Daniela αν θυμαμαι καλα απλα τωρα δεν ειναι εκει ειχα παει χθες και μου ειπαν οτι θα γυρισει τον Νεο χρονο
Και στην Αχιλέως τι έγινε ? εμφανίστηκε αντικαταστάτρια ?
Daniela αν θυμαμαι καλα απλα τωρα δεν ειναι εκει ειχα παει χθες και μου ειπαν οτι θα γυρισει τον Νεο χρονο
....Με ρωτησε απο που εμαθα για το μαγαζι και της ειπα απο το ιντερνετ, με ρωτησε αν εχω δει τις κοπέλες απο σαιτ [size=11pt](να ειναι "ανεβασμενες" σε σαιτ?)[/size]..
Και τελος μερες που ειναι να ζητησω την ευλογια του Πατερ Γεώργιου
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , αν ήταν κουρασμένη δεν θα έπρεπε να βγει στο σαλόνι.
Από τις κοπέλες του συγκεκριμένου ιδρύματος δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές γιατί
το στηρίζουμε,ίσως, περισσότερο από κάθε άλλο και πρέπει να είναι ΑΨΟΓΕΣ...........
Συνάδελφε σε πια φάση βρισκόσασταν όταν σου είπε να τελειώνουμε?
αργησατε να την παρετε χαμπαρι οτι ειναι αισχος ειναι οτι χειροτερο εχει το κατα τα αλλα καλο ιδρυμα αν καθησει καιρο θα χαλασει και τις αλλες η αποψη μου
αργησατε να την παρετε χαμπαρι οτι ειναι αισχος ειναι οτι χειροτερο εχει το κατα τα αλλα καλο ιδρυμα αν καθησει καιρο θα χαλασει και τις αλλες η αποψη μου
---αν την ξαναπαρεις αλλη μια φορα και σε θεωρησει πελατη της τοτε θα δεις τι αγγαρεια κανει
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει ****** 44 στο Κολωνάκι?
Στις 26 του μήνα φεύγει και η Μάρσι, πάει στην πατρίδα της που ισχυρίζεται οτι είναι η Τσεχία. Δεν το πολυπιστεύω γιατί μιλήσαμε λίγο και δε μου φάνηκε να σκαμπάζει από Τσεχία.
Αχ Μάρσι!!! Πάνε τα λεφτάκια μου. Ευτυχώς που φεύγει...
....Μασαζάκι μετριότατο σα να με κοπάναγε χασάπης..
Ανταπόκριση από Στουρνάρη χθές και 16.30.Όπως πάντα στην υποδοχή η χαμογελαστή Καίτη.παρέλασαν 3-4, φυσικά η Μάρσι πιασμένη, διάλεξα Τζένη.Μασαζάκι μετριότατο σα να με κοπάναγε χασάπης, γέλαγε συνέχεια και μιλάγαμε για καμιά ώρα.Στο τέλος φράπα με καλαμάκι και μπροζόλα αρκετά καλή.Κάνει προσπάθειες.Το σώμα πλαδαρό πάντως.
Στο δωμάτιο που μεβάλαν έχει κοινό μπάνιο και άκουγα τα πάντα από δίπλα!
Γενικά δεν υπάρχει ηχομόνωση...
και η στουρναρη, της οποιας το σερβις εχει γινει απιαστο με την καιτη επικεφαλης.σημερα ειναι τιποτα ανοικτο και καλο εκτος απο σολωμου,φωκιωνος,γ σεπτ?
καλησπερα περασα σημερα απο στουρναρη ...........πηρα μαρια ...........μου ειπε να τελειωνουμε.