Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Miλάμε για την Μαίρη από Αρμενία? ή άλλη η Μαίρη και άλλη η Μαρία? Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαίρη κάνει ξεπέτες. Έχω την καλύτερη προσωπική εντύπωση.

και εμεις την χειροτερη...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Miλάμε για την Μαίρη από Αρμενία? ή άλλη η Μαίρη και άλλη η Μαρία? Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαίρη κάνει ξεπέτες. Έχω την καλύτερη προσωπική εντύπωση.

Η ίδια είναι συνάδελφε,κανονικά την φωνάζουν Μαίρη.
Εντάξει τι να πεις,εμείς (κι εγω έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Μαίρη) σταθήκαμε πιο τυχεροί απ'ότι κάποιοι συνάδελφοι,όλα μέσ'το πρόγραμμα είναι,εγώ έχω φάει "ήττα" από τη Μάρσι,που οι περισσότεροι έχουν πάθει πλάκα μαζί της,ίσως να μη με γούσταρε,κι αυτό μέσ'το πρόγραμμα είναι..........!!!!!!!!!!!!
Μάρσι φιλάκια :-* :-* :-*

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από επίσκεψη Στουρνάρη 63 (Κυριακή 23/12/2007 ώρα 13:00)
Στην υποδοχή η Τζούλια,όλη η ομάδα επί το έργον, εκτός "μάχης" η Μάγια λόγω
"τεχνικών προβλημάτων", πήρα τη Τζούλια,εντάξει είναι περισσότερο επικοινωνιακή
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: απ'όσο πρέπει,αλλά είναι καυλίτσα και περνάς ευχάριστα μαζί της,ξεκινήσαμε με φιλάκια και χαδάκια για χαλαρωτικό μασάζ :think:
και περάσαμε στο φραπεδάκι με καλαμάκι που για άλλη μία φορά ήταν εξαιρετικό, τόσο που
:sperm: :sperm: :sperm:................ η μπριζολίτσα ήταν περιττή!!!!!!! 70€

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Στο μικρό με βάλανε.Και όταν πήγα να πλυθώ, άκουγα ...τα πάντα μάλλον η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη! :think:
εννοεις μαλλον την πορτα φυσαρμονικα του μεγαλου δωματιου με το μπανιο.τελικα ποσα δωματια εχει αυτο το διαμερισμα?τεραστιο ειναι,η μαλλον ειναι δυο διαμερισματα τα οποια θα χουν ενωσει.το καλυτερο ειναι στην εισοδο και τερμα δεξια που βλεπει στον πισω μερος ακαλυπτο της πολυκατοικιας.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Στο μικρό με βάλανε.Και όταν πήγα να πλυθώ, άκουγα ...τα πάντα μάλλον η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη! :think:

Δεν μπορεί η πόρτα να ήταν ανοιχτή γιατί θα έβλεπες μέσα στο άλλο δωμάτιο,εκτός αν έπερναν το "γεύμα" τους στο απόλυτο σκοτάδι,φταίει η πόρτα φυσαρμόνικα που δεν εχει καθόλου ηχομόνωση.
Καιτούλα επείγον με το νέο έτος να αλλάξετε πόρτα :toilet:
γιατί οι δουλειές μεγάλωσαν και το μικρό δωματιάκι θα το χρησιμοποιήτε
πυκνά συχνά και όχι σε μια ώρα ανάγκης,όπως κάνατε μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Στις 26 του μήνα φεύγει και η Μάρσι, πάει στην πατρίδα της που ισχυρίζεται οτι είναι η Τσεχία. Δεν το πολυπιστεύω γιατί μιλήσαμε λίγο και δε μου φάνηκε να σκαμπάζει από Τσεχία.
Αχ Μάρσι!!! Πάνε τα λεφτάκια μου. Ευτυχώς που φεύγει...
...έλα μην κάνεις έτσι ...σε ένα μήνα θα είναι πίσω....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η ίδια είναι συνάδελφε,κανονικά την φωνάζουν Μαίρη.
Εντάξει τι να πεις,εμείς (κι εγω έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Μαίρη) σταθήκαμε πιο τυχεροί απ'ότι κάποιοι συνάδελφοι,όλα μέσ'το πρόγραμμα είναι,εγώ έχω φάει "ήττα" από τη Μάρσι,που οι περισσότεροι έχουν πάθει πλάκα μαζί της,ίσως να μη με γούσταρε,κι αυτό μέσ'το πρόγραμμα είναι..........!!!!!!!!!!!!
Μάρσι φιλάκια :-* :-* :-*

Ρε παιδιά άλλοι έχουν καλές εντυπώσεις από την Μαίρη, άλλοι την βρίσκουν κακή γιατί πολύ απλά οι κοπέλες όλες δεν μπορούν να αποδίσουν το ίδιο καλά συνέχεια δεν είναι αυτοματοποιημένες μηχανές.....μπορεί να μην έχουν καλή διάθεση, μπορεί να μην έχουν όρεξη  την συγκεκριμένη χρονική στιγμή,...απλά θέλω να πω ότι είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές που  αποδίδουν πάντα και παντού με τον ίδιο τρόπο....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν μπορεί η πόρτα να ήταν ανοιχτή γιατί θα έβλεπες μέσα στο άλλο δωμάτιο,εκτός αν έπερναν το "γεύμα" τους στο απόλυτο σκοτάδι,φταίει η πόρτα φυσαρμόνικα που δεν εχει καθόλου ηχομόνωση.

μπράβο ακριβώς δεν είχε καθόλου φως... και ήταν σαν μην υπήρχε πόρτα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλημερα και χρονια πολλα, σε χθεσινη επισκεψη Θησεως 27Α Μαρουσι ειδα κομματι Κινεζικης κατασκευης ονοματος Ντιαννα.Δεν δοκιμασα καθοτι υπηρχε ελλειψη χρονου.....
το αναφερω για τους λατρεις του ειδους....

Προσοχη το μαγαζι ανηκει στην κατηγορια του ΔΕΝ, αλλα σερβιρει φραπε ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ...λογω βορειων προαστιων..... :jerking: :jerking:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
τελικά άκουσα το δεσπότη καί γύρισα πίσω όλες τις ουβετες μας. Πήγα σε μερικά μασατζιδικα αλλα το μονο που με τρέλλανε είναι εκείνο πού λέγανε οι συναγωνιστές στήν καλλιθέα πλατεία δαβακη. φοβερός πεντακάθαρος μοσχομυριστός χώρος αριστοκρατικός πολλή ευγένεια. μήν επιμένετε στή ρεσεψιονίστ δεν γίνται οι άλλες κοπέλλες πάρα πα΄ρα πολύ καλές γιά όλα τά γούστα. είναι γιά κυρίους εκεί ευγενισκούς καί διακριτικούς . εγώ πολύ τό χάρηκα θά πηγαίνω.
για το Θησέως 142 λες; αν όχι στείλε με pm τηλ.& δνση..ευχαριστώ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημερα και χρονια πολλα, σε χθεσινη επισκεψη Θησεως 27Α Μαρουσι ειδα κομματι Κινεζικης κατασκευης ονοματος Ντιαννα.Δεν δοκιμασα καθοτι υπηρχε ελλειψη χρονου.....
το αναφερω για τους λατρεις του ειδους....

Προσοχη το μαγαζι ανηκει στην κατηγορια του ΔΕΝ, αλλα σερβιρει φραπε ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ...λογω βορειων προαστιων..... :jerking: :jerking:
..αγαπητέ kosfra...πρέπει να είναι το γνωστό τεμάχιο από Ανδρονίκου...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σημερινή ανταπόκριση (11:30πμ) από Θησέως 31, Καλλιθέα.

Στην υποδοχή ήταν η Άννα που ήταν παλιά τσατσά στο Φ4. Δούλευαν μια Αννίτα από Λιθουανία (κοντούλα, ξανθιά, με γαλανά μάτια, βυζάκι γύρω στο 2, και ένα τατουάζ στο κωλαράκι) και μια Ντάνα (μέτρια).
Το μασάζ μέτριο, αλλά το φραπόγαλο ήταν με καλαμάκι και η μπριζόλα σπέσιαλ.
Εντυπώσεις πολύ καλές, το όλον 80 ευρώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σημερινή ανταπόκριση (11:30πμ) από Θησέως 31, Καλλιθέα.

Στην υποδοχή ήταν η Άννα που ήταν παλιά τσατσά στο Φ4. Δούλευαν μια Αννίτα από Λιθουανία (κοντούλα, ξανθιά, με γαλανά μάτια, βυζάκι γύρω στο 2, και ένα τατουάζ στο κωλαράκι) και μια Ντάνα (μέτρια).
Το μασάζ μέτριο, αλλά το φραπόγαλο ήταν με καλαμάκι και η μπριζόλα σπέσιαλ.
Εντυπώσεις πολύ καλές, το όλον 80 ευρώ.
ποια πηρες ??

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
θαθαλα να επιστησω την προσοχη σε ολους μας για το εξης θεμα ΅
τα περισσοτερα ιδρυματα παροχης εναλακτικης ηδονης εχουν υπολογιστες με συνδεση με ιντερνετ και διαβαζουν ανελλιπως οτι γραφουμε στο σαιτ μας.Προσεξτε λοιπον γιατι καρφωνομαστε και ξερουν τα νικ νειμ μας και ποιος ειναι στη φατσα ο καθενας, εγραψα εγω προχθες για ενα μασατζιδικο που πηγα και ποια κοπελα πηρα ,και ειχα γραψει καλη κριτικη και οταν ξαναπηγα , μου ειπανε καλως τον papadiako και εμεινα καγκελο.Βεβαια εκανα τον ...κινεζο αλλα δεν νομιζω να τους επεισα .Οποτε οχι ημερομηνιες ,ωρες και λεπτομερη αναφορα αλλα ενημερωση μεν αλλα πιο αοριστη για το ποτε και ποια ωρα.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλησπερα συναγωνιστες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
θαθαλα να επιστησω την προσοχη σε ολους μας για το εξης θεμα ΅
τα περισσοτερα ιδρυματα παροχης εναλακτικης ηδονης εχουν υπολογιστες με συνδεση με ιντερνετ και διαβαζουν ανελλιπως οτι γραφουμε στο σαιτ μας.Προσεξτε λοιπον γιατι καρφωνομαστε και ξερουν τα νικ νειμ μας και ποιος ειναι στη φατσα ο καθενας, εγραψα εγω προχθες για ενα μασατζιδικο που πηγα και ποια κοπελα πηρα ,και ειχα γραψει καλη κριτικη και οταν ξαναπηγα , μου ειπανε καλως τον papadiako και εμεινα καγκελο.Βεβαια εκανα τον ...κινεζο αλλα δεν νομιζω να τους επεισα .Οποτε οχι ημερομηνιες ,ωρες και λεπτομερη αναφορα αλλα ενημερωση μεν αλλα πιο αοριστη για το ποτε και ποια ωρα.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Σοβαρη καταγγελια που αν ληφθει σοβαρα υπ`οψην τοτε η κριτικη μας θα πρεπει να ειναι γενικη και αοριστη
Αν γινει''φακελωμα''και στα μπουρδελα θα μας σπασουν τον πουτσο
Πλακα εχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom