giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Rascal26 wellcome aboard και ωραια ενημερωση..
Χαράς την υπομονή σου να τα γράψεις όλα αυτά! Μπράβο man!
Rascal26 wellcome aboard και ωραια ενημερωση..
τελευταια φορα την αφησα σε κοκκινη παλετα. σχεδον ολοκληρη ομως..Η Ζάνα ποιά είναι; Η κοκκινομάλλα ή η ξανθιά;
γεια σας..επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε μασατζιδικο ποιο θα μου προτινατε για πρωτη φορα σαν καλη εμπειρια?και κατι λεπτομερειες :μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?για σεξ το ζηταω εγω η το πανε μονες τους?στη στουρναρη για παραδειγμα πως εμφανιζονται οι κοπελες οπως σε κανονικα μπουρδελα?ημιγυμνες?μασαζ ποση ωρα κανουνε?και μετα σεξ?πως γινεται?
Εγώ που πήγα πριν μια εβδομάδα ακριβώς με υποδέχτηκε μία Ζάνα παχουλή γύρω στα 40 με ξανθιες αντάυγιες.τελευταια φορα την αφησα σε κοκκινη παλετα. σχεδον ολοκληρη ομως..
...πάτερ μου πάλι σου ξέφυγε το λιβάνι...;τελευταια φορα την αφησα σε κοκκινη παλετα. σχεδον ολοκληρη ομως..
μπραβο ωραια. αλλος ενας αρχισε να κυλιεται στον υποχθονιο και γλιστερο κοσμο των λαδιων και εμεις των χειροκροτουμε αντι να τον αποτρεψουμε.Φιλε Rascal26 join the Club....μολις γνωρισες την πραγματικη ομορφια του αγοραιου ερωτα....ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση
keep walking
μπραβο ωραια. αλλος ενας αρχισε να κυλιεται στον υποχθονιο και γλιστερο κοσμο των λαδιων και εμεις των χειροκροτουμε αντι να τον αποτρεψουμε.
ευγε και αισχος μαζι
οχι, η λιβανιου μου ξεφυγε.....πάτερ μου πάλι σου ξέφυγε το λιβάνι...;
ελπιζω να σε προλαβα. 99 ειναι ΟΧΙ 69..Παιδιά σχολάω και κατηφορίζω για Μιχαλακοπούλου 69.Αυριο θα έχετε ανταπόκριση.
Εφαγα μπριζολα πολυ πολυ καλη μετα απο ενα ροφημα με καλαμακι με σκουφο και πολυ ροφημα στα @@@@@ και με το κοριτσακι να ωρυεται και να χτυπιεται σαν να ηταν η πρωτη της φορα αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι δεχεται τα παντα , να πιανεις τα παντα να βαζεις χερι παντου και το πιο απιθανο σε καποια φαση την ωρα της μπριζολας καταλαβα εμεσο αγιγμα στον .... μου. βεβαια το αντικατεστησα αμεσως με το δικο μου δακτυλο ....80 ευρω και πολλες ευχαριστιες εκ μερους της.