Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (4 μέλη και 207 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Rascal26 wellcome aboard και ωραια ενημερωση..  :thumbsup: :thumbsup:

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Χαράς την υπομονή σου να τα γράψεις όλα αυτά! Μπράβο man!

Γιατί δε θέλει υπομονή να τα διαβάσεις;  *P
Anyway, δε συνηθίζω να γράφω συχνά, αλλά όταν γράφω θέλω να είμαι ενδελεχής.  :grin:

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
γεια σας..επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε μασατζιδικο ποιο θα μου προτινατε για πρωτη φορα σαν καλη εμπειρια?και κατι λεπτομερειες :μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?για σεξ το ζηταω εγω η το πανε μονες τους?στη στουρναρη για παραδειγμα πως εμφανιζονται οι κοπελες οπως σε κανονικα μπουρδελα?ημιγυμνες?μασαζ ποση ωρα κανουνε?και μετα σεξ?πως γινεται?

Διάβασε παλαιώτερα ποστ και θα βρείς όλες τις απαντήσεις.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Χθεσινή επίσκεψη μου στη Μάρνη. Στην υποδοχή η Θεοδώρα που παρεπιπτόντως δουλεύει ακόμα αλλά δε γνωρίζω αν η ποιότητα είναι ίδια με της Φραντζή.
Παρέλασαν μπάζα και η μόνη που ξεχώρισα ήταν η Αλίνα, 1.70, ξανθιά, αδύνατη. Αυτή πήρα αλλά καθώς προχωρούσα προς το δωμάτιο διαπίστωσα πως τα ματάκια μου έκαναν λάθος και στο σώμα ήταν αρκετά χειρότερη από ότι νόμιζα.
Είπα τελευταία στιγμή να έλεγα της Θεοδώρας να έρθει για μάλαξη αλλά λέω τέσπα η φάτσα της όμορφη ήταν πάμε παρακάτω.
Από σώμα λοιπόν χαλαρό αν και δήλωσε Μοσχοβίτισα με μόλις 3 βδομάδες στην Αθήνα. Συνεννόηση λοιπόν κουκουρούκου γιατί δεν μίλαγε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Μασάζ καλό και προσεκτικό μέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών. Καφές με καλαμάκι σούπερ (δικαιώθηκα ότι κάτι τέτοιο έβγαζε η φάτσα της).
Η μπριζόλα λόγω σωματότυπου μέτρια παρά την καλή διάθεση της.
Δεν έκλαψα αλλά δεν θα ξαναπάρω μάλλον. 

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κανένα νέο για την Χαρά απο τους Βόρειους?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
τελευταια φορα την αφησα σε κοκκινη παλετα. σχεδον ολοκληρη ομως..
Εγώ που πήγα πριν μια εβδομάδα ακριβώς με υποδέχτηκε μία Ζάνα παχουλή γύρω στα 40 με ξανθιες αντάυγιες.
:think: αυτήν λέτε;

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Τηλέφωνα με PM από Στουρνάρη 63 και Σολωμού (6ου ορόφου) παίζουν ?

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Eνημερωση απο καραισκου 88 πειραια ,επισκεψη πριν λιγο ,η γνωστη γαζελα στην υποδοχη με στενο μπλου τζην και λευκη μπλουζα αρκετα ξεκουμπωτη στο μπουστο , την επομενη φορα που θα παω σας υποσχομαι οτι θα της ζητησω να παμε μαζι στο δωματιο και αν μου αρνηθει θα κανω οτι φευγω , μια και εγινα τακτικος πελατης οπως μου ειπε .
Τα κοριτσια Αννα και Μαρινα , γνωστες απο αλλες επισκεψεις ( κριτικες και για τις δυο θα βρειτε σε παλαιοτερες αναφορες μου για το εν λογω ιδρυμα ) η Τζουντη η Τζουλη δεν ακουσα και πολυ καλα αλλα μου φανηκε λιγο αχρωμη και η Βικτωρια ,χαμογελο διαφημηση κολγκειτ , ομορφο προσωπακι ξανθα φρεσκολουσμενα μαλλια ,μικρουλα γυρω στα 22-26 πολυ αδυνατη ,μου εκανε κλικ , την ειχα δει και την πρωτη φορα που πηγα αλλα ειχα διαλεξει την Αννα ,απο τοτε την εψαχνα αλλα παντα ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνιστη.Να λοιπον η ευκαιρια και μετα το ντουζακι μου στο δωματιο με την Βικυ οπως της αρεσει να την φωναζουν , μου ειπε οτι ειναι απο την Λιθουανια.
Μασαζακι καλο με λαδακι και οταν βαρεθηκα τις μαλαξεις της ειπα οτι θελω τωρα απαλο αισθησιακο , γατα η μικρη επιασε το υπονοουμενο και αρχισε τα χαδια με τα ακροδακτυλα και την γλ...α .Αφου το κονταρι αρχισε να μη βολευεται κατω απο το βαρος μου γυρισα ανασκελα .ωρα να βγαλει την λευκη μπλουζα της να μεινει με ενα μικροσκοπικο στριγκακι
και τιποτα αλλο ,εκει λιγο σπαστικα γιατι το στηθος της ηταν πεσμενο και με λιγες ραγαδες σε αποζημειωνει ομως το υπολοιπο της σωμα ,Δεσποτα ποσο γλαφυρος μου επιτρεπεις να γινω ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φτανει, καλος μεχρι εκει.. :grin:

μπριζολα εφαγες ή την εβγαλες με ροφημα ????

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Εφαγα μπριζολα πολυ πολυ καλη μετα απο ενα ροφημα με καλαμακι με σκουφο και πολυ ροφημα στα @@@@@ και με το κοριτσακι να ωρυεται και να χτυπιεται σαν να ηταν η πρωτη της φορα αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι δεχεται τα παντα , να πιανεις τα παντα να βαζεις χερι παντου και το πιο απιθανο σε καποια φαση την ωρα της μπριζολας καταλαβα εμεσο αγιγμα στον .... μου. βεβαια το αντικατεστησα αμεσως με το δικο μου δακτυλο ....80 ευρω και πολλες ευχαριστιες εκ μερους της.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε Rascal26 join the Club....μολις γνωρισες την πραγματικη ομορφια του αγοραιου ερωτα....ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση
keep walking

Επισκέπτης
Φιλε Rascal26 join the Club....μολις γνωρισες την πραγματικη ομορφια του αγοραιου ερωτα....ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση
keep walking
μπραβο ωραια. αλλος ενας αρχισε να κυλιεται στον υποχθονιο και γλιστερο  κοσμο των λαδιων και εμεις των χειροκροτουμε αντι να τον αποτρεψουμε.
ευγε και αισχος μαζι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπραβο ωραια. αλλος ενας αρχισε να κυλιεται στον υποχθονιο και γλιστερο  κοσμο των λαδιων και εμεις των χειροκροτουμε αντι να τον αποτρεψουμε.
ευγε και αισχος μαζι
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά σχολάω και κατηφορίζω για Μιχαλακοπούλου 69.Αυριο θα έχετε ανταπόκριση.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εφαγα μπριζολα πολυ πολυ καλη μετα απο ενα ροφημα με καλαμακι με σκουφο και πολυ ροφημα στα @@@@@ και με το κοριτσακι να ωρυεται και να χτυπιεται σαν να ηταν η πρωτη της φορα αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι δεχεται τα παντα , να πιανεις τα παντα να βαζεις χερι παντου και το πιο απιθανο σε καποια φαση την ωρα της μπριζολας καταλαβα εμεσο αγιγμα στον .... μου. βεβαια το αντικατεστησα αμεσως με το δικο μου δακτυλο ....80 ευρω και πολλες ευχαριστιες εκ μερους της.

Αξιος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom