Moυ τα τραγούδησε, έβγαλε εις πέραν την αποστολή της...Αλλά μιλάμε ΕΛΕΟΣ, 40 λεπτά μπλα μπλα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ...και ήμουν και βιαστικός! Στα τελευταία 15 λεπτά περίπου έγινε το καλαμάκι με την μπριζόλα......
Ρε σεις μην είστε αρνητικοί. Η ομιλία ταυτόχρονα με τον καφέ με καλαμάκι είναι κ..λα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
χθεσινή εμπειρία στη Στουρνάρη με Βίκυ. Ψηλή, μελαχρινή κοντό μαλλί, μέτριο στήθος, ωραίο πόδι (!!). (Που θα πάει θα την πετύχω και την Μάρσι...). γενικό συμπερασμα είναι ότι έμεινα ικανοποιημένος, ως συνήθως στο εν λόγω ίδρυμα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας (μάλλον αυξήθηκαν οι απαιτήσεις μου. Καλό μασάζ και ικανοποιητικό πρόγραμμα χωρίς όμως αυτό το ...κάτι. Δεν πάνε χαμένα τα 70 Ε.
Daniela αν θυμαμαι καλα απλα τωρα δεν ειναι εκει ειχα παει χθες και μου ειπαν οτι θα γυρισει τον Νεο χρονομε τί όνομα το Μαράκι από Αχιλλέως πήγε στον ποιητή ?
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχχ! τι ατομο εισαι!εγω λεω να την παρουν σε διαφημιση της βερνιλακ μπας και την μαυρισουν λιγακι..
o vasos????και το πρωτο αλανι της πιατσας.....αλλα ρε παιδι μου ειναι λιγο φραπεδιαρης....τι να κανουμε!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχχ! τι ατομο εισαι!
χαχααχαχαχααχ
Περα απο την πλακα.....εμενα και το λεω για να το ακουσουν ολοι,ο vasos με βοηθησε με τις οδηγιες του και τα pm του στα πρωτα βηματα μου στα μασαζ.
vasos respect.....κρατα το γκρειπφρουτ ψηλα.....
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικά άκουσα το δεσπότη καί γύρισα πίσω όλες τις ουβετες μας. Πήγα σε μερικά μασατζιδικα αλλα το μονο που με τρέλλανε είναι εκείνο πού λέγανε οι συναγωνιστές στήν καλλιθέα πλατεία δαβακη. φοβερός πεντακάθαρος μοσχομυριστός χώρος αριστοκρατικός πολλή ευγένεια. μήν επιμένετε στή ρεσεψιονίστ δεν γίνται οι άλλες κοπέλλες πάρα πα΄ρα πολύ καλές γιά όλα τά γούστα. είναι γιά κυρίους εκεί ευγενισκούς καί διακριτικούς . εγώ πολύ τό χάρηκα θά πηγαίνω.
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη καθισες σου εκαναν μασαζ σκετο με φραπε ,με μπριζολα, ποσα πληρωσες , δεν μας λες τιποτα απο αυτα παρα για χωρο καθαρο και ευγενικες κοπελες , κατι αλλο....?τελικά άκουσα το δεσπότη καί γύρισα πίσω όλες τις ουβετες μας. Πήγα σε μερικά μασατζιδικα αλλα το μονο που με τρέλλανε είναι εκείνο πού λέγανε οι συναγωνιστές στήν καλλιθέα πλατεία δαβακη. φοβερός πεντακάθαρος μοσχομυριστός χώρος αριστοκρατικός πολλή ευγένεια. μήν επιμένετε στή ρεσεψιονίστ δεν γίνται οι άλλες κοπέλλες πάρα πα΄ρα πολύ καλές γιά όλα τά γούστα. είναι γιά κυρίους εκεί ευγενισκούς καί διακριτικούς . εγώ πολύ τό χάρηκα θά πηγαίνω.
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει , μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..
[move] [/move]
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πληρωσα 80 στήν αρχή με κεράσαν ποτάκι μετά ασαζ σκέτο αλλά εξαιρετικό τήν πρώτη φορά. τή δεύερη φορά μασαζάκι μέφραπεδάκιπολυ αισθιασιακό πολυυυυυ σπέσιαλ τήν τρίτη φορά υποψιάζομαι πολύ κυριλέ κα΄μού άρεσεΔηλαδη καθισες σου εκαναν μασαζ σκετο με φραπε ,με μπριζολα, ποσα πληρωσες , δεν μας λες τιποτα απο αυτα παρα για χωρο καθαρο και ευγενικες κοπελες , κατι αλλο....?
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Την τεταρτη φορα θα σου χαιδεψουν τα α@@@@@@ και την πεμπτη μπορει ναχει και σκετο φραπε και θαχεις δωσει αισιως 400 ευρουδακια ,ε νομιζω οτι μας κοροιδευουν τι λες Δεσποτα και συ μηπως λεω μηπως χρειαζονται κανα ευχελαιο . Δεν περνασ απο κει.ΕΥΛΟΓΗΣΟΝπληρωσα 80 στήν αρχή με κεράσαν ποτάκι μετά ασαζ σκέτο αλλά εξαιρετικό τήν πρώτη φορά. τή δεύερη φορά μασαζάκι μέφραπεδάκιπολυ αισθιασιακό πολυυυυυ σπέσιαλ τήν τρίτη φορά υποψιάζομαι πολύ κυριλέ κα΄μού άρεσε
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να σου πω εμενα μου αρεσε η ιστορια ηπια το ποτακι μου, το πηρα στο δωματιο μαζι μου με χαιδεψανε με περιποιηθηκανε σε ωραίο περιβ΄λαλλον και το ευχαριστήθηκα. χαλαλι τους χαλαρωρα αναστήθηκα. να μου λείπει ή στεγνή και άχαρη μπριζόλαΤην τεταρτη φορα θα σου χαιδεψουν τα α@@@@@@ και την πεμπτη μπορει ναχει και σκετο φραπε και θαχεις δωσει αισιως 400 ευρουδακια ,ε νομιζω οτι μας κοροιδευουν τι λες Δεσποτα και συ μηπως λεω μηπως χρειαζονται κανα ευχελαιο . Δεν περνασ απο κει.ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
α ξεχασα μου τα χαιδέψανε.....Την τεταρτη φορα θα σου χαιδεψουν τα α@@@@@@ και την πεμπτη μπορει ναχει και σκετο φραπε και θαχεις δωσει αισιως 400 ευρουδακια ,ε νομιζω οτι μας κοροιδευουν τι λες Δεσποτα και συ μηπως λεω μηπως χρειαζονται κανα ευχελαιο . Δεν περνασ απο κει.ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν το βλεπω να περναω. δεν μυριζει αιμα..Την τεταρτη φορα θα σου χαιδεψουν τα α@@@@@@ και την πεμπτη μπορει ναχει και σκετο φραπε και θαχεις δωσει αισιως 400 ευρουδακια ,ε νομιζω οτι μας κοροιδευουν τι λες Δεσποτα και συ μηπως λεω μηπως χρειαζονται κανα ευχελαιο . Δεν περνασ απο κει.ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα ,αλλα μη πεταμε 80αρια σε χαιδεματακια ,τις κακομαθενουμε και οι αλλες που διαβαζουν το σαιτ και με 80 προσφερουν ζουμερη καλοψημενη μπριζολιτσα θα αρχισουν να ζητανε 100 & 120 ,εχω αδικο ?α ξεχασα μου τα χαιδέψανε.....
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχεις δικιο πατερ μου , μηπως ο συναδελφος εχει ποσοστα και τι διαφημηζει τοσο ?δεν το βλεπω να περναω. δεν μυριζει αιμα..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...νομίζω θα πρέπει να σε εξομολογήσει ο δέσποτας ...και να θυμιατίσει τον χώρο για να φύγουν τα δαιμόνια....Δηλαδή πως το είπες "ήλθα από το σάϊτ;?"...με το φραπέ δηλαδή δεν κάνεις απιστία;...Τελικα το Ελλαδα στην Γαλατσιου τι λεει? Περασα χθες κατα τις 8.30 μια βολτα...αρχικα περασα απο το interview, πως το εμαθα κτλ, (δεν ξερω αν εκανα μλκ, αλλα τους ειπα απο το σαιτ), οι κοπελες φανηκαν διαχυτικες και υποσχομενες και οι ΔΥΟ κυριες της υποδοχης μονο που δεν με εδεσαν για να κατσω παρολο που ειχαν κοσμο.
Καλουτσικες ηταν οι κοπελες και ειδικοτερα ενα μιλφ με πολυ ωραιο σωμα. Αλλα τελικα τι προσφέρουν? Θελω να αποφυγω μερη που δινουν μπριζολα, μεχρι καλαμακι και πολυ ειναι,
Υποψην οτι ειμαι νεος στο χωρο γενικα και οσο και αν φανει μαλακια, ΔΕΝ θελω να γα...σω γιατι δεν θελω να κερατωσω την κοπελα μου, αλλα πιστευω οτι μια καλη φραπεδια ειναι μεσα στο ορια του "χαλαρωτικου" μασαζ.
...νομίζω θα πρέπει να σε εξομολογήσει ο δέσποτας ...και να θυμιατίσει τον χώρο για να φύγουν τα δαιμόνια....Δηλαδή πως το είπες "ήλθα από το σάϊτ;?"...με το φραπέ δηλαδή δεν κάνεις απιστία;...
Με διαθεση χιουμορ το ειπα, αλλα το ψιλοπιστευω κιολας (αλλο καφεδακι αλλο πληρες γευμα-χορταστικο-γεματο θερμιδες). Το κολλημά μου ειναι μην κολλήσω τπτ την κοπελα μου γιατι καλαμακι με σκουφάκι ΔΕΝ θα μπορούσα να κανω...
Με ρωτησε απο που εμαθα για το μαγαζι και της ειπα απο το ιντερνετ, με ρωτησε αν εχω δει τις κοπέλες απο σαιτ (να ειναι "ανεβασμενες" σε σαιτ?), και ειπα οτι δεν εχω δει τις κοπελες στο ιντερνετ απλα καπου που συζητανε το εχω δει...Μετα αδιαφορησε και μου εδειξε τις κοπέλες...και στο τελος πριν φυγω μουτρωσε που δεν πηρα καμια, πρεπει να αρχισουν να μαθαινουν τι σημαινι σκαουτινγκ νομιζω.
Και τελος μερες που ειναι να ζητησω την ευλογια του Πατερ Γεώργιου
καλησπερα περασα σημερα απο στουρναρη και οι διαθεσιμες ητσν η τζενη και η μαρια.πηρα μαρια που δεν την ειχα παρει αλλες φορες.ευχαριστη παρουσια και ωραιο μασαζακι με ωραια χαδακια.καλο και το κυριως μενου αλλα μου την εσπασε στο σημειο που μου ειπε να τελειωνουμε.χωρις να δικαιολογω τιποτα ισως ηταν κι η κουραση της ημερας καθως καταθεσα βραδακι αλλα και παλι σαν πελατης δεν μου αρεσε καθολου.μετρια σε γενικες γραμμες σ αντιθεση με αυτα που διαβασα πιο πανω για την εν λογω κοπελα.καλη μεν αλλα αν χω να διαλεξω θα διαλεγα κατι αλλο.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
καλησπερα περασα σημερα απο στουρναρη και οι διαθεσιμες ητσν η τζενη και η μαρια.πηρα μαρια που δεν την ειχα παρει αλλες φορες.ευχαριστη παρουσια και ωραιο μασαζακι με ωραια χαδακια.καλο και το κυριως μενου αλλα μου την εσπασε στο σημειο που μου ειπε να τελειωνουμε.χωρις να δικαιολογω τιποτα ισως ηταν κι η κουραση της ημερας καθως καταθεσα βραδακι αλλα και παλι σαν πελατης δεν μου αρεσε καθολου.μετρια σε γενικες γραμμες σ αντιθεση με αυτα που διαβασα πιο πανω για την εν λογω κοπελα.καλη μεν αλλα αν χω να διαλεξω θα διαλεγα κατι αλλο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , αν ήταν κουρασμένη δεν θα έπρεπε να βγει στο σαλόνι.
Από τις κοπέλες του συγκεκριμένου ιδρύματος δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές γιατί
το στηρίζουμε,ίσως, περισσότερο από κάθε άλλο και πρέπει να είναι ΑΨΟΓΕΣ...........
Συνάδελφε σε πια φάση βρισκόσασταν όταν σου είπε να τελειώνουμε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66