Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

bizomanis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μια ερωτηση αφελης αλλα επειδη με καιει ειναι γιατι στον πειραια τοση αναβροχια?γιατι στην γενετειρα της πορνειας εχει πεσει τοση εγκαταλειψη?μια αντζελα που λεγαμε παλια υπαρχει ακομα?πειτε μου σας παρακαλω αν υπαρχει καμια ενημερωση για τα καημενα νοτια προαστια....

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mπορεις να διαβασεις μερικες σελιδες πισω και να κρινεις να συγκρινεις και να αποφασισεις μονος σου , τα γουστα διαφερουν .
Επισης σε 2-3 συναγωνιστες που εδωσα λεπτομερειες με πμ και υποσχεθημαν για ενημερωση ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.
πες μοθ υπόσχομαι πληρη ενημερωση δινω ορκο........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
κυριοι καλησπερα.
επαναλαμβανω μεσογειων 208 ( ευχαριστω τον κυριο που με διορθωσε με τον αριθμο ) 1 ος οροφος αναπλασης. προτιμηστε την εντυπωσιακη ελληνιδα. θα με θυμηθητε!

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι καλησπερα.
επαναλαμβανω μεσογειων 208 ( ευχαριστω τον κυριο που με διορθωσε με τον αριθμο ) 1 ος οροφος αναπλασης. προτιμηστε την εντυπωσιακη ελληνιδα. θα με θυμηθητε!
φιλε προχθες κάτι έλεγες γιά καλλιθέα πήγες? εντυπώσεις?

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
απο στουρναρη 63 (Σ63)μολις ηρθα απο την μαρσι.ολοκληρωμενο προγραμμα με μπριζολα φυσικα.το μονο που μου την εσπασε ηταν ο κοσμος.τουλαχιστον 5 ατομα μεσα.αυτα για σημερα.

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον,βολτα στα εξης 1.ξενοπουλου 17 στο ν.ψυχικο ,μαπα το καρπουζι.2.μεσογειων 208,με λιγα λογια σουπερ μπαζα ουτε για 20 ευρω.τη πατησα απο σχολια συναδελφων.γνωμη μου, τελικα ψαχτε μονοι σας και θα βρειτε το καλυτερο.πχ.ομηρου αλεξανδρα,και μαρια-ρουμανα απο αχιλλεως. 

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατεβηκε κεντρο το Μαρακι απο Αχιλλεως?

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι κατεβηκε στο γνωστο ιδρυμα του ποιητη με αλλο ονομα ομως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
για τον φιλο που ειπε οτι μαπα στην μεσογειων. μαλλον θα ειχε ρεπο η συγκεκριμενη, θα ελεγα να περασεις αυριο μια βολτα και ας μην κατσεις. εαν ειναι εκει και ειμαι υπερβολικος σε αυτα που γραφω, θα δεχτω την αρνητικη σου κριτικη χωρις αντιρρηση.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
ελαφρώς άσχετο αλλα δεν ειναι και για ξεχωριστό θρεντ,

εχετε δει την περιπτερου της Στουρναρη 63 (μπροστά στν είσοδο της πολυκατοικίας)

ΑΠΑΙΧΤΟ μωρό την έχω δει πρωινές ώρες μεχρι τουλάχιστον το μεσημέρι ξανθιά μπλε ματι ΤΟΠ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ελαφρώς άσχετο αλλα δεν ειναι και για ξεχωριστό θρεντ,

εχετε δει την περιπτερου της Στουρναρη 63 (μπροστά στν είσοδο της πολυκατοικίας)

ΑΠΑΙΧΤΟ μωρό την έχω δει πρωινές ώρες μεχρι τουλάχιστον το μεσημέρι ξανθιά μπλε ματι ΤΟΠ
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει :grin:, μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..  :uglystupid: :uglystupid:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατεβηκε κεντρο το Μαρακι απο Αχιλλεως?

πολυ καλη στο αισθησιακο μερος του παιχνιδιου και ψιλοανωμαλαρα γενικα......αλλα πολυ ασπρη ρε παιδι μου....εγω λεω να την παρουν σε διαφημιση της βερνιλακ μπας και την μαυρισουν λιγακι..

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
αλβανη και μαλακισμενη. δεν ξερει τι θελει. μεχρι και παγωτο της εχω παει :grin:, μεχρι που μου ειπε, απ εξω- απ εξω, οτι δεν ειμαι αλβανος γι αυτο δεν βγαινει μαζι μου..  :uglystupid: :uglystupid:

XA XA XA , Εχει μια πατούρα πάντως ..... καύλα είναι !

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παιδες η Μαρια στου Σολωμου 54 6ο ειναι ακομα εκει ? εχω μερες να παω  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
Παιδες η Μαρια στου Σολωμου 54 6ο ειναι ακομα εκει ? εχω μερες να παω  :think:
συμπληρωματικα για τους φιλους που με ρωτησαν για το καταστημα της μεσογειου, την συγκεκριμενη κοπελλα που την θεωρω απο τα ομορφοτερα κομματια που κυκλοφορουν την βρηκα και τις δυο φορες γυρω στις 11 με 12 το πρωι, μια φορα που πηγα απογευμα δεν ηταν εκει, πιθανοτατα δουλευει μονο πρωι. φιλικα.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

+ 10000 πατερ  αλλα εχει μια πατουρα ιδικα οταν σκιβει να βαλει περιοδικα εχει ενα χωρισμα αλλο πραμα

Επισκέπτης
δηλαδη αμα της εχωνες μια 300αρα στην μαπα,τα ιδια θα σου ελεγε???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χαλαρά τα ίδια θα του έλεγε. Άμα είναι μαλακισμενη η γυνή....
Άσε που ως περιπτερού....βγάζει περισσοτερα κάθε μέρα από 500...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δηλαδη αμα της εχωνες μια 300αρα στην μαπα,τα ιδια θα σου ελεγε???
ναι γιατι ειναι βλημα. το πηρε προσφατα το περιπτερο και την εχει δει ελευθερος (κονομημενος  :jerking:) επαγγελματιας..  :uglystupid: :uglystupid:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Και την να την κανεις την Αλβανιδα περιπτερου???? ανεβα πανω στην Στουρναρη και ριξε ενα ξεγυρισμενο διπλο ευχελαιο να πανε τα φαρμακια κατω....και κατεβαινοντας πες της
"Δεν νομιζω οτι θελω να βγω μαζι σου πλεον, πιασε τωρα αλλο ενα κουτακι προφυλακτικα γιατι θα περασω και απο Μαρνης φευγοντας."

Ετσι βεντουζα....βεντουζα!!!!οπως λεει και ο φιλος Γκουσγκουνης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom