Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
χαίρομαι γιατί ο ανταγωνισμός αποδίδει στην ελεύθερη οικονομία.Παλαιότερα ζητούσαν ..τα κέρατά τους.Αυτή η Ρούλα είναι μία χοντρούλα Ελληνίδα;
πάντως για την Χριστίνα επιβεβαιώνω τα γραφόμενα, είναι βέβαια για μιλφάδες....
Μου δινεις παρακαλω περισσοτερες πληροφοριες για Ιλιαδα ? Εχω καταλαβει οτι ειναι Ομηρου ν.σμυρνη αλλα γραψε μου αριθμο κουδουνι και περισσοτερα για Χριστινα , Σε ευχαριστω και συγνωμη αν σε κουραζω.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές,έχει καιρό κάποιος ν'αναφερθεί στην Ποσειδώνος 20,επειδή διάβασα κάποια σχόλια ότι δέν ανόιγουν την πόρτα κλπ. μπορεί κάποιος να ενημερώσει άν αξίζει το μαγαζί ? λέω να το επισκεφθώ γιατί τελευταία η ποιότητα της Φρατζή έχει πέσει.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μου δινεις παρακαλω περισσοτερες πληροφοριες για Ιλιαδα ? Εχω καταλαβει οτι ειναι ****** ν.σμυρνη αλλα γραψε μου αριθμο κουδουνι και περισσοτερα για Χριστινα , Σε ευχαριστω και συγνωμη αν σε κουραζω.
τσέκαρε πμ

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μου δινεις παρακαλω περισσοτερες πληροφοριες για Ιλιαδα ? Εχω καταλαβει οτι ειναι ****** ν.σμυρνη αλλα γραψε μου αριθμο κουδουνι και περισσοτερα για Χριστινα , Σε ευχαριστω και συγνωμη αν σε κουραζω.
Ποιος εβαλε αστερακια στην οδο , πιο πανω αναφερεται η ματζαγριωτακη ,η ποσειδωνος , η φραντζη , η μαρνης , η στουρναρη , η ΟΜΗΡΟΥ σας πειραξε ?
τι λες πατερ μου γιαυτα ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΜΑΣ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ποιος εβαλε αστερακια στην οδο , πιο πανω αναφερεται η ματζαγριωτακη ,η ποσειδωνος , η φραντζη , η μαρνης , η στουρναρη , η ****** σας πειραξε ?
τι λες πατερ μου γιαυτα ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΜΑΣ.

Για να μπαίνουν αστεράκια αυτόματα κάτι τρέχει ρε papadiako.........να εξηγούμε τα αυτονόητα?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,έχει καιρό κάποιος ν'αναφερθεί στην Ποσειδώνος 20,επειδή διάβασα κάποια σχόλια ότι δέν ανόιγουν την πόρτα κλπ. μπορεί κάποιος να ενημερώσει άν αξίζει το μαγαζί ? λέω να το επισκεφθώ γιατί τελευταία η ποιότητα της Φρατζή έχει πέσει.

Κυριακές λειτουργεί το ιδρυμα πολιτισμού τοιάτο?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

φανταζομαι απο τα πμ συμφορουμιστων να καταλαβες οτι δεν ειναι της νεας σμυρνης αλλα του κεντρου των αθηνων το ιδρυμα αυτο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Eπιμενω , γραψε μας πληροφοριες και για αυτη που πηρες , αν προσεφερθει μπριζολα και ποσο ευρω εδωσες.

το ιδρυμα μαλλον δεν προσφερεται για κρεοφαγους,ειναι για οικολογους....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγαπητοί φίλοι, Πάτερ μου, θα ήθελα να εξομολοξηθώ:
Απεφάσισα μετά από μια κουραστική και ψυχοφθόρα στουντιότσαρκα,
της οποίας τα αποτελέσματα δύνασθαι να αναγνωσετε στο ανάλογο
νήμα (Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο), να έρθω σε μια πρώτη επαφή
με τα ευαγή ιδρύματα μαλλάξεων. Επέλεξα το Στουρνάρη 63 μετά από
ενδελεχή έρευνα και καταγραφή εντυπώσεων από συναγωνιστάς.
Η αλήθεια είναι ότι ενστικτωδώς επιθυμούσα να γνωρίσω τη Μάρσια.
Η τύχη μου την έφερε στο πιάτο. Ύπήρχε στο εν λόγω ίδρυμα και άλλη μια αξιολογότατη
μελαχρινή παρουσία, την άφησα για επόμενη φορά.
Η Μάρσια λοιπόν... Είναι από τις ελάχιστες φορές στα περίπου 20 χρόνια
αφοσίωσής μου στον πληρωμένο ποδόγυρο που βρήκα μαζεμένα σε ένα κορίτσι
όσα επιθυμούσα. Μινιόν ξανθούλα με τέλειο σώμα, ωραίο πρόσωπο, γλυκύτατη,
ομιλητική, διχτυωτό καλσόν, ψηλοτάκουνα (χε χε), κάνει και ωραίο μασαζάκι
ώστε να προθερμανθείς. Βασικά η κατάσταση πλησίζε το gfe και η κοπέλα ήταν άνετη. Η συμμετοχή της ήταν πάνω από τα στάνταρς των στούντιο. Γενικά ο όλος συνδυασμός και η ποιότητα
των παρεχομένων υπηρεσιών στην τιμή των 70 ευρώ που πλέον τα δίνεις στα στούντιο
μήπως και καλά χουγτώσεις λίγο περισσότερο (τις περισσότερες φορές μάταια)
με οδηγούν στο μονόδρομο που δεν έχει γυρισμό στα στούντιο. Τέρμα οι κακότροπες τσατσάδες
τέρμα οι ατελείωτες βόλτες προς αναζήτηση της τελειας και μοναδικής αφού αυτή τη βρήκα στο πρόσωπο της Μάρσιας. Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ήταν σημαντική στιγμή της καριέρας μου

αλλος ενας συνοδοιπορος του πληρωμενου ερωτα που βρηκε την ιθακη του επειτα απο περασματα ετων στα νησια της κιρκης και της καλυψους ή αλλιως στα σπιτια της κεφαλληνιας και της βριλησσου!χαχα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Λοιπόν παίδες έχω ενημέρωση :huh:.
Ως γνωστόν το Φ4 (παράρτημα του Μ25 - για όσους δεν ξέρουν)έχει πολύ πεσμένη ποιότητα :jerking: (1-2 καλά μόνο και αυτό αν είσαι τυχερός) :headbang:.
Από 7/1/2008 (λιγότερο από μήνα) ανοίγει νέο studio κοντά στο παλιό Φ4 (επί της Καλλιρόης πάνω από Γερμανό)με τα παλιά καλά κορίτσια του Φ4 :boobies: και νέα μοντέλα :rockon:. Πάντως μία επίσκεψη θα την χτυπήσω - τώρα που βολεύτηκα και την περιοχή.
Αναμονή...  :2funny:     

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όλα αυτά τα Φ4, Φ16, Μ25.......ζήτω η πολεμική αεροπορία!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ως γνωστόν το Φ4 (παράρτημα του Μ25 - για όσους δεν ξέρουν)έχει πολύ πεσμένη ποιότητα :jerking: (1-2 καλά μόνο και αυτό αν είσαι τυχερός) :headbang:.
Από 7/1/2008 (λιγότερο από μήνα) ανοίγει νέο studio κοντά στο παλιό Φ4 (επί της Καλλιρόης πάνω από Γερμανό)με τα παλιά καλά κορίτσια του Φ4 :boobies: και νέα μοντέλα :rockon:. Πάντως μία επίσκεψη θα την χτυπήσω - τώρα που βολεύτηκα και την περιοχή.

αυτα ειναι νεα!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Απο συνθήματα όμως πάμε καλά... :dancing:
Το Καραϊσκου στον Π είναι ανοιχτό Κυριακές??? (έστω τηλ με pm)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Όποιος συναγωνιστής μπορεί ας στείλει σε PM. περιοχή,διεύθυνση,όροφο και κουδούνι
από το ίδρυμα της Ιλιάδας.
Ευχαριστώ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παμε λοιπον σε χθεσινη ενημερωσούλα μετα απο αρκετο καιρο απουσιας απο το σαιτ....

-πρωτος σταθμος στουρναρη 63...καιτη στην υποδοχη και τα τεμαχια που ειδα....μαγια,τζουλυ,μαιρη(πρωην νελυ απο κολχιδα-ιλιαδα-χρυσομαλλο δερας :grin: ξενερα εκει),τζενη(μιλφαδερο σχετικα ομορφο),βικυ(επισης μιλφαδερο οχι εμφανισιακα κατι ιδιαιτερο).Δυστυχως η μαρσυ εργαζοταν και δεν ειχα την τυχη να την περιλαβω :rockon: οποτε και ξου απο το ιδρυμα.
-δευτερος σταθμος μαρνης 28...θοδωρα the big town sheriff :rockon: με φακους επαφης πρασινους :jerking: :jerking:και 3 τεμαχια...ενα ψηλο αξιολογο,ενα μπαζο μελαχροινο κοντο απιστευτης κακομουτσουνιας και αλλη μια λοιπων αγνωστων στοιχειων(ηταν σε δωματιο)....φυγαμε και απο εκει διοτι το ψηλο δεν μας εκανε κλιλ και...
-τριτος σταθμος σολωμου 54(6ος οροφος) οπου ειχε ενα μιλφ νταρντανοειδες ξανθο(καπου το ξερω αλλα δεν ενθυμουμαι ακριβως Place n'time of meeting) και ενα αλλο κοντουλικο αδυνατουλικο ξανθο που δεν μου αρεσε καθολου...το αλλο τεμαχιο κερναγε κρεας σε συναγωνιστη οποτε δεν ειχα την τυχη να το συναντησω απο κοντα και να εκτιμησω την χρηματιστηριακη της αξια στα μασατζιδικα :2funny:....
-τεταρτος σταθμος σολωμου 54(3ος οροφος) οπου ειδα ενα πολυ αξιοπρεπες περιβαλλον και την ειρηνη μιλφ ξανθια γεματη(μποσικη)..μου ειπε τις τιμουλες..60 ευρω κλπ...αισθησιακο κλπ..,αλλα την εκανα και απο εκει....και πηγα για καφε ηρεμα και ωραια! :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτα προς το παρον...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή τσάμπα καίει η ΛΑΜΠΑ :think: :think: :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εχουμε ξαναπει να γραφουμε διευθυνσεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ, αλλιως το ποστ χανει την αξια του..

παρεπιπτοντως το νεο μαγαζι που αναφερεις, μηπως το ανοιγουν η γιουλη με την αννα ???? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom