Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
μη την ψαχνετε αλλου μια ειναι η λυση, το μασαζ το φαϊ και το  ???

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες, είναι Στουρνάρη 63; Και Μάρνη πόσο; Όροφοι; Κουδούνι;
Καμιά πρόταση για τα εν λόγω;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από χθεσινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Κατ'αρχήν ν'αρχίσω με τη Καίτη στην υποδοχή,τι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ είναι αυτή ρε παιδιά,πέρα
του ότι είναι γενικά εντυπωσιακή παρ'όλα τα χρονάκια της, εχθές έπαθα πλάκα,φορούσε χοντρό καλτσόν και ένα πολύ κοντό φουστάκι κι όταν την είδα από πίσω.........  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: .........έπαθα σόκ!!!!!!!!!
Άλλο πράμα η πίσω κίνηση.............!!!!!!!!!!!!!
Αυτό για μας τους παλιότερους,τους λάτρεις της χρυσής εποχής με τις θρυλικές πισωκούνες
Alfa Romeo Veloce, BMW 2002, Ford Escord RS2000 κλπ.

Και τώρα στο θέμα μας.
Από κοπέλα πήρα τη Μαίρη,ψηλή μελαχρηνή με μακριά μαλλιά,πολύ γλυκιά κοπέλα,
με καταπληκτικό χαμόγελο που και μόνο που την έβλεπες σου έφτιαχνε τη διάθεση,ωραίο σώμα,στήθος 2άρι αρκετά καλό και ωραία οπίσθια.
Από μασάζ ό,τι της πεις σου κάνει,τίποτα το ιδιαίτερο,αλλά ευχάριστο.
Το φραπεδάκι σερβίρεται με καλαμάκι(με σκούφο), παρ'όλη την προσπάθεια της κοπέλας θα το χαρακτήριζα από κακό έως πολύ κακό.
Όλα τα λεφτά όμως συνάδελφοι είναι το κυρίως πιάτο,η συμμετοχή αγγίζει το 100% και η μπριζολίτσα η καλύτερη που έχω φάει,αν δεν ήταν τυχαίο γεγονός,προτείνεται και μόνο για την εμπειρία!!!!!!!!!!!!  70€

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
χαιρετω τις ενωμενες συμμαχικες δυναμεις.
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει παλαιότερα.
Μιχαλακοπούλου 99, οι απανταχού λάτρεις των μιλφ θα βρέιτε την Στέλλα (Βουλγάρα).
Παλαιότερα έπαιζε μπάλλα στην Σκρά...

και για τους μυστες πιο πριν απο σκρα λεκκα 19(κολλητη της γιαννας)...you know!

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
λοιπον κυριοι.
καλλιθεα πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια, πολυ καθαρο περιβαλλον, 5 κοπελλες αρκετα ομορφες, αλλα αυτη που μου τραβηξε την προσοχη και εδω θελω να δωσετε ιδιαιτεερη εμφαση, ελληνιδα ψηλη καταπληκτικο προσωπο γατισια ματια ξανθια, καταπληκτικος κωλος και γενικοτερα μια παρουσια που μου εκανε εντυπωση, οτι ομορφοτερο εχω δει τα τελευταια 2 χρονια.θα μπορουσε καποιος να τελειωσει απλα κοιταζοντας την ντυμενη, χωρις υπερβολες.δεν ειχα την χαρα να την παρω γιατι την ωρα που εμπαινα με αλλη κοπελλα εκεινη εβγαινε απο το δωματιο. απο οτι ρωτησα μετα δουλευει μονο τριτη και πεμπτη.Και κατι αλλο προσεγγιστε με διακριτηκοτητα. οποιος επισκεφτει το συγκεκριμενο μαγαζι και παρει την κοπελλα που ανεφερα ας μας πει εντυπωσεις.
Μηπως πρεπει να γινεις πιο σαφης οδος ,αριθμος , οροφος ,κουδουνι ?

nikiko

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια καμια να δινει λοκο υπαρχει?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
σοβαρα μιλας ?  και οταν πηγα τη ρωτησα που ειναι η ζανα και μου εκανε τη χαζη. Γιατι το κανουν αυτο ?
Εγώ νόμιζα ότι είχε περίοδο γιαυτό δεν σέρβιρε.Πάντως μόλις είδα τις άλλες πήρα δρόμο, εκτός από μία μελαχρινούλα η οποία ήρθε και παρουσιάστηκε με τα μούτρα κατεβασμένα.Προφανώς η Ζάνα κάνει ένα διάλειμμα για να ξεπρηστεί.Ίδωμεν... :think:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
λοιπον κυριοι.
έχω την εντύπωση ότι εννοεί Θησέως 27Α.Έτσι δεν είναι πάτερ? έχεις επισκεφθεί το εν λόγω κατάστημα για ράντισμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα.
Καταρχας πρεπει να σας εξηγησω τα παρακατω.
1. δεν ειναι κρυφο μαγαζι ειναι πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια κρεμ χρωματος
2. δεν χρειαζεται να κλεισει καποιος ραντεβου εκτος και εαν ζητησει συγκεκριμενη κοπελλα.
3. δεν προλαβα να γνωρισω την συγκεκριμενη γιατι ηδη εβγαινα απο το δωματιο με αλλη κοπελλα οποτε και εκει την ειδα.
4. δεν ειναι το μαγαζι που λετε 27. 29 καμμια σχεση, πρεπει εαν κρινω οτι ακομη δεν εχει τελειωσει σαν χωεος να ειναι καινουργιο. αυτα προς το παρων φιλοι μου.
και φυσικα για καποιον που αρεσκεται σαν εμενα να του κανει μασαζ ελληνιδα μου αρεσε πολυ, τα γουστα οσο υποκειμενικα και να ειναι παντα αναγνωριζουν και συμφωνουν στην αδιαμφησβητητη ομορφια.

note giorgospapa: τσεκαρε πμ σου..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ναι αλλά ποια διεύθυνση ;έχει;
είναι καταχωρημένο στις αγγελίαες σαν μασάζ; η μήπως είναι "studio";;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Αγαπητοί φίλοι, Πάτερ μου, θα ήθελα να εξομολοξηθώ:
Απεφάσισα μετά από μια κουραστική και ψυχοφθόρα στουντιότσαρκα,
της οποίας τα αποτελέσματα δύνασθαι να αναγνωσετε στο ανάλογο
νήμα (Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο), να έρθω σε μια πρώτη επαφή
με τα ευαγή ιδρύματα μαλλάξεων. Επέλεξα το Στουρνάρη 63 μετά από
ενδελεχή έρευνα και καταγραφή εντυπώσεων από συναγωνιστάς.
Η αλήθεια είναι ότι ενστικτωδώς επιθυμούσα να γνωρίσω τη Μάρσια.
Η τύχη μου την έφερε στο πιάτο. Ύπήρχε στο εν λόγω ίδρυμα και άλλη μια αξιολογότατη
μελαχρινή παρουσία, την άφησα για επόμενη φορά.
Η Μάρσια λοιπόν... Είναι από τις ελάχιστες φορές στα περίπου 20 χρόνια
αφοσίωσής μου στον πληρωμένο ποδόγυρο που βρήκα μαζεμένα σε ένα κορίτσι
όσα επιθυμούσα. Μινιόν ξανθούλα με τέλειο σώμα, ωραίο πρόσωπο, γλυκύτατη,
ομιλητική, διχτυωτό καλσόν, ψηλοτάκουνα (χε χε), κάνει και ωραίο μασαζάκι
ώστε να προθερμανθείς. Βασικά η κατάσταση πλησίζε το gfe και η κοπέλα ήταν άνετη. Η συμμετοχή της ήταν πάνω από τα στάνταρς των στούντιο. Γενικά ο όλος συνδυασμός και η ποιότητα
των παρεχομένων υπηρεσιών στην τιμή των 70 ευρώ που πλέον τα δίνεις στα στούντιο
μήπως και καλά χουγτώσεις λίγο περισσότερο (τις περισσότερες φορές μάταια)
με οδηγούν στο μονόδρομο που δεν έχει γυρισμό στα στούντιο. Τέρμα οι κακότροπες τσατσάδες
τέρμα οι ατελείωτες βόλτες προς αναζήτηση της τελειας και μοναδικής αφού αυτή τη βρήκα στο πρόσωπο της Μάρσιας. Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ήταν σημαντική στιγμή της καριέρας μου

kouklos25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες ασ μου στειλει καποιος σε pm το τηλ της στουρναρη!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. δεν ειναι κρυφο μαγαζι ειναι πισω απο την πλατεια δαβακη μονοκατοικια κρεμ χρωματος
2. δεν χρειαζεται να κλεισει καποιος ραντεβου εκτος και εαν ζητησει συγκεκριμενη κοπελλα.
3. δεν προλαβα να γνωρισω την συγκεκριμενη γιατι ηδη εβγαινα απο το δωματιο με αλλη κοπελλα οποτε και εκει την ειδα.
4. δεν ειναι το μαγαζι που λετε 27. 29 καμμια σχεση, πρεπει εαν κρινω οτι ακομη δεν εχει τελειωσει σαν χωεος να ειναι καινουργιο. αυτα προς το παρων φιλοι μου.
και φυσικα για καποιον που αρεσκεται σαν εμενα να του κανει μασαζ ελληνιδα μου αρεσε πολυ, τα γουστα οσο υποκειμενικα και να ειναι παντα αναγνωριζουν και συμφωνουν στην αδιαμφησβητητη ομορφια.

Και αφού δν βαριέται να γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό για το λόγο που θα έπρεπε να είναι γνωστό...τι του κοστίζει να βάλει μια διεύθυνση;;
Τι στόκοι 8ιούλη μ΄...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η Μαρσί είναι καινούργια στη Στουρνάρη? Ρωτάω γιατί έχω να πάω κανα μήνα, Λώρα και Τζούλι έχω πάρει, καλά κοντοποούτανα και πρόθυμα. 'Εχει τόσο μεγάλες βυζάρες?
όχι νουμ.2

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
Ψαχνω για αυταρχικες στιγμες παιζει τιποτα τηλ κλπ

[size=11pt]* Δες PM[/size]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρι, εγινε ενα λαθος και σβηστηκε η διευθυνση του μαγαζιου που ειχες γραψει.

αν θελεις, μπορεις να την ξαναγραψεις κανονικα ωστε να ενημερωθουν τα μελη μας.

ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom