Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Με ρωτησε απο που εμαθα για το μαγαζι και της ειπα απο το ιντερνετ, με ρωτησε αν εχω δει τις κοπέλες απο σαιτ [size=11pt](να ειναι "ανεβασμενες" σε σαιτ?)[/size]..

Και τελος μερες που ειναι να ζητησω την ευλογια του Πατερ Γεώργιου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη ειναι τοσο αξιολογα τεμαχια που φιλοδοξουν να ανεβουν και στο ιντερνετ ???? σε λιγο θα μας πουν οτι εχουν ποζαρει και για διασημους φακους..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

υ.γ. ευλογητος τεκνον, keep going..  :rolleyes: :rolleyes:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ :bottom:, αν ήταν κουρασμένη δεν θα έπρεπε να βγει στο σαλόνι.
Από τις κοπέλες του συγκεκριμένου ιδρύματος δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές γιατί
το στηρίζουμε,ίσως, περισσότερο από κάθε άλλο και πρέπει να είναι ΑΨΟΓΕΣ...........
Συνάδελφε σε πια φάση βρισκόσασταν όταν σου είπε να τελειώνουμε? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

αργησατε να την παρετε χαμπαρι οτι ειναι αισχος ειναι οτι χειροτερο εχει το κατα τα αλλα καλο ιδρυμα αν καθησει καιρο θα χαλασει και τις αλλες η αποψη μου

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Πρωινή (1200)επίσκεψη χθεσινή στο Μεσογείων 208, μετά από από προηγούμενη αναφορά ύπαρξης αξιόλογης Ελληνίδας. Η ελληνίδα έλλειπε και δεν κατάφερα να πληροφορηθώ αν πραγματικά εργάζεται εκεί. Υπήρχαν δύο, μάλλον Ρώσικης προέλευσης, μπάζα που από τα αόριστα λεγόμενά τους δεν έπεισαν ότι δίνουν κάτι παραπάνω από μασάζ.Η εκτίμηση αυτή είναι υπό αίρεση γιατί έφυγα και δεν δοκίμασα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
αργησατε να την παρετε χαμπαρι οτι ειναι αισχος ειναι οτι χειροτερο εχει το κατα τα αλλα καλο ιδρυμα αν καθησει καιρο θα χαλασει και τις αλλες η αποψη μου

Ρε παιδιά μαζί μου ήταν πολύ καλή,αν εξαιρέσουμε το "καλαμάκι",στο οποίο ήταν κακή,
δεν το κατέχει,παρ'όλο που έδειχνε ότι προσπαθεί,κατά τ'άλλα ήταν άψογη σε όλα,γι'αυτό και είπα πως αν ήταν κουρασμένη, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες, καλύτερα να μην πάρει πελάτη,γιατί θα κάνει αγγαρία ή θα βιάζεται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις, βέβαια αν αυτό έχει γίνει κατ'εξακολούθηση και το βεβαιώνουν κι'άλλοι συναγωνιστές,τι να πω,ίσως ήμουν τυχερός :dancing:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αν την ξαναπαρεις αλλη μια φορα και σε θεωρησει πελατη της τοτε θα δεις τι αγγαρεια κανει

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο λαος απαιτει την μαιρη εξω απο το μαγαζι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

απολυτα σωστος για το εν λογω τεμαχισμενο μασαζιδιο!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Στις 26 του μήνα φεύγει και η Μάρσι, πάει στην πατρίδα της που ισχυρίζεται οτι είναι η Τσεχία. Δεν το πολυπιστεύω γιατί μιλήσαμε λίγο και δε μου φάνηκε να σκαμπάζει από Τσεχία.
Αχ Μάρσι!!! Πάνε τα λεφτάκια μου. Ευτυχώς που φεύγει...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει Ομήρου 44 στο Κολωνάκι?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
αν την ξαναπαρεις αλλη μια φορα και σε θεωρησει πελατη της τοτε θα δεις τι αγγαρεια κανει
---
αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντική άποψη- δηλ. δεν είναι αυτονόητο ότι σε επόμενες φορες ή κοπέλα  θα σε προσεξει..
ετυχε και σε μένα  γενικά  με δυο -τρεις κοπέλες ...
μόλις πήγα  ξανά στις ίδιες... ξεπέτα .. και χωρίς μασαζ  ....να τελιώνουμε κλπ

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει ****** 44 στο Κολωνάκι?

Ναι εγώ από τότε που ανακάλυψα τα άλλα δεν ξαναπάτησα.
Δεν προτείνεται από μένα τουλάχιστον έχω φάει τα μούτρα μου :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στις 26 του μήνα φεύγει και η Μάρσι, πάει στην πατρίδα της που ισχυρίζεται οτι είναι η Τσεχία. Δεν το πολυπιστεύω γιατί μιλήσαμε λίγο και δε μου φάνηκε να σκαμπάζει από Τσεχία.
Αχ Μάρσι!!! Πάνε τα λεφτάκια μου. Ευτυχώς που φεύγει...

σε βαλανε και σενα μωρη πελματοχυστρα στο λικνο του πολιτισμου και καταφερες να παθεις εξαρτηση?αμπαραβο σου.. :rockon: :rockon: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ανταπόκριση από Στουρνάρη χθές και 16.30.Όπως πάντα στην υποδοχή η χαμογελαστή Καίτη.παρέλασαν 3-4, φυσικά η Μάρσι πιασμένη, διάλεξα Τζένη.Μασαζάκι μετριότατο σα να με κοπάναγε χασάπης, γέλαγε συνέχεια και μιλάγαμε για καμιά ώρα.Στο τέλος φράπα με καλαμάκι και μπροζόλα αρκετά καλή.Κάνει προσπάθειες.Το σώμα πλαδαρό πάντως.
Στο δωμάτιο που μεβάλαν έχει κοινό μπάνιο και άκουγα τα πάντα από δίπλα!
Γενικά δεν υπάρχει ηχομόνωση...

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ανταπόκριση από Στουρνάρη χθές και 16.30.Όπως πάντα στην υποδοχή η χαμογελαστή Καίτη.παρέλασαν 3-4, φυσικά η Μάρσι πιασμένη, διάλεξα Τζένη.Μασαζάκι μετριότατο σα να με κοπάναγε χασάπης, γέλαγε συνέχεια και μιλάγαμε για καμιά ώρα.Στο τέλος φράπα με καλαμάκι και μπροζόλα αρκετά καλή.Κάνει προσπάθειες.Το σώμα πλαδαρό πάντως.
Στο δωμάτιο που μεβάλαν έχει κοινό μπάνιο και άκουγα τα πάντα από δίπλα!
Γενικά δεν υπάρχει ηχομόνωση...

στο μικρο σε βαλανε η στο μεγαλο δωματιο?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
σημερα ειναι τιποτα ανοικτο και καλο εκτος απο σολωμου,φωκιωνος,γ σεπτ? :boobies: :helpplea:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σημερα ειναι τιποτα ανοικτο και καλο εκτος απο σολωμου,φωκιωνος,γ σεπτ? :boobies: :helpplea:
και η στουρναρη, της οποιας το σερβις εχει γινει απιαστο με την καιτη επικεφαλης.
ισως και η φρατζη. ριξε ενα τηλ πριν ξεκινησεις..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ναι ξεχασα και την στουρναρη οτι ειναι ανοικτο με ολιγα κομματια λογω ημερας.το σιγουρο ειναι οτι η φραντζη ειναι κλειστες τις κυριακες.το εχω καρατσεκαρει δυο φορες.στη στοτρναρη τι να κανω?μονο η φωτογραφια μου λειπει σε καμια κορνιζα να στολιζει το τοιχο πανω απο το ενυδρειο :rolleyes:.ο πειραιας (καραισκου )ειναι ανοικτο?για παρτε ενα τηλεφ και πειτε μου. :helpplea:...αντε ρε παιδια γιατι ακομα δεν εχω πληρωσει το σημα...τι την θελω και γω την φερραρι :2funny:γαμωτο το σημα μου!!!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Miλάμε για την Μαίρη από Αρμενία? ή άλλη η Μαίρη και άλλη η Μαρία? Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαίρη κάνει ξεπέτες. Έχω την καλύτερη προσωπική εντύπωση.

καλησπερα περασα σημερα απο στουρναρη ...........πηρα μαρια ...........μου ειπε να τελειωνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom