα ψιλοχαντακωσει.
Αλλα και αυτοι ρε παιδι μου, και καλα πρωτη φορα δεν κανουμε τιποτα και την επομενη,μπατε σκυλοι αλεστε.
Λογικη Ανατολικης προελευσεως.......
Οπως ειχα υποσχεθει σε παλιοτερο post μετα την αρνητικη πρωτη εντυπωση που μου εκανε το ενλογω ιδρυμα...ξερετε ηταν αυτο που μου επρηξαν τα παπ..αρια για ενα φραπε...και βεβαιως δεν ειχαν παρει δωρο......λεω... δεν ξαναπερνας.....τωρα που γνωριστηκες.
Χτυπαω λοιπον το κουδονι του ιδρυματος 20:30 ακριβως...Μου ανοιγει η ιδια ξανθια milf ρωσιδα που μου ειχε ανοιξει και την πρωτη φορα.
"Τι κανεις?" με ρωταει..
"Σε καλο δρομο εισαι...." τις λεω
"Να δεις τα κουριτσια..."μου λεει.
"Οχι" της λεω..."θελω να κανουμε μαζι"
"εγκω κανω μονο μασαζ"
"ενταξει., τοτε να δω τα κοριτσια"
Περνανε 4 τεμαχια συμπεριλαμβανομενου και αυτου που ειχα παρει την προηγουμενη φορα,Λιζα ή καπως ετσι(με τα ονοματα δεν τα παω καλα)ξανθο καρε,milf 40αρι με 3αρι στηθος και μικρη κοιλιτσα.
Επιλεγω την ιδια για να δω αντιδρασεις...
Μπαινει μεσα στο δωματιο και με ρωταει αν θα κανω μπανιο,οχι.. λεω, αφου δεν ειχα κανει αντιτετανικο ορο(θυμιζω το μπανιο ειναι σε κακα χαλια)
Μου δινει ενα φιλακι, και με ρωταει τι θελω.
Μια και δεν ειχα και πολυ χρονο στη διαθεση μου, της λεω να επιταχυνει την διαδικασια.
Βγαζει την ιατρικη μπλουζα και το λαστιχο απο την τσεπη............................
.........................................................................
τα υπολοιπα δεν χρειζονται περιγραφη.
Συνολικο κοστος 70ευρω αν και την ειδα οτι την χαλασε καθως περιμενε 80αρι.
Μου λεει"λιγκα ειναι"
Απανταω"παρε αυτα, απο εμενα δεν θα χασεις"
οκ μου λεει
Ντυθηκα , καληνυχτισα και εφυγα...
Αναφερω το περιστατικο για να αποκαταστησω λιγο το μαγαζι, καθως σε προηγουμενο post το ειχα ψιλοχαντακωσει.
Αλλα και αυτοι ρε παιδι μου, και καλα πρωτη φορα δεν κανουμε τιποτα και την επομενη,μπατε σκυλοι αλεστε.
Λογικη Ανατολικης προελευσεως.......