Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
φιλε jules jordan το τελευταιο σου ποστ διεγραφη και ξερεις τους λογους. ειναι η πολλοστη φορα και απορω γιατι το ποσταρες αφου ξερεις ποια θα ειναι η καταληξη..

Πάτερ μου, οι κάβλες μου με κάνουν να παίρνω τον δρόμο της αμαρτίας  :woldman: :woldman: και να ξεχνιέμαι, συγχώρεσον ημήν τον δούλο σου!  :priest: :priest:

Μήπως ξέρεις επι τη ευκαιρία για βύζους της Μαρσί καμμιά περιγραφή, μήπως και τα χώσω με τρέλλα αύριο?  :think: :think:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Λοιπόν.. Σολομού 54. εκτός από Ζάνα (που και αυτή δεν είναι καμία θεά), οι άλλες είναι πατσαβούρες. αυτή είναι η αλήθεια!!
είναι και αυτό ένα μαγαζί όπως η Φραντζή 4, η Πατησίων 175, η Αγιόυ Μελετίου και άλλα πολλά, να μην τα αναφέρω τώρα.
Ξέρετε... μέσα στα πατσαβουράκια μπορεί να υπάρχει και καμιά κάπως ωραία, η οποία βέβαια θα είναι άσχετη από μασάζ και δεν πρόκειται να πάρεις τον αισθησιασμό που ζητάς από το μασάζ.
Η δουλειά τους καθαρά είναι το ψήσιμο μπριζόλας! Στις περιπτώσεις όμως που δεν κάνουν ούτε αυτό (επειδή πας πρώτη φορά), τι κάνουν τότε; Ένα τίποτα.
Επικεντρώνεται η συζήτηση σε αυτά τα μαγαζιά και δεν ακούω κάνα σχόλιο για τα άλλα των βόρειων προαστίων που σέβονται λίγο τον εαυτό τους.
Έχουμε βρει το εύκολο χρήμα τώρα… ανοίγουμε ένα μασατζίδικο με άσχετες και τα κονομάμε

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν.. Σολομού 54. εκτός από Ζάνα (που και αυτή δεν είναι καμία θεά), οι άλλες είναι πατσαβούρες. αυτή είναι η αλήθεια!!
είναι και αυτό ένα μαγαζί όπως η Φραντζή 4, η Πατησίων 175, η Αγιόυ Μελετίου και άλλα πολλά, να μην τα αναφέρω τώρα.
Ξέρετε... μέσα στα πατσαβουράκια μπορεί να υπάρχει και καμιά κάπως ωραία, η οποία βέβαια θα είναι άσχετη από μασάζ και δεν πρόκειται να πάρεις τον αισθησιασμό που ζητάς από το μασάζ.
Η δουλειά τους καθαρά είναι το ψήσιμο μπριζόλας! Στις περιπτώσεις όμως που δεν κάνουν ούτε αυτό (επειδή πας πρώτη φορά), τι κάνουν τότε; Ένα τίποτα.
Επικεντρώνεται η συζήτηση σε αυτά τα μαγαζιά και δεν ακούω κάνα σχόλιο για τα άλλα των βόρειων προαστίων που σέβονται λίγο τον εαυτό τους.
Έχουμε βρει το εύκολο χρήμα τώρα… ανοίγουμε ένα μασατζίδικο με άσχετες και τα κονομάμε

για αυτό το λόγω υπάρχει και το site αυτό ...
εγώ της περισσότερες φορές πάω διαβασμένος ... κάνε και εσύ το ίδιο
απλός πρέπει να γίνουμε λίγο περισσότερο απαιτητικοί αφού υπάρχει αυτό site και να επιβραβεύουμε όλοι αυτό πού αξίζει και να μην κάνουμε χαρές σε κοπέλες που δεν αξίζουνε επειδή ντε και καλά απήγαμε εκεί .
Και εγώ πάντως την προπροηγουμενη φορά πριν πάω καρφωτός στην Μαρσι έκανα βόλτα στα μασατζιδικα της Αθήνας και είδα πολλά μπάζα που πιστεύω ότι έχουνε και λίγο θράσος να μας ζητάνε και λεφτά :)

p.s.  αλήθεια η ΝΕΦΕΛΗ από ο μ η ρ ο υ υπάρχει ακόμα ? ( ωραίο  μωρό και αυτό)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Σε ποια μαγαζια αναφερεσαι ακριβως!!! Στα ΒορειοΑνατολικά  3-4 εχουν αναφερθει το ενα προς το μαπα τα αλλα μια ετσι μια αλιως!!!

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
  Σε ποια μαγαζια αναφερεσαι ακριβως!!! Στα ΒορειοΑνατολικά  3-4 εχουν αναφερθει το ενα προς το μαπα τα αλλα μια ετσι μια αλιως!!!

στα βορεια δεν παιζει τιποτα αξιολογο ενα στο μαρουσι οχι αυτο στην αγιου κωνσταντινου ητανε ψιλοκαλο αλλα πανακριβο και δεν ελεγε εκτος εαν μου εκανε μασας η ιδια η μενεγακη
δυστιχος πρεπει να κατεβεις κεντρο εκει εχει τα καλα ... μεσα βαζω και το φρατζη 4 γιατι εχω δει οραια μωρα κατα καιρους με foul υπηρεσιες

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ε.. τα γνωστά ανδρόνικου και choco spa. δε λέω ότι δεν έχουν αναφερθεί άλλα τώρα τελευταία η σολομού είναι πολύ trendy

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ανδρονικου θελει τηλ πρωτα. Εχει και το καραφλα τον ταμια!!!  Απο choco spa ακομα περιμενουμε τον alexandros1976 να μας γραψει πως πέρασε!!!

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γι' αυτό προτείνω να ανοίξουμε και 'μείς ένα ίδρυμα πολιτισμού να φέρουμε και τον Παπαγιώργη, να μας το ευλογήσει στα εγκαίνεια :priest:, να το διαφημίσουμε και στα φιλαράκια εδώ του σάιτ, τα οποία εννοείται ότι θα έχουν έξτρα περιποίηση, να τα κονομίσουμε και μείς :dancing: :bounce-glasses:.Και βέβαια να ενημερώνουμε τα κορίτσια ότι με  το μασάζ θα σερβίρουν και μπριζολίτσα από την πρώτη φόρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
  Ανδρονικου θελει τηλ πρωτα. Εχει και το καραφλα τον ταμια!!!  Απο choco spa ακομα περιμενουμε τον alexandros1976 να μας γραψει πως πέρασε!!!
γιατι φιλε μου ξηγιεσαι ετσι ???
Πλακα κανω !!!!
Λοιπον τα εχω πει στο στην Ανδρονικου παιζει ΜΟΝΟ φραπες ωραιος χωρος αλλα ....
Εγω προσωπικα παω ΜΟΝΟ Θησεως 27Α
που ειναι Παρα πολυ καλα!!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ρε σεις παίδες τι μπάζα έχει στη σολωμου 54 και γ Σεπτεμβρίου 54?
πήγα και έπαθα σοκ από την ασχήμια.Η Ζάνα ήταν στην υποδοχή και πιάσαμε κουβεντούλα είναι πολύ άνετη αλλά δεν έκανε τίποτα.Πάντως πρέπει να είναι η εποχή τέτοια με μπάζα επειδή οι κάλες έχουν πάει στις πατρίδες τους για χριστούγεννα.Μπορεί να ήταν η ώρα, πήγα πριν δύο ώρες....και να είχαν σχολάσει οι καλές.....  :o :o

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε σεις παίδες τι μπάζα έχει στη σολωμου 54 και γ Σεπτεμβρίου 54?
πήγα και έπαθα σοκ από την ασχήμια.Η Ζάνα ήταν στην υποδοχή και πιάσαμε κουβεντούλα είναι πολύ άνετη αλλά δεν έκανε τίποτα.Πάντως πρέπει να είναι η εποχή τέτοια με μπάζα επειδή οι κάλες έχουν πάει στις πατρίδες τους για χριστούγεννα.Μπορεί να ήταν η ώρα, πήγα πριν δύο ώρες....και να είχαν σχολάσει οι καλές.....  :o :o

φιλε η ζανα ειναι η ξανθια στην υποδοχη με το καρε μαλλι και την προστυχη φατσα ? 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ακριβώς αυτή είναι

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
σοβαρα μιλας ?  και οταν πηγα τη ρωτησα που ειναι η ζανα και μου εκανε τη χαζη. Γιατι το κανουν αυτο ?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
που λέτε παιδες μαλλον το κλειδι ειναι να σε γνωρίσουν πρώτα ... αλλά πρεπει να σε πάει κανενας παλιος που ηδη ξέρουν όπως έκανα εγω γιατι θα μου τα καναν καρπουζια ως που να πάρω μπριτζολα...
ετσι έκανα στη φωκα και πήρα την ολγα πολυ ωραια γκομενα ... και εφαγα με μανια μπριτζολα, ωμή να σταζει το αιμα  οπως μου αρεσει. πρεπει να αναφερω πως η κοπελα μοντελο αλλα οχι ιδεώδη συμμετοχη οπως καποιες άλλες . ηθελα και 2ο μπριτζολ αλλα μου λεει αργησες πολυ να φας το πρωτο ενω υπήρχε χρόνος...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει παλαιότερα.
Μιχαλακοπούλου 99, οι απανταχού λάτρεις των μιλφ θα βρέιτε την Στέλλα (Βουλγάρα).
Παλαιότερα έπαιζε μπάλλα στην Σκρά...
Πολύ καθαρός χώρος και η Στέλλα έχει μεγάλα σιλικονάτα βυζιά.
Η μόνη μαλακία έιναι οτι κάνει καλαμάκι με λάστιχο...
Υπάρχει και μια κοντοπούτανη νεαρά αξιόλογη, την οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η Ζανα που ηταν στη Μαρνης , που βρισκεται τωρα?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
σολωμου 54, 6ος οροφος

Ναι αλλα απ οτι φαινεται σταματησε να παρεχει ηπηρεσιες καθως ειναι πλεον στην υποδοχη. Επισης εχει ενα υφος σα να φοβαται τον ισκιο της αλλα παρολο που αλαξε μεχρι και το ονομα της, για προφανεις λογους, δεν καταφερνει να κρυψει το προστυχο βλεμμα της το οποιο προδιδει τις ενδοξες στιγμες που εχει ζησει μεσα στα πολιτιστικα ιδρυματα στο παρελθον καθως και τις υπηρεσιες που μπορει να προσφερει αν το θελησει

mangasuthu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
0
δεν έχει σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες, απλώς διατηρεί τους παλιούς πελάτες έτσι ώστε να πηγαίνει και κανας νεος στις άλλες, οι οποίες (παρεπιπτόντως) το ξύνουν... ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν έχει σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες, απλώς διατηρεί τους παλιούς πελάτες έτσι ώστε να πηγαίνει και κανας νεος στις άλλες, οι οποίες (παρεπιπτόντως) το ξύνουν... ;)

οι υπολοιπες ειναι για τον Π.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom