Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καλησπερα!διαβαζω αρκετες μερες αυτο το θρεντ κ ομολογω οτι με μπριζοσατε...κ ειπα σημερα να τιμησω ενα απο τα ιδρυματα,μιας κ δεν ειχα ξαναπαει σε κατι τετοιο.λοιπον καταθετω την εμπειρια μου..
επισκευτηκα αυτο που ειναι στη φ.νεγρη.μπαινω κ βλεπω 2 κοριτσια,οι υπολοιπες ειχαν υπηρεσια..
διαλεγω ενα μελαχρινο,ψηλο,καλο..ερχετε στο δωματιο κ της το ξακαθαριζω απ την αρχη,δλδ της λεω οτι δεν ηρ8α μονο για το μασαζ κ μου λεει ααα εδω μονο μασαζ κανουμε! :headbang:χαχα γελαω κ την εκανα με ελαφρα.
ουτε φραπε ουτε μπριζολα ουτε κοκαλακι!!πιστευω οτι εκανα καλα που το ξεκαθαρισα απ την αρχη,.μην τα σκασω κ τσαμπα δε λεει.

φιλε καλα εκανες, αν εκανα κ εγω το ιδιο την πρωτη φορα που πηγα δε θα εκλαιγα τα 60 ευρο

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Δηλαδή, σε όλα όσα έχεις πάει, έγινε με την πρώτη φορά;
Δεν το λέω ειρωνικά, αν είναι έτσι συμβούλεψε μας πως.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1

το εχω διαβασει φιλε μου..
υπαρχει περιπτωση να σου περνα το μηνυμα η αλλη απ το ντυσιμο της?η συγκεκριμενη φορουσε ασπρη ρομπα κ ενα κολαν μεχρι τον αστραγαλο!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Μην ξεχνάς πως κυκλοφορούν και πολλά στρουμφάκια,
ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Φύλαφε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε φιλε πηγα και πανω αλλα οι γκομενες ηταν παλι ντυμενες σαν αστακοι, την περασμενη φορα που πηγα εκει πηρα τα @@ μου
θέλει να πας και να ξαναπάς.εξαρτάται και ποια θα πάρεις.Αν πάρεις μία μπορείς μετά να της προτείνεις πιο φουλ πρόγραμμα.δοκίμασε και το ίδρυμα της φραντζή 4 και στουρνάρη 63

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
υπαρχει περιπτωση να σου περνα το μηνυμα η αλλη απ το ντυσιμο της?η συγκεκριμενη φορουσε ασπρη ρομπα κ ενα κολαν μεχρι τον αστραγαλο!

Παιδιά τα έχουμε πεί και τα έχουμε γραψει πολλές φορές, αλλά μου φαίνεται ότι μερικοί είναι ανυπόμονοι και ... ανεπίδεκτοι. Οι μασαζερί είναι ιδιαίτερη περίπτωση που θέλει τρόπο, χρόνο  και ...χρήμα, αλλά προσφέρει κάποιες ικανοποιήσεις που δεν τις βρίσκεις αλλού. Στο φινάλε αν δεν τους αρέσει αυτό το στύλ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πηγαίνουν σε στούντιο, που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Όσα περισσότερα βγάζουν τόσο καλλίτερα...

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Παιδιά τα έχουμε πεί και τα έχουμε γραψει πολλές φορές, αλλά μου φαίνεται ότι μερικοί είναι ανυπόμονοι και ... ανεπίδεκτοι. Οι μασαζερί είναι ιδιαίτερη περίπτωση που θέλει τρόπο, χρόνο  και ...χρήμα, αλλά προσφέρει κάποιες ικανοποιήσεις που δεν τις βρίσκεις αλλού. Στο φινάλε αν δεν τους αρέσει αυτό το στύλ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πηγαίνουν σε στούντιο, που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ?

8α δοκιμασω πρωτα κ μετα θα σου πω αν μ'αρεσε..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
αφήσστε που είναι ερεθιστικό να είσαι μπρούμυτα και να σκέφτεσαι.Στο τέλος Θα με  :bigdick: σ ή μήπως θα πέσει και :knockinb: :knockinb: .Η αγωνία είναι όλα τα λεφτά... :-*

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στην Στουρνάρη 63 πριν την μεγαλειώδη νίκη του Θρύλου. :rockon: Στο δωμάτιο πήγα με την Μάρση. Η κοπέλα δεν παίζετε :boobies:. Τέτοια περιποίηση που σου κάνει σε τρελένει :dancing:.Τόσο στο μασάζ όσο και στην προετοιμασία του ψησίματος της μπριζόλας και στο ξεκοκάλισμα της. Info απο 26 του μήνα φεύγει για ένα μήνα 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• papagiorgis.jpg
    papagiorgis.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 67

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κανεις το τηλ της στουρναρη 63 ? αν το εχει pm :)
plz

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
..63 σε ποιον όροφο τελικά αξίζει πιο πολύ?????

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αφήσστε που είναι ερεθιστικό να είσαι μπρούμυτα και να σκέφτεσαι.Στο τέλος Θα με  :bigdick: σ ή μήπως θα πέσει και :knockinb: :knockinb: .Η αγωνία είναι όλα τα λεφτά... :-*

σωστος η υποθεση εχει σασπενς, δε σου δινουν τη μπριζολα στο πιατο, πρεπει μονος σου να σφαξεις το αγριογουρουνο και μετα να το ψησεις

Επισκέπτης
Αδέρφια πια εχει τις μεγαλύτερες βυζάρες ever για να φαω καμια σταβλίσια, για πολύ μεγάλα όμως να βοηθήσετε για να πάω αμεσα ?

Ευχαριστώ

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ζαρα27 πηγαινε σολωμου 54 και παρε τη χριστινα.δεν παιζεται.και γαμω τα μασαζ και βυζαρες ,και καλαμακι στο φραπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom