ρε παιδια μια ερωτηση αφελης αλλα επειδη με καιει ειναι γιατι στον πειραια τοση αναβροχια?γιατι στην γενετειρα της πορνειας εχει πεσει τοση εγκαταλειψη?μια αντζελα που λεγαμε παλια υπαρχει ακομα?πειτε μου σας παρακαλω αν υπαρχει καμια ενημερωση για τα καημενα νοτια προαστια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες μοθ υπόσχομαι πληρη ενημερωση δινω ορκο........Mπορεις να διαβασεις μερικες σελιδες πισω και να κρινεις να συγκρινεις και να αποφασισεις μονος σου , τα γουστα διαφερουν .
Επισης σε 2-3 συναγωνιστες που εδωσα λεπτομερειες με πμ και υποσχεθημαν για ενημερωση ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
κυριοι καλησπερα.
επαναλαμβανω μεσογειων 208 ( ευχαριστω τον κυριο που με διορθωσε με τον αριθμο ) 1 ος οροφος αναπλασης. προτιμηστε την εντυπωσιακη ελληνιδα. θα με θυμηθητε!
επαναλαμβανω μεσογειων 208 ( ευχαριστω τον κυριο που με διορθωσε με τον αριθμο ) 1 ος οροφος αναπλασης. προτιμηστε την εντυπωσιακη ελληνιδα. θα με θυμηθητε!
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε προχθες κάτι έλεγες γιά καλλιθέα πήγες? εντυπώσεις?κυριοι καλησπερα.
λοιπον,βολτα στα εξης 1.ξενοπουλου 17 στο ν.ψυχικο ,μαπα το καρπουζι.2.μεσογειων 208,με λιγα λογια σουπερ μπαζα ουτε για 20 ευρω.τη πατησα απο σχολια συναδελφων.γνωμη μου, τελικα ψαχτε μονοι σας και θα βρειτε το καλυτερο.πχ.ομηρου αλεξανδρα,και μαρια-ρουμανα απο αχιλλεως.
dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατεβηκε κεντρο το Μαρακι απο Αχιλλεως?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
για τον φιλο που ειπε οτι μαπα στην μεσογειων. μαλλον θα ειχε ρεπο η συγκεκριμενη, θα ελεγα να περασεις αυριο μια βολτα και ας μην κατσεις. εαν ειναι εκει και ειμαι υπερβολικος σε αυτα που γραφω, θα δεχτω την αρνητικη σου κριτικη χωρις αντιρρηση.
ελαφρώς άσχετο αλλα δεν ειναι και για ξεχωριστό θρεντ,
εχετε δει την περιπτερου της Στουρναρη 63 (μπροστά στν είσοδο της πολυκατοικίας)
ΑΠΑΙΧΤΟ μωρό την έχω δει πρωινές ώρες μεχρι τουλάχιστον το μεσημέρι ξανθιά μπλε ματι ΤΟΠ
εχετε δει την περιπτερου της Στουρναρη 63 (μπροστά στν είσοδο της πολυκατοικίας)
ΑΠΑΙΧΤΟ μωρό την έχω δει πρωινές ώρες μεχρι τουλάχιστον το μεσημέρι ξανθιά μπλε ματι ΤΟΠ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει , μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..ελαφρώς άσχετο αλλα δεν ειναι και για ξεχωριστό θρεντ,
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κατεβηκε κεντρο το Μαρακι απο Αχιλλεως?
πολυ καλη στο αισθησιακο μερος του παιχνιδιου και ψιλοανωμαλαρα γενικα......αλλα πολυ ασπρη ρε παιδι μου....εγω λεω να την παρουν σε διαφημιση της βερνιλακ μπας και την μαυρισουν λιγακι..
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει , μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..
XA XA XA , Εχει μια πατούρα πάντως ..... καύλα είναι !
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παιδες η Μαρια στου Σολωμου 54 6ο ειναι ακομα εκει ? εχω μερες να παω
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36464
Επισκέπτης
συμπληρωματικα για τους φιλους που με ρωτησαν για το καταστημα της μεσογειου, την συγκεκριμενη κοπελλα που την θεωρω απο τα ομορφοτερα κομματια που κυκλοφορουν την βρηκα και τις δυο φορες γυρω στις 11 με 12 το πρωι, μια φορα που πηγα απογευμα δεν ηταν εκει, πιθανοτατα δουλευει μονο πρωι. φιλικα.Παιδες η Μαρια στου Σολωμου 54 6ο ειναι ακομα εκει ? εχω μερες να παω
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει , μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..
+ 10000 πατερ αλλα εχει μια πατουρα ιδικα οταν σκιβει να βαλει περιοδικα εχει ενα χωρισμα αλλο πραμα
Επισκέπτης
δηλαδη αμα της εχωνες μια 300αρα στην μαπα,τα ιδια θα σου ελεγε???αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει , μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Χαλαρά τα ίδια θα του έλεγε. Άμα είναι μαλακισμενη η γυνή....
Άσε που ως περιπτερού....βγάζει περισσοτερα κάθε μέρα από 500...
Άσε που ως περιπτερού....βγάζει περισσοτερα κάθε μέρα από 500...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι γιατι ειναι βλημα. το πηρε προσφατα το περιπτερο και την εχει δει ελευθερος (κονομημενος ) επαγγελματιας..δηλαδη αμα της εχωνες μια 300αρα στην μαπα,τα ιδια θα σου ελεγε???
Και την να την κανεις την Αλβανιδα περιπτερου???? ανεβα πανω στην Στουρναρη και ριξε ενα ξεγυρισμενο διπλο ευχελαιο να πανε τα φαρμακια κατω....και κατεβαινοντας πες της
"Δεν νομιζω οτι θελω να βγω μαζι σου πλεον, πιασε τωρα αλλο ενα κουτακι προφυλακτικα γιατι θα περασω και απο Μαρνης φευγοντας."
Ετσι βεντουζα....βεντουζα!!!!οπως λεει και ο φιλος Γκουσγκουνης
"Δεν νομιζω οτι θελω να βγω μαζι σου πλεον, πιασε τωρα αλλο ενα κουτακι προφυλακτικα γιατι θα περασω και απο Μαρνης φευγοντας."
Ετσι βεντουζα....βεντουζα!!!!οπως λεει και ο φιλος Γκουσγκουνης
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις