Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Τελικα το Ελλαδα στην Γαλατσιου τι λεει? Περασα χθες κατα τις 8.30 μια βολτα...αρχικα περασα απο το interview, πως το εμαθα κτλ, (δεν ξερω αν εκανα μλκ, αλλα τους ειπα απο το σαιτ), οι κοπελες φανηκαν διαχυτικες και υποσχομενες και οι ΔΥΟ κυριες της υποδοχης μονο που δεν με εδεσαν για να κατσω παρολο που ειχαν κοσμο.

Καλουτσικες ηταν οι κοπελες και ειδικοτερα ενα μιλφ με πολυ ωραιο σωμα. Αλλα τελικα τι προσφέρουν? Θελω να αποφυγω μερη που δινουν μπριζολα, μεχρι καλαμακι και πολυ ειναι,

Υποψην οτι ειμαι νεος στο χωρο γενικα και οσο και αν φανει μαλακια, ΔΕΝ θελω να γα...σω γιατι δεν θελω να κερατωσω την κοπελα μου, αλλα πιστευω οτι μια καλη φραπεδια ειναι μεσα στο ορια του "χαλαρωτικου" μασαζ.

Καλά και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή όταν ήμουν νέος στον χόρο, αλλά μετά η κοπελιά έγινε τάρανδος...αν αντέξεις θα είσαι ήρως :grin:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εμ...δεν κανουν ολοι αυτο που κανω εγω.....καθε φορα που παω(επι το ακριβεστερον εχω παει 3 φορες μεσα σε 2 βδομαδες) καθομαι στο σαλονακι...βλεπω τις ατακτες κορασιδες και στο τελος της λεω στο χυμα.."εγω εσενα θελω μωρο μου για προγραμμα,παμε μεσα?" και μετα κοιτωντας με αποσβολωμενη μου λεει...."οκι στο εχω πει οτι εγω δεν κανω προγραμμα" και φυσικα μετα την κανω....ξαναπαω μετα απο 2 μερες και της λεω..."μηπως αλλαξες γνωμη?" και μου λεει τα ιδια....και της απανταω φευγοντας....εσυ θα χασεις το μπριζολογδονταρευρω... :2funny:

υ.γ. αν το κανετε καμια 50αρια μελη απο δω και χασει κανα 3χιλιαρο τοτε θα δουμε πως θα αρχισει να ψηνεται και αυτη η μοσχαρισια.... ;) ;)
που ειναι αυτη η δυσκολη ρε παιδιά γουσταρω τις δυσκολίες

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
εμ...δεν κανουν ολοι αυτο που κανω εγω.....καθε φορα που παω(επι το ακριβεστερον εχω παει 3 φορες μεσα σε 2 βδομαδες) καθομαι στο σαλονακι...βλεπω τις ατακτες κορασιδες και στο τελος της λεω στο χυμα.."εγω εσενα θελω μωρο μου για προγραμμα,παμε μεσα?" και μετα κοιτωντας με αποσβολωμενη μου λεει...."οκι στο εχω πει οτι εγω δεν κανω προγραμμα" και φυσικα μετα την κανω....ξαναπαω μετα απο 2 μερες και της λεω..."μηπως αλλαξες γνωμη?" και μου λεει τα ιδια....και της απανταω φευγοντας....εσυ θα χασεις το μπριζολογδονταρευρω... :2funny:

υ.γ. αν το κανετε καμια 50αρια μελη απο δω και χασει κανα 3χιλιαρο τοτε θα δουμε πως θα αρχισει να ψηνεται και αυτη η μοσχαρισια.... ;) ;)
Νομιζω οτι λιγο μας δουλευεις φιλε vaso την μια ρωτας ποσες και ποιες κοπελες εχει στην καραισκου και την αλλη μας λες οτι πας καθε 2 μερες βλεπεις τις κοπελες και μετα ζητας την γαζελα στο δωματιο και αφου στο αρνιεται φευγεις.
εγω παντως αμεσως μετα τις γιορτες που θα γυρισω αθηνα θα παω με την γαζελα και θα σας κανω ενημερωση.

Επισκέπτης
πηγα και εγω στη γαζελα!!οσο ομως και να με παρακαλαγε να την ματσακωσω εγω δεν της εκανα τη χαρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
α κάνω μια προβλεψη ; θα επαληθευθεί το γνωστό ρητό "παρακαλετο μουνί ξυνό γαμήσι"
KANONIKA φιλε !!!!

και να την φανε (μετά απο πολλα γιουρια βεβαια), θα λενε ''τι μαλακια εκανα..''

η καλη μερα απ το πρωι φαινεται..

κι αν προκειται να πας 5-6 φορες με την ελπιδα ΜΗΠΩΣ και την παρεις, θα εχεις χαλασει 480 (αν δεν εισαι μαλακας λιγουρης που δινει και εξτρα μπουρμπούρι) ευρω, δηλαδη 2 καλες city tour βιζιτες..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
φφφφφ........φφφφφφφφφ...............1-------2------------ακούγομαι καλά?  :think: :think: :jerking: :jerking:

Ζωντανή μετάδοση απο Σοτυρνάρη 63........  :boobies: :boobies: :boobies:

Μάρσι ήταν αγκαζαρισμένη 2 ραντεβού στο καπάκι, και δυστυχώς δεν πέρασα  :headbang: :headbang:

Τρία μπάζα παρελαυσαν αδιάφορα.

Διάλεξα για 2η φορά Τζούλη γαμώ το κερατό μου  :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μου ζάλισε τα π@π@ρια με την πολυλογία της, μασάζ αδιάφορο εντελώς στυλ πασαλείβω ταψί, ακόμα και στον φραπέ με καλαμάκι μίλαγε ασταμάτητα ΕΛΕΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
φφφφφ........φφφφφφφφφ...............1-------2------------ακούγομαι καλά?  :think: :think: :jerking: :jerking:

Ζωντανή μετάδοση απο Σοτυρνάρη 63........  :boobies: :boobies: :boobies:

Μάρσι ήταν αγκαζαρισμένη 2 ραντεβού στο καπάκι, και δυστυχώς δεν πέρασα  :headbang: :headbang:

Τρία μπάζα παρελαυσαν αδιάφορα.

Διάλεξα για 2η φορά Τζούλη γαμώ το κερατό μου  :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μου ζάλισε τα π@π@ρια με την πολυλογία της, μασάζ αδιάφορο εντελώς στυλ πασαλείβω ταψί, ακόμα και στον φραπέ με καλαμάκι μίλαγε ασταμάτητα ΕΛΕΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
στο φραπε με καλαμακι σου τραγουδησε τα καλαντα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
στο φραπε με καλαμακι σου τραγουδησε τα καλαντα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Moυ τα τραγούδησε, έβγαλε εις πέραν την αποστολή της...Αλλά μιλάμε ΕΛΕΟΣ, 40 λεπτά μπλα μπλα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ...και ήμουν και βιαστικός! Στα τελευταία 15 λεπτά περίπου έγινε το καλαμάκι με την μπριζόλα......

Πωπω να την παντρευτείς και να την έχεις γυναίκα  :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το μονο που ζηταω πατερ ειναι ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΜΕ φανταζεσαι να την καταφερω και να μη μου κανει κοκου ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα, αν την καταφερεις και δεν σου κανει κουκου, θα σε κανω ban-ιο..  :cheesy: :cheesy:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω οτι λιγο μας δουλευεις φιλε vaso την μια ρωτας ποσες και ποιες κοπελες εχει στην καραισκου και την αλλη μας λες οτι πας καθε 2 μερες βλεπεις τις κοπελες και μετα ζητας την γαζελα στο δωματιο και αφου στο αρνιεται φευγεις.
εγω παντως αμεσως μετα τις γιορτες που θα γυρισω αθηνα θα παω με την γαζελα και θα σας κανω ενημερωση.
φιλε εσυ που εισαι πιο τακτικος μπορεις να μου πεις πιό είναι τό καλύτερο μασατζιδικο ή η καλύτερη κοπέλλα των τελευταίωνημερών πού ανέφεραν εσύ καί οι συναγωνιστές?

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
φιλε εσυ που εισαι πιο τακτικος μπορεις να μου πεις πιό είναι τό καλύτερο μασατζιδικο ή η καλύτερη κοπέλλα των τελευταίωνημερών πού ανέφεραν εσύ καί οι συναγωνιστές?
Mπορεις να διαβασεις μερικες σελιδες πισω και να κρινεις να συγκρινεις και να αποφασισεις μονος σου , τα γουστα διαφερουν .
Επισης σε 2-3 συναγωνιστες που εδωσα λεπτομερειες με πμ και υποσχεθημαν για ενημερωση ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom