Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (0 μέλη και 262 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
'Ετη πολλά δέσποτα Γιώργη......έχομεν καμμίαν νέαν άφιξην εις τα ευαγή ιδρύματα Στουρνάρη ή Φραντζή? Ευλόγησον τον μασαζόπληκτο πιστό!
...ναι και στην Στουρνάρη και στην Μάρνης...μέτρια μεν αλλά καινούργια τεμάχια....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
καλησπερα σας κυριοι.
μεσογειων 206 αναμεσα σε goodys και mc donalt πρωτος οροφος. υποδοχη η ελληνιδα αφροδιτη, χωρος πολυ καθαρος ευγενεστατο προσωπικο 80 το μαλλι και ολες οι κοπελες ελληνιδες και μη στα δινουν ολα, ειδικα η δημητρα απο ρωσσια σου πεταει τα ματια εξω. οποιος επισκεφτει ας πει εντυπωσεις.προτααση. ζητηστε την ατζελα ελληνιδα πολυ ωραιο κομματι. θα με θυμηθειτε

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλησπερα λογω δουλειας τωρα καταφερα να κατσω να γραψω.λοιπον καταθεση στην στουρναρη την κυριακη.απο κοριτσια η μαρια ηελενα και μια καινουρια (3 μρερες ηταν εκει μου ειπαν)η βικυ.ρωσιδα απο οτι φαινονταν milf αλλα καλο σωματακι και προσχαρη.μεσα δεν ξερω τι επαιζε δεν την πηρα γιατι κατεθεσα στη ελενα και βεβαια δικαιωθηκα για την επιλογη μου.απο μασαζακι λιγα πραγματα κατι βεβαια που την συγκεκριμενη στιγμη δεν μεενοιαξε αφου ηξερε να χαιδευει καλα και γρηγορα το μυαλο εδωσε βαση αλλου.χρησιμοποιει πολυ καλατην γλωσσα της και βεβαια αφηνει και εκεινη να την γλυψεις οπου εσυ θες(οχι σε επιμαχα σημεια μην πιαστουμε προ εκπληξεων)και βεβαια καλη η μπριζολιτσα που εδειχνε να το ευχαριστιοτανε. μετα συνεχιστηκαν τα φιλακια και τα χαδακια.γενικα περασα πολυ καλα.το μωρο θα ειναι εκει μεχρι την πεμπτη μετα φευγει για την πατριδα και θα ξαναγυρησει μετα απο κανενα μηνα.οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε
.....καλά όλες μαζί θα φύγουνε; και η μάρσυ θα φύγει για κανένα μήνα.....γιαυτό τα καινούργια τεμάχια...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
πες τα χρυσόστομε! κουτοπονηριές των μασατζούδων.Εκεινή τη στιγμή ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε.Να τις δίνουμε τα μισά λεφτά και να λέμε το ίδιο."και που ξέρω ότι εσύ δεν είσαι του ηθών.Την άλλη φορά θα σου δώσω 60"
Παίδες έχετε υπόψη σας ότι 60 ευρώ είναι δύο μεροκάματα και αυτές τασ τσεπώνουν σε 45 λεπτά αφορολόγητα.Και τι κάνουν;μασάζ..... και στην καλύτερη :bigdick:
H σωστη απαντηση συναδελφε ειανι η εξης:
Eγω πρωτη φορα δεν δινω δωρο.......να γνωριστουμε πρωτα, να δουμε τι προσφερεις και μετα θα σου δωσω και δωρο

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις, τι έγινε?  :think: :think: :think:

Πήρατε όλοι το δώρο Χριστουγέννων και έχετε ξαμολυθεί στις μασαζερί και δεν μας ενημερώνετε τι παίζει?  :tickedoff: :tickedoff:
Λοιπόν φίλε μασαζοκατακτητή για Στουρνάρη δεν ξέρω γιατί δεν πάω κέντρο, για Φρατζή όμως δεν έχει καμία καινούργια άφιξη. Πάντως εγώ δοκίμασα στην Φρατζή πρίν από κάνα δύό βδομάδες το Ελενάκι, δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει, αλλά ήταν αρκετά καυλιάρικο κορμί και στις υπηρεσίες του μασάζ αρκετά καλό.Φραπεδάκι πολύ καλό και με βαθύ περιεχόμενο και  μπριζολίτσα αρκετά καλοψημένη. Ειναι απο τα γκομενάκια που αξίζουν και τιμούν το 80άρι.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα το Ελλαδα στην Γαλατσιου τι λεει? Περασα χθες κατα τις 8.30 μια βολτα...αρχικα περασα απο το interview, πως το εμαθα κτλ, (δεν ξερω αν εκανα μλκ, αλλα τους ειπα απο το σαιτ), οι κοπελες φανηκαν διαχυτικες και υποσχομενες και οι ΔΥΟ κυριες της υποδοχης μονο που δεν με εδεσαν για να κατσω παρολο που ειχαν κοσμο.

Καλουτσικες ηταν οι κοπελες και ειδικοτερα ενα μιλφ με πολυ ωραιο σωμα. Αλλα τελικα τι προσφέρουν? Θελω να αποφυγω μερη που δινουν μπριζολα, μεχρι καλαμακι και πολυ ειναι,

Υποψην οτι ειμαι νεος στο χωρο γενικα και οσο και αν φανει μαλακια, ΔΕΝ θελω να γα...σω γιατι δεν θελω να κερατωσω την κοπελα μου, αλλα πιστευω οτι μια καλη φραπεδια ειναι μεσα στο ορια του "χαλαρωτικου" μασαζ.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μεσογειων 206 τι οροφος?Παιζει αγγελια καπου?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα το Ελλαδα στην Γαλατσιου τι λεει? Περασα χθες κατα τις 8.30 μια βολτα...αρχικα περασα απο το interview, πως το εμαθα κτλ, (δεν ξερω αν εκανα μλκ, αλλα τους ειπα απο το σαιτ), οι κοπελες φανηκαν διαχυτικες και υποσχομενες και οι ΔΥΟ κυριες της υποδοχης μονο που δεν με εδεσαν για να κατσω παρολο που ειχαν κοσμο.

Καλουτσικες ηταν οι κοπελες και ειδικοτερα ενα μιλφ με πολυ ωραιο σωμα. Αλλα τελικα τι προσφέρουν? Θελω να αποφυγω μερη που δινουν μπριζολα, μεχρι καλαμακι και πολυ ειναι,

Υποψην οτι ειμαι νεος στο χωρο γενικα και οσο και αν φανει μαλακια, ΔΕΝ θελω να γα...σω γιατι δεν θελω να κερατωσω την κοπελα μου, αλλα πιστευω οτι μια καλη φραπεδια ειναι μεσα στο ορια του "χαλαρωτικου" μασαζ.
Μην ανησυχείς φίλε πιπίκο αν δεν το μάθει ποτέ δεν θεωρείται κεράτωμα  :2funny: απλά θα φας μία καλοψημένη μπριζολίτσα με τα μυρωδικά της για την χορτάσεις.Και μή τη βγάλεις μόνο με φραπεδάκι νηστικός.χιχιχι!  :dancing:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Το Μεσογείων 206 είναι studio (Χαρά από Αριστοτέλους καινούργιο? ) ή μασαζ?
Εντυπώσεις?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Επίσης σημερινή ενημέρωση από Πειραιά ([size=16pt]Καραισκου 88[/size] - μου αρέσουν τα συνθηματικά.... κουσούρι από το στρατό).
Ανοίγει η γνωστή γαζέλα (δεν μου φάνηκε βιδωμένη αλλά δεν έπιασα και κουβέντα) και στο ιατρικό προσωπικό (λόγω άσπρης μπλούζας) Dr Μαρίνα (καλή αλλά την είχα πάρει άλλη φορά) Dr.Λάουρα (ελπιδοφόρα) και Dr. Βικτώρια (αδυνατισμένη...κι άλλο?). Λόγω και παρελθούσης γνωριμίας και συμπάθειας από [size=16pt]Φρατζη 4[/size] προτίμησα την τελευταία όπου και συμπλήρωσα γεμάτη (και γαμάτη) 1 ώρα.
Κατέθεσα το προβλεπόμενο ποσό και αποχώρησα υπερευχαριστημένος.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση άλλων μαγαζιών που μετά τα 40 λεπτά (μη πώ μισή ώρα από την ώρα που περνάς μέχρι την ώρα που βγαίνεις από την πόρτα) σου ζητάνε extra για την κοπέλλα λόγω αυξημένου χρόνου.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Επίσης σημερινή ενημέρωση από Πειραιά ([size=16pt]Καραισκου 88[/size] - μου αρέσουν τα συνθηματικά.... κουσούρι από το στρατό).
Ανοίγει η γνωστή γαζέλα (δεν μου φάνηκε βιδωμένη αλλά δεν έπιασα και κουβέντα) και στο ιατρικό προσωπικό (λόγω άσπρης μπλούζας) Dr Μαρίνα (καλή αλλά την είχα πάρει άλλη φορά) Dr.Λάουρα (ελπιδοφόρα) και Dr. Βικτώρια (αδυνατισμένη...κι άλλο?). Λόγω και παρελθούσης γνωριμίας και συμπάθειας από [size=16pt]Φρατζη 4[/size] προτίμησα την τελευταία όπου και συμπλήρωσα γεμάτη (και γαμάτη) 1 ώρα.
Κατέθεσα το προβλεπόμενο ποσό και αποχώρησα υπερευχαριστημένος.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση άλλων μαγαζιών που μετά τα 40 λεπτά (μη πώ μισή ώρα από την ώρα που περνάς μέχρι την ώρα που βγαίνεις από την πόρτα) σου ζητάνε extra για την κοπέλλα λόγω αυξημένου χρόνου.

Συναγωνιστή πιο είναι το προβλεπόμενο ποσό για μία γεμάτη (και γαμάτη) 1 ώρα,
στο εν λόγω ίδρυμα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπα?αδυνατισε το βοδακι μας η βικτωρια?δηλ.εχει γινει στεκα? :dancing: τελικα η καραισκου ποσες εχει και ποιες?σε ποια ιδρυματα κολλησαν τα προηγουμενα ενσημα τους?κατατεθηκε η κατασταση προσωπικου στην οικεια επιθεωρηση εργασιας? :dancing:έγιναν οι απαραιτητες προσληψεις? :grin: :rockon:

υ.γ. που θα παει...η κυρια γαζελα επι της υποδοχης θα ψηθει......ηδη σιγοψηνεται χωρις να το εχει καταλαβει! :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
υ.γ. που θα παει...η κυρια γαζελα επι της υποδοχης θα ψηθει......ηδη σιγοψηνεται χωρις να το εχει καταλαβει! :2funny: :2funny: :2funny:
επι του παροντος σας ψηνει αυτη με το παραμυθι να τα ακουμπατε στις αλλες μπας και ενδωσει αυτη.

χλωμο, εως κιτρινιαρικο..

ευλογησον

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επι του παροντος σας ψηνει αυτη με το παραμυθι να τα ακουμπατε στις αλλες μπας και ενδωσει αυτη.

χλωμο, εως κιτρινιαρικο..

ευλογησον

εμ...δεν κανουν ολοι αυτο που κανω εγω.....καθε φορα που παω(επι το ακριβεστερον εχω παει 3 φορες μεσα σε 2 βδομαδες) καθομαι στο σαλονακι...βλεπω τις ατακτες κορασιδες και στο τελος της λεω στο χυμα.."εγω εσενα θελω μωρο μου για προγραμμα,παμε μεσα?" και μετα κοιτωντας με αποσβολωμενη μου λεει...."οκι στο εχω πει οτι εγω δεν κανω προγραμμα" και φυσικα μετα την κανω....ξαναπαω μετα απο 2 μερες και της λεω..."μηπως αλλαξες γνωμη?" και μου λεει τα ιδια....και της απανταω φευγοντας....εσυ θα χασεις το μπριζολογδονταρευρω... :2funny:

υ.γ. αν το κανετε καμια 50αρια μελη απο δω και χασει κανα 3χιλιαρο τοτε θα δουμε πως θα αρχισει να ψηνεται και αυτη η μοσχαρισια.... ;) ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Βασο...εισαι ενας εκμεταλευτης  :rockon: :rockon:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εμ...δεν κανουν ολοι αυτο που κανω εγω.....καθε φορα που παω(επι το ακριβεστερον εχω παει 3 φορες μεσα σε 2 βδομαδες) καθομαι στο σαλονακι...βλεπω τις ατακτες κορασιδες και στο τελος της λεω στο χυμα.."εγω εσενα θελω μωρο μου για προγραμμα,παμε μεσα?" και μετα κοιτωντας με αποσβολωμενη μου λεει...."οκι στο εχω πει οτι εγω δεν κανω προγραμμα" και φυσικα μετα την κανω....ξαναπαω μετα απο 2 μερες και της λεω..."μηπως αλλαξες γνωμη?" και μου λεει τα ιδια....και της απανταω φευγοντας....εσυ θα χασεις το μπριζολογδονταρευρω... :2funny:

υ.γ. αν το κανετε καμια 50αρια μελη απο δω και χασει κανα 3χιλιαρο τοτε θα δουμε πως θα αρχισει να ψηνεται και αυτη η μοσχαρισια.... ;) ;)
Γειά σου φίλτατε Βάσο.Λοιπόν από αύριο ξεκινάω και εγώ το ίδιο τροπάριο θα πηγαίνω κάθε 2 μέρες και θα ζητάω την γαζέλα της υποδοχής.Αντε και να δούμε τι θα γίνει. Στο τέλος θα μπαίνουμε στο μαγαζί κουνώντας το 80εύρω στα μούτρα της και ρωτώντας την αν θα το τσακώσεις σήμερα ή όχι.Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα ψήσει κι αυτή μιά μπριζολίτσα και θα το τσακώσει. :cool2:

Επισκέπτης
βασο πετα εξω την γκρευπφρουτιερα σου να λιγωθει και να χιμηξει πανω της  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom