Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε kosfra, εχει αναφερθει οτι το μαγαζι ειναι εντελως θεραυπευτηριο.

υπαρχει και θρεντ γι αυτο..

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
φιλε kosfra, εχει αναφερθει οτι το μαγαζι ειναι εντελως θεραυπευτηριο.

υπαρχει και θρεντ γι αυτο..
Το γνωριζω....αλλα κυκλοφορησαν κατι φημες.......και ειπα να εξακριβωσω......
δεν ξερεις ποτε τι γινεται!
Παντως δεν το βλεπω να κρατιεται και πολυ εαν δεν αλλαξει τακτικη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το γνωριζω....αλλα κυκλοφορησαν κατι φημες.......και ειπα να εξακριβωσω......
δεν ξερεις ποτε τι γινεται!
Παντως δεν το βλεπω να κρατιεται και πολυ εαν δεν αλλαξει τακτικη
μια χαρα κρατιεται. χρονια τωρα..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
επίσκεψη στουρνάρη την Παρασκευή : πήρα Μάγια, αν και πήγα για Μάρσι αλλά δούλευε. λοιπόν χωρίς να είναι εντυπωσιακή από εμφάνιση είναι αρκετά θηλυκή (ψηλή μελαχρινή καλό κορμί..). αρκετά καλό μασάζ. προς το τέλος του μασαζ και πριν προλάβω να γυρίσω γδύθηκε και ανέβηκε πάνω μου.... κύριοι η κοπέλα γούσταρε πραγματικά, άρχισε να τρίβεται με πάθος πάνω μου, να με φιλάει και να με γλύφει παντού με τρομερό αισθησιασμό. όταν γύρισα έγινε το έλα να δεις... σας λέω μόνο ότι μας χτύπησαν την πόρτα γιατί φώναζε (χι,χι). εν κατακλείδι όχι μοντάλο αλλά εξαιρετική πρόγραμμα... τιμή 70 (+10 από μένα). προτείνεται! 
μην χαλάς την πιάτσα βρε συ με τα δεκάρικα πουρμπουάρ τα 70 είναι ήδη πάρα πολλά ;)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
μια χαρα κρατιεται. χρονια τωρα..
οκ δεν το αμφισβητω....οτι μπορει ενα μαγαζι να θελει να κρατησει χαρακτηρα θεραπευτηριου και μονο...το θεμα ειναι ενα....
Εαν θελεις να εχει θεραπευτηριο και μονο....τι δουλεια εχει το ξανθο ρωσιδακι με το μικροσκοπικο μινι μεσα???
Αρα...σκοπος τους ειναι να κοροιδεψουν τον κοσμο...και να του δημιουργησουν την ελπιδα οτι μπορει να γινει κατι παραπανω.....
Ε´ εκει τρελαινομαι εγω

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ακριβώς όπως τα λες.Γιατί οι άλλοι τι είναι οι λαλάκες που προσφέρουν μπριζόλα και αυτές παρεξηγούνται.Τα ίδια και στην Ιλιάδα.Ουστ αποδώ :tickedoff:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ακριβώς όπως τα λες.Γιατί οι άλλοι τι είναι οι λαλάκες που προσφέρουν μπριζόλα και αυτές παρεξηγούνται.Τα ίδια και στην Ιλιάδα.Ουστ αποδώ :tickedoff:
Στην Ιλιαδα φιλε ειναι αλλη κατασταση,υπαρχουν και κομματια που οχι μονο σερβιρουν φραπε αλλα και την ξεροψηνουν την μπριζολα....τουλαχιστον πιο παλια....

Εαν θελω πραγματικο μασαζ θα παω σε ενα φυσιοθεραπευτη ή σε καποιο κυριλε spa και δεν θα ψαχνω στην κυψελη και γυρω γυρω σε μαγαζια που βαζουν αγγελιες στην εφημεριδα.... Τι μας περνανε γαι χαζους?
Συγχηστηκα...παω να κανω κανενα μασαζ να χαλαρωσω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ενημέρωση για το κατάστημα της Καλλιθέας στην Ματζαγριωτάκη 56.Επίσκεψη Κυριακή απόγευμα.Ο χωρος πολύ προσεγμένος,πρόσφατα ανακαινισμένος.Μικρή (φιλική) ανάκριση στην αρχή απο Τατιάννα,που μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.Στην συνέχεια,αναλαμβάνει η Ελενα,Ρωσίδα,συμπαθητική αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Μασάζ εξαιρετικό,επαγγελματικό για περίπου 40 λεπτά....Κουβεντούλα και φιλική διάθεση.

Η κοπέλλα είναι ντυμένη και δεν δίνει δικαίωμα για τίποτα περισσότερο.Σε κάποια στιγμή,απάνω που είμαι έτοιμος να κοιμηθώ,μου λέει:τελειώσαμε,ευχαριστώ,θα έρθει τώρα η Τατιάννα.

Η Τατιάννα είναι περίπου 30-35 ετών,καστανόξανθη,με καλό σώμα.Μπαίνει μέσα,σβήνει το φώς,και ..... συνεχίζει το μασάζ με ....αισθησιακό τρόπο.Δεν γδύνεται,αλλά κατά τα άλλα είχαμε φιλάκια,χαδάκια,χαμουρέματα,κλπ.Στο τέλος έχει εξαιρετικό φραπέ,με γελάκια και υπομοούμενα για την επόμενη φορά.Συνολικό κόστος 80 ευρώ.Πήγα να πληρώσω στην αρχή και δεν με άφησε....Μου είπε,στο τέλος και αν μείνετε ευχαριστημένος.....!!!

Γενικά,η εντύπωση θετικότατη,ο χώρος εξαιρετικός και μεγάλη ευγένεια και διακριτικότητα.Υπάρχουν και άλλες κοπέλλες,που εκείνη την ώρα δούλευαν.Μία απο αυτές,κάνει και Ταυλανδέζικο μασάζ,που σημαίνει body to body....Σε λίγες μέρες θα έχουν και χαμάμ....

Ελπίζω να βοήθησα.....

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Ενημέρωση για το κατάστημα της Καλλιθέας στην Ματζαγριωτάκη 56.Επίσκεψη Κυριακή απόγευμα.Ο χωρος πολύ προσεγμένος,πρόσφατα ανακαινισμένος.Μικρή (φιλική) ανάκριση στην αρχή απο Τατιάννα,που μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.Στην συνέχεια,αναλαμβάνει η Ελενα,Ρωσίδα,συμπαθητική αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Μασάζ εξαιρετικό,επαγγελματικό για περίπου 40 λεπτά....Κουβεντούλα και φιλική διάθεση.

Η κοπέλλα είναι ντυμένη και δεν δίνει δικαίωμα για τίποτα περισσότερο.Σε κάποια στιγμή,απάνω που είμαι έτοιμος να κοιμηθώ,μου λέει:τελειώσαμε,ευχαριστώ,θα έρθει τώρα η Τατιάννα.

Η Τατιάννα είναι περίπου 30-35 ετών,καστανόξανθη,με καλό σώμα.Μπαίνει μέσα,σβήνει το φώς,και ..... συνεχίζει το μασάζ με ....αισθησιακό τρόπο.Δεν γδύνεται,αλλά κατά τα άλλα είχαμε φιλάκια,χαδάκια,χαμουρέματα,κλπ.Στο τέλος έχει εξαιρετικό φραπέ,με γελάκια και υπομοούμενα για την επόμενη φορά.Συνολικό κόστος 80 ευρώ.Πήγα να πληρώσω στην αρχή και δεν με άφησε....Μου είπε,στο τέλος και αν μείνετε ευχαριστημένος.....!!!

Γενικά,η εντύπωση θετικότατη,ο χώρος εξαιρετικός και μεγάλη ευγένεια και διακριτικότητα.Υπάρχουν και άλλες κοπέλλες,που εκείνη την ώρα δούλευαν.Μία απο αυτές,κάνει και Ταυλανδέζικο μασάζ,που σημαίνει body to body....Σε λίγες μέρες θα έχουν και χαμάμ....

Ελπίζω να βοήθησα.....

μήπως σε λένε Τατιάνα;
χαχα!
τέλος πάντων αν θέλετε να διαφημιστείτε, το καλύτερο θα ήταν να είχατε καλύτερες τιμές.
και όχι 80 ευρώ!!!

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση για γαλατσίου 1 .Συναδελφοι έφαγα την φολα της μασαζικης ζωης μου .Πλήρωσα (στο μαλαξεις therapi) 160 για 2 φραπέ με καλαμακι αλλά ενω η συμφωνια ήταν για διδυμο εγώ ενοουσα να παιζουν και μεταξύ τους αυτές διαγωνιζόντου σαν πια θα κάνει την πιο μάπα π.πα :headbang:.Πριν είχα περασει από το ελλαδα αλλά το μοναδικό μιλφ ρωσακι μου ξεκαθαρισε σε σχετική ερωτηση <<μουνον μασαζ>>

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Πριν είχα περασει από το ελλαδα αλλά το μοναδικό μιλφ ρωσακι μου ξεκαθαρισε σε σχετική ερωτηση <<μουνον μασαζ>>
Ναι ετσι κανουν εκει....και καλα.....μασαζ απο ρωσιδες που ειναι ντυμενες ξεκολλες νοσοκομες με διχτυωτα καλτσον και ζαρτιερες.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240

Ελπίζω να βοήθησα.....

80€ για να το παιξω ; πολλά δεν είναι ; γιατι να μη πάρω μια βίζιτα ;

Νομιζω οτι έχουν πιάσει το νόημα και απο εκεί που όλες με 20ε της εψινες μπριζόλα ...... τωρα και καλα γνωριμια τη πρωτη φορα κτλ .......

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Η πρωτη φορα γνωριμια ε??????????????
Ωραια οποτε την πρωτη φορα δεν εχει δωρο!!!!!!!!!!!!!!
Μεινετε με τα 60 ευρο του μασαζ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω πάντως περασα χθες το πρωι απο τη ματζαγριωτάκη 56 απεξω και ειδα οτι ειναι μονοκατοικια,καλα είδα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
...φίλε Βάσο..άρχισες να γερνάς και ξέχασες...εκείνη που κάπου την ξέρεις ..είναι η Ζάνα από Μάρνης...

οχι ρε δεν ηταν η ζανα...για τοσο νιουφη με εχεις?δεν το περιμενα απο σενα αυτο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μήπως σε λένε Τατιάνα;
χαχα!
τέλος πάντων αν θέλετε να διαφημιστείτε, το καλύτερο θα ήταν να είχατε καλύτερες τιμές.
και όχι 80 ευρώ!!!
[/quote]

Αν δεν ήσουνα τόσο πολύ μαλάκας,θα μπορούσες ίσως να ξεχωρίσεις μία πληρέστατη ενημέρωση απο μία διαφημιση.Οτι έγραψα είναι 100% αληθινό,μπορείς να δοκιμάσεις άλλωστε.Τώρα,όσο για το αν τα 80ευρώ είναι πολλά η όχι,δεν έχω μέτρο σύγκρισης,διότι έχω πολλά χρόνια να πάω σε μασατζίδικο.Απλά διαβάζω όσα γράφετε εδώ.Ομως,μετράει και το περιβάλλον,η άνεση χρόνου και η συμπεριφορά.Μιά μπριζόλα έχει 10 ευρώ σε μία ταβέρνα και 30 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο.Η ίδια μπριζόλα είναι ......

Αν πάλι φίλε μου θέλεις απλά να γαμήσεις,πήγαινε στην Ομόνοια να πάρεις με 15 ευρώ μία στα όρθια..... :jerking:
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε αλλα μελη..

Επισκέπτης
καλησπερα παιδια. περασα και εγω μια βολτα απο μαντζαγριωτακη,
ο χωρος πολυ καλος , καθαρος και περιποιημενος και ευγεναστατα τα κοριτσια. για καποιους που μια στο τοσο θελουν να πανε καπου καλα αξιζει η ολη φαση. που και που χρειαζεται κανα καλο εστιατοριο και ασ το πληρωσεις λιγο παραπανω το φιλετακι. αλλα που και που.
για να πω την αληθεια δεν εμεινα γιατι δεν βρηκα καποια αξιολογη που να αξιζει το 80ρι.
μετα περασα και μια βολτα απο θησεως 79. επαιζαν μπαλα δυο μετρια κοψιδια που το ενα ηταν ξανθουλι κοντο και με ωραιο μπουτακι. μου ειπε 100 το φουλ αλλα μετα το γυρισε ΕΝΝΟΕΙΤΑι στο 70.
τωρα αν συγκρινεις τους δυο χωρους που στον δευτερο μυριζα ακομα την τσιχλα του προηγουμενου και εχουν να καθαρισουν απο τοτε που ηταν στα θεμελια, τοτε συγκρινεις και παιρνεις.
περι ορεξεως ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
καλησπερα σας φιλοι.
κορυδαλλος απεναντι απο φυλακες, τριτος οροφος εμφανες απο λεωφορο λαμπρακη stydio k....  lines  υπαρχει μεγαλη διαφημηση στο μπαλκονι, μικτο ινστιτουτο με λιγο προσωπικο, συνηθως 2 η 3 κοπελλες παντα ελληνιδες, αλλα προθυμες για καλο φραπεδακι. κοστος 60 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom