Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Νεωτερα απο καραισκου 88 πειραια , 4 κοπελες και η γαζελα της υποδοχης αρρωστη στο σπιτι , φαινεται οτι το παραδιαφημησαμε το ιδρυμα γιατι 4 κοπελες ,οι δυο απασχολημενες με συναγωνιστες ,οι εναμενουσες η Μαριανα ασιατικων χαρακτηριστικων που την ειχα παρει την προηγουμενη φορα καλο μασαζ αλλα μετα ο φραπες με καλαμακι και η μπριζολα ηταν σχετικα αναλατη γιατι ολο μη εκει οχι σε αυτο το σημειο , ποτε δεν το εχω κανει απο κει και διαφορα τετοια σπαστικα που παραλιγο να με κανουν να φυγω ακλαυτος .Αποφασιζω την δευτερη την Αννα την ειχα ξαναπαρει και ειχα μεινει ευχαριστημενος , πραγματι καλο μασαζ σε ολο το σωμα και στο ανασκελο βγηκαν οι λευκες ιατρικες μπλουζες και .....καλη μπριζολα σταυλισια 80,00 εουρο , μου ειπε οτι πριν δουλευε Γαλατσιου.
Ετσι δεν γνωρισα την Λαρισα και μια καινουργια ονοματι Ιουλια , μηπως μπορουν να μας που οι συναγωνιστες που τις απασχολουσαν...Φευγοντας ρωτησα μηπως η γαζελα θελει καμμια εντριβη η βεντουζες για να της περασει το κρυολογημα αλλα μαλλον απο ελλειψη χιουμορ δεν μου απαντησε η αντικαταστατρια της.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
αφήσστε που είναι ερεθιστικό να είσαι μπρούμυτα και να σκέφτεσαι.Στο τέλος Θα με  :bigdick: σ ή μήπως θα πέσει και :knockinb: :knockinb: .Η αγωνία είναι όλα τα λεφτά... :-*

Πέστα χρυσόστομε !!!
Συμφωνώ απόλυτα.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια πια εχει τις μεγαλύτερες βυζάρες ever για να φαω καμια σταβλίσια, για πολύ μεγάλα όμως να βοηθήσετε για να πάω αμεσα ?

Ευχαριστώ
Αδελφε παιζει τεμαχιο με τα χαρακτηριστικα που ζητας γαλατσιου 1 εβιτα

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθω το σαιτ εδω και αρκετο καιρο. Ποτε δεν ειχα σχεση με πληρωμενο ερωτα.
Πριν απο 2 εβδομαδες αποφασισα να παω σε μασατζιδικο μιας και ειναι το μονο που ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση μου (τουλαχιστον προσ το παρον). Πηγα στουρναρη 63 και σολ.54. και στους δυο οροφους. Τελικα διαλεξα 3 οροφο γιατι δεν ειχε κοσμο αν και η κοπελα δεν με τρελανε.
Το αγχος της πρωτης φορας με εκανε να μοιαζω υποπτος γιαθτο και περασα απο σχετικη ανακριση με πολυ ευγενικο τροπο ωστοσο. Τελικα εδωσα 60 εουρος για φραπε που τον βρηκα απολαυστικο αν και δεν εχω μετρο συγκρισης λογω απειριας. Πολυ ευγενικο το προσωπικο, μου εκανε εντυπωση. Το μασαζ ηταν πολυ καλο αν και τελικα με κρατησε μονο 35 λεπτα.
Αυτα, να μοιραστω μια εμπειρια ηθελα και να πω γιαυτο το μαγαζι μιας και δεν εχει γραψει αλλος. Το συμπερασμα? Καλο αλλα ακριβο σπορ, που ταιριαζει και σε χαλαρους ανθρώπους που πανε πιο πολυ για την εμπειρια και την ατμοσφαιρα και η μπριζολα δεν ειναι αυτοσκοπος.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παρακολουθω το σαιτ εδω και αρκετο καιρο. Ποτε δεν ειχα σχεση με πληρωμενο ερωτα.
Πριν απο 2 εβδομαδες αποφασισα να παω σε μασατζιδικο μιας και ειναι το μονο που ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση μου (τουλαχιστον προσ το παρον). Πηγα στουρναρη 63 και σολ.54. και στους δυο οροφους. Τελικα διαλεξα 3 οροφο γιατι δεν ειχε κοσμο αν και η κοπελα δεν με τρελανε.
Το αγχος της πρωτης φορας με εκανε να μοιαζω υποπτος γιαθτο και περασα απο σχετικη ανακριση με πολυ ευγενικο τροπο ωστοσο. Τελικα εδωσα 60 εουρος για φραπε που τον βρηκα απολαυστικο αν και δεν εχω μετρο συγκρισης λογω απειριας. Πολυ ευγενικο το προσωπικο, μου εκανε εντυπωση. Το μασαζ ηταν πολυ καλο αν και τελικα με κρατησε μονο 35 λεπτα.
Αυτα, να μοιραστω μια εμπειρια ηθελα και να πω γιαυτο το μαγαζι μιας και δεν εχει γραψει αλλος. Το συμπερασμα? Καλο αλλα ακριβο σπορ, που ταιριαζει και σε χαλαρους ανθρώπους που πανε πιο πολυ για την εμπειρια και την ατμοσφαιρα και η μπριζολα δεν ειναι αυτοσκοπος.

α) 35 λεπτα το μασαζ + 10 η μαλακια = 45,  σωστος ????

β) σε προλαβα,  πήγα χθες στο μαγαζι,  δες προηγουμενα ποστ  :grin:

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
α) 35 λεπτα το μασαζ + 10 η μαλακια = 45,  σωστος ????

β) σε προλαβα,  πήγα χθες στο μαγαζι,  δες προηγουμενα ποστ  :grin:

Συνολο 35, μαλλον μυριζα ψαριλα. Μονο τα σημερινα ποστ δεν ειχα δει. Βλεπω και επανερχομαι. Οστωσο να πω οτι μου εκαναν καλη εντυπωση αν και την κοπελα την λυπηθηκα για τι γενικα πιτσιλαω πολυ αγρια και την γεμισα μεχρι και στα μαλλια, παρολα αυτα ειχε και σε αυτο πολυ καλη αντιδραση :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
χαχα καλο, ποια πηρες τη βαλεντινα την αδυνατη η την ειρηνη την ξανθια ?

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θυμαμαι ονομα. Καστανοξανθη 35αρα ηταν-γεματουλα αλλα γυμνασμενη, ονομα νομιζω ρωσσικο. Οχι μονο δεν ειπε τιποτα, αλλα την αρεσε κιολας οπως μου ειπε οταν εφευγα... :idiot: Δεν ξερω βεβαια αν απο εδω και περα θα παρει τα μετρα της...

Πηρε μεγαλη δοση παντως...ψαρας ον, της ζητησα και συγνωμη, και εκεινη μου απαντησε κατι σε στυλ, "τι λες τωρα, δεν πηραζει...τυχερη παντως η κοπελα σου..." και φευγοντας μου λεει "να προσεχεις την κοπελα σου μη την τυφλωσεις...."  :grin:

Καλη εμπειρια παντως, χωρις οως να εχω μετρο συγκρισης οπως ειπα προηγουμενως

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αν δε ξερει που να βαλει το κεφαλι της την ωρα που τραβαει  :jerking: ειναι δικο τις προβλημα οχι δικο σου, αυτο ελειπε να τη λυπηθεις κιολας  :headbang: 

την επομενη φορα να παιρνεις μαζι σου και σαμπουαν    :2funny:

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν δε ξερει που να βαλει το κεφαλι της την ωρα που τραβαει  :jerking:

μακρυα ηταν.... :rolleyes: :grin:

Σου λεω ηταν δυνατο χτυπημα...

Εσυ τι προτεινεις για την δευερη μου φορα? γιατι μπορω να πω οτι με τρωει...κανενα καλο μουνι που να του δινει και να καταλβαινει...μπριζολα δεν ειναι αυτοσκοπος

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
κ εγω 2 φορες εχω παει ολες κ ολες αλλα μπριζολα δεν εφαγα, η τριτη μαλλον θα ειναι στη στουρναρη 63, εκει πρεπει να σου δινουν μπριζολα με την πρωτη καθως ο χωρος και το ντυσιμο ηταν πιο μπουρδελε προχθες που περασα μια βολτα

jimmy123

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα η γνωστη Ζανα ,αφηνει για 2 φορα στην 1ωρα?Γνωριζει κανεις?

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
κ εγω 2 φορες εχω παει ολες κ ολες αλλα μπριζολα δεν εφαγα, η τριτη μαλλον θα ειναι στη στουρναρη 63, εκει πρεπει να σου δινουν μπριζολα με την πρωτη καθως ο χωρος και το ντυσιμο ηταν πιο μπουρδελε προχθες που περασα μια βολτα
Πηγαινε Μαρνης και πες οτι εχεις ξαναπαει και οταν σε ρωτησουν με ποια ειχες κανει πες ΖΑΝΑ και νασαι σιγουρος οποια και να διαλεξεις θα φας σιγουρα μπριζολιτσα σταυλισια οπως την θελεις.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
φιλε πηγα 2 φορες αυτες τις μερες στη σολωμου 54 και ζητησα τη ζανα αλλα και τις 2 φορες μου ειπε οτι εχει ρεπο κ οταν ρωτησα ποτε θα γυρισει μου ειπαν οτι δε ξερουν. Τι ακριβως παιζει με αυτην ? εχει αποσυρθει απο τη συγκεκριμενη διευθυνση ή με δουλευε η  ¨τσατσα¨ ?

jimmy123

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
και εγω εχω παει , μην ρωτας γενικα..με ονοματα..παντως η ζανα εχει σιλικονατα και ετσι τις βλεπεις ολες και την διαλεγεις.(ξεχωριζει με διαφορα στηθους)

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη επισκεψη στην Στουρναρη 63.Μετα τη φολα που ειχα φαει απο μια Ναταλια προ διμηνου σημερα πηγα επιφυλακτικος.Συναντηση με την τσατσα η οποια εδηλωσε και αναγνωστης του σιτε μας.(καλο αυτο μαλιστα ειπε οτι τα ψελνει στιν κοπελες οταν διαβασει κατι κακο.)Τελος παντων βλεπω την Ελενη (ελληνις βυζαρου) μια Τζενη αδιαφορη ανατολικης προελευσης και την Μαρσι(τσεχα).Πηρα αυτη τελικα πιπινι 23ετων ολα φυσικα ευχαριστη παρουσια κεφατη και ολα στον υπερθετικο βαθμο 5 αστερων.Το μασαζ μετριο, αλλα ορεκτικα και μπριζολα καλοψημενη και το μαλλι για 45λεπτα 70ευρω.Ξερω οτι μπορει να ξαναπαω και να μην την βρω γιατι θα ειναι απασχολημενη αλλα επειδη οι καλες πληροφοριες γιαυτο ειναι χαλαλι σας.Οποια ερωτηση σχετικη μονο με πμ γιατι δεν μπαινω καθε μερα.Καλα φραπεδακια
Θανασης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom