giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε kosfra, εχει αναφερθει οτι το μαγαζι ειναι εντελως θεραυπευτηριο.
υπαρχει και θρεντ γι αυτο..
Το γνωριζω....αλλα κυκλοφορησαν κατι φημες.......και ειπα να εξακριβωσω......φιλε kosfra, εχει αναφερθει οτι το μαγαζι ειναι εντελως θεραυπευτηριο.
μια χαρα κρατιεται. χρονια τωρα..Το γνωριζω....αλλα κυκλοφορησαν κατι φημες.......και ειπα να εξακριβωσω......
δεν ξερεις ποτε τι γινεται!
Παντως δεν το βλεπω να κρατιεται και πολυ εαν δεν αλλαξει τακτικη
μην χαλάς την πιάτσα βρε συ με τα δεκάρικα πουρμπουάρ τα 70 είναι ήδη πάρα πολλά ;)επίσκεψη στουρνάρη την Παρασκευή : πήρα Μάγια, αν και πήγα για Μάρσι αλλά δούλευε. λοιπόν χωρίς να είναι εντυπωσιακή από εμφάνιση είναι αρκετά θηλυκή (ψηλή μελαχρινή καλό κορμί..). αρκετά καλό μασάζ. προς το τέλος του μασαζ και πριν προλάβω να γυρίσω γδύθηκε και ανέβηκε πάνω μου.... κύριοι η κοπέλα γούσταρε πραγματικά, άρχισε να τρίβεται με πάθος πάνω μου, να με φιλάει και να με γλύφει παντού με τρομερό αισθησιασμό. όταν γύρισα έγινε το έλα να δεις... σας λέω μόνο ότι μας χτύπησαν την πόρτα γιατί φώναζε (χι,χι). εν κατακλείδι όχι μοντάλο αλλά εξαιρετική πρόγραμμα... τιμή 70 (+10 από μένα). προτείνεται!
οκ δεν το αμφισβητω....οτι μπορει ενα μαγαζι να θελει να κρατησει χαρακτηρα θεραπευτηριου και μονο...το θεμα ειναι ενα....μια χαρα κρατιεται. χρονια τωρα..
Στην Ιλιαδα φιλε ειναι αλλη κατασταση,υπαρχουν και κομματια που οχι μονο σερβιρουν φραπε αλλα και την ξεροψηνουν την μπριζολα....τουλαχιστον πιο παλια....Ακριβώς όπως τα λες.Γιατί οι άλλοι τι είναι οι λαλάκες που προσφέρουν μπριζόλα και αυτές παρεξηγούνται.Τα ίδια και στην Ιλιάδα.Ουστ αποδώ
Ενημέρωση για το κατάστημα της Καλλιθέας στην Ματζαγριωτάκη 56.Επίσκεψη Κυριακή απόγευμα.Ο χωρος πολύ προσεγμένος,πρόσφατα ανακαινισμένος.Μικρή (φιλική) ανάκριση στην αρχή απο Τατιάννα,που μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.Στην συνέχεια,αναλαμβάνει η Ελενα,Ρωσίδα,συμπαθητική αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Μασάζ εξαιρετικό,επαγγελματικό για περίπου 40 λεπτά....Κουβεντούλα και φιλική διάθεση.
Η κοπέλλα είναι ντυμένη και δεν δίνει δικαίωμα για τίποτα περισσότερο.Σε κάποια στιγμή,απάνω που είμαι έτοιμος να κοιμηθώ,μου λέει:τελειώσαμε,ευχαριστώ,θα έρθει τώρα η Τατιάννα.
Η Τατιάννα είναι περίπου 30-35 ετών,καστανόξανθη,με καλό σώμα.Μπαίνει μέσα,σβήνει το φώς,και ..... συνεχίζει το μασάζ με ....αισθησιακό τρόπο.Δεν γδύνεται,αλλά κατά τα άλλα είχαμε φιλάκια,χαδάκια,χαμουρέματα,κλπ.Στο τέλος έχει εξαιρετικό φραπέ,με γελάκια και υπομοούμενα για την επόμενη φορά.Συνολικό κόστος 80 ευρώ.Πήγα να πληρώσω στην αρχή και δεν με άφησε....Μου είπε,στο τέλος και αν μείνετε ευχαριστημένος.....!!!
Γενικά,η εντύπωση θετικότατη,ο χώρος εξαιρετικός και μεγάλη ευγένεια και διακριτικότητα.Υπάρχουν και άλλες κοπέλλες,που εκείνη την ώρα δούλευαν.Μία απο αυτές,κάνει και Ταυλανδέζικο μασάζ,που σημαίνει body to body....Σε λίγες μέρες θα έχουν και χαμάμ....
Ελπίζω να βοήθησα.....
<<μουνον μασαζ>>
Ναι ετσι κανουν εκει....και καλα.....μασαζ απο ρωσιδες που ειναι ντυμενες ξεκολλες νοσοκομες με διχτυωτα καλτσον και ζαρτιερες.Πριν είχα περασει από το ελλαδα αλλά το μοναδικό μιλφ ρωσακι μου ξεκαθαρισε σε σχετική ερωτηση <<μουνον μασαζ>>
Ενημέρωση για το κατάστημα της Καλλιθέας στην Ματζαγριωτάκη 56.Επίσκεψη Κυριακή απόγευμα.Ο χωρος πολύ προσεγμένος,πρόσφατα ανακαινισμένος.Μικρή (φιλική) ανάκριση στην αρχή απο Τατιάννα,που μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.Στην συνέχεια,αναλαμβάνει η Ελενα,Ρωσίδα,συμπαθητική αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Μασάζ εξαιρετικό,επαγγελματικό για περίπου 40 λεπτά....Κουβεντούλα και φιλική διάθεση.
Η κοπέλλα είναι ντυμένη και δεν δίνει δικαίωμα για τίποτα περισσότερο.Σε κάποια στιγμή,απάνω που είμαι έτοιμος να κοιμηθώ,μου λέει:τελειώσαμε,ευχαριστώ,θα έρθει τώρα η Τατιάννα.
Η Τατιάννα είναι περίπου 30-35 ετών,καστανόξανθη,με καλό σώμα.Μπαίνει μέσα,σβήνει το φώς,και ..... συνεχίζει το μασάζ με ....αισθησιακό τρόπο.Δεν γδύνεται,αλλά κατά τα άλλα είχαμε φιλάκια,χαδάκια,χαμουρέματα,κλπ.Στο τέλος έχει εξαιρετικό φραπέ,με γελάκια και υπομοούμενα για την επόμενη φορά.Συνολικό κόστος 80 ευρώ.Πήγα να πληρώσω στην αρχή και δεν με άφησε....Μου είπε,στο τέλος και αν μείνετε ευχαριστημένος.....!!!
Γενικά,η εντύπωση θετικότατη,ο χώρος εξαιρετικός και μεγάλη ευγένεια και διακριτικότητα.Υπάρχουν και άλλες κοπέλλες,που εκείνη την ώρα δούλευαν.Μία απο αυτές,κάνει και Ταυλανδέζικο μασάζ,που σημαίνει body to body....Σε λίγες μέρες θα έχουν και χαμάμ....
Ελπίζω να βοήθησα.....
...φίλε Βάσο..άρχισες να γερνάς και ξέχασες...εκείνη που κάπου την ξέρεις ..είναι η Ζάνα από Μάρνης...
εγω πάντως περασα χθες το πρωι απο τη ματζαγριωτάκη 56 απεξω και ειδα οτι ειναι μονοκατοικια,καλα είδα?